Filozofski fakultet u Sarajevu - procitati prvi post
-
dina_arajevo
#1401 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
I ako nisam student ili brucos na ff pratila sam temu i cestitam svima koji su se upisali
Interesuje me da li neko zna koji je rjecnik/ literaturu najbolje kupiti za pripremu francuskog i italijanskog
Italijanski i nije problem, ali francuski 
- bombas_vera
#1402 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
caes wrote:dakle, to se sve radi tek u septembru tako da nema potrebe za panikom i slicno, sad nista ne mozete uraditi.
zdravstveno uvjerenje se vadi samo u studentskoj poliklinici kod stadiona kosevo.
- Gde si sad cica maco
#1403 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
i ti si isto radila prošle godinebombas_vera wrote:caes wrote:dakle, to se sve radi tek u septembru tako da nema potrebe za panikom i slicno, sad nista ne mozete uraditi.
zdravstveno uvjerenje se vadi samo u studentskoj poliklinici kod stadiona kosevo.![]()
stavrno ljudi,opustite se i uzivajte u zasluzenom raspustu,ima jos fore
![]()
- bombas_vera
#1404 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
panicarila prije prijemnog jesam,ali poslije nisam,jer sam vec jednom prosla kroz upis,to je najmanji problem valaaaGde si sad cica maco wrote:i ti si isto radila prošle godinebombas_vera wrote:caes wrote:dakle, to se sve radi tek u septembru tako da nema potrebe za panikom i slicno, sad nista ne mozete uraditi.
zdravstveno uvjerenje se vadi samo u studentskoj poliklinici kod stadiona kosevo.![]()
stavrno ljudi,opustite se i uzivajte u zasluzenom raspustu,ima jos fore
![]()
-
jeca fleetwoodmac
#1405 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
znat ćete na vrijeme kad,šta,kako,,,-.-
Ljeto je pred namaaaa,pusti sad to

Ljeto je pred namaaaa,pusti sad to
-
mRva_4
#1406 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Čovječe večina je će iznajmljeno.. a zvala sam x- puta.. jako sam sretna što sam primljena na Filozofski fakultet samo sad je frka kako stan nači u blizini a da nije preskup.. :/
-
tickica
#1407 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ja se ne mogu nikako opustit...
strah me da ću nešto zeznut...
strah me da ću nešto zeznut...
-
caes
#1408 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
probaj market.ba i naravno novine, to je najboljemRva_4 wrote:ljudi moji ja moram potražiti stan u Sarajevu.. znate li ijednu još internet stranicu koja ima neke oglase osim ove realtica oglasi..
Čovječe večina je će iznajmljeno.. a zvala sam x- puta.. jako sam sretna što sam primljena na Filozofski fakultet samo sad je frka kako stan nači u blizini a da nije preskup.. :/
-
tickica
#1409 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ejj...prvo,zamolila bi one koji prvi saznaju nešto o upisima da jave
(unaprijed zahvaljujem)
a drugo...kad su prijave za drugi rok,i kako to funkcionira...prijateljica želi na drugi rok za germanistiku...vidjela sam da je vanrednih primljeno 5,pa sam joj savjetovala da se prijavi kao vanredni (jer ih prima 10),jesam joj dobro savjetovala?!jel joj procedura ista ko nama na prvom roku?!ako neko nešto zna....................
a drugo...kad su prijave za drugi rok,i kako to funkcionira...prijateljica želi na drugi rok za germanistiku...vidjela sam da je vanrednih primljeno 5,pa sam joj savjetovala da se prijavi kao vanredni (jer ih prima 10),jesam joj dobro savjetovala?!jel joj procedura ista ko nama na prvom roku?!ako neko nešto zna....................
-
tickica
#1410 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
kakva sam,propustit ću upise...jeca fleetwoodmac wrote:znat ćete na vrijeme kad,šta,kako,,,-.-
Ljeto je pred namaaaa,pusti sad to![]()
-
jeca fleetwoodmac
#1411 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
nećeš,,podsjetit će te netko odavdjetickica wrote:kakva sam,propustit ću upise...jeca fleetwoodmac wrote:znat ćete na vrijeme kad,šta,kako,,,-.-
-
tickica
#1412 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
nadam se što prije...ne znam uopće kad je ni šta treba...a trebala bi što prije saznat...jer imam još stvari obavit...pa eto,ako ništa,bar oni što su prošle godine bili,da objasne...jeca fleetwoodmac wrote:nećeš,,podsjetit će te netko odavdjetickica wrote:kakva sam,propustit ću upise...jeca fleetwoodmac wrote:znat ćete na vrijeme kad,šta,kako,,,-.-
ali inače,hvala puno forumašima
- alica.k
#1413 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ma
ti se mos upisat i u decembru, nemoj uopste da se brines radi toga...ni prosle godine nam nisu vjerovali kad smo im govorili i onda je bilo
ti se mos upisat i u decembru, nemoj uopste da se brines radi toga...ni prosle godine nam nisu vjerovali kad smo im govorili i onda je bilo
-
saramica
#1414 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Gledam nesto ovu rang listu i vidim na romanistici nigdje nema lista sa upisanim studentima latinskog jezika..znaci li to da latinskog nema na filozofskom kod nas.. tj. da se ne moze studirati ili sta ?? 
-
Sarajevski_Marlboro
#1415 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
.
Last edited by Sarajevski_Marlboro on 22/03/2011 18:10, edited 1 time in total.
- minjonja
#1416 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
moj savjet za one koji hoce dugo godina imati siguran posao:saramica wrote:Gledam nesto ovu rang listu i vidim na romanistici nigdje nema lista sa upisanim studentima latinskog jezika..znaci li to da latinskog nema na filozofskom kod nas.. tj. da se ne moze studirati ili sta ??
nek ide u zagreb studirati latinski. u sarajevu su svi profesori latinskog metuzalemi. bice posla
-
Hippie Soul
#1417 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
pitanje za studente koji žive u domu, franjevačkom konkretno: postoji li u kućnom redu pravilo da do određenog doba moraš bit u domu?? ja i frendice malo volimo partijat vikendom pa se pitamo hoće li bit moguće vraćanje u kasne sate

-
jeca fleetwoodmac
#1418 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
hahaha,da ,i ja postavljam isto pitanjeHippie Soul wrote:pitanje za studente koji žive u domu, franjevačkom konkretno: postoji li u kućnom redu pravilo da do određenog doba moraš bit u domu?? ja i frendice malo volimo partijat vikendom pa se pitamo hoće li bit moguće vraćanje u kasne sate![]()
![]()
-
sunshine_AK
#1419 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
ljudi, meni nista nije jasno.
kao prvo, bila sam danas na fax-u i pise da je upis 3. augusta.
je li to znaci da sad zasad nista ne trebam raditi nego da tek tad trebam doci sa svim onim maratonskim dokumentima i predati ih i upisati se?
kad, kome i kako se placa upis?
i jos mi nije jasno sta cu ja s onim papirom koji sam dobila od studentske i za koji mi je zena sa studentske rekla da ga ponesem kad budem dolazila po dokumente? dakle, kad cu ja to dolaziti po te dokumente? jer ja sam vidjela vec danas da neki preuzimaju dokumente s tim papirom?
da, slobodno svi recite da sam glupava i nesposobna. ali molim vas, nek mi neko da odgovore, jer me ovo sve skupa uzasno pocelo nervirati. molim vas.

kao prvo, bila sam danas na fax-u i pise da je upis 3. augusta.
je li to znaci da sad zasad nista ne trebam raditi nego da tek tad trebam doci sa svim onim maratonskim dokumentima i predati ih i upisati se?
kad, kome i kako se placa upis?
i jos mi nije jasno sta cu ja s onim papirom koji sam dobila od studentske i za koji mi je zena sa studentske rekla da ga ponesem kad budem dolazila po dokumente? dakle, kad cu ja to dolaziti po te dokumente? jer ja sam vidjela vec danas da neki preuzimaju dokumente s tim papirom?
da, slobodno svi recite da sam glupava i nesposobna. ali molim vas, nek mi neko da odgovore, jer me ovo sve skupa uzasno pocelo nervirati. molim vas.
- because_of_you
#1420 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Pa zar uopće podižemo dokumente
Koliko ja znam, oni budu na faxu do kraja studiranja....
- lala*
#1421 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Mislim da cura hoce reci, da nije polozila i sad se raspituje za drugi rok ili za eventualno podizanje dokumenata ako hoce drugi fax.sumayya wrote:Pa zar uopće podižemo dokumente![]()
- because_of_you
#1422 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
lala* wrote:Mislim da cura hoce reci, da nije polozila i sad se raspituje za drugi rok ili za eventualno podizanje dokumenata ako hoce drugi fax.sumayya wrote:Pa zar uopće podižemo dokumente![]()
ili ipak ne...
Ni meni nije baš jasno, ali kad već pita za plaćanje upisa, predavanje ostalih dokumenata...
- lala*
#1423 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
E ne znamsumayya wrote:lala* wrote:Mislim da cura hoce reci, da nije polozila i sad se raspituje za drugi rok ili za eventualno podizanje dokumenata ako hoce drugi fax.sumayya wrote:Pa zar uopće podižemo dokumente![]()
ili ipak ne...
Ni meni nije baš jasno, ali kad već pita za plaćanje upisa, predavanje ostalih dokumenata...![]()
![]()
![]()
- alica.k
#1424 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
treba da dignete dokumente, kopirate i ovjerite, i onda donesete to 3. augusta kad je upis i onda tek ostaju do kraja studiranja (a i tad ih mozete s vremena na vrijeme uzeti ak vam trebaju - na revers).lala* wrote:Mislim da cura hoce reci, da nije polozila i sad se raspituje za drugi rok ili za eventualno podizanje dokumenata ako hoce drugi fax.sumayya wrote:Pa zar uopće podižemo dokumente![]()
ili ipak ne...
sve ostalo oko upisa ce vam izaci i na stranici, i na fakultetu ona teta uvijek daje papir na kome sve lijepo pise, gdje, sta, kome, kako, itd...
- lala*
#1425 Re: Filozofski fakultet u Sarajevu
Jao, koja procedura... da nebi vas, ne bi ni znala da se sve to mora uraditialica.k wrote:treba da dignete dokumente, kopirate i ovjerite, i onda donesete to 3. augusta kad je upis i onda tek ostaju do kraja studiranja (a i tad ih mozete s vremena na vrijeme uzeti ak vam trebaju - na revers).lala* wrote:Mislim da cura hoce reci, da nije polozila i sad se raspituje za drugi rok ili za eventualno podizanje dokumenata ako hoce drugi fax.sumayya wrote:Pa zar uopće podižemo dokumente![]()
ili ipak ne...
sve ostalo oko upisa ce vam izaci i na stranici, i na fakultetu ona teta uvijek daje papir na kome sve lijepo pise, gdje, sta, kome, kako, itd...