Raskid veze

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
fildzan viska

#1401 Re: Raskid veze

Post by fildzan viska »

Nisam vise pametna, kako god okrenem uvijek se vratim na raskid..fazon je sto svi problemi, sve svadje nikad' se ne rijese, nego se to sve nekako potisti nazad a drugi dolaze, pricat' s' njim je k'o pricat' s' zidom, ne znam je li ima ikakve veze sto je 3 godine mladji, i takodje nema bas neko iskustvo sa dugom vezom.

On misli za sve je rijesenje ljubav, sve probleme ljubav rijesi, i sto kaze da me voli, a to me prosto izludiiii!!!!!
citroen

#1402 Re: Raskid veze

Post by citroen »

Hoces da te i mi volimo :?: :D :D Evo ja te volim :D :D :D :D :lol:
LONGMAN

#1403 Re: Raskid veze

Post by LONGMAN »

fildzan viska wrote:Nisam vise pametna, kako god okrenem uvijek se vratim na raskid..fazon je sto svi problemi, sve svadje nikad' se ne rijese, nego se to sve nekako potisti nazad a drugi dolaze, pricat' s' njim je k'o pricat' s' zidom, ne znam je li ima ikakve veze sto je 3 godine mladji, i takodje nema bas neko iskustvo sa dugom vezom.

On misli za sve je rijesenje ljubav, sve probleme ljubav rijesi, i sto kaze da me voli, a to me prosto izludiiii!!!!!
Zamisli da ga izgubis, ne vidjas ga mjesec dana, da li mozes bez njega. Ako je taj neki problem jedan pa se razgranava na manje, al oko kojih se isto svadjate pokusajte rijesiti.
Ali prije prekida 100 puta razmisli, mozes li bez njega, i da ne bi dosla nakon nekog perioda u stanje da ga zelis nazad, a bude kasno, pa jos gore :)
Sretno u svakom slucaju.
Rosalie20

#1404 Re: Raskid veze

Post by Rosalie20 »

fildzan viska wrote:Nisam vise pametna, kako god okrenem uvijek se vratim na raskid..fazon je sto svi problemi, sve svadje nikad' se ne rijese, nego se to sve nekako potisti nazad a drugi dolaze, pricat' s' njim je k'o pricat' s' zidom, ne znam je li ima ikakve veze sto je 3 godine mladji, i takodje nema bas neko iskustvo sa dugom vezom.

imala sam isti problem,zavrsio je prekidom naravno,bili smo u vezi 4 godine al zadnja je bila bas nepodnosljiva :-? pazi sta radis meni je nakon prekida bilo bas tesko,nisam ga mogla prebolit skoro godinu. krivim samu sebe sto sam bila takva,odvratna prema svakoj njegovoj rijeci jer mi je bas sve na njemu islo na zivce. razmisli dobro sta radis i ostavi ga samo ako si 100%sigurna u to da mozes zivjeti bez svega tog. nadam se da ces uskoro rijesiti taj problem ;-)
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#1405 Re: Raskid veze

Post by Truba »

kako vam može neko ići na živce nije mi jasno tako dug period...
:? :? :?
Truba

#1406 Re: Raskid veze

Post by Truba »

ok
Red Rose

#1407 Re: Raskid veze

Post by Red Rose »

Jako je tesko dati ti bilo kakav savjet jer svaka je veza drugacija, i svi govorimo iz nekog svog iskustva.
Meni se slicna stvar desila u dugogodisnjoj vezi,non stop svadje (al pazi sve su to neke sitnice oko kojih se prepires sto mozda i najvise nervira i koje se samo taloze jedna na drugu) pa pocinjes uvidjati neke mane na partneru koje nikad prije nisi vidjela. Jednostavno dodjes do te neke faze kad spoznas da nemate vise nista zajednicko.
Trebalo mi je dugo vremena da sama sebi to priznam (a to je i najbitnije) da nema vise onih osjecanja kao prije,da je jednom rjecju veza postala "cista navika" i nista vise.
Takvu vezu definitivno treba prekinuti sto prije jer kako vrijeme prolazi sve je teze.
E sad to je neko moje iskustvo koje sam zeljela podijeliti sa tobom sto ne mora znaciti da je i kod tebe tako :D ja se bar nadam da nije..
Pozzz
kmirsad

#1408 Re: Raskid veze

Post by kmirsad »

Monica B. wrote:
kmirsad wrote:CV.
Šetam neki dan s kobrom po Slanoj Banji... kad... :shock: imam šta vidjeti :shock: ... trojica rmpalija šutaju nogama nekog suvonjavog mladiča... :twisted: poletim ja... kobra ne da... stradačeš mirso... ne mješaj se...
:x Ma sram te bilo, rekoh... ja ovo ne mogu više mirno gledat, otrgnem se i ko razjaren lav :evil: pritrčim u gužvu... jooooj, jadna ti majka... kako smo samo nas četvorica onog šupka išutali... :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:

Ti si na duhovit nacin opisao ono sto je u sustini nazalost velika istina. Pogledati pod Milgramov eksperiment poslusnosti. :wink:
:-D
fildzan viska

#1409 Re: Raskid veze

Post by fildzan viska »

sanabe wrote:
komi wrote:kako vam može neko ići na živce nije mi jasno tako dug period...
:? :? :?
Moze, shto? :mrgreen:
Kad mu diskretno skrenesh paznju na neshto shto ti smeta, a on ni habera, kad mu kazes otvoreno sta ti smeta, on ni habera, kad mu povisenim tonom kazes da nesto mora biti drugacije, on ni habera, zamolish ga da nesto uradi po tom pitanju, on ni habera, kroz suze mu pricas kako ti nesto ide na zivce, on ni mukajet....pa ko ga ne bi zadavio, iako ga volish? :mrgreen: I izvuce se godina sad pa sad :mrgreen:

Bravo sanabe! Ovo je o cemu ja pricam.

Pa biti u vezi ne znaci samo imati taj status, da nekome mozes reci da imas momka i li curu, svaka veza bila to priljateljska, poslovna itd... mora se odrzavat' i raditi na njoj.

On to sve shvata prelaHko, ljubav prevladava sve! Ma bjez'!

Najgore je kad' mu kazem sta mi se ne svidja, i sta se treba da promjeni a on me pita sta hoces da uradim? Ono de mi nacrtaj pa jos i oboji dok si tu....uh!!!! :run:
JThomas

#1410 Re: Raskid veze

Post by JThomas »

al' vala stvarno ne znam kako se u tome može izvući godina a da to ne pukne...
madner

#1411 Re: Raskid veze

Post by madner »

JThomas wrote:al' vala stvarno ne znam kako se u tome može izvući godina a da to ne pukne...
Ha suti dobro je, moglo bi biti gore :D
Truba

#1412 Re: Raskid veze

Post by Truba »

jadni oni trpe :mrgreen:
JThomas

#1413 Re: Raskid veze

Post by JThomas »

samo nek' ne puca :D
Ductus Holedocus

#1414 Re: Raskid veze

Post by Ductus Holedocus »

Moze, shto? :mrgreen:
Kad mu diskretno skrenesh paznju na neshto shto ti smeta, a on ni habera, kad mu kazes otvoreno sta ti smeta, on ni habera, kad mu povisenim tonom kazes da nesto mora biti drugacije, on ni habera, zamolish ga da nesto uradi po tom pitanju, on ni habera, kroz suze mu pricas kako ti nesto ide na zivce, on ni mukajet....pa ko ga ne bi zadavio, iako ga volish? :mrgreen: I izvuce se godina sad pa sad :mrgreen:[/quote]

Bravo sanabe! Ovo je o cemu ja pricam.

Pa biti u vezi ne znaci samo imati taj status, da nekome mozes reci da imas momka i li curu, svaka veza bila to priljateljska, poslovna itd... mora se odrzavat' i raditi na njoj.

On to sve shvata prelaHko, ljubav prevladava sve! Ma bjez'!

Najgore je kad' mu kazem sta mi se ne svidja, i sta se treba da promjeni a on me pita sta hoces da uradim? Ono de mi nacrtaj pa jos i oboji dok si tu....uh!!!! :run:[/quote]

:thumbup:
ssmmiilleeyy

#1415 Re: Raskid veze

Post by ssmmiilleeyy »

Eh kad gledaš ovako sa strane i vidiš kako se ljudi svadjaju zbog gluposti (sitnica) :D
sodom

#1416 Re: Raskid veze

Post by sodom »

JThomas wrote:al' vala stvarno ne znam kako se u tome može izvući godina a da to ne pukne...
ljudska je nada nenadjebiva

žene koje ulaze u vezu sa nadom da će se muškarac promjeniti, nisu prihvatile tog muškarca takvog kakav jeste.
Neke se nadaju da će se promjeniti, a neke se pomire sa stvarnim stanjem,..

Dakle, nadjite nekoga koga nećete morati mjenjati (u svakom smislu) :wink:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1417 Re: Raskid veze

Post by ladyblue18 »

sodom wrote: ljudska je nada nenadjebiva

žene koje ulaze u vezu sa nadom da će se muškarac promjeniti, nisu prihvatile tog muškarca takvog kakav jeste.
Neke se nadaju da će se promjeniti, a neke se pomire sa stvarnim stanjem,..

Dakle, nadjite nekoga koga nećete morati mjenjati (u svakom smislu) :wink:
:thumbup: :D

Znam da zvuci kao klise, ali ukoliko ti je zaista stalo do nekoga vremenom ces prihvatiti i njegove mane kao dio njega jer ne postoji osoba bez mane, a ukoliko neko misli da postoji laze sam sebe. :-)
theTruePath

#1418 Re: Raskid veze

Post by theTruePath »

Nedavno sam cuo pricu o zeni iz Mostara koja je upoznala svoju ljubav sa 20 godina,s njim bila do svoje 23 godine,oni se zarucili i sve.On upoznao drugu,i pred kraj ostavio nju i otisao s tom drugom

Ta zena se nikad nije oporavila od toga,nikad se nije udala(ne znam jel on razlog al eto).A sad joj je 37 godina

:shock: :(
Truba

#1419 Re: Raskid veze

Post by Truba »

možda nije mogla nikog drugog naći pa se izvlači na taj prekid :?
kmirsad

#1420 Re: Raskid veze

Post by kmirsad »

komi wrote:možda nije mogla nikog drugog naći pa se izvlači na taj prekid :?
Ne bih reko komi... uvijek je mogla doć ovdje kod nas na Sparimo domače... vidiš kako tamo efikasno fercara konekting...:-D
Truba

#1421 Re: Raskid veze

Post by Truba »

eki?
sodom

#1422 Re: Raskid veze

Post by sodom »

Možda joj se svidjelo šaranje :lol:

@Plava, upravo ;)
zijancer

#1423 Re: Raskid veze

Post by zijancer »

I vud nevr du bizniSS vit dizz ppl
theTruePath

#1424 Re: Raskid veze

Post by theTruePath »

komi wrote:možda nije mogla nikog drugog naći pa se izvlači na taj prekid :?

svako moze naci nekoga ako hoce,jedino ako si najveci gabor..ona nije :-D
Truba

#1425 Re: Raskid veze

Post by Truba »

jel srpkinja :D
Post Reply