Ispade Hare opet u pravu.

Post Reply
privremeni

#1401 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by privremeni »

Sta ti bi? Jel to zelis, izmedju redova, reci da Hare ima harem i to djecaka u Turskoj?
za Bosnu!

#1402 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by za Bosnu! »

Nezelim ja legendo nista reci, ja malo malo pavidim kako "ljevicari" postaju ove poruke mrznje za Turke pa se broim protiv toga. A oni su isto smislili ono "Lepi" za Hareta, pa haman sve da je tako kako to od ljevicara dolazi? :x
privremeni

#1403 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by privremeni »

za Bosnu! wrote:Nezelim ja legendo nista reci, ja malo malo pavidim kako "ljevicari" postaju ove poruke mrznje za Turke pa se broim protiv toga. A oni su isto smislili ono "Lepi" za Hareta, pa haman sve da je tako kako to od ljevicara dolazi? :x
I nasao na temi o Harisu?
A sto se nadimka tice, dale mu ga zene, pa sto se ti bunis kad je njemu godra. :lol:
za Bosnu!

#1404 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by za Bosnu! »

privremeni wrote:
za Bosnu! wrote:Nezelim ja legendo nista reci, ja malo malo pavidim kako "ljevicari" postaju ove poruke mrznje za Turke pa se broim protiv toga. A oni su isto smislili ono "Lepi" za Hareta, pa haman sve da je tako kako to od ljevicara dolazi? :x
A sto se nadimka tice, dale mu ga zene, pa sto se ti bunis kad je njemu godra. :lol:
Ma meni je krivina :-D
Slusaj, ne konta sta ti znaci naso na temi o Harisu. a gdje drugo? Dok on radi za Bih drugi rade za sebe, dok on otvara radna mjesta drugi to neznaju. I jos ispituju otkud mu kuca u Turskoj. Pa sta vise rec!
privremeni

#1405 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by privremeni »

za Bosnu! wrote:
privremeni wrote:
Ma meni je krivina :-D
Slusaj, ne konta sta ti znaci naso na temi o Harisu. a gdje drugo? Dok on radi za Bih drugi rade za sebe, dok on otvara radna mjesta drugi to neznaju. I jos ispituju otkud mu kuca u Turskoj. Pa sta vise rec![/quote]
Jes vala. A znaju da od plate clana Predsjednistva ne moze u Sarajevu kupiti ni garsonjere.I jos im je sve lijepo napisao u imovinskom kartonu pred zadnje izbore, da nema nista na ovom dunjaluku (jer on zivi za ovaj narod), a i kucu u Turskoj su mu dali prijatelji. No, ljevicari ko ljevicari, znas ti njih.. :oops:
za Bosnu!

#1406 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by za Bosnu! »

E moj ti, mescini da niti nisi daleko od ovih ljevicara sto se rugaju Turskim obicajnim brakovima :(
Ako je Silajdjicu najgore sto je uradio to sto ima kucu u Turskoj onda bolje da se svi ubijemo !
ibizza

#1407 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by ibizza »

Hare je jos prije rata imao firmu u Libiji...Znaci,kad su pojedinci dolazili sa kesicama u Sarajevo,on je baratao sa milioncicima :D
privremeni

#1408 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by privremeni »

za Bosnu! wrote:E moj ti, mescini da niti nisi daleko od ovih ljevicara sto se rugaju Turskim obicajnim brakovima :(
Ako je Silajdjicu najgore sto je uradio to sto ima kucu u Turskoj onda bolje da se svi ubijemo !
Daj zeni se, sto si se dohvatio price o nekakvih brakova. Jel to prigustilo? Eto, kad vec vezujes Hareta i turske brakove, ugledaj se na njega.Nije pricao, nego radio, po pitanju brakova. :mrgreen:
A zapeo i za tu kucu.Hoces se ti to ubiti sto on nema kuce? Fino covjek rekao da nije kupio kucu vec ju je dobio, a ja vjerujem nasem CIK-u koji provjerava sve podatke iz imovinskih kartona, kao i Silajdzicu sto izjavi.
I bio je on zaista veliki biznismen prije rata, da je samo firma u Libij, bio je menadzer i u gigantu SSNO.
apolitican

#1409 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by apolitican »

Sad za libiju to sam i ja cuo da mu jedna sestra radi u nekoj firmi bosna oil a jel se ta udala u Iran il neka druga neznam a meni bi cudno ovo udala se tamo a tamo svi imaju veze sa tim cuvarima htijeli il ne , a kako got bilo ak je istina mogo je objasnit svojim glasacima il simpatizerima o toj ljubavi i dali to ima kakvog uticaja na njegov poso.
A sad otkud mu pare za kucu u turskoj a kolka mu je plata bila te 92 i gdje je drzo ustedzevinu ako je odnje kupio itd..A sto bi rekli njemu su budale trebale 92 -96 stalno a sad samo pred izbore ,a i skonta cojek sto se lomato po Londonu za Ganicem to je pitanje ?
za Bosnu!

#1410 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by za Bosnu! »

Ma jok !
Ta sestra mu je u ambasadi radila/radi, a Bosna Oil je firma drzavno-familijarna pa mu to nekako isto dodje - i tamo i ovamo neznas kad je gdje.
Haris je djak libijski, doktor nauka iz Bengazija (hamdulillah), Inace te libijske skole su nadaleko poznate po izuzetnom kvalitetu obrazovanja !
A i sama Bosna Oil je cudo u tehnoloskom smislu, kadrovi su odavde i kombinirano sa lokalnom radnom snagom - takav kontraktor ne postoji u libiji ko oni
lerdi

#1411 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by lerdi »

za Bosnu! wrote:Ma jok !
Ta sestra mu je u ambasadi radila/radi, a Bosna Oil je firma drzavno-familijarna pa mu to nekako isto dodje - i tamo i ovamo neznas kad je gdje.
Haris je djak libijski, doktor nauka iz Bengazija (hamdulillah), Inace te libijske skole su nadaleko poznate po izuzetnom kvalitetu obrazovanja !
A i sama Bosna Oil je cudo u tehnoloskom smislu, kadrovi su odavde i kombinirano sa lokalnom radnom snagom - takav kontraktor ne postoji u libiji ko oni
U hebem ti život. Pa kad je sve tako super što ovdje ne rade i ne dižu ovdje ekonomiju. Ili možda ovo ovdje dođe kao zlatna koka. Malo truda puno para
biće_šta_bude

#1412 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by biće_šta_bude »

Haris S. čuveni pomagač Dodika sa izjavama ukinućemo šumnjake pred izbore 2006 godine. Čovjek je zabetonirao šumsku a nama ništa nije donio. Lažem, jeste. Prodao je Željezaru za marku likovima koji su je poslije prodali Mitalu za 40 miliona :lol: Nije to lako postići. Moraš biti gigant da bi to mogao uraditi :D

Opet u pravu, kako da nije. Dokazuje da naš narod nema mozga sekunde
za Bosnu!

#1413 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by za Bosnu! »

Pa slusajte minderasi, to sto ima kuce u Turskoj je jedino sto mu mozete iskopat. Bosna Oil je najaci kontraktor u Libiji, zahebala Vaos, a ni Enka preko Bechtela nije daleko. Buraniju i sasu ne racunam ! Koc Holding i Sabanci Holding zajedno mu skidaju kapu, a zet Nazarbajeva mu je obeco poslove u prenosnoj mrezi Kazahstana. Jedino nas je shebalo to sto mu je zet uhapsen. Da nije toga bilo sad bismo drukcije pricali !
Ali vi samo nemojte odmagati kad vec ne pomazete. Kois?
biće_šta_bude

#1414 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by biće_šta_bude »

za Bosnu! wrote:Pa slusajte minderasi, to sto ima kuce u Turskoj je jedino sto mu mozete iskopat. Bosna Oil je najaci kontraktor u Libiji, zahebala Vaos, a ni Enka preko Bechtela nije daleko. Buraniju i sasu ne racunam ! Koc Holding i Sabanci Holding zajedno mu skidaju kapu, a zet Nazarbajeva mu je obeco poslove u prenosnoj mrezi Kazahstana. Jedino nas je shebalo to sto mu je zet uhapsen. Da nije toga bilo sad bismo drukcije pricali !
Ali vi samo nemojte odmagati kad vec ne pomazete. Kois?
Jel mogu da je kupim za marku :D Hare je to već radio pa rekoh možda mi se posreći :D Reci koju lijepu za mene :D
Najbolje za nas bi bilo da se Hare lijepo preseli u Libiju, daleko mu kuća bila od nas. Nek njih malo zajebava :D
za Bosnu!

#1415 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by za Bosnu! »

Mescini da je vama krivina sto Silajdjic ima kucea vi nemate. Pa sto vi niste otisli kod kaarskog emira i poveli Sanelu Jenkis da ga sarmira? Sto ti nisi drhto pred Abdulahom Gulom? Sto ti ne ode kod Nazarbajeva? Pusi ti tu marku za zeljezaru, ima Haris maraka da vam po celu lijepi ! :thumbup:
biće_šta_bude

#1416 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by biće_šta_bude »

Znači, ako ja iskoristim patnju SVOG naroda i zaradim bruku para, otvorim privatnu firmu i prodajem se kao patriota oni koji me ne vole mi zavide jer imam pare :lol:

Usputno pitanje, kad je Hare došao u ratnu Bosnu, 93 ? :D

Nek ih tebi lijepi na čelo, meni ne treba ;-)
h_poaro

#1417 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by h_poaro »

nosara wrote: Bitno je njegovo rusilacko djelovanje koje traje skoro 20 godina i cinjenica da je bogatiji danas nego 1990...
To je tema...
Čiji potpis stoji na međudržavnom sporazumu o uspostavi "Federacije Bosne i Hercegovine" - dijela teritorije BiH koji (u tom momentu (1994. godine) i sve vrijeme od početka rata) nije bio pod vojno-političkom upravom srpskog stanovništva BiH, što znači direktno priznanje okupirane, zaposjednute, izuzete teritorije naziva "Republika Srpska" i upravo čin podjele BiH na dva dijela?

Na jednoj strani je potpis Mate Granića, na drugoj - potpis Harisa Silajdžića.

Upravo u vrijeme kada se Armija RBiH snažno borila protiv agresije i protiv podjele države na dva dijela Haris Silajdžić se snažno borio za njenu podjelu...

Ponavljam pitanje od prije nekoliko postova: Šta je Silajdžić pozitivno donio Bosni i Hercegovini za sve vrijeme svog prisustva u političkom - zakonodavnom i izvršnom vrhu vlasti? Koliko je bio koristan građanima, a koliko narodima BiH?
Last edited by h_poaro on 17/05/2010 20:36, edited 1 time in total.
apolitican

#1418 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by apolitican »

Ma on ti je bolan leto avinima UNHCR-a The UN Refugee Agency iz Sarajeva do Beca i od Beca gdje je htio i opet nazad a imao diplomatski imunitet a neki vele da je nosio pare u BiH za odbranu a neki vele da je donosio kafu a on prica da je donosio uniforme i to americke.E sad jel prodavo tu kafu po 120 maraka il je dijelo po komsiliku to oni najbolje znaju :) a sad kucu kupio cojek a drzo pare sa Cengicem u ljubljankoj banci a sa onim more bidne more bidne a ovaj isad trazi pare a valjda Haretu su vratili slovenci kad su im kuvajcani zamjenili dug za opremu za zeljazaru..
za Bosnu!

#1419 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by za Bosnu! »

Pa slusaj minderasu meni ce mozda da lijepi, a tebi ce "Lepi" da "zalepi" :lol:
Nego, da ne skrecem s teme, rugate se gigantu diplomacije i biznisa, covjeka koji BiH moze izvuci iz ponora
Morate nesto u zivotu sami postici da se mjerite sa Silajdjicem ! :thumbup:
za Bosnu!

#1420 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by za Bosnu! »

@h_puaro,
Pa citas li ti sta se pise. Da ga nije bilo trebalo bi ga izmisliti, od odbrane za vrjeme agresije, preko naoruzavanja i organiziranja, privrede poslije rata, poslova u stranim zmljama. I najbitnije DIPLOMACIJE ! I na kraju mu kofol nadjete da ima kuce u Turskoj, e jeste lafovi aferim
Control panel

#1421 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by Control panel »

eto lepi rece da ima jos da se radi pa ce se jope kandidovati za predsjednistvo :-)
apolitican

#1422 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by apolitican »

Kad ga izmisljali bio bi pop i studiro bi u Siriji a za rata bi bio Milosevicev ministar i noso bi pare na Cipar a sad bi imo kucu u Rusiji i bio bi idelan za nas :) a babe bi pricale jes nam lijep jos nas,a nama vazda dadne popusta kad kupimo kafu kodnjega.
Last edited by apolitican on 17/05/2010 21:22, edited 1 time in total.
lerdi

#1423 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by lerdi »

Au hebo te. Ovo je već teška dijagnoza. Čuj da ga nema trebalo bi ga izmisliti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#1424 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by jeza u ledja »

'za Bosnu!' se registrovao juce i svaki mu post pun hvale za Harisa Silajdzica, osnivaca Stranke za BiH.

Danas Haris Silajdzic otkriva da ce se definitivno ponovo kandidovati za poziciju bosnjackog clana predsjednistva.

Kampanja i na forumu moze da otpocne, a od sad mozete ocekivati poplavu ovakvih '100%' likova koji ce ih danonocno reklamirati.
h_poaro

#1425 Re: Ispade Hare opet u pravu.

Post by h_poaro »

za Bosnu! wrote:@h_puaro,
Pa citas li ti sta se pise. Da ga nije bilo trebalo bi ga izmisliti, od odbrane za vrjeme agresije, preko naoruzavanja i organiziranja, privrede poslije rata, poslova u stranim zmljama. I najbitnije DIPLOMACIJE ! I na kraju mu kofol nadjete da ima kuce u Turskoj, e jeste lafovi aferim

De dijete popusti malo :x
Post Reply