Premier liga BiH 2008/2009

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
lolo_lolo

#1401 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by lolo_lolo »

JThomas wrote:prelijep sunčan dan, idu u kup uefa...i cijela hiljada ljudi :lol:

vi ste VIC. vi da imate pet godina rezultate kao željo, vi biste zatvorili radnju.
iako je bio prelijep i suncan dan,kolo nakon pobjede u derbiju,citavih je pet navijaca(ili ti ga jedan automobil),stigao na pecaru
jel mozda imas informaciju kolko je nas bilo dolje?
JThomas

#1402 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by JThomas »

dobro vi intelektualci znate da su busevi vraćeni, samo se po običaju pravite blesavi.

koji vi morate biti na tabeli da bi na običnu tekmu vikendom došlo dvije ili ne d'o bog tri hiljade ljudi?
pOZz

#1403 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by pOZz »

LSD wrote:Uz tu navedenu,samo još da dodam onih par vaših cuvenih nonsensa
Bog prašta ali mi ne :lol: (u potpisu HZ :lol: )....zatim,Sami protiv svih :lol: i ostale infantilne poruke s kojima ste plašili i nasmijavali javnost.
U inat svima :lol:
Nek' mrtvi žive za Želju. To je najbitnije. 8-)
JEDAN JE HASE wrote:a zelju ne mrzim,sta vise drag mi je,ipak je to klub iz mog grada
Sad bih ti rekao nešto, al' ipak neću...
JEDAN JE HASE

#1404 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by JEDAN JE HASE »

pOZz wrote:
Bog prašta ali mi ne :lol: (u potpisu HZ :lol: )....zatim,Sami protiv svih :lol: i ostale infantilne poruke s kojima ste plašili i nasmijavali javnost.
JEDAN JE HASE wrote:a zelju ne mrzim,sta vise drag mi je,ipak je to klub iz mog grada
Pa od velikih klubova navijam za Sarajevo,Barsu,Romu,Mancester,a od manjih simpatisem vratnik,zelju,pofalicki :lol:
lolo_lolo

#1405 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by lolo_lolo »

JThomas wrote:dobro vi intelektualci znate da su busevi vraćeni, samo se po običaju pravite blesavi.

koji vi morate biti na tabeli da bi na običnu tekmu vikendom došlo dvije ili ne d'o bog tri hiljade ljudi?
jedan je automobil uspio doci do stadiona :bih:
slucajan

#1406 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by slucajan »

LSD wrote:aaa što se zauzimaju jedan za drugog...ovaj prijeti svom pitaru i hoce preko PM da komunicira :lol: ...luda kuca :-)
@slucajan angažovao forum-advokata da ga brani od napasnika poput ovog @Jedan je Hase :roll:
Ma samo desni klik :arrow: Ignore.

I no sikiriki ;-)
LSD

#1407 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by LSD »

pOZz wrote:
nisi ti dovoljan kapacitet da shvatiš tu poruku niti za koga ona važi...jer da jesi nebi navijao za pitarluk.
Ali nije ni to bitno...bitno je da Bog može oprostiti ali vi nikad ne :lol: :lol: da ste sami protiv svih :lol: :lol: i da je sve to u inat svima :lol: :lol:
golemo brate,golemo :thumbup:
JEDAN JE HASE

#1408 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by JEDAN JE HASE »

lolo_lolo wrote:
JThomas wrote:dobro vi intelektualci znate da su busevi vraćeni, samo se po običaju pravite blesavi.

Ostali su svratili kod maksumica na jagnjetinu :lol: Tomo kralju kad ce biti slike iz sirokog,da pregledam,cuo sam da ste imali dobru koreografiju... :lol:
no_crnjak

#1409 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by no_crnjak »

JEDAN JE HASE wrote:
ecstase wrote:
LSD wrote:aaa što se zauzimaju jedan za drugog...ovaj prijeti svom pitaru i hoce preko PM da komunicira :lol: ...luda kuca :-)
@slucajan angažovao forum-advokata da ga brani od napasnika poput ovog @Jedan je Hase :roll:

Niko nista nije angazovao, nego mi onako ovaj lik ide na klinac. Ako hoce vec da se prca sa vama nek to onda radi kako treba a ne kao klinac od 12 godina.
Slucajan mi je dobar drug i samo odgovaram ovom "nasem" Hordasu.

Dobro vjerovatno smi bili poput njega u tim nekim godinama, bar se nadam da je to njemu do godina a ne do neceg drugog.
Sto se tice Zelje i Sarajeva prepucavanja ce uvijek biti dok bude i klubova, mislim na zdrava prepucavanja :D
A da ja sada vama zelim nesto lose nije tako, da vam zelim dobro nije bas ni tako.
Sta vam se desi desi vam se kao i nama a i Celiku,Interu,Manchesteru i ostalim.

Aj zivio ti meni :)
Eh da si mi samo malo blize,da vidis ko sam i koliko imam godina,joj sto nemogu ovih levata,eki tople brace,jednom smeta sto se salim na racun zelje,drugom sto nemogu da sjetim jel Sarajevo izgubilo od bazela 5 ili 6-0,a zelju ne mrzim,sta vise drag mi je,ipak je to klub iz mog grada,al normalno je da postoji rivalstvo.Ticu sam poceo spominjati,kad su oni vasi poceli provocirati sa udbom,torpedom i ostalim glupostima,a vas dvojica lijepo se provedite i zapamtite kapa glavu cuva :lol: :run:

cuj zeljo ti drag...

svaki pitar mora vise mrziti zelju nego sto voli sarajevo :)

a sto rece LSD
"mrtvi zive za zelju" ,a "pitari zive i pjevaju " :D
no_crnjak

#1410 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by no_crnjak »

Compact wrote:
no_crnjak wrote:sretno zrinjskom u LP
sretno slobodi,slaviji i sarajevu u kup-u UEFA
sretno zelji u gradačcu.....na sajmu sljive xD
Navodno su opet aktuelizirali odlazak u Niš na revanš Ljubi Aličiću, tek toliko da kažu kako su prešli granicu!

a nece u Šabac,kod Šabana ???
LSD

#1411 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by LSD »

JEDAN JE HASE wrote:
lolo_lolo wrote:

Ostali su svratili kod maksumica na jagnjetinu :lol: Tomo kralju kad ce biti slike iz sirokog,da pregledam,cuo sam da ste imali dobru koreografiju... :lol:
ne znaš zašto manijaci nisu bili u Širokom jer nemaš pojma,a i lakše je lupati bez veze po forumu i ismijavati se necemu o cemu nemaš pojma ;-) jel tako ili nije :-)
ecstase

#1412 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ecstase »

JEDAN JE HASE wrote:
ecstase wrote:
JEDAN JE HASE wrote:Slucajni ako imas nekih problema javi mi se na privat,da to rijesimo ko ljudi,par puta si mi zivce pokido svojim nebuloznim postovima,jedini ti pametan,a svi ostali glupi,razumijem ja da imas 50 kuka,al mojne toliko pametovat,im ovdje i veselih mladih ljudi koji vole da se zezaju,al nikoga nevrijedjaju ko ti,fakat kao navijac Sarajeva stidim se takvih ko sto si ti,idi ba saha razbaci u parku,nisi ti za foruma,ostavi to mladjim,pozz svim normalnim ljudima bez obzira za koga navijaju... :thumbup:

1.Nema 50 godina ima pola od toga
2.I ja sam ti vec jednom rekao da nisi bas na nivou foruma.Sad dal je zbog godina dal zbog kapaciteta mozga
3.Postovi su ti plitki i mozda smijesni maloj raji do cetvrtog razreda osnovne skole
4.Nadovezo si se Tice i ne popustas. Pusti covjeka neka vodi svoju grupu kako mu je volja i kako misli da je najbolje za njih.
5.Ako iko zna za salu onda je to slucajni (da ga ne imenujem pravim imenom),nije bas ljubitelj saha ali voli igrat monopola.
6.Odo izac sada sa curom
7.Nista licno kume samo ti lijepo kazem
8.Nastavi navijati za Sarajevo a Zeljeznicar pusti po strani i to je klub kao i svaki drugi, nemas razloga ni da ga volis ni da ga mrzis.
9.Nadam se da ce Sarajevo biti cetvrto iz ranije vec navedenih razloga,ali ni drugo mjesto nije lose samo nek je izlazak na medjunarodnu scenu osiguran.
10.Aj vozdra.

:run:
Gdje si ba advokat,nisam te prepoznao,za ovo sto si napisao pod 2,3 i 4,da znam ko si i da si mi blize,znao bih sta raditi,ej da ti nije mozda cura slucajni :lol:,kakav ba ti i cura,mogu mislit cale dno od tegle,siri nego duzi,rijetko lijepa kosa.... :lol: et ako ste mangupi javite se na privat,volio bih vas licno upoznati :dance:

ccc jesi ti nasilan majko draga spusti se malo ovo je samo forum gdje svako iznosi svoje misljenje ( po mogucnosti bez vrijedjanja drugih)
Slucajni mi nije cura al da sam peder bio bi prvi kandidat da ga muntam.
A to mangup jesam li ili ne to ostavljam po strani:D

A evo da ne mislis dalje kako izgledam i ko sam da ti se predstavim i slikom i imenom (Mirza)
cvike imam al nisu bas kao sto si ih ti opisao
malo se jesam udebljao ali sada sam sto bi se reklo cuci
Image
no_crnjak

#1413 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by no_crnjak »

u mahali kazu,da su 5 manijaka vratli sa Ivana?!?!

jel tako LSD ?
ecstase

#1414 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ecstase »

no_crnjak wrote:u mahali kazu,da su 5 manijaka vratli sa Ivana?!?!

jel tako LSD ?
papucaki ;-)
slucajan

#1415 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by slucajan »

ecstase wrote:

jel tako LSD ?
papucaki ;-)
Čuo sam da mi se sviđaš 8-)
ecstase

#1416 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ecstase »

slucajan wrote:
ecstase wrote:

jel tako LSD ?
papucaki ;-)
Čuo sam da mi se sviđaš 8-)
:kiss:
Bloodflow

#1417 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by Bloodflow »

Šta je ovo danas, ovdje sve ludo :lol:

Image

Kad se već slike postavljaju evo i mene, samo sam šal zaboravio 8-)
no_crnjak

#1418 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by no_crnjak »

ecstase wrote:

jel tako LSD ?
papucaki ;-)
samo,ljepuskast si :dance:
ecstase

#1419 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ecstase »

no_crnjak wrote:
ecstase wrote:

jel tako LSD ?
papucaki ;-)

Joj nemoj opet o tome, znas da se postidim :D

Mlada haj naplati 8-)
ecstase

#1420 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ecstase »

Bloodflow wrote:Šta je ovo danas, ovdje sve ludo :lol:

Image

Kad se već slike postavljaju evo i mene, samo sam šal zaboravio 8-)

jesi ovo tek ustao ili? nesto si mi bijel u licu ko diro :D
slucajan

#1421 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by slucajan »

no_crnjak wrote:
ecstase wrote:

jel tako LSD ?
papucaki ;-)
presladak

mirza.homo.com

:-D
LSD

#1422 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by LSD »

vas dvojica...osamite se pa furajte intimu ;-) ...ovaj ecstase se registrovao na ovaj forum samo da bi branio slucajnog od bahatog nasilnika i kabadahije @jedan je Hase i slao mu smajlije i puse...poštujem ja svaciju orijentaciju,ali ima za to tema posebna Ljubav& sex pa tamo može.
@no crnjak...prica se po mahalam svašta,mahal je cudo...a pricaju i babe po brijacnicama :mrgreen:
ecstase

#1423 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by ecstase »

Sad cu te tuziti za objavu snimka :|
no_crnjak

#1424 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by no_crnjak »

LSD wrote:vas dvojica...osamite se pa furajte intimu ;-) ...ovaj ecstase se registrovao na ovaj forum samo da bi branio slucajnog od bahatog nasilnika i kabadahije @jedan je Hase i slao mu smajlije i puse...poštujem ja svaciju orijentaciju,ali ima za to tema posebna Ljubav& sex pa tamo može.
@no crnjak...prica se po mahalam svašta,mahal je cudo...a pricaju i babe po brijacnicama :mrgreen:
mahala je uvijek u pravu ;)
slucajan

#1425 Re: Premier liga BiH 2008/2009

Post by slucajan »

LSD wrote:vas dvojica...osamite se pa furajte intimu ;-) ...ovaj ecstase se registrovao na ovaj forum samo da bi branio slucajnog od bahatog nasilnika i kabadahije @jedan je Hase i slao mu smajlije i puse...poštujem ja svaciju orijentaciju,ali ima za to tema posebna Ljubav& sex pa tamo može.
Netko te pitao za misljenje i strucnu analizu?
Locked