da prenesem sa druge teme...recepti
http://www.joyfulabode.com/2008/01/30/s ... sta-salad/
samo malo prilagodi
Moderator: anex

[/quote]i ne unistile te ove masnoceSaian wrote:dalmatinka wrote:
Ovo je moja brzinska večera. Nisam imala puno vremena, nisam imala ideje što bih i onda je upao ovaj list. Potrebno vrijeme 20-30 min.
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ova zhena me sistematski unistava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa kako ribu pržiti nego na ulju? Izvadila sam je iz ulja kad je bila gotova. A kad smo već kod masnoće moram ti reći da je to minimalno koliko inače pojedem sirovog maslinovog ulja. Povrće uvijek spremam na lešo i začinim maslinovim uljem, a nema mi dana bez zelene salate isto tako začinjene. To što vidiš na slici nije završilo u tanjuru, ali je zato u prilogu bilo toga tri put višemaccarona
i ne unistile te ove masnoce:D
OK, ali ja spremam i jedno i drugo. U tavi pržim na ulju, a roštilj je onaj pravi, vani se peče na starim panjevima vinove loze a ne na ugljenu.jOFLA
Ja svaku ribu ili šniclu na električnom roštilju. Ne mogu u stanu razbaciti prave gradele... lol. Ali neću ni na ulju u tavi. Imam jedan kućni minijaturni elek. roštilj za dvije osobe
dalmatinko, ne obracaj paznju na menedalmatinka wrote:Pa kako ribu pržiti nego na ulju? Izvadila sam je iz ulja kad je bila gotova. A kad smo već kod masnoće moram ti reći da je to minimalno koliko inače pojedem sirovog maslinovog ulja. Povrće uvijek spremam na lešo i začinim maslinovim uljem, a nema mi dana bez zelene salate isto tako začinjene. To što vidiš na slici nije završilo u tanjuru, ali je zato u prilogu bilo toga tri put više
ma vidis da nas elegantno podhebavajOFLA wrote:Heh uživaš, zamisli mene vani, na februarskim kanadskim vrućinama.. Ono, roštilj malo sa polarnim medvjedima... Eskimi dolaze onako, da primirišu...dalmatinka wrote:OK, ali ja spremam i jedno i drugo. U tavi pržim na ulju, a roštilj je onaj pravi, vani se peče na starim panjevima vinove loze a ne na ugljenu.jOFLA
Ja svaku ribu ili šniclu na električnom roštilju. Ne mogu u stanu razbaciti prave gradele... lol. Ali neću ni na ulju u tavi. Imam jedan kućni minijaturni elek. roštilj za dvije osobe
ma znam,dalmatinka wrote:Toplije je kod vas kad je - 10, nego kod nas kad je + 5 a orkanska bura. Tko je probao znati će. Ja sam zadnjih tjedan dana pretvorena u kockicu leda i samo vegetiram.
U redu, tko prizna pola mu se praštaSaian wrote:ma znam,dalmatinka wrote:Toplije je kod vas kad je - 10, nego kod nas kad je + 5 a orkanska bura. Tko je probao znati će. Ja sam zadnjih tjedan dana pretvorena u kockicu leda i samo vegetiram.obitavah u Rijeci svojevremeno, al' uvijek rado ljude nepravedno optuzhujem za bezazlene stvari
![]()
![]()
zlatac ili batashdalmatinka wrote:U redu, tko prizna pola mu se praštaSaian wrote:ma znam,dalmatinka wrote:Toplije je kod vas kad je - 10, nego kod nas kad je + 5 a orkanska bura. Tko je probao znati će. Ja sam zadnjih tjedan dana pretvorena u kockicu leda i samo vegetiram.obitavah u Rijeci svojevremeno, al' uvijek rado ljude nepravedno optuzhujem za bezazlene stvari
![]()
![]()
Nego žao mi je što ti nisam malo vadila mast prije tri dana, odnosno što na samom roštilju nisam uslikala tri ogromna cipla ( ne znam kad sam zadnji put vidjela veće). Nas troje smo se s njima borili za ručak i večeru i još su obilatu dozu dobile susjedove mačke. A bili su mekani kao maslac, rastapali su se....
![]()
![]()