Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
vjecnobordo
Adebyor majstor zbog kojeg je još uvijek na semaforu VJECNOB. 0-0 MC_LENelSaik wrote:Hebo ga i Arsenal i gol pred kraj utakmice...
Čini mi se da imam srece u ovoj utakmici i da cu iskoristiti promašene prilike gostiju
- campa_xxx
A na osnovu cega si ti ispred campe_xxx?cyprus wrote:
Nego, evo gledam ovu tabelu i tek sam skontao jednu fascinirajuću stvar. Svih 6 novajlija su se rasporedili na prvih 7 mjesta, samo se moja malenkost tu ugurala ispred campe_xxx. Ali kad oduzmem bodove stečene protiv DiceTM Patron of Formellu, Jaguaru, Neelixu i sebi, situacija po nas "straosjedioce" će biti još i gora. Šta nam ovo rade?
![]()
- cyprus
Na osnovu toga što ja ovu tabelu pravim prema slijedećem kriteriju: najveću važnost imaju osvojeni bodovi, zatim broj pogođeni parovi, zatim međusobni omjer, te na kraju pozicija na prošlosezonskoj tabeli.campa_xxx wrote:A na osnovu cega si ti ispred campe_xxx?
Kako nas dvojica imamo isti broj bodova, isti broj pogođenih parova, nismo još odigrali međusobni susret, ostaje mi samo prošlogodišnja tabela gdje sam ja bio ako se ne varam 9, a tebe nije bilo u planu. Isto se odnosi na sve ovakve slučajeve.
Ali ne brini se naš duel u ovom kolu će zasad odlučiti ko će bit ispred koga, al samo ako postaviš parove za sutra
- cyprus
Haj, bar nisam igro dvicu ko svi ostalicampa_xxx wrote:Fulio si ti i UD Almeria - Real Madrid 1:1 , zavrsilo 2-0 za Almeriu
Nego, ja svegami konto da imam samo jedan par danas. Što elSaik napisa da je to u nedjelju?
-
elSaik
Sve pritužbe uputite Soccerwayu. Od njih prepisujem. Možda bih i ispravio kad bih pratio Špance, ali me oni nimalo ne zanimaju.cyprus wrote:Haj, bar nisam igro dvicu ko svi ostalicampa_xxx wrote:Fulio si ti i UD Almeria - Real Madrid 1:1 , zavrsilo 2-0 za Almeriu![]()
.
Nego, ja svegami konto da imam samo jedan par danas. Što elSaik napisa da je to u nedjelju?
Bitno je da su Njemaci počeli... te vaše jadne lige ja ne pratim.
PS Imate Freiburg - Osnabruck sad na TVu, preporučAVAm...
- abondanzieri
Potpuno si u pravu brate,Bundes liga je stvarno drugi svijet za ostale evropske lige.Njemacki klubovi u posljednjih nekoliko godina sa lakocom osvajaju sva evropska takmicenja i iako simpatisem njemacke klubove,to mi postaje malo dosadno.elSaik wrote:Sve pritužbe uputite Soccerwayu. Od njih prepisujem. Možda bih i ispravio kad bih pratio Špance, ali me oni nimalo ne zanimaju.cyprus wrote:Haj, bar nisam igro dvicu ko svi ostalicampa_xxx wrote:Fulio si ti i UD Almeria - Real Madrid 1:1 , zavrsilo 2-0 za Almeriu![]()
.
Bitno je da su Njemaci počeli... te vaše jadne lige ja ne pratim.![]()
PS Imate Freiburg - Osnabruck sad na TVu, preporučAVAm...
Odo' sad i ja da gledam cvajte ligu
-
elSaik
Jel' to ona europska takmičenja što prvak Europe bude 5. iz Engleske... ah, da... jeste... Liga Prvaka čini mi se da se zove to takmičenje...abondanzieri wrote: Potpuno si u pravu brate,Bundes liga je stvarno drugi svijet za ostale evropske lige.Njemacki klubovi u posljednjih nekoliko godina sa lakocom osvajaju sva evropska takmicenja i iako simpatisem njemacke klubove,to mi postaje malo dosadno.
Ali, ako ćemo kvalitet lige mjeriti uspjesima u europskim takmičenjima, onda je Seria A najkvalitetnija...
- abondanzieri
To sto si naveo da najjace evropsko takmicenje(za koje se slazem s tobom da ne bi trebalo da se tako zove ,ali eto) osvaja petoplasirana ekipa iz Premier lige,dok prvak Bundeslige u posljednjih nekoliko godina jedva prolazi grupnu fazu,dovoljno govori o kvalitetu Njemackog klupskog nogometa u ovom trenutku 
- Neelix
jel to nije?elSaik wrote:Jel' to ona europska takmičenja što prvak Europe bude 5. iz Engleske... ah, da... jeste... Liga Prvaka čini mi se da se zove to takmičenje...abondanzieri wrote: Potpuno si u pravu brate,Bundes liga je stvarno drugi svijet za ostale evropske lige.Njemacki klubovi u posljednjih nekoliko godina sa lakocom osvajaju sva evropska takmicenja i iako simpatisem njemacke klubove,to mi postaje malo dosadno.
Ali, ako ćemo kvalitet lige mjeriti uspjesima u europskim takmičenjima, onda je Seria A najkvalitetnija...
-
elSaik
Naravno. Ne sporim da njemački klubovi ne uspijevaju da postignu značajniji rezultat u europskim takmičenjima.abondanzieri wrote:To sto si naveo da najjace evropsko takmicenje(za koje se slazem s tobom da ne bi trebalo da se tako zove ,ali eto) osvaja petoplasirana ekipa iz Premier lige,dok prvak Bundeslige u posljednjih nekoliko godina jedva prolazi grupnu fazu,dovoljno govori o kvalitetu Njemackog klupskog nogometa u ovom trenutku
Ali, misliš da je slučajna činjenica da je to jedina liga koja iz sezone u sezonu obara rekorde posjeta na stadionima. Pa, (pret)prošle sezone je 2.Bundesliga imala veći prosjek od Serie A.
Da ne govorim o astronomskim dugovima u kojima se nalaze mnogi europski klubovi, dok je to u Njemačkoj nezamislivo.
@Neelix - naravno da nije.
- Neelix
ovo sve sto si naveo necu sporiti, ali to apsolutno nikakve veze nema sa kvalitetom fudbala.elSaik wrote:
Naravno. Ne sporim da njemački klubovi ne uspijevaju da postignu značajniji rezultat u europskim takmičenjima.
Ali, misliš da je slučajna činjenica da je to jedina liga koja iz sezone u sezonu obara rekorde posjeta na stadionima. Pa, (pret)prošle sezone je 2.Bundesliga imala veći prosjek od Serie A.
Da ne govorim o astronomskim dugovima u kojima se nalaze mnogi europski klubovi, dok je to u Njemačkoj nezamislivo.
@Neelix - naravno da nije.
a taj zadnji navod...
-
vjecnobordo
NEMOJTE OVDJE RASPRAVLJATI O TOME KOJA EJ LIGA NAJJAČA. SVAK GURA SVOJE
- abondanzieri
slazem se,igra se vrhunski fudbal,stadioni su uvijek ispunjeni do posljednjeg mjesta i niko nije u milionskim dugovimaNeelix wrote:upravu si. najjaca je sa-x liga, bez premca
- Mc_len
mnogo smo jaki zasad al ima jos da se igra mozda se sta i promjeni trenutno smo u odlicnoj formicyprus wrote:
Nego, evo gledam ovu tabelu i tek sam skontao jednu fascinirajuću stvar. Svih 6 novajlija su se rasporedili na prvih 7 mjesta, samo se moja malenkost tu ugurala ispred campe_xxx. Ali kad oduzmem bodove stečene protiv DiceTM Patron of Formellu, Jaguaru, Neelixu i sebi, situacija po nas "straosjedioce" će biti još i gora. Šta nam ovo rade?
![]()
- abondanzieri
Sa punim pravom zalis brate,tebe je Werder syebo k'o nikog'