Liga prvaka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hidrant
#1401 Re: Liga prvaka
Engleski seoski klub sramoti svoju domovinu i ovim putem se ogradujem od istog i predlazem inicijativu da se doticni
klub protjera negdje u Irsku ili Skotsku.
Kako se samo dobro valjaju ovi igraci Barce.
To je milina za gledati.
klub protjera negdje u Irsku ili Skotsku.
Kako se samo dobro valjaju ovi igraci Barce.
To je milina za gledati.
- Jazz_Junkie
#1402 Re: Liga prvaka
Ronaldo uzeo malo fursata, ali uzalud. 
- Ridjobrki
#1403 Re: Liga prvaka
Messi daje gol lobom glavom a Puyol im pravi dar-mar po šesnaestercu!!!
Što kaže jedan od oficijelnih sponzora LP: neprocjenjivo.
Što kaže jedan od oficijelnih sponzora LP: neprocjenjivo.
- Rauber
#1404 Re: Liga prvaka
Ovo je reci karanje
i to bez kreme 
- zalizani
#1405 Re: Liga prvaka
Fudbal je pobijedio.
Hvala na tradiciji
Hvala na tradiciji
-
shadow
#1406 Re: Liga prvaka
Barca zasluzeno, nema sta. Unitedu pripalo prvih 10 minuta i to je sve sto smo od njih vidjeli veceras. Odavno nisam gledao da ih je neko ovako pregazio. Ronaldo je najodvratniji igrac kojeg sam ikad gledao, firaun pravi.
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1407 Re: Liga prvaka
Barca svaka čast
...Manchester isto koda su na ljevu nogu ustali.....Ronaldo ako ti nisu dali para da ostaneš u Mančesteru,fataj se none a i nisi trebo igrat večeraske bolje da je Tevez išao naprijed....
- hidrant
#1408 Re: Liga prvaka
Nakon onog prolaza Barce u polufinalu,znalo se da Englezi ne smiju osvojiti.
To su naravno znali i igraci Utd.-a,tako da se nisu ni trudili veceras sto se jasno vidi na prilozenom.
To su naravno znali i igraci Utd.-a,tako da se nisu ni trudili veceras sto se jasno vidi na prilozenom.
-
be highirly
#1409 Re: Liga prvaka
sydney, mog'o sam jos pola sata odspavati, ali draze mi je bilo malo poraniti da se razhavizam i krenem po klipacamakaranana wrote:gdje si ti? japan?be highirly wrote:ne zalim sto ustah u 4 sabahilepocelo je deranje
pujdo je bio najbolji, malo se pred kraj ofiro ali ko nebi krao vrijeme ....cestitke kataloncima
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#1410 Re: Liga prvaka
nakon ovog treba zakljucat temu, nema smisla dalje diskutovati. sve je covjek rekaohidrant wrote:Nakon onog prolaza Barce u polufinalu,znalo se da Englezi ne smiju osvojiti.
- Better Man
#1411 Re: Liga prvaka
Pobijedio je konkretniji i spretniji tim. Manchester United je imao lošu taktiku i bili su mlaki. Falilo je tu njihove agresivnosti. Lično za mene utakmica je bila spora, dosadna bez nekih velikih uzbuđenja, moglo se komotno zaspati. Barcelona je previše davila pimplanjem i dodavanjem, a ja ne volim gledati takvu igru. Više volim gledati malo bržu igru sa puno šansi i uzbuđenja.
- hidrant
#1412 Re: Liga prvaka
Zaboravio sam napomenuti da je LP sporedno takmicenje i da nije primarni cilj niti jednom engleskom timu.Admir_1984 wrote:nakon ovog treba zakljucat temu, nema smisla dalje diskutovati. sve je covjek rekaohidrant wrote:Nakon onog prolaza Barce u polufinalu,znalo se da Englezi ne smiju osvojiti.
Mnogo je vaznije osvojiti EPL ili FA kup.
- hidrant
#1413 Re: Liga prvaka
Jest onaj navalio da placamo pretplatu da bi on mogao ici razna finala,olipijade,evropskai svjetska prvenstva.
Mrssssssssssssss!
Mrssssssssssssss!
- abondanzieri
#1414 Re: Liga prvaka
ovo je brte falilo,sto jes,jeshidrant wrote:Zaboravio sam napomenuti da je LP sporedno takmicenje i da nije primarni cilj niti jednom engleskom timu.Admir_1984 wrote:nakon ovog treba zakljucat temu, nema smisla dalje diskutovati. sve je covjek rekaohidrant wrote:Nakon onog prolaza Barce u polufinalu,znalo se da Englezi ne smiju osvojiti.
- rado_vidjen
#1415 Re: Liga prvaka
ma nek se goni u kurac i ferguson vise...startat bez scholesa i bez ijednog klasicnog napadaca? SRAMOTA!
hitno prodati Ronalda, velikog igraca za male utakmice!
ionako ga nikad nisam simpatisao
hitno prodati Ronalda, velikog igraca za male utakmice!
ionako ga nikad nisam simpatisao
- Epitop
#1416 Re: Liga prvaka
Jok, nego igraju iz zabavehidrant wrote:Zaboravio sam napomenuti da je LP sporedno takmicenje i da nije primarni cilj niti jednom engleskom timu.Admir_1984 wrote:nakon ovog treba zakljucat temu, nema smisla dalje diskutovati. sve je covjek rekaohidrant wrote:Nakon onog prolaza Barce u polufinalu,znalo se da Englezi ne smiju osvojiti.
Pobijedio je bolji tim, zasluženo i nema se šta prigovoriti na odlično odigranoj utakmici Barcelone.
-
FrancescoTotti
#1417 Re: Liga prvaka
Joj smijurije . pa ovakvo ponizenje nije odavno dozivio nijedan klub koji je igro u finalu CL . Pa vise sansi bi napravila tuzlanska Sloboda
Predstavnik engleskog fudbala ovo
Pa ljudi jedva da su presli centra da valja
jedna polusansa a na drugoj strani cetri velike sanse dakle realno je trebalo biti 5, 6 razlike . Napokon je svijet skonto da nabijanje lopte nije sve u fudbalu
Ne da su ih nadigrali nego da su ubili puru u njima
I to na Rominom stadionu . Svi talijani navijali za Barcelonu , navijali za fudbal a ne na hrkljuz i nabijanje lopte . Lako je Hulla namlatiti
a engleski fudbal dozivio debakl . Ove sezone nijedan trofej . Sto bi se reklo uz srecu MU osvoji dvije titule , prosle godine na penale pa onda ono protiv Bayerna . trebaju oni jos pure i drobe jes
Puyol najbolji na terenu . Messi im zavalio gol glavom
Ole Ole Ole
Puyol najbolji na terenu . Messi im zavalio gol glavom
-
savsvoj
#1418 Re: Liga prvaka
nepratim inace manchester ali zasto ferguson igra sa ronaldom kao pravim spicem pored i teveza i ronia koji su 10x bolji
-
FrancescoTotti
#1419 Re: Liga prvaka
Ovo treba za provalu godine na forumu i kad se otvori pdf fudbal da se ovo prvo procitahidrant wrote:Zaboravio sam napomenuti da je LP sporedno takmicenje i da nije primarni cilj niti jednom engleskom timu.Admir_1984 wrote:nakon ovog treba zakljucat temu, nema smisla dalje diskutovati. sve je covjek rekaohidrant wrote:Nakon onog prolaza Barce u polufinalu,znalo se da Englezi ne smiju osvojiti.
-
be highirly
#1420 Re: Liga prvaka
hidrant wrote:Zaboravio sam napomenuti da je LP sporedno takmicenje i da nije primarni cilj niti jednom engleskom timu.Admir_1984 wrote:nakon ovog treba zakljucat temu, nema smisla dalje diskutovati. sve je covjek rekaohidrant wrote:Nakon onog prolaza Barce u polufinalu,znalo se da Englezi ne smiju osvojiti.
cuj sporedno takmicenje
- rado_vidjen
#1421 Re: Liga prvaka
franćesko, kako tvoji talijani?
ako nista, drago mi je zbog henrya. zaluzio je covjek trofej LP-a, valjda je zato i pobjego tamo.
nema sta, barca je bila bolja, cestitke
ako nista, drago mi je zbog henrya. zaluzio je covjek trofej LP-a, valjda je zato i pobjego tamo.
nema sta, barca je bila bolja, cestitke
- hidrant
#1422 Re: Liga prvaka
Naravno da je sporedno.
Pitajte bilo kojeg navijaca Looserpoola(naravno izuzev ovih kvazinavijaca na ovom forumu),koju bi titulu volio
da njegov tim osvoji.
90% ce ih reci EPL.
To su cinjenice.Englezi mnogo vise cijene EPL,nego tamo neke LP gdje je sve namjesteno.
Pitajte bilo kojeg navijaca Looserpoola(naravno izuzev ovih kvazinavijaca na ovom forumu),koju bi titulu volio
da njegov tim osvoji.
90% ce ih reci EPL.
To su cinjenice.Englezi mnogo vise cijene EPL,nego tamo neke LP gdje je sve namjesteno.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#1423 Re: Liga prvaka
ajd polako. smanji doživljaj...FrancescoTotti wrote:Joj smijurije . pa ovakvo ponizenje nije odavno dozivio nijedan klub koji je igro u finalu CL . Pa vise sansi bi napravila tuzlanska SlobodaPredstavnik engleskog fudbala ovo
Pa ljudi jedva da su presli centra da valja
jedna polusansa a na drugoj strani cetri velike sanse dakle realno je trebalo biti 5, 6 razlike . Napokon je svijet skonto da nabijanje lopte nije sve u fudbalu
![]()
Ne da su ih nadigrali nego da su ubili puru u njima
I to na Rominom stadionu . Svi talijani navijali za Barcelonu , navijali za fudbal a ne na hrkljuz i nabijanje lopte . Lako je Hulla namlatiti
a engleski fudbal dozivio debakl . Ove sezone nijedan trofej . Sto bi se reklo uz srecu MU osvoji dvije titule , prosle godine na penale pa onda ono protiv Bayerna . trebaju oni jos pure i drobe jes
Puyol najbolji na terenu . Messi im zavalio gol glavomOle Ole Ole
ja ću samo reći da ovdje pada sva ona priča o Barci kao ekipi koja do finala nije imala jakog protivnika ni u jednoj utakmici u sezoni pa su zato i stigli do finala. ili ono kako ne znaju igrati protiv engleskih ekipa.
jako mi je drago na kakav je način Messi zabio gol, i biće definitivno najbolji igrač ove sezone.
dakle, pobjeda čista ko suza, zaslužena, uvjerljiva. mislim da ćemo se jako lako svi složiti u ocjeni večerašnje utakmice.
P.S. cikcanga, ti si nevjerovatan talenat za osmišljavanje nickova... pa evo onda za tebe jedan crveni (boja određuje pobjednika) i falusoidni (da prostiš)...

- Baltazar_khan
#1424 Re: Liga prvaka
Cikcangaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hidrant je cikcangin klon, to je svima jasno.
Samo on Liverpool može da naziva Looserpool-om
Koji paćenik!
Engleski fudbal, ZDRAVO!
hidrant je cikcangin klon, to je svima jasno.
Samo on Liverpool može da naziva Looserpool-om
Koji paćenik!
Engleski fudbal, ZDRAVO!
-
s_master
#1425 Re: Liga prvaka
Eh eto, zavrsi i ova LP, jesam navijač Man Utd i nije mi bas po volji ovaj zavrsetak, ali sta ces...ekipa koja odigra kao ManU veceras tj. bez dobrih prilika za go i treba da izgubi.
Nikada necu razumjeti onog jeb... Fergusona kada na pocetku ubaci igraca kao Anderson i koji redovno sve sto uradi na terenu su kilometri nepotrebnog trcanja po terenu....pod hitno ManU mora dovesti par dobrih igraca u sredinu i kao sto rece neko treba prodati C.Ronalda, pun mi je k...njegovog sranja na terenu.
Svaka cast Barceloni na pobjedi i zasluzili su je...samo nisu prolazak u finale, al' et', sta je tu je...
Nikada necu razumjeti onog jeb... Fergusona kada na pocetku ubaci igraca kao Anderson i koji redovno sve sto uradi na terenu su kilometri nepotrebnog trcanja po terenu....pod hitno ManU mora dovesti par dobrih igraca u sredinu i kao sto rece neko treba prodati C.Ronalda, pun mi je k...njegovog sranja na terenu.
Svaka cast Barceloni na pobjedi i zasluzili su je...samo nisu prolazak u finale, al' et', sta je tu je...