Možel neka preporuka?
iPhone - All about
Moderator: Benq
- Gorštak
#1401 Re: iPhone - All about
Nisam ništa novo instalirao ima mjesec dana.
Možel neka preporuka?

Možel neka preporuka?
-
DYD666
#1402 Re: iPhone - All about
Na sta mislis konkretno?Gorštak wrote:Nisam ništa novo instalirao ima mjesec dana.
Možel neka preporuka?
Igre, zezancije, ozbiljne aplikacije? Neko štivo za plažu?
Od igara sam se žestoko zarazio sa Carcassonne a od juce igram i EA Official Risk
- hakazvaka
#1403 Re: iPhone - All about
Talking Tom CatGorštak wrote:Nisam ništa novo instalirao ima mjesec dana.
Možel neka preporuka?
- bug
#1404 Re: iPhone - All about
Alfons Kauders wrote:napisao bi i ja o tebi samo dobre stvari...al kratka bi to tema bila...
- fatality
#1405 Re: iPhone - All about
citam o preosjetljivosti iphone-a, elem imao sa iskustva i sa 2g i sa 3g ( 3gs sam preskocio) te sad presao na 4g
uglavnom ispao mi 2g nedavno nakon sto sam ga kupio ( dok sam sjedio u mcdonaldsu iskliznu mi iz dzepa i drito na kamene ploce) i ostetio mi se onaj metal sa zada. telefon je naravno radio i od tada najnormalnije samo mi je to smetalo nenormalno, i nisam se smirio dok nisam kupio poklopac da ga zamijenim
kada je izasao 3g prodao sam svoj 2g i uze 3g. 3g sam cuvao kao oci u glavi, imao cak i onu koznu futrolu al kad djavo hoce, hoce. imali sastanak u domu i ja bio u trenerci i krenuo da sjednem na stolicu, i u tom procesu sjedanja iskliznu mi opet iz dzepa i pravo na onaj donji dio telefon ( tj. jedini dio telefona koji nije zasticen futrolom). naravno plastika je malo ciknula i sebi sam obecao da cu je sutradan odmah zamijeniti, no vremenom sam se navikao i nije mi toliko smetalo. Nakon toga mi je ispao 1000 puta ali je funkcionisao normalno i nikad nisam imao nekih problema
kao sto rekoh 3gs sam preskocio jer je bio navlakusa i sad sam na 4g ( 3g sam malom bratu poklonio ali nisam zamijenio plastiku
) , elem cekam kad ce mi ovaj ispast iz dzepa pa da i njega prestanem cuvati
no poenta price, apple ima najjace telefone i ko ga jednom nauci koristiti kako treba tesko da ce preci na nesta drugo
naravno ovo je samo moje misljenje, i ostalih nekoliko desetina miliona ljudi koji koriste ovaj telefon
uglavnom ispao mi 2g nedavno nakon sto sam ga kupio ( dok sam sjedio u mcdonaldsu iskliznu mi iz dzepa i drito na kamene ploce) i ostetio mi se onaj metal sa zada. telefon je naravno radio i od tada najnormalnije samo mi je to smetalo nenormalno, i nisam se smirio dok nisam kupio poklopac da ga zamijenim
kada je izasao 3g prodao sam svoj 2g i uze 3g. 3g sam cuvao kao oci u glavi, imao cak i onu koznu futrolu al kad djavo hoce, hoce. imali sastanak u domu i ja bio u trenerci i krenuo da sjednem na stolicu, i u tom procesu sjedanja iskliznu mi opet iz dzepa i pravo na onaj donji dio telefon ( tj. jedini dio telefona koji nije zasticen futrolom). naravno plastika je malo ciknula i sebi sam obecao da cu je sutradan odmah zamijeniti, no vremenom sam se navikao i nije mi toliko smetalo. Nakon toga mi je ispao 1000 puta ali je funkcionisao normalno i nikad nisam imao nekih problema
kao sto rekoh 3gs sam preskocio jer je bio navlakusa i sad sam na 4g ( 3g sam malom bratu poklonio ali nisam zamijenio plastiku
no poenta price, apple ima najjace telefone i ko ga jednom nauci koristiti kako treba tesko da ce preci na nesta drugo
-
novikorisnik
#1406 Re: iPhone - All about
Zna li neko od prisutnih otkljucati iOS4 na iPhone-u 4 ?
-
Richard Peti
-
DYD666
#1408 Re: iPhone - All about
Koliko znam neizvodivo je u ovom mementu.novikorisnik wrote:Zna li neko od prisutnih otkljucati iOS4 na iPhone-u 4 ?
- fatality
#1409 Re: iPhone - All about
na cekanju smoDYD666 wrote:Koliko znam neizvodivo je u ovom mementu.novikorisnik wrote:Zna li neko od prisutnih otkljucati iOS4 na iPhone-u 4 ?
-
Richard Peti
-
savsvoj
#1411 Re: iPhone - All about
Nijedan operator nema ni blizu dovoljno korisnika da bi apple napravio ugovor sa njima jedina nam je opcija ko u hrvatskoj neki strani telekom da ga uvede na trziste.
- alibaba_i_30_godina
#1412 Re: iPhone - All about
Odakle tebi to samo da mi je znati.savsvoj wrote:Nijedan operator nema ni blizu dovoljno korisnika da bi apple napravio ugovor sa njima jedina nam je opcija ko u hrvatskoj neki strani telekom da ga uvede na trziste.
Primijetih da na listi nema ni Slovenije i Srbije, pa eto nismo jedini koji su 'zakinuti'.
- Gorštak
#1413 Re: iPhone - All about
Djeca su luda za mačkom. Kuća zvoni od njihovog smijehahakazvaka wrote:Talking Tom Cat
P.S.: Predlagaču instaliranja onih blesavih ptica imam zahvaliti belaj sa ženom i bližom okolinom. Ja ovisnosti, Bože me sačuvaj.
-
EUROBIH
-
iSwagga
#1415 Re: iPhone - All about
djevojka druga mog mu bacila iphone 3gs 32g crni od zid iz sve snage.. i nista mu!! jedina mala, ali bas mala (ne primjetna) pukotina na zadnjoj plastici gdje se puni.. ali fercera bolje nego ikad.. et.. tako da znate.. da bas morate biti peh..fatality wrote:citam o preosjetljivosti iphone-a, elem imao sa iskustva i sa 2g i sa 3g ( 3gs sam preskocio) te sad presao na 4g
kao sto rekoh 3gs sam preskocio jer je bio navlakusa i sad sam na 4g ( 3g sam malom bratu poklonio ali nisam zamijenio plastiku) , elem cekam kad ce mi ovaj ispast iz dzepa pa da i njega prestanem cuvati
no poenta price, apple ima najjace telefone i ko ga jednom nauci koristiti kako treba tesko da ce preci na nesta drugonaravno ovo je samo moje misljenje, i ostalih nekoliko desetina miliona ljudi koji koriste ovaj telefon
a meni je x puta ispadao na beton/asfalt itd.. nikad mu nista!!
-
novikorisnik
#1416 Re: iPhone - All about
ok. fala.fatality wrote:na cekanju smoDYD666 wrote:Koliko znam neizvodivo je u ovom mementu.novikorisnik wrote:Zna li neko od prisutnih otkljucati iOS4 na iPhone-u 4 ?
a kako bi bilo da se napravi topic gdje ce biti samo korisne stvari za korisnike iphona - otkljucavanje, apps, tipps ...
ovo ovdje se pretvorilo u javni privat chat. ne kazem da je lose razmijeniti stavove i iskustva, ali .... ma znas sta mislim
-
Richard Peti
-
Richard Peti
-
Richard Peti
- haro2x
#1420 Re: iPhone - All about
Jel jos neko probo jailbreakme.com meni radi i suber je, direktno na ipodu uradio jailbreak bez pc-a 
-
iSwagga
#1421 Re: iPhone - All about
radi bez problema...haro2x wrote:Jel jos neko probo jailbreakme.com meni radi i suber je, direktno na ipodu uradio jailbreak bez pc-a
-
iSwagga
#1422 Re: iPhone - All about
raja, uradite firmware umbrella obavezno.. ne bitno koju verziju iphone-a imate.. dobro ce vam doci u buducnosti 
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com ... pport.html
http://thefirmwareumbrella.blogspot.com ... pport.html
-
dado88
#1423 Re: iPhone - All about
imal ko da prodaje 3Gs 16 GB nek mi se javi sa slikom i cijenom na email
[email protected]
[email protected]
- haro2x
#1424 Re: iPhone - All about
Evo ja imam problem na cydiji ne rade modmyi.com i thebigboss serveri nece da ih uppdejtuje kaze nes host unreachabe i cached failure jel to do mene ili su oni preoptereceni pa ne moze da se spoji ??
-
iSwagga
#1425 Re: iPhone - All about
preopterecenje.. !! jer su svi navalali odkako su jailbreak iphone4.. tako da ne brini sve je udure