Televizija OBN

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
StupskaBitanga

#1401 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Ako su ih amerikanci kupili to bi mogao biti Chello Zone
Njihovi programi su: Jim jam, Extreme sports, Zone romantica.....
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1402 Re: Televizija OBN

Post by -LIBERO- »

Pa zar ih je iko kupio???

Pa oni su ,programski,sve losiji i losiji....na korak od Vogosce i Amne...katastrofalno.
StupskaBitanga

#1403 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

-LIBERO- wrote:Pa zar ih je iko kupio???

Pa oni su ,programski,sve losiji i losiji....na korak od Vogosce i Amne...katastrofalno.
Lik burek od sira rece da nije šuplja da su Ameri u pitanju
burekodsira wrote:ja cuo prodo se 70:30, uskoro zvanicno preuzimanje...
wolf07

#1404 Re: Televizija OBN

Post by wolf07 »

Ako su ih Ameri kupili bice to najlosiji potez amricke ekonomije jos od Yuge 45! Al' nema veze sad cemo imati jos vise kecera na TV-u, jeeeeeeee :run: !
sarajevsko_pivo

#1405 Re: Televizija OBN

Post by sarajevsko_pivo »

Uskoro krece novi reality show na OBN, bio barem u red carpetu, bio onaj Bane kaze da je dosao zbog novog reality showa, a iza njega ima reklama Big Mama House.

Big Mama House 2 ?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1406 Re: Televizija OBN

Post by plain vanilla »

Bosnu trebaju pokriti kamerama i da svi sudjelujemo u realityju..nek se Amerikanci bar zabave gledajuci nas
open the pendzer

#1407 Re: Televizija OBN

Post by open the pendzer »

sarajevsko_pivo wrote:Uskoro krece novi reality show na OBN, bio barem u red carpetu, bio onaj Bane kaze da je dosao zbog novog reality showa, a iza njega ima reklama Big Mama House.

Big Mama House 2 ?
Veliki brat je sranje, Farma je sranje na kvadrat, ali Velika mama, ono je sranje na kub.
awekenings

#1408 Re: Televizija OBN

Post by awekenings »

Imal ishta osim ovih turskih serija i snimaka talijanske serie A na ovom obn-u ?!? :skoljka:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1409 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

Citam jucer na portalu intervju sa onom Jelenom i cura 'ladno izvalila kako radi na najperspektivnijoj TV kuci u BiH. :cry:
neo7

#1410 Re: Televizija OBN

Post by neo7 »

HAHAHA gleda li ko utakmicu ? Umire komentator hahahahaa
StupskaBitanga

#1411 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

neo7 wrote:HAHAHA gleda li ko utakmicu ? Umire komentator hahahahaa
kako misliš umire
samo_ovaj_put

#1412 Re: Televizija OBN

Post by samo_ovaj_put »

StupskaBitanga wrote:
kako misliš umire
umro!
neo7

#1413 Re: Televizija OBN

Post by neo7 »

StupskaBitanga wrote:
kako misliš umire
Kaslje,smrce, koristi za nos nesto ili onaj inhalator.....komentarise nesto nestaje mu daha i slicno :D
siki_sa

#1414 Re: Televizija OBN

Post by siki_sa »

Jos malo pa ce Mimo po sebi poceti pljuvati, imali ko na ovom dunjaluku da njemu odgovara?? :D :D :D :D
neo7

#1415 Re: Televizija OBN

Post by neo7 »

siki_sa wrote:Jos malo pa ce Mimo po sebi poceti pljuvati, imali ko na ovom dunjaluku da njemu odgovara?? :D :D :D :D
:lol: :lol: :lol: dobar dobar
open the pendzer

#1416 Re: Televizija OBN

Najbolje je bilo na slucejavima X na Hayatu zadnjeg ili predzadnjeg ponedeljka, slucaj onog tipa sa Grdonja kojeg je Kulenovic prevario i smjestio mu predajnik u dvoriste, covjek se vec petnaest godina bori sa Kulenovicem, sjecam se jos s pocetka te price kad je onaj sa radio Hayata, Mahir Zisko jel mu tako ime? isao kod ovog u kucu, plasirao pricu u javnostg, ovaj vadio pusku, hoce da ide ubiti Kulenovica... do sada je covjek vec odrobijao preko 3 godine zbog tog releja, gore se rat vodi pravi, ali najbolje je kad spomenu Mimu Sahinpasica :D to me podsjetilo da je i Mimo jedan od onih koji su u novinarske vode zaplovili u Adilovom brodu... Igor, danas potrparol Radmanovicu, onda onaj Vedran sto je portparol OHR-a danas, pa Mimo, i da ne nabrajam dalje, onaj iza paravana (covjek sjena kako smo ga zvali) jel se on ikada ukazao pred kamerama? jel to onaj sto sad radi na Hemi, sto su mu oci upale u duplje? isto ko cuko mi izgleda.

Adil je medijski fenomen, skupa sa svojom televizijom, i svojim uposlenicima. Onakvo nesto je samo u Bosni moguce.

Da ne budem skroz offtopic, OBN mi sve vise lici na NTV 99, mada je nemoguce dostici taj nivo medijskog dna :D ali lice, sve vise...
StupskaBitanga

#1417 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

open the pendzer wrote:Najbolje je bilo na slucejavima X na Hayatu zadnjeg ili predzadnjeg ponedeljka, slucaj onog tipa sa Grdonja kojeg je Kulenovic prevario i smjestio mu predajnik u dvoriste, covjek se vec petnaest godina bori sa Kulenovicem, sjecam se jos s pocetka te price kad je onaj sa radio Hayata, Mahir Zisko jel mu tako ime? isao kod ovog u kucu, plasirao pricu u javnostg, ovaj vadio pusku, hoce da ide ubiti Kulenovica... do sada je covjek vec odrobijao preko 3 godine zbog tog releja, gore se rat vodi pravi, ali najbolje je kad spomenu Mimu Sahinpasica :D to me podsjetilo da je i Mimo jedan od onih koji su u novinarske vode zaplovili u Adilovom brodu... Igor, danas potrparol Radmanovicu, onda onaj Vedran sto je portparol OHR-a danas, pa Mimo, i da ne nabrajam dalje, onaj iza paravana (covjek sjena kako smo ga zvali) jel se on ikada ukazao pred kamerama? jel to onaj sto sad radi na Hemi, sto su mu oci upale u duplje? isto ko cuko mi izgleda.

Adil je medijski fenomen, skupa sa svojom televizijom, i svojim uposlenicima. Onakvo nesto je samo u Bosni moguce.

Da ne budem skroz offtopic, OBN mi sve vise lici na NTV 99, mada je nemoguce dostici taj nivo medijskog dna :D ali lice, sve vise...
I nisi na kraju zaokružio
Ista ta 99 prodana i na njenim frekvencijama će ići Al-J

Što se tiče OBN mislim da je vrijeme za rebranding tj da nakon evo 15 godina OBN kao ime i pojam za sve što se desilo na TV nebu u BiH nestane sa BH tv scene
open the pendzer

#1418 Re: Televizija OBN

Ma kao i vecina malih tv kuca, pretvorili su se u poligon za reklamiranje propalih manekenki vanabi voditeljica, i slicnih prikaza.

Nadam se da ce uskoro na tom medijskom polju veliki pojesti male, kao sto su u trgovini veliki trzni centri pojeli male granape.

S tim da je ovo drugo steta, jer su granapi uvijek bili dio miljea, nasa svakodnevica, ali za male tv kuce mi nije zao. Sto prije propadnu, to bolje. Neka ih pojedu veliki, oni bar imaju program koji vrijedi, dosta mi je vise sou programa mahalskog tipa i nacifranih voditeljica kojima su sise glavni adut. Nista protiv sisa, dapace :D ali ono...

Pod maloe racunam i na FTV, koja nece propasti jer je javna tv kuca, ali da se totalno restartuje. Jer ovo je ocaj, jad i bijeda, em im je program nikakav, em su sve otvorenije stranacka televizija. Ocajno je koliko vremena i novca trose u protaziranje Slucajnog prolaznika i njegovih uguza, a ostatak programa je ogavan. Nista protiv Slucajnog, neka njega i njegove stranke, ali neka on svoj marketing gradi od svojih para.
dadasapic

#1419 Re: Televizija OBN

Post by dadasapic »

ima li kraja turskim serijma? :x udavise! :run:
brzica

#1420 Re: Televizija OBN

Post by brzica »

Čini mi se da su napokon prodani, :run:
ali zagubio sam negdje članak.
Konkurencijsko vijeće je na svojoj zadnjoj sjednici
neku odluku donijelo o spajanju OBN i neke mađarske
firme. Još nema na njihovoj web stranici te odluke.
StupskaBitanga

#1421 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

brzica wrote:Čini mi se da su napokon prodani, :run:
ali zagubio sam negdje članak.
Konkurencijsko vijeće je na svojoj zadnjoj sjednici
neku odluku donijelo o spajanju OBN i neke mađarske
firme. Još nema na njihovoj web stranici te odluke.
Jedva čekam da vidimo koja je to firma kupila ovo čudo
I koliko je para dobio Ćaleta jer je OBN faktički džabe dobio onda
Prvi nek im bude potez metla i nek pljušte otkazi
open the pendzer

#1422 Re: Televizija OBN

Neka Milicu ne diraju, ostali mogu metla :D
StupskaBitanga

#1423 Re: Televizija OBN

Post by StupskaBitanga »

Još da saznamo ko ga je kupio:D
udrch

#1424 Re: Televizija OBN

Post by udrch »

Ako ovo bude istina biće to super..
Nije meni što im program ne valja, nego što tamo nema niko normalan..
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1425 Re: Televizija OBN

Post by ladyblue18 »

udrch wrote: Nije meni što im program ne valja, nego što tamo nema niko normalan..
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply