Ali ne hladne, prehlada vreba,pitt wrote:ma vode visocke u usta i malo "guglas":D
a strucnjaka za piramide nam uvijek treba.
Kazes i sam da nisu 100% sigurni?bc_chupo wrote: sto se tice dokaza eno ih u Visokom...naravno jos nisu 100 % sigurni dokazi al samo corav moze da kaze da tam nisu piramide... al dzaba ja tebi pricam...znas kako ide..
"kad je neko glup, nemozes mu ni to objasnit"
cool ljudi ja postujem vas al vi nemate dokaza....ne bar opipljivih sryterapija wrote:Kazes i sam da nisu 100% sigurni?bc_chupo wrote: sto se tice dokaza eno ih u Visokom...naravno jos nisu 100 % sigurni dokazi al samo corav moze da kaze da tam nisu piramide... al dzaba ja tebi pricam...znas kako ide..
"kad je neko glup, nemozes mu ni to objasnit"
Pa koliko su oni onda po tvojoj slobodnoj procjeni sigurni?
90%, 80%??
Znaci i sam priznas da postoji recimo 20% sanse da to ipak NIJE piramida?
Nemoj onda biti toliko radikalan u negiranju svih dokaza protiv postojanja piramida. Otvori se malo i antipiramidaskoj strani
piramide ima.Piramidos wrote:ja tebe razumem bc_chupo, moras hvaliti svoj projekt od njega zivis dobivas placu, al brate lupetas ovde vise nego puno, zato smiri hormone uhvati se prutica pa budi ono sto si bio prije nego sto si sisao u grad na asfalt, paor i radi to.
hehe, tu sam te cekaobc_chupo wrote:
cool ljudi ja postujem vas al vi nemate dokaza....ne bar opipljivih sry
Piramidos wrote:ja tebe razumem bc_chupo, moras hvaliti svoj projekt od njega zivis dobivas placu, al brate lupetas ovde vise nego puno, zato smiri hormone uhvati se prutica pa budi ono sto si bio prije nego sto si sisao u grad na asfalt, paor i radi to.
jel ti to dusmani ni topli obrok ne daju?zoom66 wrote:trudimo se...pitt wrote:vala bi moga to pronjuskati i po drugim temama:D
ps. josh sam u shtrajku...
Pa kako da ti javim kad ne znam.....nemam ja pristupa IP adresama.moderator wrote:Klonove?pitt wrote:vala bi moga to pronjuskati i po drugim temama:D
Pa javite ljudi, za sta vam sluze privatne poruke?
Pitt, ne zachatavaj![]()
vidim, i vama moderatorima se zna nekad pobrkat, ha?moderator wrote:Kad posumnjas u nekoga da prica sam sa sobom (kao sto gore navedeni sam sebe hvali) onda javis. Nije nikakva peta kolona.pitt wrote:Pa kako da ti javim kad ne znam.....nemam ja pristupa IP adresama.moderator wrote: Klonove?
Pa javite ljudi, za sta vam sluze privatne poruke?
Pitt, ne zachatavaj![]()
otvori temu na SA-x i biflaj klonove....kao upozorenje nama normalnim (:D:D:D:D) da se klonimo tih likova i znamo o cemu se radi
Ako se ne sjecas, nekad je bila tema Banirani forumashi sa objasnjenjem sto je ko baniran, i to se pretvorilo u diskusiju kako je taj neko mala maca u odnosu na nekog drugog koji jos nije baniran, i otislo sve u helac. To je bilo prije proslog redizajna foruma.
Ne ide pa ne ide.
Dosta od mene, vratimo se temi, vratimo se Piramidama.
Pa zar to nije jedan divan server? Protresite ga još malo, možda ispadne da svi koji ne vjeruju u piramide imaju istu IP adresu. Onda ih opet možete fino sve đuture banirat.moderator wrote:hmm, znaci ti si u pravu, server laze da ti, piramidios i ludost imate identicnu ip adresu.Thyl wrote:hm.. tako što je nemamo??moderator wrote: Hajde nam onda odbrkaj sve i objasni kako da ti i Piramidios imate identicnu IP adresu?
Dakle, odluci se.
Naravno da nisu u pitanju piramide. A bogami nije ni cenzura.moderator wrote:Rekoh ti vec, nisu u pitanju piramide, samo ti paranoju siri, vec je u pitanju ociti klon, i dobrom voljom odlucismo da ti ponudimo koji nick da zadrzis, a ti i dalje prosipas tu pricu.
Ova diskusija je zavrsena, PPom javi koji nick zelis da ti ostane, do sutra u 10 ujutro, inace cemo morati banirati oba nicka.
Lijep pozdrav i KRAJ DISKUSIJE O NICKU.
Ma ne očekujem ja ništa, nego baš hoću da ispravim svoju grešku što se ne zahvalih na tako kulturnom moderatorskom načinu uklanjanja nepoćudnih mišljenja iz javne diskusije. Pa eto, hvala. Haj živi bili... Nije ni vama lako.moderator wrote:Ako ocekujes izvinjenje ili plac, od mene to dobiti neces. Mislim da je dovoljno kulturno sto ti je pruzena prilika da odaberes koji nick zelis (nesto ne dokaza da nisi klon).Thyl wrote:
Naravno da nisu u pitanju piramide. A bogami nije ni cenzura.Nego ćete samo đuture oba nicka banirat, uz ultimatum, bez da kulturno, kontaktirajući oba korisnika na njihove e-mail adrese, utvrdite o čemu se radi.
Lijep pozdrav vala i tebi a i ovom forumu.
Sad ja moram sebe banirati jer se raspravljam s tobom na lijevoj temi.
Dakle, piramida/e, ima ili nema?
haj, ba, šta ste se odma' uzbihuzurili, od sutra u 10 (jel ono do tad ultimatum?) neće vas više zivkatzoom66 wrote:dragi moj thyl, kolega moderator je dobre volje......ja nisam ali trenutno shtrajkam...
....inache ne bi dobio tako velikodushnu ponudu...
vratite se sad temi...:D