Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
burek_in_space wrote:@Point., smanji malo dozhivljaje...
da sam ja ovo napisao sigurno bi bio baniran...al dobro nema veze
ovo samo pokazuje njihov karakter, jer treba znati i pobjedjivati ali i gubiti, gubili smo i mi na jos gori nacin pa ja nikoga ovdje nisam vrijedjao na ovakav nacin jer treba i poraz podnijeti na korektan nacin sto oni ocito nisu u stanju.
ovo samo pokazuje njihov karakter, jer treba znati i pobjedjivati ali i gubiti, gubili smo i mi na jos gori nacin pa ja nikoga ovdje nisam vrijedjao na ovakav nacin jer treba i poraz podnijeti na korektan nacin sto oni ocito nisu u stanju.
Jeste, ovdje je na snazi globalna urota protiv tebe, i danonocno chekam jedan tvoj post kako bih te shto prije banovao.
Do tog posta, smatraj se opomenutim zbog komentarisanja rada moderatora.
burek_in_space wrote:@Point., smanji malo dozhivljaje...
Tisina, molim te. Jesam sta reko za tebe? Ono se odnosilo na igrace rome, i ukoliko ti je Mexes, Taddei ili Vucinic sta u rodu onda primi moje duboko izvinjenje.
Situacija na kraju tekme, i kad onaj macan tottina, provocira ( a bio je, bandiera strasna, najlosiji danas i ja bi se ranio da me trener na poluvremenu zamijeni u derbiju ) dovoljno govori o karakteru rome. Stoga me postedi govora o karakteru stare ti.
Inter - Atalanta Roma - Sampdoria
Lazio - Inter Parma - Roma Inter - Chievo Roma - Cagliari
Siena - Inter Chievo - Roma
Gledajuci ovaj raspored utakmica do kraja sezone cini mi se da Roma ima malo tezi raspored.
Inter do kraja ima zajebano gostovanje protiv Lazia kojem ce vjerovatno trebati za opstanak,dok Roma ceka neugodni Samp i gostuje Parmi( Biabiany i Jimenez )a na samom kraju igra protiv Chieva kojem ce takodje mozda trebati za opstanak.
Uglavnom ocekujem i prizeljkujem jedan kiks Rome,a tipujem na utakmicu protiv Parme koja je kuci uzela bod Interu i dobila Milana.Samo se nadam da nece biti mutnih radnji i da ce ovaj preostali dio sezone proci regularno i bez namjestanja,pa ko koga
Da se ja pitam sad bih potpisao da Roma uzme scudeto a Inter izbaci Barcu
Parma danas izgubila kuci od Genoe, koja je imala do sada citavih 10 bodova u gostima
Roma ima tezi raspored sigurno, ali mislim da je ova tekma protiv Lazia dodatno ulila samopouzdanje... i bolje je mozda sto sada dolazi jaca ekipa a ne neka s kojom vec prije utakmice upisu 3 boda
a ovog Laziala necu komentarisati jeste Roma ima srece vec 24 utakmice hahaha sreca nema sta...
Hahahaha, cuj reje neandertalca 10 utakmica kazne zbog onoga, grohotom se smijem Pa car Rimskog derbija je bash u tome, tenzije se "nabiju" do maksimuma i onda dolazi do toga. Pa onaj Kolarov je izjavio da ce ih "ubiti navijaci ako ne pobjede Romu". Ne konta Reja sta znaci Rimski derby
-LIBERO- wrote:@Point. i @Scheph,samo jedno pitanje.
Jel' vas dvojica zivite u Rimu,il' barem u Italiji negdje???
Il' se samo furate da ste ,kao,neki varteni navijaci Rome i Lazia
Evo prikljucujem se @Pointu i @Schephu kao fanaticni navijac Rome,to jeste samo @Shephu. Potpuno normalno i nadasve prirodno mi se cini navijati za Romu,pa cak i neki drugi italijanski klub,puno,puno normalnije nego za Spance,,Francuze,Engleze. Italija je susjedna zemlja i Rim je najblizi evropski glavni grad Sarajevu.Grad u kojemu ce Sarajlije visiti,kada se ukinu vize,cak i ako ostane ovakva ekonomska situacija a ako bude bolja da ne pricamo. Iduci derbi na Olimpicu,sigurno ide ekipa Sarajlija da bodri Romu.U svakom slucaju nam je blizi Rim nego Delijama sa Pala Beograd,da ne pominjem Delije Knin.Ogroman broj navijaca Sarajeva simpatise i bodri Romu,imamo i kontakte sa ljudima i mjesta za spavanje,odlicne odnose. HZ nisu pocele 2007,nego 1987,znam da si mlad i da covjek u mladosti gleda svijet samo kroz vizuru sopstvenog ega ali pokusaj shvatiti ovaj matematicki problem.
Forza Roma.
Jedan grad,jedan klub.
I drugi derbi koji su nebeskoplavi dominirali, Roma imala sreće i golmana
Tottini neće biti dobro dok je neko ne namariše, ustvari neizlječivo je ono što ona ima Samo ne znam ko može vidjeti idola u tom paramecijumu
Ne znam ko dade Floccariju da puca penal, pa Ledesma bi unio i loptu i golmana u gol ako treba
Dobro bi bilo da uzme Roma titulu, Inter je ispustio puno bodova prednosti, jbg, ko je kriv Laziu, ostaje borba za opstanak, a na slican nacin su gubili u neke druge utakmice, u kojima su vodili. Znaci, njihova boljka cijele sezone.
Roma ima impresivan niz bez poraza, Inter ima obaveza u LP, tako da bi se mogla vucica dokopati titule. A i nije interesantno da Inter osvaja non stop. Pa nisu se pretplatili na titulu.
E sad, obzirom na to koliki je Mourinho lisac, sumnjam da ce ostati kratkih rukava na svim frontovima.
-LIBERO- wrote:@Point. i @Scheph,samo jedno pitanje.
Jel' vas dvojica zivite u Rimu,il' barem u Italiji negdje???
Il' se samo furate da ste ,kao,neki varteni navijaci Rome i Lazia
A sta jel trebam preseliti u Rim da navijam za Lazio/Romu?
Ne budi.......ogranicen.
Pointe, vec sam ti jednom rekao, u Rimu nema navijaca Lazia.....
A sto se tice Tottija, derbija, provokacija... itd, vec sam ti jednom objasnio sta znaci derby u Rimu e sve oko njega (sjecas se sta je di canio radio....) tako da su tvoje suplje price (oprosti na izrazu), kao sto su suplje one od vaseg trenera Reja, koji nema pojma sta znaci derby....
Da ste vi pobjedili pokazali bi majice koje ste imali ispod dresova... "scudetto game over", a to je isto provokacija... tako da se nema o cemu diskutovati....
u Italiji (odnosno u Rimu) se kaze... CONTINUA A ROSICARE... PORRETTO LAZIALE....
ono sto je pokazivao Di Canio navijacima Rome je 100 puta gore i uvrjedljivije nego Totti sinoc, i jos se danas javno izvinuo navijacima lazia zbog tog poteza, to je kapiten.