ne zovi me ciki jer nisam cikcanga to sto ti slabo kontas ne znaci da i ostali slabo kontajuadcor wrote:ciki izdajice jel ti to 'talijan na slici???
ovo je dottore najveci sportista svih vremena!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
ne zovi me ciki jer nisam cikcanga to sto ti slabo kontas ne znaci da i ostali slabo kontajuadcor wrote:ciki izdajice jel ti to 'talijan na slici???
ovo je ljudi moji paja_patakdo_tokija wrote:ne zovi me ciki jer nisam cikcanga to sto ti slabo kontas ne znaci da i ostali slabo kontajuadcor wrote:ciki izdajice jel ti to 'talijan na slici???
jes offtopic ali reci mi koji su to unitedovi talenti ta dvojica ce zavrsiti isto ko fraizer campell i mali milion takvih oni mogu samo da skupo plate nekog igraca i to je to njihove mladje kategorije su u usporedbi sa arsenalovim smijesne, prosle godine juniorska liga arsenal 20 bodova ispred drugoplasiranog. oni taj hendikep nadoknade parama znaci dovedu za velike pare nekog formiranog, kvalitetnog mladog igraca ko sto su bili ronaldo i rooney daju mu sansu uz iskusne i kvalitetne suigrace oni su vec svjetski igraci kojim samo fali iskustva...![]()
![]()
![]()
evo jedan welbeck sinoć dao prvi gol i hajde nađi mi te tabele juniora da se malo informišem jer mi mrsko tražiti po googludo_tokija wrote:jes offtopic ali reci mi koji su to unitedovi talenti ta dvojica ce zavrsiti isto ko fraizer campell i mali milion takvih oni mogu samo da skupo plate nekog igraca i to je to njihove mladje kategorije su u usporedbi sa arsenalovim smijesne, prosle godine juniorska liga arsenal 20 bodova ispred drugoplasiranog. oni taj hendikep nadoknade parama znaci dovedu za velike pare nekog formiranog, kvalitetnog mladog igraca ko sto su bili ronaldo i rooney daju mu sansu uz iskusne i kvalitetne suigrace oni su vec svjetski igraci kojim samo fali iskustva...![]()
![]()
![]()
hidrante precasni ja se izvinjavam na svojoj neukosti. ti mora da si neki 'talijan onda...do_tokija wrote:ne zovi me ciki jer nisam cikcanga to sto ti slabo kontas ne znaci da i ostali slabo kontaju
imas na stranici svog omiljenog kluba tabelu, koliko ja vidim ove lige se prave po regijama pa arsenal nije u istoj sa manchesterm evo united je treci u svojoj a arsenal prvi u svojoj, e sad da li se razigravaju ovi prvoplasirani u ovim regijama medjusobno ne znam ali igraju zajednicki fa youth cup, arsenal pobjedio prosle godine u finalu liverpool 4-1 ili 4-2 ne sjecam se...ja.neron wrote:evo jedan welbeck sinoć dao prvi gol i hajde nađi mi te tabele juniora da se malo informišem jer mi mrsko tražiti po googludo_tokija wrote:jes offtopic ali reci mi koji su to unitedovi talenti ta dvojica ce zavrsiti isto ko fraizer campell i mali milion takvih oni mogu samo da skupo plate nekog igraca i to je to njihove mladje kategorije su u usporedbi sa arsenalovim smijesne, prosle godine juniorska liga arsenal 20 bodova ispred drugoplasiranog. oni taj hendikep nadoknade parama znaci dovedu za velike pare nekog formiranog, kvalitetnog mladog igraca ko sto su bili ronaldo i rooney daju mu sansu uz iskusne i kvalitetne suigrace oni su vec svjetski igraci kojim samo fali iskustva...![]()
![]()
![]()

jel ti dragokrusty wrote:primi ga barsa u 93cojtj zabi ga barsa sama sebi
_BaD_BoY wrote:jel ti dragokrusty wrote:primi ga barsa u 93cojtj zabi ga barsa sama sebi