Tako je Chupke, josh hin samo zrakom zazhagaj, pa nek vide, hebo hin trun!!!!bc_chupo wrote:eto rusimo a vi mozete samo plakat za nama...i slinit....whaaaaa sta je ?!
Bosanska piramida Sunca vol.5
-
Neregistrirani
bc_chupo wrote:eto rusimo a vi mozete samo plakat za nama...i slinit....whaaaaa sta je ?!
I onda se ljute kad im se kaze da su piramidioti!bc_chupo wrote:![]()
![]()
-
HoustonPiramidiot
Chupo-->Prolupo otkriva tajne piramidiotizma, po uzoru na svog idola Semketa.bc_chupo wrote:eto rusimo a vi mozete samo plakat za nama...i slinit....whaaaaa sta je ?!
A Semke bi se na mala vrata progurao za zastitnika BH kulturnog blaga, nakon sto je bagerima razvaljivao nacionalni park. Kad moze Semke bagerom, sto ne mozemo mi ostali isto srusit pokoji zid?
"Kulturne institucije, među kojima je i Zemaljski muzej, decenijama su zanemarivale ovo važno arheološko područje. Upravo zbog nebrige Zemaljskog muzeja, Zavoda za zaštitu spomenika Federacije BiH i ministarstava kulture ovaj grad je potpuno propao, a zahvaljujući Fondaciji napokon je ukazano na potrebu da se ovo mjesto, važno za bh. državnost, restaurira i predstavi svijetu", kazao je Osmanagić."
Vise o ovom kriminalnom djelu od kojeg se Fondacija "nemamo mi pojma" trudi ograditi iz petnih zila, a kojeg donedavni "Fondas" Hodovic nastoji zataskati, moze se citati cak i u Avazu, omiljenom naucnom casopisu piramidiota:
http://www.dnevniavaz.ba/kultura/kultur ... nju-zidova
Piramidioti, ovako se to radi! Ucite od gurua!
- wels
PIRAMIDA U SRCU BOSNE – KAKO NEVJEROVATNO OTKRIĆE!
01.10.2007
Bosansku dolinu piramida je u proteklih nekoliko dana posjetilo nekoliko stotina turista i zainteresiranih iz svih krajeva svijeta. Izdvajamo posjete predstavnika Sindikata zdravstvenih radnika iz Brčko distrikta, predstavnika SIPA - e BiH te italijanskih pripadnika EUFOR-a u BiH.
„Hvala na nezaboravnoj posjeti ovoj izvanrednoj građevini. Od srca vam želimo da otkrijete istinu o ovim piramidama te da čitav svijet sazna kakvo bogatstvo imate. Radujte se da ste našli ovo čudo svijeta, vodite računa o svojim precima i daleko od sebe držite slabe duhove. S ljubavlju ćemo pratiti vaš trud."
Skupina mađarskih turista
„Ovo je moj peti dolazak u Bosansku dolinu piramida, oduševljen sam. Mislim da sada više nije pitanje jesu li ovo piramide, sada se nameću neka druga pitanja, ko je pravio građevine, kada su pravljene i zbog čega? U tunelu sam vidio slova a ne simbole, neka od njih neodoljivo podsjećaju na slova runskog pisma. Hvala vam na ovom lijepom iskustvu."
Szakos Gabor, novinar - Mađarska
„Dosadašnje istraživanje upućuje i obavezuje na nastavak radova. Vjerujem da će budućnost donijeti rezultat vrijedan uloženog truda. Sva podrška gospodinu Semiru."
Dr.Mirsad Katanić dipl.ing.rudarstva - izvršni direktor rudnika Tuzla i Mramor
„Do sada veoma ubjedljivo otkriće, otkrivanje zatrpane prošlosti. Piramide skrivene u srcu Bosne. Bilo je predivno iskustvo posjetiti i vidjeti ovu lokaciju."
Zahida Hadžikadunić, Leeds U.K.
„Piramida u Bosni, kako nevjerovatno otkriće! Fascinantno iskustvo je posjeta ovoj lokaciji, vidjeti i čuti o ovome. Želimo vam najljepšu promociju ovog otkrića u svijetu. Nadam se da će mnogi doći i posjetiti ovo mjesto."
Lesley Stevens, Sheffield England
„Najdublje sam iznenađen ovom dolinom i onim što skrivaju ova brda. Želim mnogo sreće BiH i da ovo otkriće bude priznato od UNESCO-a kao svjetska kulturno - historijska baština. Vidimo se ponovo kada otkrića bude još više."
Lombardini Nicola, Revigo Cesena - Italy
„Po drugi put sam na našim piramidama i ponovo sam ostao impresioniran onim što sam vidio. Vjerujem u sve ljude koji misle kao i ja, ovo gdje sam sada postat će nova historija koja se pisala i stvarala u ovoj našoj Bosni i Hercegovini."
Sanjin Ljubunčić, Sarajevo
„Ove piramide u BiH su veliko iskustvo za vašu zemlju. Perfektno mjesto za procvat turizma. Ja se nadam da će biti sve više i više turista ovdje. Pretpostavljam da će se još više otkriti sljedeće godine, i da ćemo imati više informacija o tome. Mnogo sreće."
Wiepkje van Nassauw, Holland
"Veliki sam štovatelj teorije o postanku prastarih civilizacija na našim prostorima, Ja živim u Dalmaciji koja vrvi arheološkim bogatstvom iz pradavnih vrimena i čekaju nekog da ih izvede na svitlo dana. Nadam se da će Bosanske piramide pokrenit lavinu i napokon otvorit oči nekih kratkovidnih činovnika koji ne vide dalje od svog nosa a kamoli desetke tisuća godina u našu bogatu i surovu prošlost. Puno pozdrava ciloj ekipi a naročito Semiru što je ustraja u svojoj viziji i otkrija svitu neprocjenjivo blago!"
Branimir Bumbak - Šibenik
01.10.2007
Bosansku dolinu piramida je u proteklih nekoliko dana posjetilo nekoliko stotina turista i zainteresiranih iz svih krajeva svijeta. Izdvajamo posjete predstavnika Sindikata zdravstvenih radnika iz Brčko distrikta, predstavnika SIPA - e BiH te italijanskih pripadnika EUFOR-a u BiH.
„Hvala na nezaboravnoj posjeti ovoj izvanrednoj građevini. Od srca vam želimo da otkrijete istinu o ovim piramidama te da čitav svijet sazna kakvo bogatstvo imate. Radujte se da ste našli ovo čudo svijeta, vodite računa o svojim precima i daleko od sebe držite slabe duhove. S ljubavlju ćemo pratiti vaš trud."
Skupina mađarskih turista
„Ovo je moj peti dolazak u Bosansku dolinu piramida, oduševljen sam. Mislim da sada više nije pitanje jesu li ovo piramide, sada se nameću neka druga pitanja, ko je pravio građevine, kada su pravljene i zbog čega? U tunelu sam vidio slova a ne simbole, neka od njih neodoljivo podsjećaju na slova runskog pisma. Hvala vam na ovom lijepom iskustvu."
Szakos Gabor, novinar - Mađarska
„Dosadašnje istraživanje upućuje i obavezuje na nastavak radova. Vjerujem da će budućnost donijeti rezultat vrijedan uloženog truda. Sva podrška gospodinu Semiru."
Dr.Mirsad Katanić dipl.ing.rudarstva - izvršni direktor rudnika Tuzla i Mramor
„Do sada veoma ubjedljivo otkriće, otkrivanje zatrpane prošlosti. Piramide skrivene u srcu Bosne. Bilo je predivno iskustvo posjetiti i vidjeti ovu lokaciju."
Zahida Hadžikadunić, Leeds U.K.
„Piramida u Bosni, kako nevjerovatno otkriće! Fascinantno iskustvo je posjeta ovoj lokaciji, vidjeti i čuti o ovome. Želimo vam najljepšu promociju ovog otkrića u svijetu. Nadam se da će mnogi doći i posjetiti ovo mjesto."
Lesley Stevens, Sheffield England
„Najdublje sam iznenađen ovom dolinom i onim što skrivaju ova brda. Želim mnogo sreće BiH i da ovo otkriće bude priznato od UNESCO-a kao svjetska kulturno - historijska baština. Vidimo se ponovo kada otkrića bude još više."
Lombardini Nicola, Revigo Cesena - Italy
„Po drugi put sam na našim piramidama i ponovo sam ostao impresioniran onim što sam vidio. Vjerujem u sve ljude koji misle kao i ja, ovo gdje sam sada postat će nova historija koja se pisala i stvarala u ovoj našoj Bosni i Hercegovini."
Sanjin Ljubunčić, Sarajevo
„Ove piramide u BiH su veliko iskustvo za vašu zemlju. Perfektno mjesto za procvat turizma. Ja se nadam da će biti sve više i više turista ovdje. Pretpostavljam da će se još više otkriti sljedeće godine, i da ćemo imati više informacija o tome. Mnogo sreće."
Wiepkje van Nassauw, Holland
"Veliki sam štovatelj teorije o postanku prastarih civilizacija na našim prostorima, Ja živim u Dalmaciji koja vrvi arheološkim bogatstvom iz pradavnih vrimena i čekaju nekog da ih izvede na svitlo dana. Nadam se da će Bosanske piramide pokrenit lavinu i napokon otvorit oči nekih kratkovidnih činovnika koji ne vide dalje od svog nosa a kamoli desetke tisuća godina u našu bogatu i surovu prošlost. Puno pozdrava ciloj ekipi a naročito Semiru što je ustraja u svojoj viziji i otkrija svitu neprocjenjivo blago!"
Branimir Bumbak - Šibenik
-
HoustonPiramidiot
wels wrote: PIRAMIDA U SRCU BOSNE – KAKO NEVJEROVATNO OTKRIĆE!
01.10.2007
{preskocio tapsanje samih sebe po ramenu}
Posto vidim da i ovdje ima osoba koje, po uzoru na gurua Semira, ne cuju dobro kad im se ne svidja tema, jos jednom o vandalizmu piramidiota na lokaciji zasticene zone (kad nema piramide, nece bit ni Starog grada!)
Wels, vijest o ovom sramotnom djelu piramidiota ne moze se sakriti.
''Piramidaši'' porušili novootkrivene zidove srednjovjekovnog grada Visoki?!?
http://www.bljesak.info/modules.php?nam ... &sid=51962
-
walkabout
Telefon zvoni:
“Halo, je li to Kemica Guglic?”
“Tajsam – a koje to?”
“Ovdje Sukrija iz Policije – imamo pitanje za Vas.”
“Oooo, iz-izvolite, sta je bilo?”
“Gdje ste Vi bili sinoc?”
“Pa, sa Mensurom, dje cu biti na drugom mjestu, gluho bilo.”
“A moze li neko to potvrditi?”
“Pa eto Mensura..., valjda se sjeca, mada ima obicaj zaspat usred ‘onije stvari’, eto ti moje bruke, sad ce svi znat”
“Ali mi imamo podatak da je neko slican Vama prosao usred noci pored Nurkine basce te da je Nurkin ker zalajo.”
“Jes, tolko glasno laje, stalno budi citav komsiluk.”
“A otkud Vam ono kamenje ispred kuce? I zasto Vam treba?”
“Pa, skoro sam kupijo plac na Visocci – za vikendice.”
“Gdje Vas mozemo naci ako budemo imali jos pitanja?”
“Kako dje – pa umuzeju, on my private site ubasci i sa Mensurom, eto dje. I jos nesta – nevjerujte Nurki nirjec, otkako sam promoviran i jos viseg artefakata nemereme ocima smislit. Eto, ja dasam policija, jabi nato obratijo paznju.”

“Tajsam – a koje to?”
“Ovdje Sukrija iz Policije – imamo pitanje za Vas.”
“Oooo, iz-izvolite, sta je bilo?”
“Gdje ste Vi bili sinoc?”
“Pa, sa Mensurom, dje cu biti na drugom mjestu, gluho bilo.”
“A moze li neko to potvrditi?”
“Pa eto Mensura..., valjda se sjeca, mada ima obicaj zaspat usred ‘onije stvari’, eto ti moje bruke, sad ce svi znat”
“Ali mi imamo podatak da je neko slican Vama prosao usred noci pored Nurkine basce te da je Nurkin ker zalajo.”
“Jes, tolko glasno laje, stalno budi citav komsiluk.”
“A otkud Vam ono kamenje ispred kuce? I zasto Vam treba?”
“Pa, skoro sam kupijo plac na Visocci – za vikendice.”
“Gdje Vas mozemo naci ako budemo imali jos pitanja?”
“Kako dje – pa umuzeju, on my private site ubasci i sa Mensurom, eto dje. I jos nesta – nevjerujte Nurki nirjec, otkako sam promoviran i jos viseg artefakata nemereme ocima smislit. Eto, ja dasam policija, jabi nato obratijo paznju.”
- kekec
U cijeloj ovoj maratonskoj prici oko "piramida",[b]walkabout[/b] wrote:Telefon zvoni:
“Tajsam – a koje to?”
...
jedino pravo i vrijedno otkrice je "Kemica Guglic" !
Sa malo vise truda i maste, mogao bi i
kakav romancic ispasti. Razmisli.
-
walkabout
Kemicina poruka za Kekeca:
“Zivijo jarane, odmene tije kila pecenja i gajba sarajevske – jedan bc_jaran ima finu kafanu dje se more sjesti i namiru pojest i popit (a Mensura nemora da zna).
A zaoti roman sto kazhesh, e pa sto jes, jes
, iprije sumi govorili da znadem nakititi. Moja uciteljica bise uvijek duboko zamislila da procita moj rukopis i sfati ideju recenice – a raji milo, nestigne njihove zadace nipogledat a vec kraj tojes zvono. A iu vojski mije jedan jaran iz Varazdina reko da nisam Netalentirani za ovakije stvari – sto me jos vishe ohrabriva da nastavim ovijem putem uspijeha.
Tvoj Kemica
(and stay tuned, more to come.)”
“Zivijo jarane, odmene tije kila pecenja i gajba sarajevske – jedan bc_jaran ima finu kafanu dje se more sjesti i namiru pojest i popit (a Mensura nemora da zna).
A zaoti roman sto kazhesh, e pa sto jes, jes
Tvoj Kemica
-
IMME
Gle stakora sto pishche ... ahahah - samo jedan od najsvjezijih pokusaja podmetanja noge Osmanagicu, nista novo.HoustonPiramidiot wrote:
Jos prosle godine, na startu iskopavanja znalo se da se nece otvarati sonde na zasticenoj zoni nikada ; sramni cin vandalizma pripisivati piramidasima mogu samo glupani kojima je nemoguce ukazati na njihovu glupost.
-
HoustonPiramidiot
IMME wrote:Gle stakora sto pishche ... ahahah - samo jedan od najsvjezijih pokusaja podmetanja noge Osmanagicu, nista novo.HoustonPiramidiot wrote:
Jos prosle godine, na startu iskopavanja znalo se da se nece otvarati sonde na zasticenoj zoni nikada ; sramni cin vandalizma pripisivati piramidasima mogu samo glupani kojima je nemoguce ukazati na njihovu glupost.
@IMME
Imas li ti problema sa citanjem i razumijevanjem napisanog?
Kakve sonde? Ovaj vandalizam nije nova sonda nego cisti bijes sto "Semirove zasluzene pare" odose "foteljasima". Bas kao sto je bio pokusaj sikaniranja i poziva na linc BH intelektualaca, nacionalisticka prozivka ljudi koji nisu popusili Semirovu pricu iz ludnice, smjenu vlade, paljenje ograda "nepodobnim" komsijama, pljacka "ARTEFATAKA" sa "TROPIKALIJA", urezivanje pra-pisma na kamenice iz tunela, objavljivanje novinskih clanaka kao naucne verigfikacije Projekta, GRATIS prospekti u zamjenu za 10 KM.
I jos mnogo bisera i pokusaja lopovluka kao ovi gore nabrojani.
Vidis, Semiru uopste ne treba podmetati nogu. On to i sam vrlo dobro radi.
-
walkabout
Kemica prenosi najnoviju vijest sa Radio Visocice:HoustonPiramidiot wrote:
"Pronadjen pocinitelj ove nemile scene - tokom noci je naislo divlje krmme i razrusilo trud ekipe foteljasha. Naletilo je unaletu i, krmme ko krmme, neznajuci sta je kulturno blago, razrovilo sve trazeci da jede. Sumnja se da je pojelo nekoliko artefakata, uneredilo se ispod zidina i razgulilo u nepoznatom pravcu. Angazovan je Nurko, clan Dobrovoljnog Lovackog Drustva "Piramida", sa svojim kerom da sto prije pronadje krmme, zgusnog pocinioca ovog zlodjela. Raspisana je i potjernica za krmmetom - Trazi se Krmme, zivo ili mrtvo. Nagrada je 0 KM za zivo krmme a za mrtvo se dobija bresplatan ulaz umuzeju kod Kemice."
-
IMME
@ HoustonPiramidiot
Ocito je da nisi skont'o - pominjuci sondu namjera mi je bila podsjetiti vas da taj prostor koji spada u zasticenu zonu od starta nije vezan za istrazivanja Fondacije te je logicno da je glupost piramidasima prislonuti taj nemili cin.
A to sto ti sve vidis kroz tu sumu novca i davis narod jednim te istim glupostima (ebote, bas ga ono postenski davis
), to je tvoj problem.
Kako se ne zabrines vise ... ej, pa ti non stop jedno te isto
Samo jesil popustio kostur tu je vec pominjanje bagera - hajd ponekad malo i postedis citaoce ponavljanjem kostura i sl. al tu silnu lovu gdje najcesce kazes da su to i TVOJE pare - nikako da propustis.
Clanovima se ophodis sa "prolup'o" - jel to nivo covjeka kojim se moze ponositi - sorry, nikakav si covjek.
Usput, valjda si upoznat (a gdje ti to neces biti
) sa izvjestajem dosadasnjeg finansiranja radova Fondacije - ne ide ti u prilog da bi pominjao "otimanje" love. Briga Osmanagica za novac o kom ti pricas - hic haber 
Ocito je da nisi skont'o - pominjuci sondu namjera mi je bila podsjetiti vas da taj prostor koji spada u zasticenu zonu od starta nije vezan za istrazivanja Fondacije te je logicno da je glupost piramidasima prislonuti taj nemili cin.
A to sto ti sve vidis kroz tu sumu novca i davis narod jednim te istim glupostima (ebote, bas ga ono postenski davis
Kako se ne zabrines vise ... ej, pa ti non stop jedno te isto
Samo jesil popustio kostur tu je vec pominjanje bagera - hajd ponekad malo i postedis citaoce ponavljanjem kostura i sl. al tu silnu lovu gdje najcesce kazes da su to i TVOJE pare - nikako da propustis.
Clanovima se ophodis sa "prolup'o" - jel to nivo covjeka kojim se moze ponositi - sorry, nikakav si covjek.
Usput, valjda si upoznat (a gdje ti to neces biti
-
sljunko
#1415 Doslovno sr..nje
A pogledajte ovo, doslovno sr...nje:
http://visoko.ba/index.php?option=com_c ... &Itemid=43
ovo je nevjerojatno!
Ovog samo na Balkanu ima.

http://visoko.ba/index.php?option=com_c ... &Itemid=43
ovo je nevjerojatno!
Ovog samo na Balkanu ima.
- veseoko_kukulamovic
Sljunko, a što se ti time zamaraš? Pa Hrvatska ionako nije na Balkanu, kaj ne? 
- veseoko_kukulamovic
A sad mi je jasno što se ruše zidine od starog grada! Da se ne vidi kako je Teksasli Šeširđija mulj'o & lag'o:
[url]rtsp://195.222.58.181:7070/ftv/potragazapiramidom0708.rm[/url]
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 7&ID=13485

A viđe zidina, viđe zidina, sinoć na dnevniku:"Ako bi naši gledaoci oćekivali da nađu ovde sjajne ostatke srednjovjekovnih zidina, nažalost, moram ih razoćarati. Od kraljevskog grada nije ostalo gotovo ništa. Od grada koji je toliko važan za bosansku historiju. Od ove lokacije od koje se nalaze tri stolna mjesta bosanskih srednjovjekovnih vladara nema se ništa za pokazati turistima i posjetiocima."
http://www.rtvfbih.ba/loc/template.wbsp ... 7&ID=13485
-
bc_chupo
The webpage cannot be displayedveseoko_kukulamovic wrote:A sad mi je jasno što se ruše zidine od starog grada! Da se ne vidi kako je Teksasli Šeširđija mulj'o & lag'o:
![]()
![]()
![]()
-
HoustonPiramidiot
@IMMEIMME wrote:@ HoustonPiramidiot
A to sto ti sve vidis kroz tu sumu novca i davis narod jednim te istim glupostima (ebote, bas ga ono postenski davis), to je tvoj problem.
Kako se ne zabrines vise ... ej, pa ti non stop jedno te isto![]()
![]()
Usput, valjda si upoznat (a gdje ti to neces biti) sa izvjestajem dosadasnjeg finansiranja radova Fondacije - ne ide ti u prilog da bi pominjao "otimanje" love. Briga Osmanagica za novac o kom ti pricas - hic haber
Opet imas problema sa citanjem, razumijevanjem teksta i logikom.
Bas od svih lopovluka i marifetluka Semirove Fondacije, KOSTUR i BAGER nisam spomenuo u postu koji komentarises. Ali hajde, sto propusti HoustonPiramidiot, to doceka pravi piramidiot. Hvala ti sto si nas i na ove prevare podsjetio.
Za novac, nemoj opet da te podsjecam na hajku na Ministarstvo kulture i sporta, ministra licno, sve zbog preporuke Ministarstva i ministra da se Semiru uskrate sredstva iz budzeta Federacije za ublehaska istrazivanja. Ako mislis da ova sredsva nekako ne dolaze iz dzepova poreskih obveznika, razmisli ponovo.
Izvjestaja o finansijskom poslovanju Fondacije se sjecam, iako tacne brojke nisam upamtio, a mrzi me bas ovog trenutka traziti po netu. Znam da je bio nevjerovatan disparitiet izmedju isplacenih plata (par hiljada KM), a to je novac na koji se placa porez, i troskova pod ostalo, prikazan u stotinama hiljada KM, a to je novac na koji porez nije placen. Sto se tice plata, sam Gerussi je primio mnogo vise nego sto je Fondacija prijavila za cijelu proslu godinu. Valjda svi ostali krampaju za dzabe, pa se to nekako odbije od Gerussijeve plate.
Sto se tice "clana foruma" zvanog Chupo--Prolupo, ne treba previse mudrosti da se zakljuci kako je cak i za piramidiota, rijec o (1) osobi sa IQ ispod tacke mrznjenja ILI (2) piramidiotu bez premca ili (3) oboje. Karakter koji, povodom vijesti o rusenju ostataka zidina na spomeniku nulte kategorije, izjavi na forumu
ne zasluzuje respekt, a jos manje simpatije, koje mu ti, eto, nesebicno pruzas.bc_chupo wrote:eto rusimo a vi mozete samo plakat za nama...i slinit....whaaaaa sta je ?!
Last edited by HoustonPiramidiot on 05/10/2007 16:56, edited 3 times in total.
- wels
HoustonPiramidiot wrote:wels wrote: PIRAMIDA U SRCU BOSNE – KAKO NEVJEROVATNO OTKRIĆE!
01.10.2007
{preskocio tapsanje samih sebe po ramenu}
Posto vidim da i ovdje ima osoba koje, po uzoru na gurua Semira, ne cuju dobro kad im se ne svidja tema, jos jednom o vandalizmu piramidiota na lokaciji zasticene zone (kad nema piramide, nece bit ni Starog grada!)
Wels, vijest o ovom sramotnom djelu piramidiota ne moze se sakriti.
http://www.bljesak.info/modules.php?nam ... &sid=51962
Zvao sam Kemicu,kaze da mu je Nurko neku noc porushio medju sto je granicila njegovu parcelu koju je nedavno kupio na vrh piramide.
Veli Kemica da su neki ljudi bili sa njim i da su svu gluhu noc bljeskali necim po medji,bezbeli snimali foto kamerama.
Sta su ubljeskali,bog ce im ga znati ?
-
IMME
Da ne zaluzuje respekt s tvoje strane, ocito je na osnovu tvojih upisa.HoustonPiramidiot wrote:
ne zasluzuje respekt, a jos manje simpatije, koje mu ti, eto, nesebicno pruzas.
Nemam razlog da prema chupi gajim simpatije ama bas nikakav - ali ako je normalno (a jest normalno/dokazano) da IQ nije kod sviju istog nivoa, valja nam tolerisati i neistomisljenike, imati iole ljudskosti i prema onima koje smatramo "nizima" od sebe - razmisli malo sta hocu svo vrijeme da ti kazem.
Cirkuzati svakog ko je Osmanagicev sljedbenik ili ko je bio na terenu i oglasio se rijecima podrske, ili bio donator Fondaciji ili ... nazvati ga kao takvog ublehasem mozes samo ti i tvoji pijuni bloggerovci - trac mahala u malom, mal ne rekoh hala (poljski wc).
Izvinjavam se ostalim citaocima koji ne spadaju u pomenute bloggerce, ali zaista mi ne podje za rukom naci bolje a jasnije poredjenje.
Ponavljam, ne gajim simpatije ni prema kom clanu ovdje, ali bolesna mrznja tebe i tvojih prema gore navedenim je isuvise ogavna - povraca mi se.
A to sto rekoh, ti i opet neces skontati jer mislis da treba svi da razmisljamo bas kao ti sto razmisljas. Il jos jednostavnije:
Meni je svejedno dal ti (il peti, stoti ... hiljaditi) pripadas skepticima ili piramidasima, potpuno mi svejedno - ali, nacin na koji se oglasavate je vise smrdez no razumno komuniciranje prosjecnog IQ
- veseoko_kukulamovic
Hajde IMME kad se ispovraćaš, pa nam se raspitaj malo o ovom smrdežu: a što Fondacija ne objavi vijest o tome kako je prije par sedmica Osmanagić od federalnog parlamenta zatražio da mu 'isplate dnevnice' od 80.000 maraka za troškove puta oko svijeta (iako je dio platila Central Profit Banka) i da mu dadnu još novih 250.000 za 'istraživanja'? 
-
HoustonPiramidiot
@IMME, IMMEIMME wrote:Da ne zaluzuje respekt s tvoje strane, ocito je na osnovu tvojih upisa.HoustonPiramidiot wrote:
ne zasluzuje respekt, a jos manje simpatije, koje mu ti, eto, nesebicno pruzas.
Nemam razlog da prema chupi gajim simpatije ama bas nikakav - ali ako je normalno (a jest normalno/dokazano) da IQ nije kod sviju istog nivoa, valja nam tolerisati i neistomisljenike, imati iole ljudskosti i prema onima koje smatramo "nizima" od sebe - razmisli malo sta hocu svo vrijeme da ti kazem.
Cirkuzati svakog ko je Osmanagicev sljedbenik ili ko je bio na terenu i oglasio se rijecima podrske, ili bio donator Fondaciji ili ... nazvati ga kao takvog ublehasem mozes samo ti i tvoji pijuni bloggerovci - trac mahala u malom, mal ne rekoh hala (poljski wc).
Izvinjavam se ostalim citaocima koji ne spadaju u pomenute bloggerce, ali zaista mi ne podje za rukom naci bolje a jasnije poredjenje.
Ponavljam, ne gajim simpatije ni prema kom clanu ovdje, ali bolesna mrznja tebe i tvojih prema gore navedenim je isuvise ogavna - povraca mi se.
A to sto rekoh, ti i opet neces skontati jer mislis da treba svi da razmisljamo bas kao ti sto razmisljas. Il jos jednostavnije:
Meni je svejedno dal ti (il peti, stoti ... hiljaditi) pripadas skepticima ili piramidasima, potpuno mi svejedno - ali, nacin na koji se oglasavate je vise smrdez no razumno komuniciranje prosjecnog IQ
Napisa roman cijeli kao odgovor na moj post, a opet, kao u igri gluhih telefona, nisi se potrudio da odgovoris ni na jednu od iznesenih cinjenica iz posta.
Opet kao tata-Semir, ne cujem dobroooo!
Sto se Cupe-Prolupo tice, i tu si preskocio citat toliko tipican za destruktivno ponasanje piramidiota:
a kamo li da das komentar na ovakvu inkriminirajucu izjavu.bc_chupo wrote:eto rusimo a vi mozete samo plakat za nama...i slinit....whaaaaa sta je ?!
Tvoj post je oko 100% argumentum ad hominem, sto me ne cudi -- to isto radi tata-Semir, kad se obraca "foteljasima", "kabinetskim strucnjacima", ministrima kulture, istoricarima, ukratko svima kojima se zeludac prevrce od njegovog turbo-folk multidisciplinarnog projekta.
- kekec
E moj Kemice, nista od slikanja. Onaj Nurko, pored sto je srusio ostatkeIdemo na temu o piramidama.walkabout wrote:Dragi Kekec,
Vidijo sam malo ovije tvojie slika tisine i ribica, pravo sumise dopale pada tise javim. Nedaju obicnom coeku pric ovijem stranicam pati vako pisem , preko walkabouta, nadamse daje itako uredu.
Nego, mislijo sam date zamolim, posto fino slikas, dame uslikas – zelijo bi da objesim sliku sebe u gro planu na istaknutom mijestu umuzeju. Kao sto i prilici najdragocijenijem artefakatu tojes meni.![]()
Neka bidnu dvije slike – jena izbliza, samo ja dopasa, sa zagonetnim osmijehom nalicu. A druga – ja cijeli, u odijelu KTK Visoko i znackom FK Piramida nareveru ( nadam se datije studijo veliki dase mores odmaknuti dami ufatis iglavu a bogami i noge sa stopalima – hocu dami se vide i ove nove cipele, nanjima pishe Made in China mozhsh mislit).
Nadam se da nisi skup a ako jesi, nejma problema, zajarana nezalim.
Kemica![]()
Slike stizu vrlo brzo.
srednjovjekovnog grada Visoki, napravio je od mog studija ostatke. Nista
nije uzeto, ali je oprema poprskana nekom tecnoscu. Mirise pivusa po cijelom
studiju.
Ali ja sam sacuvao na CD nekoliko tvojih slika, pa ih, u inat Nurki i njegovim
objavljujem. On hoce tebi da podapne, da se tvoja karijera prekine, ali nece
mu uspjeti. Ima 9 piramida, ali Jedan je Kemica.
Ovu prvu, predlazem da stavis na ulaz u muzej, zbog zenskinja. Znas, ako imas
podrsku zeMskih, nema problema, popularan ces biti k´o i Hare.

Ova druga je sa reklamnog snimanja za KTK Visoko. Moze posluziti jer u dobroj mjeri ispunjava tvoju zelju, samo se malo losije vide cipelice iz Turske.

Eto moj Kemice, zelim ti napredak u karijeri, bar na treci sprat muzeja da se popnes (na ulazu u prizemlju je hladno i promaha). Samo ti predano radi, a pusti Nurku i njegove marifetluke. On je vec provaljen, kako kod raje, tako sada i kod policije.
Sto se tice placanja, nema govora. Pa volonteri smo nismo antipiramidasi.
Haj´ uzdravlje.