KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
Baba_Droga

#1401 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Baba_Droga »

Ljudi dragi, jeste vi i svi vaši dobro...zdravo???
Ima li vas iz poplavama i klizištima ugroženih područija?
Treba li kome pomoć ili apelirati prema nekome/nečemu?
fapmasina

#1402 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by fapmasina »

Ovih dana se ne javljah...frka sa starim - bolnica, molbe za prijem...elem, operisan je, odstranjen mu je taj tumorozni dio crijeva zajedno sa mišićem i limfnim čvorićima...poslato na analizu...pa kad bude vidjet ćemo šta dalje. Doktor nije našao ništa sumnjivo oni na jednom organu, kaže da ga je cijelog pregledao... Stari sad ima privremenu stomu koja bi se trebala skloniti za nekih 6 do 8 sedmica.
Sreća pa nema metastaza...
Van Helsing, druže kako si ti, nije mi bilo teško vratiti se unazad i pratiti sve tvoje postove vezano za tvoju borbu sa ovim zlom.
Želim ti snage i da što prije izađeš kao pobjednik iz ove bitke!
Maybach

#1404 KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Maybach »

Da li je iko koristio vidatox i kakva su iskustva?
Ledolina

#1405 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Ledolina »

Ljudi zanima me znate li nekog iz prve ruke tko je karcinom pluca ljecio uljem od konoplje..rick simpson hemp oil.. Mislim to nabavit pa me zanimaju malo vasa iskustva i misljenja...
Maybach

#1406 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Maybach »

Postoji smola od konoplje koja se zvace.Kubanski proizvod kao i lijek iznad za kojih pitah.Inace u istoj zemlji postoji vakcina protiv karcinoma pluca.
Grover

#1407 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Grover »

KNJIGA - LEČENJE NEIZLEČIVIH BOLESTI

"Spremite se da postanete izlečeni. Ja verujem da je to moguće. Nikada do sada nisam video nešto poput ovoga. Nikada do sada nisam video kako se leče teško izlečive bolesti. Čuo sam za teorije. Čuo sam za prevenciju. Ali nikada nisam čuo da se prirodnim lekovima tretiraju ovakva stanja. Ali sada znam, a znaćete i vi. Odgovori su ovde."

Odgovore u ovoj knjizi i kolekciji video materijala pod naslovom „Lečenje neizlečivih bolesti” dala su dva izvanredna lekara: dr Džon R. Kristofer i njegov najbolji učenik, dr Ričard Šulc. Oni nisu teoretičari, niti su to hteli da budu. Oni su lekari. Ako ovde želite da pronađete neke nove teorije iz medicine, došli ste na pogrešno mesto. Ali, ako želite da saznate kako izlečiti neizlečivo, nema boljeg mesta od ovog . . .
Sem Bajser
Image

http://tinkturedrsulca.files.wordpress. ... olesti.pdf
vjesticanametli

#1408 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by vjesticanametli »

fapmasina wrote:Ovih dana se ne javljah...frka sa starim - bolnica, molbe za prijem...elem, operisan je, odstranjen mu je taj tumorozni dio crijeva zajedno sa mišićem i limfnim čvorićima...poslato na analizu...pa kad bude vidjet ćemo šta dalje. Doktor nije našao ništa sumnjivo oni na jednom organu, kaže da ga je cijelog pregledao... Stari sad ima privremenu stomu koja bi se trebala skloniti za nekih 6 do 8 sedmica.
Sreća pa nema metastaza...
Van Helsing, druže kako si ti, nije mi bilo teško vratiti se unazad i pratiti sve tvoje postove vezano za tvoju borbu sa ovim zlom.
Želim ti snage i da što prije izađeš kao pobjednik iz ove bitke!
nazalost ako je zahvaceno crijevo i ima stomu ne nadaj se mnogo uklanjanju..........isto prolazim s mamom evo vec 6 mjeseci.....rak jajnika i samo belaji :( a zahvaceno debelo crijevo :sad:
Ledolina

#1409 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Ledolina »

Maybach wrote:Postoji smola od konoplje koja se zvace.Kubanski proizvod kao i lijek iznad za kojih pitah.Inace u istoj zemlji postoji vakcina protiv karcinoma pluca.
Cula sam za tu vakcinu ali za konoplju samo u smislu ulja po recepturi Ricka Simpsona... Vjerujem u to i nadam se da ce pomoci...ali bi voljela da znam nekog tko je uzimao..onako iz prve ruke..mislim da nije lako izdrzati ta 3 mjeseca..
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1410 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Truba »

na ovakim temama proradi novinarčina u meni

uzmite 100 glumaca, poznatih ličnosti i ostale klape nasumice...ništa alkohol, sudari droga i ostalo... samo prirodne smrti bez tračeva

ispitajte od čega su umrli i u kojim godinama
usporedite koliko su bili teški sa tim nadriljekarskim produktima

pa onda razmišljajte koliko to pomaže... samo punite džepove nekome... za lažnu nadu

samo medicina, znanost, nauka i službene knjige... i naravno ko se moli molitva cjelodnevna
isx

#1412 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by isx »

Zna li ko kako je kolega Van Helsing?
Aethaercyn

#1413 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Aethaercyn »

isx wrote:Zna li ko kako je kolega Van Helsing?
I mene isto interesuje pošto nam se nije dugo javio. :?
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1414 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by bordo gandalf »

Jel ko probao sa vitaminom b17?
Truba

#1415 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Truba »

ja sam čuo... ali to je više mislim sprečavanje ili u ranoj fazi borba...

izgleda da je nogomet najbolji lijek

sudeći po aktivnosti na ovoj temi za svjetskog
Emi_Nevermind

#1416 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Emi_Nevermind »

Moj tata se bori da hemoterapijama zbog limfoma, uzima sto mu damo ponekad, ali sada vjeruje samo doktorima. Prije nekih godinu je smrsao oko 20 kila za 3 mjeseca, sigurni smo da je imao tada rak, ali nije isao kod doktora. Mi smo navalili sa B17, tecnim kisikom, srebrom, aloe verom, bukvalno sve moguce, lanovo ulje sa svjezim sirom ujutro (Budwigova dijeta), soda bikarbona, i on se sam vratio na svoju kilazu, i ozdravio. Niko ne zna sta mu je bilo, ali pretpostavljamo.. Ovaj put je potrazio doktora jer mu se manifestovalo na testisu, i kad su to odstranili su nasli rak, prepustio se njima i sad je tolikilos da se pitamo sta ce biti, iako govore da je ok, raka nema, hemoterapija u preventivne svre :cry: :?: :!: Uzasno se osjeca, i iskreno , pitam se dali se ljudi tako osjecaju od raka ili njihovih otrova.Sutim, jer je nada pola bitke, ali da meni nesto bude nedajboze, ja bise samo prirodom borila. Sigurna sam da bi se tata opet sam izlijecio da nije otisao mesarima.. Ne osudjujem nikoga, ali mislim da je naivno misliti da oni koji zaradjuju na nasim bolestima imaju u cilju da mi budemo zdravi, a oni pisu knjige uz kojih nasi ljekari uce.. Just sayin
vjesticanametli

#1417 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

cesto i ja razmisljam o tome da li je rak ili hemoterapija uzrok da se mama onako lose osjeca :sad: :sad:
abc111

#1418 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by abc111 »

Lože se osjeća više zbog hemo terapije nego zbog karcinoma(osim ako je u krajnjoj fazi),hemo terapija nije ništa drugo nego bojni otrov koji ubija sve stanice u organizmu(zdrave i bolesne).Skroz se sruši imunitet i normalno da se osjećamo loše,možemo pomoći našem organizu ako podižemo imunitet. Meni je zanimljiva stvar kako je farmacija prirodne cistostatike(hemo terapiju) proglasila otrovima.
http://lijek-prirodni.blogspot.com/2013 ... emena.html
vjesticanametli

#1419 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

skontali smo da je od hterapije jer su joj bili zbog nalaza skoro mjesec prolongirali 5 ciklus i lijepo je zivnula i onda opet......cini mi se da me sutra tako nesto zakaci da ne bih isla na te terapije
Emi_Nevermind

#1420 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Emi_Nevermind »

vjesticanametli wrote:skontali smo da je od hterapije jer su joj bili zbog nalaza skoro mjesec prolongirali 5 ciklus i lijepo je zivnula i onda opet......cini mi se da me sutra tako nesto zakaci da ne bih isla na te terapije
Upravo,i ja isto.. Ali opet, lako je pricati.. Ljekari neku laznu sigurnost uljuljaju, meni je dok sam bolesna bila doktorica rekla da mi jetra otkazuje zbog previse c-vitamina..Ja prestala sa vitaminima (ima ih i u hrani, cudo bozije da svi koji jedu voce nemaju jetru koja otkazuje.). Kasnije se pokazalo da sam imala trovanje zivom, ali oni naravno pojma nisu imali, vec sam sama morala kontati i ganjati.. Njima je ispran mozak,i ne znam stvarno.. Nekidan mi je amidza umrood raka,vjerovao im slijepo, i covjeku davali kortikosteroide dok mu nije imuni sistem skroz otkazao, noge natekle kao baloni, i covjek umro.. Sad se pitam je li umro od silnih hemikalija koje su mu upumpavali u tijelo, ili od raka.. Mislim da je taj rak toliko stigmatiziran i toliko psihicki utice sama ta dijagnoza, da to covjeka dokrajci vise nego sto taj rak izicki moze. Znam zenu, zdrava, prava, saznala da ima rak pluca, umrla u roku od 10 dana.. Samo pozitiva i ishrana, ljekari da znaju sta rade, rak bi dosad bio istrijebljen.. Evo malo o otkricu uzroka raka, onom fizickom, otkrivenom jos 20.tih goina proslog stoljeca,, http://alternativa-za-vas.com/index.php ... -kiselosti i evo jedan clanak o emotivnom uzroku raka..http://www.alternativa.hr/medicina/germ ... inoma.html zelim vam svima puno zdravlja
Truba

#1421 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Truba »

za mene je to kao neka negativna lutrija
statistički se zna koliko će danas ljudi posumnjati da boluje od te bolesti... a koliko će sutra kod doktora to potvrditi a koliko će biti lažna uzbuna

također se zna koliko se dnevno toga otkrije i koliko umre osoba...

ne znam
nisam pametan

je li emocija
je li genetika
je li ishrana
je li konzervans
je li psiha
je li ???

i sve skupa i ništa od toga
:?
isx

#1422 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by isx »

Van helsinga nema u zadnje vrijeme.
Truba

#1423 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Truba »

dobio je ban koliko vidim 14 dana
od 31.5.
Emi_Nevermind

#1424 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by Emi_Nevermind »

Black swan wrote:za mene je to kao neka negativna lutrija
statistički se zna koliko će danas ljudi posumnjati da boluje od te bolesti... a koliko će sutra kod doktora to potvrditi a koliko će biti lažna uzbuna

također se zna koliko se dnevno toga otkrije i koliko umre osoba...

ne znam
nisam pametan

je li emocija
je li genetika
je li ishrana
je li konzervans
je li psiha
je li ???

i sve skupa i ništa od toga
:?

niko nije pametan, al bice da je sve skupa...
arslanbey

#1425 Re: KARCINOM I BORBA SA NJIM!!!

Post by arslanbey »

Jednostavno kome je sudjeno,sudjeno mu je

Mislim da svi znamo za primjere,pusi od 15 godine ima 80 i zdrav i ziv,,,a s druge strane nikada nije pusio a dobio rak u 50-oj i umro.To je zivot
Post Reply