Ne vidim sta je sta je tu logicno?Eborg wrote:Glede Jagodića, mislim da je to normalno, sigurno zna koliko momak (ne) može bolje od svih nas jer mu je bio na oku. Kao što mu je odmah na početku bio povećan broj igrača iz Borca, kasnije iz Kozare, a sada iz Čelika. To se može tumačiti maliciozno ali i ne mora.
Travancic i Mesanovic su u Celiku medju boljim igracima.
Dok su ovi iz Borca ispodprosjecni,a ovi iz Kozare nebi ni u Celiku ni u Borcu bili ni na klupi.
Izgleda da se ovdje nikada necemo slozitiEborg wrote: Što se tiče najgoreg igrača u kvalifikacijama ja bih rekao Sipović a nakon njega Bukvić. Tromi stoper koji nije mnogo napravio i golman koji ni sam ne zna kada je imao dobru utakmicu. Grahovac je imao nekoliko golova i asistencija i bio je bitna radilica na terenu.
Kovacevic je odlican igrac,ali sve utakmice igrao na poziciji zadnjeg veznog,barem ove koje sam ja gledao,a gledao sam ih 3 ili 4 na TV-u..Eborg wrote: Eto, to za Kovačevića nisam znao, moja greška. Ipak, ne mora značiti da nije ni stoper. Pa i Travančić u Čeliku igra na tri pozicije, Horić na dvije, Stanić u Željezničaru samo golmansku poziciju ne igra. Ima takvih igrača.