Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
M.Laktasenko wrote:
Subasic je jedan od najbolji igraca druge bundeslige i ako vako nastavi sledece godine ce igrati za Hamburg, Mainz, Wolfsburg ili nekog drugog kluba iz BL. Mislim da ce Olimpik moci izvuc dobru lovu.
Ja ipak mislim da ce ga prije toga pokupiti neki od dva Mancestera, eventualno Real ili Barcelona.
M.Laktasenko wrote:
Subasic je jedan od najbolji igraca druge bundeslige i ako vako nastavi sledece godine ce igrati za Hamburg, Mainz, Wolfsburg ili nekog drugog kluba iz BL. Mislim da ce Olimpik moci izvuc dobru lovu.
Ja ipak mislim da ce ga prije toga pokupiti neki od dva Mancestera, eventualno Real ili Barcelona.
http://--- NO LINKS ---/clanak/986232565551/pitajti/Smeta%20mi%20%C5%A1to%20%C4%87e%20Bo%C5%A1njak%20tek%20za%2020%20godina%20do%C4%87i%20na%20%C4%8Delo%20Saveza
„Pitaj ti” - Intervju s Nijazom Gracićem, III dio Komitet se krije iza lika i djela Ivice Osima
Dosta on ovdje istine iznese, iz kakvih pobuda ne znam.Cinjenica je i da ljudi obicno ne slusaju sta govori, vec im je draze napasti covjeka koji to govori, posebno ako se ne slaze sa uvrijezenim misljenjem.
Sem toga, ne razumijem zasto svi ismijavaju taj Olimpic i jedva cekaju da im nesto krene lose, je li zato sto fakat nekom "vaznijem" smetaju ili zato sto donosi nesto novo i drugacije?
Vladavić i Jugo odbili igrati protiv Veleža i napustili Olimpic!
Došlo je do nekih različitih mišljenja, i dogovorili smo da je najbolje da se raziđemo, bez neke velike pompe .....
-------------------
Sta je ovo ?
veljaca wrote:Vladavić i Jugo odbili igrati protiv Veleža i napustili Olimpic!
Došlo je do nekih različitih mišljenja, i dogovorili smo da je najbolje da se raziđemo, bez neke velike pompe .....
-------------------
Sta je ovo ?
Ma ovo vukovi nastavljaju po starom. Dovedu fudbalere na početku sezone i onda raskinu ugovor sa njima.
veljaca wrote:Vladavić i Jugo odbili igrati protiv Veleža i napustili Olimpic!
-------------------
Sta je ovo ?
Kakvi su to nekarakteri mostarski skoro ništa nisu pružili,uzeli nešto love i onda nećemo da igramo,fuj od ljudi!
FK Olimpic dovodi Fernanda Arriera, bivšeg juniora Barcelone
Iako je u Premijer ligi BiH, trenutno zatišje u Fudbalskom klubu Olimpic ne sjede skrštenih ruku. Novo pojačanje Vukova će biti, ni manje ni više, nego bivši kapiten juniorskog sastava Barcelone Fernando “Cuqui” Arriero Garcia.
"Saradnja i uslovi sa Arrierom su već dogovoreni, a menadžerskoj agenciji koja ga
zastupa već je proslijeđen predugovor na potpis. On će ugovor na 18 mjeseci potpisati pred početak priprema kada se očekuje njegov dolazak u Sarajevo", poručuju iz FK Olimpica.
Fernando Cuqui Arriero Garcia rođen je 1990. godine. Bio je kapiten juniorskog tima
Barcelone, a u prošloj sezoni igrao je za drugi tim Villareala. Radi se o fudbaleru izražene tehnike koji igra na poziciji polušpica.
U Olimpicu najavljuju da će sličnu tendenciju dovođenja kvalitetnih, ali i mladih fudbalera nastaviti, pa će već u narednim danima biti još zvučnih pojačanja.