Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Super su Izgleda ko da se smiju (a nedavno sam gledala neki dokumentarac u kojem kazu da kad pas izgleda kao da se smije da to stvarno znaci da je zadovoljan )
Podvalili mi ovo pod "radni pas i cuvar", tepam mu rijecima "lazu da u ovom dvoristu ima pas" i "ne znam samo zasto te hranim". I tako se volimo vec sedam godina.
Moju ljubav probudilo cvrkutanje ptičice iznad nje. Odmah je dobila "onaj" pogled u očima što umiljatu mačku pretvara u zvijer. Ošišala sam je na par milimetara prije dva mjeseca, dlaka tek sada lagano dolazi sebi.
banjaluka078 wrote:Podvalili mi ovo pod "radni pas i cuvar", tepam mu rijecima "lazu da u ovom dvoristu ima pas" i "ne znam samo zasto te hranim". I tako se volimo vec sedam godina.
evo i od mene još malkice....obratite posebnu pozornost na ovog monstruma sa buljavim crnim okicama , bio je ili bila je crna kao i ona gornja, al' se valjda linja ili mitari ili kako se to već kaže kod riba nemam pojma