Opet lafine, a bogami i novi preCednik ide malo dalje...kaze da treba razmisliti za dalji put, PC unjela konstitutivnost u BiH...
SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
- General War
#1401 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Opet lafine, a bogami i novi preCednik ide malo dalje...kaze da treba razmisliti za dalji put, PC unjela konstitutivnost u BiH...
- spreca
#1402 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Znam jarane i hvala ti i ja tebe postujem i uvazavam .....kad malo bolje sagledas shvatis koliko je ta mraka pokvarena i da joj nista nije sveto ...kad shvatis da bez SDA ni HDZ ni SNSD nebi mogli da rade ono sto rade ...SDA je izdao i Bosnu i Bosnjake....kakve to Bosnjaci imaju poluge vlasti i cijom zaslugom je to tako....zna se cijom zaslugom...kad vidis sta se sve radi, onda ti se, odnosno mi se vise zgade nego oni drugi....jer nije problem ako te izda komsija ali je tesko kad te izda neko ko ti je blizi od komsijekiligonzales wrote:Spreca druze, znas da te djidji voli, ma koliko mrzili SDA, nije ih objektivno gurati u jednak kos sa slugama komsiluka HDZ i SNSD.spreca wrote:Svi nivoi vlasti , uglavnom drzavna ,entitetske i kantonalne su septicke jame pune govana kao sto su HDZ, SDA, SNSD
- armin071
#1403 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Najveci genocid od 90tih pa na ovamo pocinila je upravo SDA i to nad svojim sopstvenim narodom. Na tom su fonu i dan danas. Stranka ratnih profitera koja je jos u ratu kada su druge stranke naoruzavale i pripremale svoje narode za rat ista prodavala oruzje svom narodu. Pljackala pomoc koja je dolazila s vana (cuvene vrece za Bakira), uvela najveci olos i sljam u vlast i sve pore zivota, prodala i izdala istocnu Bosnu kao sto je bila spremna i da proda krajinu( sreca pa je Hrvatskoj gorilo da se to spoji). Ko je bio u ratu u Sarajevu zna kako je „pomagao“ cuveni Merhamet, Igasa .... i ine SDA „humanitarne organizacije“. Uspjeli su pokrasti hermeticki zatvoreno Sarajevo u ratu. I najnovije da valjda budu i iznad samih sebe cuveni kadrovi SDA sastavise spisak zasluznih sinova BiH u ratu i na takvom jednom spisku pazi jada nema jednog od najvecih rah. gen. Alagica. a ima ih jos more koji nisu na istom iako bez njih ne bi ni nas danas vjerovatno bilo. Ima tu jos more „zasluga“ balijske profiterske SDA ali malo je jedan forum da se to sve opise. Jadan je i bijedan narod od kojeg SDA dobije i 1000 glasova a jos je jadniji onaj koji misli da mu isti misle dobro.
- General War
-
PM72
#1405 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
armin071 wrote:Najveci genocid od 90tih pa na ovamo pocinila je upravo SDA i to nad svojim sopstvenim narodom. Na tom su fonu i dan danas. Stranka ratnih profitera koja je jos u ratu kada su druge stranke naoruzavale i pripremale svoje narode za rat ista prodavala oruzje svom narodu. Pljackala pomoc koja je dolazila s vana (cuvene vrece za Bakira), uvela najveci olos i sljam u vlast i sve pore zivota, prodala i izdala istocnu Bosnu kao sto je bila spremna i da proda krajinu( sreca pa je Hrvatskoj gorilo da se to spoji). Ko je bio u ratu u Sarajevu zna kako je „pomagao“ cuveni Merhamet, Igasa .... i ine SDA „humanitarne organizacije“. Uspjeli su pokrasti hermeticki zatvoreno Sarajevo u ratu. I najnovije da valjda budu i iznad samih sebe cuveni kadrovi SDA sastavise spisak zasluznih sinova BiH u ratu i na takvom jednom spisku pazi jada nema jednog od najvecih rah. gen. Alagica. a ima ih jos more koji nisu na istom iako bez njih ne bi ni nas danas vjerovatno bilo. Ima tu jos more „zasluga“ balijske profiterske SDA ali malo je jedan forum da se to sve opise. Jadan je i bijedan narod od kojeg SDA dobije i 1000 glasova a jos je jadniji onaj koji misli da mu isti misle dobro.
-
nepoznati988
#1406 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Znaci zli alija je za sve kriv.
Ponekad pomislim da sam na slavica.net forumu ili u najmanju ruku na poskoku.
A sve biva dobronamjerni "bosnjani i patriote iz abih", đikana ni na mapi. A kad bi donijeli đikan detektor na forum odmah bi pregorio.
A sve biva dobronamjerni "bosnjani i patriote iz abih", đikana ni na mapi. A kad bi donijeli đikan detektor na forum odmah bi pregorio.
-
PM72
#1407 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
nepoznati988 wrote:Znaci zli alija je za sve kriv.
A sve biva dobronamjerni "bosnjani i patriote iz abih", đikana ni na mapi.
Ne brani nam Dodik da kupimo nove trolejbuse ili tramvaje,napravimo cjevovod,nove klupe,put do Tuzle,autoput do Mostara,otvorimo fabrike...nego govna iz SDA.
A ko je stvorio tu fašističku i mafijašku neman? pa Alija sve mu jebem po spisku.
-
nepoznati988
#1408 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Đesi šerlok, kako ide provjera ip i utvrđivanje moje adrese?PM72 wrote:nepoznati988 wrote:Znaci zli alija je za sve kriv.
Ne brani nam Dodik da kupimo nove trolejbuse ili tramvaje,napravimo cjevovod,nove klupe,put do Tuzle,autoput do Mostara,otvorimo fabrike...nego govna iz SDA.
A ko je stvorio tu fašističku i mafijašku neman? pa Alija sve mu jebem po spisku.
Nekakav mi se crni olinjani mačak mota oko kuće pa sam pomislio da si me razotkrio i da sada maskiran provodis radnje izviđanja.
S obzirom da nisi bosnjak de ti nama fino reci ko si. Ne zbog mene, meni je jasno, nego drugih radi. I nemoj kvotati moje postove, metno sam te na foe. Pun forum đikana pa sa njima prepričavaj besjede o alijinim zločinima i uzoritom karadžiću.
- nikad_vise
#1409 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Cuj Aliji ebes sve..Alija je bio drzavnik i covjek kakav ti neces biti ni za deset svojih bijednih zivota sa tim kocijaskim rijecnikom.Treba njemu na dusu stavljati sve sto je bilo koji kreten uradio pod zastavom SDA.Bio je tu kad je najpotrebnije bilo da stane na celo svog naroda da bi sacuvao na zalost i takve kao sto si ti danas i kojem je Alija kriv sto nisi bio u stanju da pred sebe postavis cilj i napravis nesto od zivota,umjesto da ocekuje da ti Alija napravi Svicarsku od BiH u onakvim uvjetima.To sto smo mi kao narod kolektivno pali na ispitu poslije smrti Alije je svacija krivica samo ne njegova.Bosnjaci su trebali da biraju ljude koji ce ovaj narod staviti na noge i povest u svjetliju buducnost,ali je narodu preca bila "cvaja" da proda glas nego da bira sebi drzavnike i sposobne ljude.PM72 wrote:nepoznati988 wrote:Znaci zli alija je za sve kriv.
- tandmand
#1410 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Alija vas voli a vi ga psujete 
-
nepoznati988
#1411 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Sad ce ti prijetiti preko privatnih poruka. Ko naci ce ti adresu, ekspert je za ip i adrese.nikad_vise wrote:[qu
Cuj Aliji ebes sve..Alija je bio drzavnik i covjek kakav ti neces biti ni za deset svojih bijednih zivota sa tim kocijaskim rijecnikom.Treba njemu na dusu stavljati sve sto je bilo koji kreten uradio pod zastavom SDA.Bio je tu kad je najpotrebnije bilo da stane na celo svog naroda da bi sacuvao na zalost i takve kao sto si ti danas i kojem je Alija kriv sto nisi bio u stanju da pred sebe postavis cilj i napravis nesto od zivota,umjesto da ocekuje da ti Alija napravi Svicarsku od BiH u onakvim uvjetima.To sto smo mi kao narod kolektivno pali na ispitu poslije smrti Alije je svacija krivica samo ne njegova.Bosnjaci su trebali da biraju ljude koji ce ovaj narod staviti na noge i povest u svjetliju buducnost,ali je narodu preca bila "cvaja" da proda glas nego da bira sebi drzavnike i sposobne ljude.
- NeDirajSirotinju
#1412 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Bošnjaci su nepismen narod bez kulture čitanje knjiga. Koliko smo zatucani, još smo i dobro prošli. Kao i kod svakih bića sa nižim stanjem svijesti, natalitet je jak, jer svaki promišljen čovjek u Bosni ne bi pravio djecu. Nije kriv ni Alija ni SDA, nego ovaj narod. Ja krivim narod kojeg možeš kupiti za paket od 20 maraka, a SDA ili bilo koja druga stranka je projekcija onoga što jesmo.
Koliko se pričalo o Našoj stranki na forumu, mislio sam čudo će napraviti, a onaj šmokljo Forto pade zbog pet glava paušala ko zadnji balija. I kad je uhvaćen krvavih ruku, pravio se lud, pa kad je vidio da javnost ne puši priču, kao eto izvinjava se i šatro mu godra što je pod lupom. Bježi ba. Jebeš ti nas.
Koliko se pričalo o Našoj stranki na forumu, mislio sam čudo će napraviti, a onaj šmokljo Forto pade zbog pet glava paušala ko zadnji balija. I kad je uhvaćen krvavih ruku, pravio se lud, pa kad je vidio da javnost ne puši priču, kao eto izvinjava se i šatro mu godra što je pod lupom. Bježi ba. Jebeš ti nas.
-
PM72
#1413 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Najveće zlo koje se moglo destiti Bošnjacima je Alija i SDA.Kakav državnik i klinac,on nije ni za merhameta.Ja sam mu branio guzicu ,sina,familiju i stranku - jebem li im sve po spisku.nikad_vise wrote:Cuj Aliji ebes sve..Alija je bio drzavnik i covjek kakav ti neces biti ni za deset svojih bijednih zivota sa tim kocijaskim rijecnikom.Treba njemu na dusu stavljati sve sto je bilo koji kreten uradio pod zastavom SDA.Bio je tu kad je najpotrebnije bilo da stane na celo svog naroda da bi sacuvao na zalost i takve kao sto si ti danas i kojem je Alija kriv sto nisi bio u stanju da pred sebe postavis cilj i napravis nesto od zivota,umjesto da ocekuje da ti Alija napravi Svicarsku od BiH u onakvim uvjetima.To sto smo mi kao narod kolektivno pali na ispitu poslije smrti Alije je svacija krivica samo ne njegova.Bosnjaci su trebali da biraju ljude koji ce ovaj narod staviti na noge i povest u svjetliju buducnost,ali je narodu preca bila "cvaja" da proda glas nego da bira sebi drzavnike i sposobne ljude.PM72 wrote:nepoznati988 wrote:Znaci zli alija je za sve kriv.
-
PM72
#1414 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
ha,ha,ha...nepoznati988 wrote:Sad ce ti prijetiti preko privatnih poruka. Ko naci ce ti adresu, ekspert je za ip i adrese.nikad_vise wrote:[qu
Cuj Aliji ebes sve..Alija je bio drzavnik i covjek kakav ti neces biti ni za deset svojih bijednih zivota sa tim kocijaskim rijecnikom.Treba njemu na dusu stavljati sve sto je bilo koji kreten uradio pod zastavom SDA.Bio je tu kad je najpotrebnije bilo da stane na celo svog naroda da bi sacuvao na zalost i takve kao sto si ti danas i kojem je Alija kriv sto nisi bio u stanju da pred sebe postavis cilj i napravis nesto od zivota,umjesto da ocekuje da ti Alija napravi Svicarsku od BiH u onakvim uvjetima.To sto smo mi kao narod kolektivno pali na ispitu poslije smrti Alije je svacija krivica samo ne njegova.Bosnjaci su trebali da biraju ljude koji ce ovaj narod staviti na noge i povest u svjetliju buducnost,ali je narodu preca bila "cvaja" da proda glas nego da bira sebi drzavnike i sposobne ljude.
Hoćemo li na temu ili ?
- insomnia78
#1415 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pa eto sad imate PeDzu. Sa’ će dzenet
oj Alija nisi više glavni pobjedio narod pravoslavni
-
nepoznati988
#1416 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pele spasilac.insomnia78 wrote:Pa eto sad imate PeDzu. Sa’ će dzenet
- Leverage
#1417 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pretpostavljam da glasaš za naše tamo u Francuskoj, ništa ćafiri i to.insomnia78 wrote:Pa eto sad imate PeDzu. Sa’ će dzenet
- CPT
#1418 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
The first time I met Alija Izetbegovic was in this city in August 1992.PM72 wrote:[Najveće zlo koje se moglo destiti Bošnjacima je Alija i SDA.Kakav državnik i klinac,on nije ni za merhameta.Ja sam mu branio guzicu ,sina,familiju i stranku - jebem li im sve po spisku.
The last was last Friday.
Between those two dates, he led his nation and prevailed in a war in which some sought annihilation.
He became the father of his people – the person who did more than any other to ensure the survival of the modern state of Bosnia and Herzegovina.
Speech by the High Representative Paddy Ashdown At the Funeral of Alija Izetbegovic
- nikad_vise
#1419 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Nisi ti njemu branio guzicu,nego ti je agresor dosao pred vrata da te kolje kao i ostale tvoje sugradjane.On je mogao lagano da pristane na bilo koju ponudu od Srbije ili Hrvatske u rasparcavanju BiH,da bude bogato nagradjen od agresora zbog svoje izdaje naroda ali je stao na celo naroda i zajedno s njim prosao sve ovo da bi ti dosao danas i pored dva fasisticka neprijatelja nasao krivca u Aliji dok su ti vec bili izcrtali podjelu BiH i pozvali na istrebljenje tvog naroda.Narod vec tri decenije izlazi na izbore i daje glasove najgorem smecu iz mnogih politickih opcija,zarad sitnog sicara i cvaje i Alija ti je kriv sto ti nije ostavio uredjeno drustvo poslije onakve golgote.Danasnje stanje je upravo zahvaljujuci takvim koji u nedostatku svog licnog doprinosa na afirmaciji svog naroda pljuje Aliju sto mu on nije obezbjedio egzistenciju do kraja zivota.PM72 wrote:
Najveće zlo koje se moglo destiti Bošnjacima je Alija i SDA.Kakav državnik i klinac,on nije ni za merhameta.Ja sam mu branio guzicu ,sina,familiju i stranku - jebem li im sve po spisku.
Igras momcino cetnicku i ustasku igru.Probudi se radi sebe i svog naroda i pocni doprinositi na neki nacin pa makar i pisanjem na forumu pa ces imati pravo da kritikujes necije druge zasluge.
-
nepoznati988
#1420 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Tacno tako. Zatucan narod koji ne cijeni skolu i knjigu niti ucene ljude.NeDirajSirotinju wrote:Bošnjaci su nepismen narod bez kulture čitanje knjiga. Koliko smo zatucani, još smo i dobro prošli. Kao i kod svakih bića sa nižim stanjem svijesti, natalitet je jak, jer svaki promišljen čovjek u Bosni ne bi pravio djecu. Nije kriv ni Alija ni SDA, nego ovaj narod. Ja krivim narod kojeg možeš kupiti za paket od 20 maraka, a SDA ili bilo koja druga stranka je projekcija onoga što jesmo.
- insomnia78
#1421 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pele i Flautas. Cojku na vikipediji pise 1993-e prikljucio se UNPROFOR-u. Kao da si mog’o birati. ‘oćeš u cetnike, a ve o, armiju il UNPROFOR pa on izabro ove za’nje. Mirotvoracnepoznati988 wrote:Pele spasilac.insomnia78 wrote:Pa eto sad imate PeDzu. Sa’ će dzenet
PS: dŽe je PeDži ‘vaka slika, dŽe?

-
PM72
#1422 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
A ko je dozvao agresore meni pred vrata i ostavio me bez ičega? Da lažem sebe i narod radi "doprinosa" ?nikad_vise wrote:Nisi ti njemu branio guzicu,nego ti je agresor dosao pred vrata da te kolje kao i ostale tvoje sugradjane.On je mogao lagano da pristane na bilo koju ponudu od Srbije ili Hrvatske u rasparcavanju BiH,da bude bogato nagradjen od agresora zbog svoje izdaje naroda ali je stao na celo naroda i zajedno s njim prosao sve ovo da bi ti dosao danas i pored dva fasisticka neprijatelja nasao krivca u Aliji dok su ti vec bili izcrtali podjelu BiH i pozvali na istrebljenje tvog naroda.Narod vec tri decenije izlazi na izbore i daje glasove najgorem smecu iz mnogih politickih opcija,zarad sitnog sicara i cvaje i Alija ti je kriv sto ti nije ostavio uredjeno drustvo poslije onakve golgote.Danasnje stanje je upravo zahvaljujuci takvim koji u nedostatku svog licnog doprinosa na afirmaciji svog naroda pljuje Aliju sto mu on nije obezbjedio egzistenciju do kraja zivota.PM72 wrote:
Najveće zlo koje se moglo destiti Bošnjacima je Alija i SDA.Kakav državnik i klinac,on nije ni za merhameta.Ja sam mu branio guzicu ,sina,familiju i stranku - jebem li im sve po spisku.
Igras momcino cetnicku i ustasku igru.Probudi se radi sebe i svog naroda i pocni doprinositi na neki nacin pa makar i pisanjem na forumu pa ces imati pravo da kritikujes necije druge zasluge.
- insomnia78
#1423 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Kak’o naši? Neb’ ja rek’o da su naši istiLeverage wrote:Pretpostavljam da glasaš za naše tamo u Francuskoj, ništa ćafiri i to.insomnia78 wrote:Pa eto sad imate PeDzu. Sa’ će dzenet
- insomnia78
#1424 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Pa Alija. Ko bi drugi. Alija je nos’o titine slike dok su komšije klale po Bjeljini.PM72 wrote:A ko je dozvao agresore meni pred vrata i ostavio me bez ičega? Da lažem sebe i narod radi "doprinosa" ?nikad_vise wrote:Nisi ti njemu branio guzicu,nego ti je agresor dosao pred vrata da te kolje kao i ostale tvoje sugradjane.On je mogao lagano da pristane na bilo koju ponudu od Srbije ili Hrvatske u rasparcavanju BiH,da bude bogato nagradjen od agresora zbog svoje izdaje naroda ali je stao na celo naroda i zajedno s njim prosao sve ovo da bi ti dosao danas i pored dva fasisticka neprijatelja nasao krivca u Aliji dok su ti vec bili izcrtali podjelu BiH i pozvali na istrebljenje tvog naroda.Narod vec tri decenije izlazi na izbore i daje glasove najgorem smecu iz mnogih politickih opcija,zarad sitnog sicara i cvaje i Alija ti je kriv sto ti nije ostavio uredjeno drustvo poslije onakve golgote.Danasnje stanje je upravo zahvaljujuci takvim koji u nedostatku svog licnog doprinosa na afirmaciji svog naroda pljuje Aliju sto mu on nije obezbjedio egzistenciju do kraja zivota.PM72 wrote:
- Leverage
#1425 Re: SDA pokreće proceduru, želi promjenu imena entiteta Republika Srpska
Tebi su tamo naši oni koji su ti ovdje njihovi. I obrnuto.insomnia78 wrote: Kak’o naši? Neb’ ja rek’o da su naši isti