Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
radiša

#1401 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by radiša »

dobro to,mislio sam na mahanje makazama i masinicom.
rizibizi

#1402 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by rizibizi »

Ima ih raznih :-) Neki znaju max dvije frizure i to ti je to, ako ti se svidja sjedi ako ne trazi dalje (od te dvije jedna je na 0 druga gore kec sa strane nula), onda imas zenskih frizera koji kao dobro posisaju ali ne znaju isfenirati. Najjaci su mi oni sto se furaju na neku satro masazu glave nesto, pa te ubi u pojam ali doslovno. Ako ja trebam doci i sjesti na sisanje pa gledati sta ce mi i kako uraditi svaki put kad krene makazama prema glavi da bi mi na kraju uzeo 10-15 KM onda ga jebi sam cu se pokositi po glavi i cao. Elem ja se jos ne posisah, kosa sve duza temperatura vani sve veca, a ovdje prijedloga nema.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1403 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Tomahawk11 »

Cuj 15 godina te sisa isti frizer i ti bi sad da mijenjas :-)
Za zene razumijem (mada je ovo od 185 KM :lol: :lol: ), ali muskarci....jos malo ce poceti i nama uzimati te pare za frizure :mrgreen:
Ja zadovoljan, sisam se kod istog frizera 16 godina i ne mislim ga mijenjati. Uvijek se dogovaramo kako ce sisati, mada u zadnje vrijeme samo sjedem i on sisa. Odgovara mi klasika kratka frizura.
klixo

#1404 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by klixo »

Odu u SCC ili tacnije EN na sisanje,farbanje sta vec i ocekuju da ce ih neko za 20 KM osisati,fenirati i pramenove izvuci...A Bog zna kolika je kirija ENu+ sto po centrima sve mora biti 100% regularno jer je inspekcija tu svaki treci dan.
Nisrin

#1405 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nisrin »

.
Last edited by Nisrin on 08/12/2016 14:59, edited 1 time in total.
esmasaric

#1406 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by esmasaric »

Da li neko probao kod nas Keratin tretman za ravnjanje kose (da ti kosa bude savršena 3-6 mjeseci)? I gdje, i da li je USPJELO?

Ovo podebljavam, jer ja sam probala u frizerskom salonu blizu Careve džamije... I sve je bilo super prva 4 dana. Kosa ravna, glatka, sjajna, zdrava... Kupila sam i šampone i regenerator koji su mi preporučili.... I oprala sam je. Puf! Vratila se na isto, odmah nakon što sam je osušila. :(
Ša ako neko zna, ko ovo radi, a da je kvalitetno i da traje i nakon pranja, puno bi mi značilo. :)
P308

#1407 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by P308 »

Dobrog muskog frizera/ku je bas tesko naci. Sto neko napisa, znaju dvije-tri frizure i to je to.
Viking95

#1408 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Viking95 »

karanana wrote:mozda anesov bivsi gazda napiso.

ili da vidimo sliku nove kose i anesovog uratka.

Kamo srece da je ovo anesov bivsi gazda napisao i da nije istina. ALi ,nazalost.,ja sam platila 185KM i od moje lijepe prirodno skoro pa plave kose sad sam tamna.I zadnje tri sedmice se nerviram i `rondam` i zalim se svima oko sebe! Ja shvatam da pramenovi nekad i `ne ispadnu` saveseno,ali ne znam niti jednu osobu koja je otisla kod frizera da izvuce bijele pramenove i platila toliko i na kraju izasla iz salona tamnija nego prije tretmana! A njegov odnos prema musteriji ili `gostu` kako on zove musterije je necuven.Doslo mi je neki dan da odem i da ja njega nacelavo osisam ,pa kad se ja nerviram i kad sam uzalud bacila toliki novac ,neka se i on nervira i hoda celav :evil: :P
DiA 2005

#1409 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by DiA 2005 »

Viking95 wrote:Ja neki dan odem kod Anesa,nekad radio u EN u SCCa sad otvorio svoj salon u ul,MArsala Tita 55 Kazu dobar je,Oh kako sam samo pogrijesila,Imam stvarno lijepu,zdravu prirodno svijetlu kosu,i odem kod njega da mi izvuce svijetle pramenove,Odnesem mu svoju sliku,kakva sam bila dok pramenovi nisu izrasli,i on kaze bit ce i ljepsi,Izvukao pramenove,nisu bili dobre boje i onda mi prelio svu kosu tamno tamnopepljastom,tako da sam ja sad tamnija nego prije pramenova,a uzeo mi 185 KM!!!!! Kaze zao mi je sto nije ispalo kako treba,ali sam ja ipak potrosio materijala i vremena.Nevjerovatno!Nije mi ni racun izdao,kaze kasa mu ne radi trenutno,te sam ga prijavila fed,upravi inspekcije za poslove.Nadam se da ce mu naplatiliti kaznu.Ne idite kod njega,jako arogantan i bezobrazan,a nema pojma o pramenovima ili farbanju!
I ja sam nedavno imala slicno iskustvo, ne kod tog tvog anesa, nego kod jos jedne "izvikane". Pokazem dvije slike, objasnim, nacrtam sta hocu. Sta sam dobila? Nakon tri sata sjedenja, za vrijeme kojih je radila mene i jos dvije cure istovremeno, mene prirodno crnokosu je napravila da budem spaljeno zuta. A ono sto sam trazila na svoju crnu je cokoladno smedji sombre, cisto kao malo osvjezenje. Kad sam joj na kraju rekla da to nije ono sto sam trazila, pocela me ubjedjivati da mi je boja super, ali eto ako vec hocu tamnije da joj dodjem za 7 dana i da ce mi napraviti tamniji preliv. Naravno nikad vise. Otisla sam kod svoje lokalne frizerke u ulici koja mi je popravila boju, i po hiljaditi put sam se uvjerila da su ovi lokalni frizeraji sigurno 10 puta bolji nego "imena". Ne halalim joj ni marku. Kakav crni racun? Nigdje ga. A da ne pricam da je jedan prljavi peskir sav od farbe kruzio salonom i nije gledala kome ce prije njim kosu osusiti :run:
semmy

#1410 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Ja vam cjelo vrijeme preporucujem najbolji salon u gradu EN studio, cjene normalne, moja kosa nikad zdravija ni ljepsa nije bila kao od kada idem njima. A nikad jos sa ful tretmanom bojenje, baliyage, tretman poslije nisam platila ni blizu 185 km :-?

Kolegica prije 7 dana ode u KS u BBI na sisanje, uzas sta joj cura uradi od kose, imala je kosu preko cjelih ledja, zdravu, divnu i leprsavu. Htjela samo vrhove i blagi stepen, sada joj josa nije ni do pola ledja i stepenice, nigdje traga baliyage kojeg je imala a da ne pricam na sta sad lice te stepenice koje joj napravila. Frizerka u KS-u Arnela Rujanac je ZLO za kosu pa se pazite da vas nebi unakazila ako se slucajno nadjete u salonu kod njih.
Cherry-Cherry

#1411 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

Ja se vratila mojoj staroj frizerki u komšiluku. Ne znam što sam uopšte išla kod drugih. U stvari znam, tražila sam bliže poslu. :-)

Inače, ne volim izvikane salone, u koje dolazi "elita" :-) čim se pročuje za njih, nabiju cijene i gledaju s visine nas obične smrtnike. Meni je pored dobrog frizera i kvalitetnih preparata bitna i energija, kojom mjesto zrači. :)
Zoya

#1412 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Zoya »

Meni nedostaje Haso :sad: Kako je momak znao šišati /farbati /masirati :-D

EN studio, šišanje i farbanje moje kose (duzina malo ispod ramena) 110 maraka. Plus neki šampon i balzam, ja da platim veli on meni 250 maraka. More marš!
semmy

#1413 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Zoya wrote:Meni nedostaje Haso :sad: Kako je momak znao šišati /farbati /masirati :-D

EN studio, šišanje i farbanje moje kose (duzina malo ispod ramena) 110 maraka. Plus neki šampon i balzam, ja da platim veli on meni 250 maraka. More marš!

E vala ga ti pretjera s cjenom, ja na svoju dugu kosu jos ne platih ni blizu sto ti spominjes, sa svim u kompletu sto radim. I koliko me pamcenje sluzi sisanje ne naplacuju kad se farbas, dobijes gratis
Cherry-Cherry

#1414 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

Koliko je farbanje duge kose, cijele dužine, u tom čuvenom EN-u? Bez tih šampona i čuda, tretmana, masaža glave..
Better Man

#1415 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Better Man »

A što vas deru frizeri to nije normalno, ali same ste krive za to. Moja najbolja prijateljica ima frizerku koja joj dođe kući i odradi joj šišanje, farbanje kad je vrijeme i druge stvari i ne plati ni blizu te cifre koje vi plaćate. Mislim da plati 20 KM. Njoj je to pravo nagodno, jer ne mora da hoda po frizerskim salonima i dok čeka red da sluša babske priče. A kosa joj je itekako zdrava, kvalitetna i gusta i nikadf nije imala problema s kvalitetom kose. Kad imaš frizera koji zna raditi svoj posao i koji te uvijek dobro ošiša i uradi kako treba frizuru, onda nema potreba da se vrši bilo kakvo eksprimentisanje sa drugim frizerima. Ali kao što rekoh na početku deru vas ti razvikani frizeri i uzimaju vam masne pare nizašta. Realno te cifre koje naplaćuju su previsoke i njhov rad ne vrijedi ni pola te cifre. Imate frizera i frizerki kao što ima moja prijateljica, koji će vam kvaliteno uraditi posao,a pritom normalno naplatiti i kosa će vam uvijek biti zdrava, gusta, kvalitetna i lijepa. Naravno ima žena koje prirodno imaju slabu i rijetku kosu, odnosno tanku i to je druga stvar.
semmy

#1416 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Better Man wrote:A što vas deru frizeri to nije normalno, ali same ste krive za to. Moja najbolja prijateljica ima frizerku koja joj dođe kući i odradi joj šišanje, farbanje kad je vrijeme i druge stvari i ne plati ni blizu te cifre koje vi plaćate. Mislim da plati 20 KM. Njoj je to pravo nagodno, jer ne mora da hoda po frizerskim salonima i dok čeka red da sluša babske priče. A kosa joj je itekako zdrava, kvalitetna i gusta i nikadf nije imala problema s kvalitetom kose. Kad imaš frizera koji zna raditi svoj posao i koji te uvijek dobro ošiša i uradi kako treba frizuru, onda nema potreba da se vrši bilo kakvo eksprimentisanje sa drugim frizerima. Ali kao što rekoh na početku deru vas ti razvikani frizeri i uzimaju vam masne pare nizašta. Realno te cifre koje naplaćuju su previsoke i njhov rad ne vrijedi ni pola te cifre. Imate frizera i frizerki kao što ima moja prijateljica, koji će vam kvaliteno uraditi posao,a pritom normalno naplatiti i kosa će vam uvijek biti zdrava, gusta, kvalitetna i lijepa. Naravno ima žena koje prirodno imaju slabu i rijetku kosu, odnosno tanku i to je druga stvar.
Ja nebi da mi iko u stan dolazi niti da ja nekom idem u stan ali to sam ja. Na frizuru idem da se odmorim od posla, muza i djece i imam vrijeme za sebe, kao sto idem u kozmeticki salon da se odmorim.
Sad ako ti prijateljica nema potrebe za posebnim zahvatima i nekim posebnim zeljama, nego kupi boju u cm-u i ofarba se onda je sretnica prava.
Sreca pa smo svi razliciti a ja rado dam svaku marku svom frizeru jer sami preparati koje koristi su do sada najbolji za moju kosu ( a vjerovatno i sve one zene koje im dolaze konstanti u salon) , a preparati su poprilicno skuplhi od onih u cm-u, dm-u
semmy

#1417 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Cherry-Cherry wrote:Koliko je farbanje duge kose, cijele dužine, u tom čuvenom EN-u? Bez tih šampona i čuda, tretmana, masaža glave..
70km farbanje, sisanje i feniranje bez ikakvih posebnih dodataka. Ako ih zelis prije farbanja se konsultujes s njima i pitas koliko je dodatno na tu cjenu.
Ova cifra sto Zoya spomenu od 250km nije tacna, jer ja kod njih radim sve, svake sedmice sam na feniranju i tretmanima sa bas posebnim samponima i maskama i nikad nisam platila ni pola od ovoga sto ona navodi.
Better Man

#1418 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Better Man »

semmy wrote:
Better Man wrote:A što vas deru frizeri to nije normalno, ali same ste krive za to. Moja najbolja prijateljica ima frizerku koja joj dođe kući i odradi joj šišanje, farbanje kad je vrijeme i druge stvari i ne plati ni blizu te cifre koje vi plaćate. Mislim da plati 20 KM. Njoj je to pravo nagodno, jer ne mora da hoda po frizerskim salonima i dok čeka red da sluša babske priče. A kosa joj je itekako zdrava, kvalitetna i gusta i nikadf nije imala problema s kvalitetom kose. Kad imaš frizera koji zna raditi svoj posao i koji te uvijek dobro ošiša i uradi kako treba frizuru, onda nema potreba da se vrši bilo kakvo eksprimentisanje sa drugim frizerima. Ali kao što rekoh na početku deru vas ti razvikani frizeri i uzimaju vam masne pare nizašta. Realno te cifre koje naplaćuju su previsoke i njhov rad ne vrijedi ni pola te cifre. Imate frizera i frizerki kao što ima moja prijateljica, koji će vam kvaliteno uraditi posao,a pritom normalno naplatiti i kosa će vam uvijek biti zdrava, gusta, kvalitetna i lijepa. Naravno ima žena koje prirodno imaju slabu i rijetku kosu, odnosno tanku i to je druga stvar.
Ja nebi da mi iko u stan dolazi niti da ja nekom idem u stan ali to sam ja. Na frizuru idem da se odmorim od posla, muza i djece i imam vrijeme za sebe, kao sto idem u kozmeticki salon da se odmorim.
Sad ako ti prijateljica nema potrebe za posebnim zahvatima i nekim posebnim zeljama, nego kupi boju u cm-u i ofarba se onda je sretnica prava.
Sreca pa smo svi razliciti a ja rado dam svaku marku svom frizeru jer sami preparati koje koristi su do sada najbolji za moju kosu ( a vjerovatno i sve one zene koje im dolaze konstanti u salon) , a preparati su poprilicno skuplhi od onih u cm-u, dm-u
Vidi, ti ne voliš da ti neko dolazi u stan i voliš otići u frizerski salon i to je ok, ali ima i drugih koji ne vole da idu u frizerski salon i imaju frizera koji im dođe kući i sve obavi. Tebi je odmor od posla otići u frizerski salon, mojoj prijateljici bi to bio umor i gubljnje vremena i njoj je odmor kad joj frizerka dođe kući i odradi posao. Moja prijateljica kad kupuje farbu i drugo što joj treba za kosu, gleda da kupi kvalitetno, ali njena frizerka joj ne naplaćuje masno kao vama vaši frizeri i ona ima strašno dobru, kvalitetnu, zdravu i gustu kosu. Tako da nema potrebe sad za nakvim tretmanima, koji bi joj prije uništili kosu nego dali neki bolji rezultat, kad već prirodno ima kvalitetnu kosu. I dalje tvrdim da bez obzira na sve preparate koji koriste vaši frizeri, da vas ipak deru i naplaćuju daleko više nego vrijedi njihov rad. A i da se razumijemo, svi ti silni preprati i nisu baš dobri za kosu i stalno tretiranje istim samo vam s vremenom uništava i slabi kosu, odnosno kosa postaje ovisna o tim preparatima, a to utiče i na kvalitet same kose. Ipak vrijedi ona stara manje je više.
Cherry-Cherry

#1419 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

semmy wrote:
Cherry-Cherry wrote:Koliko je farbanje duge kose, cijele dužine, u tom čuvenom EN-u? Bez tih šampona i čuda, tretmana, masaža glave..
70km farbanje, sisanje i feniranje bez ikakvih posebnih dodataka. Ako ih zelis prije farbanja se konsultujes s njima i pitas koliko je dodatno na tu cjenu.
Ova cifra sto Zoya spomenu od 250km nije tacna, jer ja kod njih radim sve, svake sedmice sam na feniranju i tretmanima sa bas posebnim samponima i maskama i nikad nisam platila ni pola od ovoga sto ona navodi.
Pa nije skupo uopšte, malo je skuplje od moje frizerke.
Cherry-Cherry

#1420 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

Better Man wrote: Vidi, ti ne voliš da ti neko dolazi u stan i voliš otići u frizerski salon i to je ok, ali ima i drugih koji ne vole da idu u frizerski salon i imaju frizera koji im dođe kući i sve obavi. Tebi je odmor od posla otići u frizerski salon, mojoj prijateljici bi to bio umor i gubljnje vremena i njoj je odmor kad joj frizerka dođe kući i odradi posao. Moja prijateljica kad kupuje farbu i drugo što joj treba za kosu, gleda da kupi kvalitetno, ali njena frizerka joj ne naplaćuje masno kao vama vaši frizeri i ona ima strašno dobru, kvalitetnu, zdravu i gustu kosu. Tako da nema potrebe sad za nakvim tretmanima, koji bi joj prije uništili kosu nego dali neki bolji rezultat, kad već prirodno ima kvalitetnu kosu. I dalje tvrdim da bez obzira na sve preparate koji koriste vaši frizeri, da vas ipak deru i naplaćuju daleko više nego vrijedi njihov rad. A i da se razumijemo, svi ti silni preprati i nisu baš dobri za kosu i stalno tretiranje istim samo vam s vremenom uništava i slabi kosu, odnosno kosa postaje ovisna o tim preparatima, a to utiče i na kvalitet same kose. Ipak vrijedi ona stara manje je više.
Što se tretmana tiče, oni ne mogu nikako štetiti kosi. Ja sam, recimo, dugo blsnširala kosu. Drogerijske maske, koje se mogu kupiti u cm-u za 5 KM nisu dovoljno kvalitetne, a da ne govorim o maskama od meda i maslinovog ulja i ostalim "maskama iz moje kuhinje", koje mogu samo obložiti dlaku, ali ne i ući u istu. Zato postoje dosta dobra i kvalitetna pakovanja, koja hrane kosu. Da sam ja svoju blsnširsnu kosu njegovala sa tim jeftinijim varijantama, ne bih je sada ni imala. Tvoja prijateljica sigurno nije nikad radila ombre, sombre, balayage, nego smućka neku garnier ili švarckopf i to je to. A ja sebe stvarno ne mogu zamisliti tako da odem u samoposlugu, uzmem neki krš od farbe, jer profi farbe možeš naći samo u bolje opremljenim salonima, dođe mi frizerka kući i ofarba me na kauču, dok se sarma krčka.
Zoya

#1421 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Zoya »

semmy wrote:
Ma o čemu ba ti pričaš? Ubjedjuješ mene koja je bila i platila Taman tu cifru,ni manje ni više. I nije istina da se šišanje ne naplaćuje, možda tebi zato što te 'kupaju' tamo svake sedmice ali meni jesu.

Cherry-Cherry, eto idi pa ćeš sama vidjeti koliko ćeš platiti. Sigurno nije 70 km na ti dužinu.
Better Man

#1422 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Better Man »

Cherry-Cherry wrote:
Better Man wrote: Vidi, ti ne voliš da ti neko dolazi u stan i voliš otići u frizerski salon i to je ok, ali ima i drugih koji ne vole da idu u frizerski salon i imaju frizera koji im dođe kući i sve obavi. Tebi je odmor od posla otići u frizerski salon, mojoj prijateljici bi to bio umor i gubljnje vremena i njoj je odmor kad joj frizerka dođe kući i odradi posao. Moja prijateljica kad kupuje farbu i drugo što joj treba za kosu, gleda da kupi kvalitetno, ali njena frizerka joj ne naplaćuje masno kao vama vaši frizeri i ona ima strašno dobru, kvalitetnu, zdravu i gustu kosu. Tako da nema potrebe sad za nakvim tretmanima, koji bi joj prije uništili kosu nego dali neki bolji rezultat, kad već prirodno ima kvalitetnu kosu. I dalje tvrdim da bez obzira na sve preparate koji koriste vaši frizeri, da vas ipak deru i naplaćuju daleko više nego vrijedi njihov rad. A i da se razumijemo, svi ti silni preprati i nisu baš dobri za kosu i stalno tretiranje istim samo vam s vremenom uništava i slabi kosu, odnosno kosa postaje ovisna o tim preparatima, a to utiče i na kvalitet same kose. Ipak vrijedi ona stara manje je više.
Što se tretmana tiče, oni ne mogu nikako štetiti kosi. Ja sam, recimo, dugo blsnširala kosu. Drogerijske maske, koje se mogu kupiti u cm-u za 5 KM nisu dovoljno kvalitetne, a da ne govorim o maskama od meda i maslinovog ulja i ostalim "maskama iz moje kuhinje", koje mogu samo obložiti dlaku, ali ne i ući u istu. Zato postoje dosta dobra i kvalitetna pakovanja, koja hrane kosu. Da sam ja svoju blsnširsnu kosu njegovala sa tim jeftinijim varijantama, ne bih je sada ni imala. Tvoja prijateljica sigurno nije nikad radila ombre, sombre, balayage, nego smućka neku garnier ili švarckopf i to je to. A ja sebe stvarno ne mogu zamisliti tako da odem u samoposlugu, uzmem neki krš od farbe, jer profi farbe možeš naći samo u bolje opremljenim salonima, dođe mi frizerka kući i ofarba me na kauču, dok se sarma krčka.
Ona normalno održava kosu i nemaltretira je svakakvim tretmanima i zato nema potrebu da radi neke stvati kao ti. Ti vjerovatno radis te procese koje si navela i oni na jedan način daju ljepotu kosi, ali isto tako joj i štete, jer ipak sve su to hemikalije i zato moraš puno više koristiti razna kvalitetna pakovanka koja hrane kosu. He, he. Ne mora se ništa krčkati u kuhinji kad ti je frizerka tu. Ona ima dosta dobru, kvalitetnu, gustu i zahvalnu kosu (što je velika sreća i prednost) i zato nema potrebu da je pretjerano maltretira nekim preparatima, a ono što koristi gleda da je kvalitetno i kosa joj uvijek prirodno izgleda i odiše svježinom. Naravno na sve to utiicaj ima i sam frizer. Kvalitetan frizer koji zna svoj posao čuda čini.
Nisrin

#1423 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Nisrin »

.
Last edited by Nisrin on 28/11/2016 11:21, edited 1 time in total.
Cherry-Cherry

#1424 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by Cherry-Cherry »

Uglavnom profi farbe mogu nabaviti samo frizerski saloni. U nekim salonima frizeri završe kurs, seminar koji organizuje određeni proizvođač i onda mogu koristiti njihove proizvode, ali samo njihove. To je ok, jer kada bi te farbe bile u slobodnoj prodaji, zbog nestručnosti potrošača, rezultati ne bi bili isti. Evo kod mene na poslu žene komentarišu farbe pa savjetuju jedna drugu: uzmi kene, pa pomješaj sa malo garnier, hidrogen neki deseti, ne čitaju uputstvo, u uputstvu kaže drži pola sata, ona drži kraće ili duže i onda su krive farbe, brendovi... Zato profi farbe ne mogu da se kupe u samoposluzi. I zato ja volim otići u frizerski salon, koji koristi profi farbe, a ne da mi frizer dolazi kući.
semmy

#1425 Re: Najbolji frizerski salon u Sarajevu

Post by semmy »

Zoya wrote:
semmy wrote:
Ma o čemu ba ti pričaš? Ubjedjuješ mene koja je bila i platila Taman tu cifru,ni manje ni više. I nije istina da se šišanje ne naplaćuje, možda tebi zato što te 'kupaju' tamo svake sedmice ali meni jesu.

Cherry-Cherry, eto idi pa ćeš sama vidjeti koliko ćeš platiti. Sigurno nije 70 km na ti dužinu.
Vidi mene niko ne kupuje sisanjem niti bilo cim, ja idem svojom voljom svake sedmice jer sama ne mogu da operem kosu ( a ima je za 3 glave, hvala bogu ) a kamoli da je isfeniram da mi je uredna i kako treba. Mozda ti je Anes htio naplatiti 250km dok je radio kod njih, ali da je neko od postojecih sad koji rade htio da ti naplati tu cifru nema sanse. Postoji cjenovnik koji je vidljim i na dostupnom mjestu svima i oni se toga drze.
Meni i kad izrastak farbaju, urade ombre, tretman i jos me osisaju nisu nikad naplatili ni blizu cifre koju pominjes. Jer izrastak je oko 35-40km koliko se sjecam.
Tretmani ovisno koji zelis na dugu kosu su od 10-25km, znaci tih 110km koje pominjes za farbanje +25km za tretman opet nije 250km. I da ti i sisanje naplati opet nije cifra od 250km.
Objasni mi molim sta si trazila da ti rade s kosom pa dodje na tu cifru.
Last edited by semmy on 26/06/2016 17:22, edited 1 time in total.
Post Reply