Možda koševo nije naš stadion, ali nema veze, imamo mi para, možemo platiti igranje na tom stadionu.
Tacnije receno, imate vi igraca/vijecnika da izmoli oprost dugovanja.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Možda koševo nije naš stadion, ali nema veze, imamo mi para, možemo platiti igranje na tom stadionu.
Upravo si. Povlačim napisano, nije 9:0 već 9:1.ćiro wrote:To su pak halucinacije, ti bi to morao znatielSaik wrote:Ja koliko se sjećam, Željo je Torpeda jednom nakantao 9:0... Znam ja da vi volite računati od jednog datuma, a zanemariti sve ispred, ali ne ide to tako...![]()
![]()

Definitivno?nikad_izvini wrote:Demir Hotić, novi trener Želje
Prema _sportsport.ba jesteelSaik wrote:Definitivno?nikad_izvini wrote:Demir Hotić, novi trener Želje
Nego, šta ima gradska rajo. Lijepo su te roditelji odgojilidzipalo_junuz wrote:Koji su to idioti, na tm.org-u im glavna tema ima naziv SVJETLOST NA KRAJU TUNELA, hahaha, sta to zeljo umire jel? Raspada se? heheh i niko da to promjeni...![]()
Jadna ti je majka kako ste vi mali, pa ovoliko ne bi se radovali navijaci Rudara iz Ugljevika da su dobili reflektore...
TM 88 - Tako Mali
Pridruzujem se cestitkama...Zwanziger wrote:Cestitke na reflektorima, bilo je krajnje vrijeme da se osposobe. Konacno jedna lijepa vijest. Iako navijam za Sarajevo srce mi je zaigralo kad sam listao slike.
Puno srece pod novim reflektorima i aBd da se Sarajevo i Zeljo bore za titulu dogodine.
Meni miriše na čokoladne bananice...campa_xxx wrote:Sve mi nesto mirise na Zeljino proljece...
ćiro wrote:Ljudi u 21. stoljeću imaju reflektore na stadionu i mogu igrati utakmice po noći.
Veličanstveno![]()
elSaik wrote:Upravu si. Povlačim napisano, nije 9:0 već 9:1.ćiro wrote:To su pak halucinacije, ti bi to morao znatielSaik wrote:Ja koliko se sjećam, Željo je Torpeda jednom nakantao 9:0... Znam ja da vi volite računati od jednog datuma, a zanemariti sve ispred, ali ne ide to tako...![]()
![]()
A još kad im naprave stadion u Ilijašu,kao što su namjeravali,tek onda će da bude šege...cpt.picard wrote:"Baltazar_khan"
"Ja samo znam da moje Sarajevo igra na koševu, i odavno pod reflektorima."
- Igra ko god zeli. Igrali smo i mi kad smo to htijeli. Igrace i Vrbanjusa ako zeli. Zapamti, igrate tu jer nemate gdje a ne zato sto je vase.
"Možda koševo nije naš stadion, ali nema veze, imamo mi para, možemo platiti igranje na tom stadionu."
- A ha imate paraTi zaboravio kad su vas otjerali sa stadiona jer niste placali godinama. Kad ono bi? Pred neku evropski tekmu. Otjero vas domar. Kaze, u Vogoscu pa igrajte. Da nije sadake iz opcine Centar i SDA, igrali bi vi...
Pa jbg, nisu tuđe igrače tjerali da igraju kod nas niti se zbog nas liga širila da bismo opstali u njoj.ćiro wrote:Ne znam samo dali autor ovog navijački više nego obojenog članka (kao i ti) računa tu utakmicu (ako je i odigrana uopšte) na vječitoj listi derbija?elSaik wrote: Sjećam se ja dobro kad, jel' no prije Dynama, je naša Uprava nudila da igrači Sarajeva treniraju na Grbavici s obzirom da nekim čudom nisu mogli da treniraju na svom stadionu. Ili, kao što reče Alaim, dođemo mi na pomoćni da treniramo, ali nas onda otjeraju rekreativci koji su platili termin.Pustite se vi šupljih priča. Svakako ovo nije ni vrijeme ni mjesto da pričamo o Torpedu i njihovom stadionu.
Nego, ćiro, baci pogled na sljedeće i lagano na spavanje, pa možda i sanjaš o svom stadionu...
Ono što mi zape za oči, čitajući ovaj tekst, je slijedeće:
"Željezničar se nije 1948. održao ni Drugoj ligi, pa je ponovo prešao u niži rang takmičenja u republičku ligu, gjde je bio prvi 1949. godine. Mnogo su muke imali plavi do 1954., kada su se ponovo našli u konkurenciji najboljih ekipa bvše Jugoslavije."(FK Sarajevo je u periodu postojanja lige bivše Jugoslavije ukupno 2 (DVIJE) sezone propustilo takmičenje u prvoj lizi Jugoslavije)
p.s. Vi navijači NK (ili FK) Željezničara, umjesto što brinete o statusu stadiona FK Sarajeva: "Asim Ferhatović Hase", bolje bi vam bilo da se pozabavite svojim, a ne da tek u 2008. godini dobijete reflektore. Pa ti vjerovatno nisi gledao klub za koji navijaš da igra noćnu utakmicu na svom terenu![]()
Znam da je to kompleks, koji ćeš eto sada uspješno izliječiti, ako to bude funkcionisalo
![]()
![]()
Tako je tek 2008 godine dobijamo ono sto je do temelja poruseno od 92-96 ali nismo postanari koji svaki kraj godine docekuju u punoj mobilnosti iz straha hoce li nas neko pustiti na stadion da igramo jer nismo platili dugove. Vi igrate na stadionu gdje moze igrati svaki sarajevski klub a da vas nista ne pita a mi igramo na stadionu gdje vi ne mozete igrati ako vam mi to ne damo. Dakle renovira se recimo Kosevo vi morate kulturno pitati upravu Zelje smijete li igrati utakmice na stadionu Grbavica, Grbavica se renovira Zeljo plati troskove utakmice i igra na Kosevu kao da vi ne postojite. Ogromna razlika izmedju stanarskog i postanarskog statusa.ćiro wrote:Ne znam samo dali autor ovog navijački više nego obojenog članka (kao i ti) računa tu utakmicu (ako je i odigrana uopšte) na vječitoj listi derbija?elSaik wrote: Sjećam se ja dobro kad, jel' no prije Dynama, je naša Uprava nudila da igrači Sarajeva treniraju na Grbavici s obzirom da nekim čudom nisu mogli da treniraju na svom stadionu. Ili, kao što reče Alaim, dođemo mi na pomoćni da treniramo, ali nas onda otjeraju rekreativci koji su platili termin.Pustite se vi šupljih priča. Svakako ovo nije ni vrijeme ni mjesto da pričamo o Torpedu i njihovom stadionu.
Nego, ćiro, baci pogled na sljedeće i lagano na spavanje, pa možda i sanjaš o svom stadionu...
"Željezničar se nije 1948. održao ni Drugoj ligi, pa je ponovo prešao u niži rang takmičenja u republičku ligu, gjde je bio prvi 1949. godine. Mnogo su muke imali plavi do 1954., kada su se ponovo našli u konkurenciji najboljih ekipa bvše Jugoslavije."(FK Sarajevo je u periodu postojanja lige bivše Jugoslavije ukupno 2 (DVIJE) sezone propustilo takmičenje u prvoj lizi Jugoslavije)
p.s. Vi navijači NK (ili FK) Željezničara, umjesto što brinete o statusu stadiona FK Sarajeva: "Asim Ferhatović Hase", bolje bi vam bilo da se pozabavite svojim, a ne da tek u 2008. godini dobijete reflektore. Pa ti vjerovatno nisi gledao klub za koji navijaš da igra noćnu utakmicu na svom terenu![]()
Znam da je to kompleks, koji ćeš eto sada uspješno izliječiti, ako to bude funkcionisalo
![]()
![]()
Svako tumaci istoriju od datuma koji mu odgovara:)elSaik wrote:Pa jbg, nisu tuđe igrače tjerali da igraju kod nas niti se zbog nas liga širila da bismo opstali u njoj.ćiro wrote:Ne znam samo dali autor ovog navijački više nego obojenog članka (kao i ti) računa tu utakmicu (ako je i odigrana uopšte) na vječitoj listi derbija?elSaik wrote: Sjećam se ja dobro kad, jel' no prije Dynama, je naša Uprava nudila da igrači Sarajeva treniraju na Grbavici s obzirom da nekim čudom nisu mogli da treniraju na svom stadionu. Ili, kao što reče Alaim, dođemo mi na pomoćni da treniramo, ali nas onda otjeraju rekreativci koji su platili termin.Pustite se vi šupljih priča. Svakako ovo nije ni vrijeme ni mjesto da pričamo o Torpedu i njihovom stadionu.
![]()
![]()