otherside wrote:bicakcicNisrin wrote:Gdje slikati zube? I koja je cijena???
Nisam dugo slikala, a vrijeme je i za to
koja je cijena za slikanje svih zuba?
Moderator: anex
otherside wrote:bicakcicNisrin wrote:Gdje slikati zube? I koja je cijena???
mama je prije 2 mjeseca isla, cini mi se 15 km.Nisrin wrote:otherside wrote:bicakcicNisrin wrote:Gdje slikati zube? I koja je cijena???
koja je cijena za slikanje svih zuba?
Mentha_Piperita wrote:@ otherside,
obje vilice (svi zubi) kod Bičakčića 15 KM?
Hvala i tebi na informacijiotherside wrote:dr huskic je oralni hirurg tako da ce ti problem vadjenja zuba u njegovoj ordinaciji biti pis ov kejkBIONA wrote:Kakav je dr.Huskic na Grbavici za vadjenje osmice? Da li se kod njega moze zub slikati ili cu to zavrsiti negdje drugo?
( trebam li napominjati kako vec umirem od straha)
![]()
kod njega ne mozes nista uslikati nazalost, nema rtg aparat.
Sve je u tvojoj glavi vjeruj mi. Samo se probaj sto vise opustitiNisrin wrote:Mentha_Piperita wrote:@ otherside,
obje vilice (svi zubi) kod Bičakčića 15 KM?
obje vilice 25KM, panoramsko slikanje...a mni treba slikanje na kojem ce vidjeti ima li karijesa itd...jer necu raditi niti vadizi zube pa da slikam panoramsko...nisam nikad slikala kod privatnika u BiH,znam da je po zubu 5-7-8KM, pa me bas zanima koliko su svi zubi![]()
javim vam danas...Inace, kako vi prebrodite strah od zubara? Mene paralise, ali bukvalno...cak me boli i kroz anesteziju, boli me pomisao da mi brusi masinicom...imam dvije plombe ali vjerovatno ce ih biti jos haha srecom, dosad nisam vadila zube niti imala neke upale, ali eto i ta popravka karijesa mi je ravna harakiriju...
Ibro legendaotherside wrote:dr huskic je oralni hirurg tako da ce ti problem vadjenja zuba u njegovoj ordinaciji biti pis ov kejkBIONA wrote:Kakav je dr.Huskic na Grbavici za vadjenje osmice? Da li se kod njega moze zub slikati ili cu to zavrsiti negdje drugo?
![]()
Ibro legendarelativno84 wrote:otherside wrote:dr huskic je oralni hirurg tako da ce ti problem vadjenja zuba u njegovoj ordinaciji biti pis ov kejkBIONA wrote:Kakav je dr.Huskic na Grbavici za vadjenje osmice? Da li se kod njega moze zub slikati ili cu to zavrsiti negdje drugo?
![]()
također molim za neki kontakt brojpepeljara wrote:Mentha_Piperita wrote:Živim u Sarajevu ali već neko vrijeme kod stomatologa idem u Istočno Sarajevo, neću navoditi kod koga da neko ne misli da je reklama. Definitvno su mi jeftiniji uz istu uslugu. Ovi naši u Federaciji me podsjećaju na taksiste - koliko god im platiš i ostaviš bakšiš uvijek im je "malo".
posalji na private ako je odlican zubar.
Nisrin wrote:Ima li neko iskustva sa dr. Edinom Begicem, na Grbavici, kod skretanja prema Vracama?
zilla_ wrote:Plomba 50 KM koliko sam ja plaćao. Čišćenje kamenca 100 KM. To je ono što sam ja radio i što znam. Nije jeftin al mislim da dobro radi
ma katastrofa.....u početku je bio recimo suzdržan, ali zadnjih par puta sam mislila da će me zaskočiti na onoj zubarskoj stolici - (a i jedna moja kolegica mi je to isto nedavno potvrdila)....jednom se desilo da nisam imala u KM-ovima da platim i platila sam u Eurima (i dobro se sjećam da sam 'malo pretplatila', ali haj kontam imam još za popraviti zuba pa će mi slj. put, a to je bilo možda za par dana, manje naplatiti, a on se slj. put pravi blesav...)....da barem dobro izgleda pa hajde...uvijek sam se čudila pojedinim frajerima koje znam, a koji izgledaju ne prosječno, nego loše, odakle im takav gard/stav/samopouzdanje - u najmanju ruku kao da izgledaju kao Brad Pit, a ono...Nisrin wrote:triple mama wrote:Nisrin wrote:Ima li neko iskustva sa dr. Edinom Begicem, na Grbavici, kod skretanja prema Vracama?
ako si žensko, i još ako dobro izgledaš, ne prilazi....
Hahah sto??? bila sam jucer i danas, bas je divan, doduse zna mi muza i svekra, svekrvu, a i fino izgledam![]()
Dobro mi je ocistio kamenac, ocistio karijes, ali me toliko glOva boli i nateceno mi je oko, od sinusa pretpostavljam da ludim od mucnine----inace imam problema sa migrenama, pls help?
Da me boli zub ili slicno uzela bih dexomen...ovako caffetine pijem, ali ne djeluju...
ma katastrofa.....u početku je bio recimo suzdržan, ali zadnjih par puta sam mislila da će me zaskočiti na onoj zubarskoj stolici - (a i jedna moja kolegica mi je to isto nedavno potvrdila)....jednom se desilo da nisam imala u KM-ovima da platim i platila sam u Eurima (i dobro se sjećam da sam 'malo pretplatila', ali haj kontam imam još za popraviti zuba pa će mi slj. put, a to je bilo možda za par dana, manje naplatiti, a on se slj. put pravi blesav...)....da barem dobro izgleda pa hajde...uvijek sam se čudila pojedinim frajerima koje znam, a koji izgledaju ne prosječno, nego loše, odakle im takav gard/stav/samopouzdanje - u najmanju ruku kao da izgledaju kao Brad Pit, a ono...Nisrin wrote:triple mama wrote:Nisrin wrote:Ima li neko iskustva sa dr. Edinom Begicem, na Grbavici, kod skretanja prema Vracama?
ako si žensko, i još ako dobro izgledaš, ne prilazi....
Hahah sto??? bila sam jucer i danas, bas je divan, doduse zna mi muza i svekra, svekrvu, a i fino izgledam![]()
Dobro mi je ocistio kamenac, ocistio karijes, ali me toliko glOva boli i nateceno mi je oko, od sinusa pretpostavljam da ludim od mucnine----inace imam problema sa migrenama, pls help?
Da me boli zub ili slicno uzela bih dexomen...ovako caffetine pijem, ali ne djeluju...
Zasto ides na mjesto gdje se osjecas neugodnotriple mama wrote: ma katastrofa.....u početku je bio recimo suzdržan, ali zadnjih par puta sam mislila da će me zaskočiti na onoj zubarskoj stolici - (a i jedna moja kolegica mi je to isto nedavno potvrdila)....jednom se desilo da nisam imala u KM-ovima da platim i platila sam u Eurima (i dobro se sjećam da sam 'malo pretplatila', ali haj kontam imam još za popraviti zuba pa će mi slj. put, a to je bilo možda za par dana, manje naplatiti, a on se slj. put pravi blesav...)....da barem dobro izgleda pa hajde...uvijek sam se čudila pojedinim frajerima koje znam, a koji izgledaju ne prosječno, nego loše, odakle im takav gard/stav/samopouzdanje - u najmanju ruku kao da izgledaju kao Brad Pit, a ono...
Naravno da sam promijenila zubara...i zbog njegovog neprofesionalnog ponasanja, a naravno i zbog iznenadne dementnostirelativno84 wrote:Zasto ides na mjesto gdje se osjecas neugodnotriple mama wrote: ma katastrofa.....u početku je bio recimo suzdržan, ali zadnjih par puta sam mislila da će me zaskočiti na onoj zubarskoj stolici - (a i jedna moja kolegica mi je to isto nedavno potvrdila)....jednom se desilo da nisam imala u KM-ovima da platim i platila sam u Eurima (i dobro se sjećam da sam 'malo pretplatila', ali haj kontam imam još za popraviti zuba pa će mi slj. put, a to je bilo možda za par dana, manje naplatiti, a on se slj. put pravi blesav...)....da barem dobro izgleda pa hajde...uvijek sam se čudila pojedinim frajerima koje znam, a koji izgledaju ne prosječno, nego loše, odakle im takav gard/stav/samopouzdanje - u najmanju ruku kao da izgledaju kao Brad Pit, a ono...Ili ti ipak prija ta paznja samo si malo ljuta zbog nekoliko eura vise koje si platila
Teske optuzbe, bas mi je zao sto si imala losa iskustva, prema meni je bio skroooz OK, opet kazem- poznaje muza...meni je fino uradio jedan zub, jer nije bila dobro posravljena plomba i bio je neispunjen prostor izmedju...ocistio kamenac i sve dobro pregledao i nema nista vise za popravke, znaci nije mi uzeo vise love mAKAR i zdravo popravljao...inace, sa skoro 30 god imam samo 2 plombetriple mama wrote:
ma katastrofa.....u početku je bio recimo suzdržan, ali zadnjih par puta sam mislila da će me zaskočiti na onoj zubarskoj stolici - (a i jedna moja kolegica mi je to isto nedavno potvrdila)....jednom se desilo da nisam imala u KM-ovima da platim i platila sam u Eurima (i dobro se sjećam da sam 'malo pretplatila', ali haj kontam imam još za popraviti zuba pa će mi slj. put, a to je bilo možda za par dana, manje naplatiti, a on se slj. put pravi blesav...)....da barem dobro izgleda pa hajde...uvijek sam se čudila pojedinim frajerima koje znam, a koji izgledaju ne prosječno, nego loše, odakle im takav gard/stav/samopouzdanje - u najmanju ruku kao da izgledaju kao Brad Pit, a ono...