Ramazan, opet ;)

Rasprave o vjerskim temama.
Locked
BHF_Manijak

#1401 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

suspect_zero wrote:
BHF_Manijak wrote:
Ih kad ja svoje "asik cizme" obujem,pa krenem u pohode,nema te utvrde koja ce me zaustavit,a hairli djulima ljubavi se naoruzam,ma ima da padne komplet "memli strana"! :D 8-)

Ih.... :mrgreen: .....ne pada memli strana tako lahko :)
Eno ga sad.... :mrgreen: sad se nasao novi branitelj,samo sad memli stran,brat Istocnjak ne da na Vratnik,a ti na memly side,moram preci na ostale djelove grada haman 8-) :P

@Sahan,bice veceras tepsija,sinoc slabo nesto zijaretise insani ovaj forum,ali veceras se ocekuje navala :thumbup: :)
suspect_zero

#1402 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

BHF_Manijak wrote:
suspect_zero wrote:
BHF_Manijak wrote:
Ih kad ja svoje "asik cizme" obujem,pa krenem u pohode,nema te utvrde koja ce me zaustavit,a hairli djulima ljubavi se naoruzam,ma ima da padne komplet "memli strana"! :D 8-)

Eno ga sad.... :mrgreen: sad se nasao novi branitelj,samo sad memli stran,brat Istocnjak ne da na Vratnik,a ti na memly side,moram preci na ostale djelove grada haman 8-) :P

Ma nisam mislila tako :-) ......ti pokušaj, niko ti ne brani :oops: ........samo hoće li ti nijet poći od ruke........ :-D
istocnjak

#1403 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:
suspect_zero wrote:
BHF_Manijak wrote:

@Sahan,bice veceras tepsija,sinoc slabo nesto zijaretise insani ovaj forum,ali veceras se ocekuje navala :thumbup: :)
Lijepo se ponasaj @zvjezdica je sve procitala od sinoc. Nemoj poslije da te ja vadim ovo, ono, vako, nako ... :D
istocnjak

#1404 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

suspect_zero wrote:
Ma nisam mislila tako :-) ......ti pokušaj, niko ti ne brani :oops: ........samo hoće li ti nijet poći od ruke........ :-D
Igra se zove: ''Suncana Vs. Memli strana''

Izgleda da nam je brat BHF prosao prvi nivo kako javlja mahalska obavjestajna:

Image

sad ga na drugom nivou ceka Visegradska kapija a tu mu ja imam stelu ... :D

Image
Last edited by istocnjak on 31/08/2009 17:20, edited 1 time in total.
istocnjak

#1405 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote:
suspect_zero wrote:
BHF_Manijak wrote:

Brate evo mape Vratnika. Na ovom nivou samo trebas da lociras malu ... :D

Image

Ovo ti je cilj ... to ti donosi dodatnih 100 poena i - zenidbu sto je kraj igre ... :D

Image

YOU CAN DO IT BRO' :thumbup:
Zoya

#1406 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Zoya »

Selam
:)
istocnjak

#1407 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Alejkumu selam ... kako ide Ramazan? :D
Zoya

#1408 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Zoya »

istocnjak wrote:Alejkumu selam ... kako ide Ramazan? :D
Odlicno :) Nadam se da je i kod tebe isto?
istocnjak

#1409 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Ma extra evo ti na poklon jedna slika memli strane & ćire od birivaktile ... :D

Image
Zoya

#1410 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Zoya »

Hvala :D :D
Evo tebi zauzvrat fatiha :)
istocnjak

#1411 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Zoya wrote:
istocnjak wrote:Alejkumu selam ... kako ide Ramazan? :D
Odlicno :) Nadam se da je i kod tebe isto?
Zoya sta ti mislis kakve su sanse bratu BHF-u u ovoj igri Suncana Vs. Memli strana?

Sta mislis hoce li nam savladati sve ove prepreke do Bajrama? :D
Zoya

#1412 Re: Ramazan, opet ;)

Post by Zoya »

Shanse su mu posve dobre, samo nek ne zaboravi ashik cizme slucajno, bez njih nista :D
Ne sumnjam da ce do bajrama naci dobru hanumicu sa ove ili one strane :)
HomeArt

#1413 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

suspect_zero wrote:
sahan wrote:Sta je ono sinoc samo kahva nigdje tepsija :D

Biće večeras maksuz, samo reci šta u tepsiju :)
Ma sta bilo kad je maksuz, da je od srca i s halalom, male sam hrane svakako :)
BHF_Manijak

#1414 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

Uh covjeka nema sat vremana ovdje se svasta izdeasva :D
@Suspect,zezamo se,znam da nisi mislila tako... ;-)

@Istocnjak,jes nam vidio Vratnika kol`ki je aa,valja sve ono pretrazit i skenirat :mrgreen: a jel Zvijezdica sinoc sve procitala il nije ne znam vala,valjda nije,bio sam fin bolan,nista lose ne napisah,sem da cu mozda preci na memli stranu :D ali izgladit ces ti to sve i izvadit jel`le?! :)

@Zoya,ma nigdje bez asik cizama,one kad krenu "gaziti",ma vojnicke im nisu ravne,nema nesavladive prepreke sa njima 8-)
istocnjak

#1415 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

BHF_Manijak wrote: @Istocnjak,jes nam vidio Vratnika kol`ki je aa,valja sve ono pretrazit i skenirat :mrgreen: a jel Zvijezdica sinoc sve procitala il nije ne znam vala,valjda nije,bio sam fin bolan,nista lose ne napisah,sem da cu mozda preci na memli stranu :D ali izgladit ces ti to sve i izvadit jel`le?! :)
Ma zavrsicemo to ... nego ne znam hoces li dobiti "izun" za pohode od Arzuhala? :D
istocnjak

#1416 Re: Ramazan, opet ;)

Post by istocnjak »

Zoya wrote:Shanse su mu posve dobre, samo nek ne zaboravi ashik cizme slucajno, bez njih nista :D
Ne sumnjam da ce do bajrama naci dobru hanumicu sa ove ili one strane :)
Ma nek' se baca na sve strane nema mu druge ... k'o onaj golman Hasagic ... :D
zvjezdica_7

#1417 Re: Ramazan, opet ;)

Post by zvjezdica_7 »

istocnjak wrote:
BHF_Manijak wrote: @Istocnjak,jes nam vidio Vratnika kol`ki je aa,valja sve ono pretrazit i skenirat :mrgreen: a jel Zvijezdica sinoc sve procitala il nije ne znam vala,valjda nije,bio sam fin bolan,nista lose ne napisah,sem da cu mozda preci na memli stranu :D ali izgladit ces ti to sve i izvadit jel`le?! :)
Ma zavrsicemo to ... nego ne znam hoces li dobiti "izun" za pohode od Arzuhala? :D
Pročitala, jaštaradi. Pošto vidim da je brat BHF prešao na memli stranu,koja je isto tako plaha a još je i lakše do nje doći, straža je vraćena na kapije i nema prolaza na Vratnik :D Ja sam pokušala da izgladim to sa Vijećem za kapije, al avaj, sav trud uzalud. :lol: :-) :lol: :-)
BHF_Manijak

#1418 Re: Ramazan, opet ;)

Post by BHF_Manijak »

zvjezdica_7 wrote:
istocnjak wrote:
Pročitala, jaštaradi. Pošto vidim da je brat BHF prešao na memli stranu,koja je isto tako plaha a još je i lakše do nje doći, straža je vraćena na kapije i nema prolaza na Vratnik :D Ja sam pokušala da izgladim to sa Vijećem za kapije, al avaj, sav trud uzalud. :lol: :-) :lol: :-)
a joooj,eno sad opet,de malo se ti to bolje potrudi sa VZK-om(Vijece za kapije :D )i brata Istocnjaka povedi sa sobom,opn ako ne izgladi to sv nece niko 8-) zajedno ste jaci...
medaaa

#1419 Re: Ramazan, opet ;)

Post by medaaa »

selam, haman je "forumski dzemat" jos uvijek na kahvama, il je u ibadetu kakvom :-D ... jel se moglo danas postiti, kako bi na iftaru, gdje se islo na teraviju...
ev jedna sweet swiba...
Image
suspect_zero

#1420 Re: Ramazan, opet ;)

Post by suspect_zero »

istocnjak wrote:Ma extra evo ti na poklon jedna slika memli strane & ćire od birivaktile ... :D

Image

Hvala ti puno za ovu sliku :) .............k'o kroz maglu se sjećam ćire, mada mi kažu da sam garant sanjala :?: :roll: ........eno i pola mahale mi se vidi :mrgreen: :-D
arzuhal

#1421 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

Selam olsun, o džema'ate :D Poseban veliki selam za raju u vratničkom ćošku, brdski evlijama ;-) i pun sepet selamčića za bistričku jaliju :D
U koje smo doba, šta ima?
arzuhal

#1422 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »

medaaa wrote:selam, haman je "forumski dzemat" jos uvijek na kahvama, il je u ibadetu kakvom :-D ... jel se moglo danas postiti, kako bi na iftaru, gdje se islo na teraviju...
ev jedna sweet swiba...
Image
:lol: :lol: :lol:
:thumbup:
HomeArt

#1423 Re: Ramazan, opet ;)

Post by HomeArt »

Selam, evo mene s obrazom, vidim niko nije pristavio kahvu, samo dok sameljem kol'ko vas ima?
Image
ružmarin-a

#1424 Re: Ramazan, opet ;)

Post by ružmarin-a »

nešto ne daju da se prebrojava
prituri ti @sahane još koju imanas podosta :oops:

Lijep i vedar selam za sve vas

ovoje najljepša tema
mašaAllah :)
arzuhal

#1425 Re: Ramazan, opet ;)

Post by arzuhal »