Premier Liga BiH 2006/2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
shadow

Post by shadow »

ero_sa_onog_svijeta wrote:

Dokažite da je Zrinjski kupio tekmu u Trebinju.
Pa sta treba, da bude na CNN-u i BBC-u pa da se uzme u obzir? Onaj jadni komentator iz Trebinja se ibretio od pocetka tekme, cuo si i sam rijeci onih igraca upucenih sliskovicu, raja razocarana napustila tribine itd. A golovi za Leotar, oni pusteni, su vise nego smjesni. I sad mi trebamo nesto dokazivati?? Vrlo bezobrazno ali od vas se bolje i postenije ne ocekuje. Nemamo sta dalje pricati, odjebi u skokovima.
ero_sa_onog_svijeta

Post by ero_sa_onog_svijeta »

shadow wrote:
ero_sa_onog_svijeta wrote:

Dokažite da je Zrinjski kupio tekmu u Trebinju.
Pa sta treba, da bude na CNN-u i BBC-u pa da se uzme u obzir? Onaj jadni komentator iz Trebinja se ibretio od pocetka tekme, cuo si i sam rijeci onih igraca upucenih sliskovicu, raja razocarana napustila tribine itd. A golovi za Leotar, oni pusteni, su vise nego smjesni. I sad mi trebamo nesto dokazivati?? Vrlo bezobrazno ali od vas se bolje i postenije ne ocekuje. Nemamo sta dalje pricati, odjebi u skokovima.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bolan nisi mi odgovorio jeste li dobili toplu vodu?
shadow

Post by shadow »

peremo guzove jamnicom
crnjak

Post by crnjak »

Krigla_Sa wrote:Ma nema,pravi si laf sa tim prstom,gurni ga zeni tamo gdje kaki :D
Zar mislis da vise nije dosta suplje tipa "saljem ti prst pa ga zabij sebi..."
Budi frajer pa ostavi adresu i eto me po taj prst,obecavam ti,da ga zabijem i tebi i zeni,ponijet cu ti i rodni list :D
A ako ti vise odgovara da ti dodjes meni ostavit cu ti na PM adresu i broj telefona pa naleti da se igramo prsticima,povedi meni zenu a ja cu tebi deen-a
END
ooo pa neko je opet uzeo tastaturu bez da kaze bismillah
samo si mi zajebat nema sta ja neznam gdje si ti bio prije recimo kad je marakana bila aktuelna
zenu bih ti mozda i doveo da te provali malo al nesto nevoli imbecilne gay idiote tako da nema logike :D
a rodni list si zabij u dupe kad opet budes koristio prstic ili nek ti u tome pomogne drugar deen :D
al hajd da ne tusimo vise zaljubljenike bh fudbala ja sam s tobom zavrsio
mada cisto sumnjam da je ono tvoje end bas i kraj nevjerujem da ces se moci suzdrzati da pokazes koliko si mutav al ebi ga kad si isfrustriran nisi ti kriv :D
a ovo u trebinju je fakat komedija al ako nista bice sezona zanimljivija
al opet ce na kraju sarajvo biti prvak
a u evropu ove godine samo balijski klubovi sarajevo velez i celik (jebi ga na nas je red )
ajd zdrao
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

@crnjak,pogledaj postove na predhodnim stranicama,momak je pokusavao voditi normalan dijalog,ali ti si svaki put okrenuo na svadju,deena,kompleksase,sranje po metropoli..normalno je da ce ti vratiti istom mjerom,tako to fercera :D
za kaj si nervozan? :D :oops:
crnjak

Post by crnjak »

PITARKA_SA wrote:@crnjak,pogledaj postove na predhodnim stranicama,momak je pokusavao voditi normalan dijalog,ali ti si svaki put okrenuo na svadju,deena,kompleksase,sranje po metropoli..normalno je da ce ti vratiti istom mjerom,tako to fercera :D
ma samo opusteno
a ako ti ono zoves normalnim dialogom jebi ga jebes onda mene nenormalna al ta prica je zavrsena ili sto bi kolega rekao END :D
nego kako ti kazes tema je PL
idemo dalje :-D
Topla voda

Post by Topla voda »

bolan nisi mi odgovorio jeste li dobili toplu vodu?
odavno sam na Kosevu :lol:
Salko sto je u vodu skako

Post by Salko sto je u vodu skako »

crnjak wrote:
PITARKA_SA wrote:@crnjak,pogledaj postove na predhodnim stranicama,momak je pokusavao voditi normalan dijalog,ali ti si svaki put okrenuo na svadju,deena,kompleksase,sranje po metropoli..normalno je da ce ti vratiti istom mjerom,tako to fercera :D
ma samo opusteno
a ako ti ono zoves normalnim dialogom jebi ga jebes onda mene nenormalna al ta prica je zavrsena ili sto bi kolega rekao END :D
nego kako ti kazes tema je PL
idemo dalje :-D
idemo dalje...sarajevo posustaje...tim se raspada....slijedi brzo padanje...celik se pojacava...kup dolazi u zenicu a nije daleko ni borba za titulu...

CELIK PRVAK!!!
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

@pitarka
upravo tako al ista ces... :roll:

@crnjak

s tobom sam zavrsio svadju,rekao sam ti,podatke ostavi i ucini ono sve sto smijes preko tastature,da ne peglamo vise narod koji zna za jedno normalno navijacko prepucavanje.
ovo preko foruma nicemu ne vodi osim sto ce nas obojicu banovati a meni to nije u interesu.
Krigla_Sa

Post by Krigla_Sa »

Gledao izvjestaj iz trebinja...
Presmijesno kako su igraci zrinjskog bjezali od igraca leotara nebi li im poraz ucinili podnosljivijim.
Ono samo laiku koji nikad fudbalske utakmice nije pogledao je regularno.
Savez naravno nece nista uciniti ali sam siguran da ce nas to jos vise ojacati (kao kad je sirokom stiman kup) i da necemo dozvoliti da dusmani osvoje (kupe) titulu.
U osvajanje titule sam sigurniji nego ikad.

Image
hux

Post by hux »

Krigla_Sa wrote:Gledao izvjestaj iz trebinja...
Presmijesno kako su igraci zrinjskog bjezali od igraca leotara nebi li im poraz ucinili podnosljivijim.
Ono samo laiku koji nikad fudbalske utakmice nije pogledao je regularno.
Savez naravno nece nista uciniti ali sam siguran da ce nas to jos vise ojacati (kao kad je sirokom stiman kup) i da necemo dozvoliti da dusmani osvoje (kupe) titulu.
U osvajanje titule sam sigurniji nego ikad.

Image
potpisujem :evil:

NAKON što je FTV u subotu navečer emitirala prilog o tome kako je Leotar prodao utakmicu Zrinjskome, na portalu "Zrinjski.info" izašao je komentar koji odbacuje bilo kakvo namještanje i govori o uroti iz Sarajeva.

Demantira se skandiranje najvjernijih navijača Leotara: "Uprava napolje","Lopovi", "Prodali ste ovaj meč".

"Na jučerašnjoj utakmici nije bilo tih najvatrenijih navijača Leotara i samim time nisu mogli skandirati to što nam serviraju "kuhari" s FTV-e" - stoji u tekstu.

Dovodi se u pitanje izjava komentatora utakmice, koji je navodno čuo što igrač Dreč viče Sliškoviću sa stotinjak metara.

" Točno je da je spomenuti igrač napao verbalno klupu Zrinjskog, ali riječi koje je uputio Dreč nikako nije mogao čuti reporter, koji je bio poprilično bio udaljen od mjesta događaja. Sve to nije razlog da on to izgovori u eter, uz odobravanje kolega iz studija." - piše portal "Zrinjski info".

U tekstu se navodi kako se iz Sarajeva konstantno namještaju utakmice u korist istoimenog kluba, čega je i posljedica njegovo prvo mjesto na tablici nogometnog prvenstva. Takvo ponašanje čelnih ljudi Sarajeva dovelo je i do propasti cijelog nogometa u BiH, stoji u tekstu.

"Sada se vi gospodo kuhari iz NSBIH i javnog RTV servisa zapitajte zašto je stanje u vašim kućama onakvo kakvo jeste? Imate savez koji malo tko priznaje osim klike koja se ustoličila u foteljama i ne misli izaći iz njih. Imate nogometnu reprezentaciju bez selektora i igrača. Imate reprezentaciju koju ne priznaju na više od pola teritorije države. To je presedan u svijetu.Počistite prvo u svom dvorištu, pa onda pokušajte čistiti tuđe." - napominje se u tekstu.

svako svoju pricu...gdje ima dima ima i vatre... :P
PITARKA_SA

Post by PITARKA_SA »

Sarajevo je namjestilo utakmice i to je posljedica prvog mjesta??
odma mi je mrak na oci pao :x
skutori kamenjarski :x
kada NAS pominju NA NOGE nek ustanu :x
jade,jadne..fujjjj
bolje da sutim... :x :x

PITARKA_SA wrote:Sarajevo je namjestilo utakmice i to je posljedica prvog mjesta??
jade,jadne..fujjjj
nisam ja kriv...ja sam samo prenio tekst... :lol:

CELIK PRVAK!!!!
Topla voda

Post by Topla voda »

U tekstu se navodi kako se iz Sarajeva konstantno namještaju utakmice u korist istoimenog kluba, čega je i posljedica njegovo prvo mjesto na tablici nogometnog prvenstva. Takvo ponašanje čelnih ljudi Sarajeva dovelo je i do propasti cijelog nogometa u BiH, stoji u tekstu.
cuj debila,odavno nista gluplje i licemjernije ne procitah.
stele evropske utakmice,kao onu sa petah tikvom prosle godine(stela x u izraelu,skocila kvota na 2 u mostaru,licno dinko slezak objasnjavao igracima prije utakmice da je to dvojka),igraju na otetom stadionu(dat im na koristenje 99 godina-dok velezu navijaci kupuju semafor),guraju preko jadnog bake igrace ko smajic,vidic,mitrovic,kerkez(i on je njegov bivsi igrac),biscevic(dosao u zrinjski,obecana reprezentacija) u drzavni tim.
vi ste razlog propasti fudbala u bih.
vi i vase taldzije,vase zepce,vase posusje,vase orasje(kome ns bih,za zahvalu,napravi terene iz uefinog projekta "goal"-dok velez ne moze da prismrdi svome stadionu, ),te timovi koji za par hiljada prodaju svoju cast i ime:vas leotar,vasa sloboda.
da u ovoj ligi nema ovih 6 timova,bilo bi nade za fudbal u BiH.
hux

Post by hux »

Salko sto je u vodu skako wrote:
PITARKA_SA wrote:Sarajevo je namjestilo utakmice i to je posljedica prvog mjesta??
jade,jadne..fujjjj
nisam ja kriv...ja sam samo prenio tekst... :lol:

CELIK PRVAK!!!!
ma Salko je meni legenda :D

vjerujes li ti meni da ja nikada nisam otisao ni na zeljinu,velezovu,celikovu.....,a kamoli na stranicu tamo nekog zrinjskog :? pa normalno da nece reci:JESMO,NASTIMALI SMO...i normalno je da ce" sve" prebaciti na drugu stranu...
ti si meni pravi onaj "mediofil"
procitaj nesto izmedju redova 8)

evo ti prjedlog: :kravata:

smanji ton na TV-u(da ne bude komentator mi nasto namece,vjeruj samo svojim ocima) i pogledaj snimak onih akcija,golova,radovanja...i ako ti bude sve OK,ne znam :?

cuj celik :lol:
Santos

Post by Santos »

Pitari odradite titulu odradite kup i odjebite ove miseve.Najgore je kad protiv vas ginu Celik i Sloboda.Ostali me i necude.Ovo sad iskreno.Mi nemozemo uzmite vi i Titulu i Kup.
mostarac

Post by mostarac »

Santos wrote:Pitari odradite titulu odradite kup i odjebite ove miseve.Najgore je kad protiv vas ginu Celik i Sloboda.Ostali me i necude.Ovo sad iskreno.Mi nemozemo uzmite vi i Titulu i Kup.
Za Slobodu to nikog ne cudi, jer Sloboda je oduvijek bila govno od kluba. Uh sto ih ne mogu :x :x :x
crnjak

Post by crnjak »

Santos wrote:Pitari odradite titulu odradite kup i odjebite ove miseve.Najgore je kad protiv vas ginu Celik i Sloboda.Ostali me i necude.Ovo sad iskreno.Mi nemozemo uzmite vi i Titulu i Kup.
hmm za slobodu neznam al da mi ginemo to bas i nije tacno
mozda se tribine i ja i krigla ne gotivimo :D al na terenu je sasvim druga spika
ko je bio na tekmi u ze celik-sarajevo ove godine zna o cemu pricam
onaj bod ce na kraju donijeti titulu pitarima al kako god okrenes bolje i sarajevo nego levati hercegovci
jebiga isto ce se desiti i sljedece godine ali kako salko budalas kaze sad je na celik red
zdrao
miki22

Post by miki22 »

Titula ide u Mostar, dolazite Zrinjskom na noge tu sigurno padate, a i u Vrapčićima vam nije sigurno kao što se nadate. Živi bili pa vidjeli.
Topla voda

Post by Topla voda »

u mostar titula moze jedino velezu,a vama je bolje da se pojacate da ne bi izgubili i uefa cup.
siroki doveo gagulu iz ajaxa i 2 ,kazu,dobra brazilca.
modrica se pojacala ,a ima odlican ,mlad tim
velez sve bolji,iskusan,dobar i kuci i na strani

i uz sve to ,nema vas u kupu

manite se nas ,bolje iza sebe pogledajte da vam sezona ne propadne
prleitihi

Post by prleitihi »

Da tema ne ode u zaborav!

1. Šampioni 32
2. Zrinjski 28
3. Široki Brijeg 26
4. Orašje 24
5. Velež 24
6. Modriča 24
7. Slavija 21
8. Borac 21
9. Žepče 21
10. Posušje 20
11. Čelik 20
12. Jedinstvo 19
13. ??? 17
14. Sloboda 17
15. Leotar 16
16. Radnik 15

:-) :-) :D
laguna

Post by laguna »

Sarajevo ce biti ove godine sampion.Sve se uradilo i jos ce se svasta nadesavati na terenima premijer lige,dok se Sarajevo ne osigura na prvoj poziciji.
Nema sumnje da ce hrvatski lobi na sve moguce nacine pokusati s.ebati Sarajevo u nakani da osvoji titulu,ali cisto sumnjam da ce im to uspjeti.U ovoj drzavi se zna da sve ide u krug po naciji,tako da rvati nemaju sta traziti.Ali sa obzirom na to ko su i sta su,pokusati ce sve da ostvare ono sto zele i da uzmu ono sto im ne pripada.
I naravno za kraj:Celik sampion iduce sezone :D
GandalfSivi

Post by GandalfSivi »

Nesta sve kontam, boze nedostaje li onom salki burek?
Neelix

Post by Neelix »

GandalfSivi wrote:Nesta sve kontam, boze nedostaje li onom salki burek?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply