citroen wrote:Zna li neko gdje se moze kupiti YSL Body kouros u Sarajevu????.Posjetio sam dosta parfumerija ali ga ne nadjoh
bio je u BBI, cini mi se da sam nekad ga vidio i u merkatoru
Moderator: anex
citroen wrote:Zna li neko gdje se moze kupiti YSL Body kouros u Sarajevu????.Posjetio sam dosta parfumerija ali ga ne nadjoh

tesko... ne prave ih vise ja sam koristila zenski rozi i moze se naci samo na aerodromima koliko ja znam i to su sve neke stare zalihe tako bar kazusteelworker_ wrote:Gdje se u Sarajevu moze naci Gucci Envy for men? Cini mi se da ga vise ne drze u parfumerijama, steta odlican je

Zena_drugog_sistema wrote:zaljubljena sam u ovaj![]()

Jesam ja, i josh koristim.saale wrote:Je li neko koristio ove FM parfeme,??? ok stvar, ili je suplja...

odlicno, porucen armani code,citroen wrote:Jesam ja, i josh koristim.saale wrote:Je li neko koristio ove FM parfeme,??? ok stvar, ili je suplja...Mnen cisto interesovalo i uzeo sebi Diesel only the brave i armani remix ali samo pod njihovim imenom,tj sifrom i parfemi su identicni originalima 100%,jer kad sam kupovao te FM parfeme otisao do parfumerija i na one papirice uzeo malo originala
i opet to isto ponovio sa ovim FM parfemima,zatim test na kozi i to je to!!