Sjećam se frke s BH Telecomom koji je naplaćivao HD paket pa oni koji ga nisu imali nisu mogli pratit pola. Mogli su vala tako i sad, pa nek narod ima izbora.
Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
°u°
#1401 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Koje ono bi takmičenje kada je na BHT1 HD bio prijenos jedne a na običnom BHT1 druge utakmice? U glavi mi teška magla
Sjećam se frke s BH Telecomom koji je naplaćivao HD paket pa oni koji ga nisu imali nisu mogli pratit pola. Mogli su vala tako i sad, pa nek narod ima izbora.
-
sumirprimus
#1402 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
bravo za odabir neka pati pati pati komeeeee smeta 
-
l33t
#1403 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
normalno da imamo i znamo, mi smo tehnoloski napredni, nego lijepo je kukati na bht uzivanje mi je to, dabogda propali svisherbett wrote:Ne razumijem?!?!?! Jel to u ovom stoljecu vi nemate nikakve resurse za gledat sta hocete?!?!
![]()
Ja ovo ne vjerujem
- Logovan
#1404 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ma idioti. Daj komšije da prenosimo, treba ih ispoštovati.Nadzorna_ploca wrote:Bravo klosari za izbor utakmicr jebo vas raspali Island i oslabljena Croatia.
Isto se radi i za klupska takmičenja. Daj Dinamo, daj Partizan, itd.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1405 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
A ovamo direktna borba, a realno i zanimljiviji protivnici.Nadzorna_ploca wrote:Bravo klosari za izbor utakmicr jebo vas raspali Island i oslabljena Croatia.
Al eto, buniće nam se jug države.
-
Bazinga1234
#1406 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
sumirprimus wrote:bravo za odabir neka pati pati pati komeeeee smeta
-
tap3ah75
#1407 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Slobodno stavite neki link za Nigeruju
- AmiĐa_Idriz
#1408 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
A isti taj jug nit plaća not gleda uopšte taj kanalTomahawk11 wrote:A ovamo direktna borba, a realno i zanimljiviji protivnici.Nadzorna_ploca wrote:Bravo klosari za izbor utakmicr jebo vas raspali Island i oslabljena Croatia.
-
sumirprimus
#1409 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
pa hrvati su odigrali mozda i najbolje dvije tekme uz belegiju i engleze.
bolje njih gledat nego onu juznoamericku patnju realno.
bolje njih gledat nego onu juznoamericku patnju realno.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1410 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
U ovom slučaju nije bolje, ovamo bi trebalo biti zanimljivije, i Nigerija i Argentina imaju šansu za drugi krug, a Hrvati izvode b sastav.
Razumijem povlađivanje, ali nekad treba gledati i to šta je bolja opcija za pretplatnike.
Razumijem povlađivanje, ali nekad treba gledati i to šta je bolja opcija za pretplatnike.
-
sumirprimus
#1411 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
slazem se
zato ja mojutv necu nikad uzet
zato ja mojutv necu nikad uzet
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1412 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Pa sad, kod mene je Telemach, ali to u ovom slučaju ne mijenja ništa.
Moram tražiti alternativu kad je ova utakmica u pitanju.
Hrvatska - Island mi se ne gleda.
Moram tražiti alternativu kad je ova utakmica u pitanju.
Hrvatska - Island mi se ne gleda.
-
l33t
#1413 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
jedino sto bi moglo biti zanimljivo je da Island hoce da napadne i pokaze se u boljem svjetlu
- p206
#1414 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Pa oni ne napadaju ni Sjevernu Irsku, čitav njihov uspjeh je zbog toga što su shvatili koliko mogu i šta znaju raditi. I ne rade nešto što ne znaju, a to je da napadaju konstantno.
-
developer10
-
sumirprimus
#1416 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
meni su gori ovi sa bht nemam bhthd 
- Idemedosumom
#1417 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
BHTHD ti dođe kao malo kvalitetniji SD kanal 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1418 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ima razlike, ja sam skoro slučajno bio na BHT, nešto mi čudna slika, kad skontam da nije HD, prebacim, dobro mutnije na BHT u odnosu na BHTHD.
- bingov buraz
#1419 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Prestaće plaćati pretplatu.Tomahawk11 wrote:A ovamo direktna borba, a realno i zanimljiviji protivnici.Nadzorna_ploca wrote:Bravo klosari za izbor utakmicr jebo vas raspali Island i oslabljena Croatia.
- Better Man
#1420 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Zvao kolega s posla da vidi zašto ne prenose Argentinu i Nigeriju i rekli mu da bi oni rado to pustili, ali zbog Hrvata, koji nemaju gdje gledati, jer je HRT zamračen, moraju. I rekli su mu da može gledati Argentinu i Nigeriju tako što ode na njihovu stanicu i klikne na fifa world cup i tu ima utakmica s našim komentatorom, koja će kasnije biti u snimku. Žena iz sportske redakcije mu javila i rekla mu da je tako ona sinoć gledala Španiju i Maroko.
-
sumirprimus
#1421 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
ma care nisi u pravu.
zamisli da jos gledaj na onom guzonji utakmicu al razvucenom guzonji

zamisli da jos gledaj na onom guzonji utakmicu al razvucenom guzonji
- Logovan
#1422 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Ma ja, a nas Bošnjake, ostale ko jebe. Gdje ćemo mi gledati Argentina - Nigerija? Šta njih boli kurac što oni nemaju gdje gledati, neka nauče da gledaju sebe, da gledaju svoje ljude i ono što je logičnije prenositi. A Hrvati, kompjuter, internet, stream i gledaj. Ili preko te stranice.Better Man wrote:Zvao kolega s posla da vidi zašto ne prenose Argentinu i Nigeriju i rekli mu da bi oni rado to pustili, ali zbog Hrvata, koji nemaju gdje gledati, jer je HRT zamračen, moraju. I rekli su mu da može gledati Argentinu i Nigeriju tako što ode na njihovu stanicu i klikne na fifa world cup i tu ima utakmica s našim komentatorom, koja će kasnije biti u snimku. Žena iz sportske redakcije mu javila i rekla mu da je tako ona sinoć gledala Španiju i Maroko.
-
Beno
#1423 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Argentina-Nigerija na ARD, ne bi smjeli zatamniti jer BHT nece prenositi live
- Better Man
#1424 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Tako ti je to kad ti politika određuje šta ćeš gledati.Logovan wrote:Ma ja, a nas Bošnjake, ostale ko jebe. Gdje ćemo mi gledati Argentina - Nigerija? Šta njih boli kurac što oni nemaju gdje gledati, neka nauče da gledaju sebe, da gledaju svoje ljude i ono što je logičnije prenositi. A Hrvati, kompjuter, internet, stream i gledaj. Ili preko te stranice.Better Man wrote:Zvao kolega s posla da vidi zašto ne prenose Argentinu i Nigeriju i rekli mu da bi oni rado to pustili, ali zbog Hrvata, koji nemaju gdje gledati, jer je HRT zamračen, moraju. I rekli su mu da može gledati Argentinu i Nigeriju tako što ode na njihovu stanicu i klikne na fifa world cup i tu ima utakmica s našim komentatorom, koja će kasnije biti u snimku. Žena iz sportske redakcije mu javila i rekla mu da je tako ona sinoć gledala Španiju i Maroko.
- Logovan
#1425 Re: Grupa D - Argentina, Island, Hrvatska, Nigerija
Jebi ga, jebem ti politiku.Better Man wrote:Tako ti je to kad ti politika određuje šta ćeš gledati.Logovan wrote:Ma ja, a nas Bošnjake, ostale ko jebe. Gdje ćemo mi gledati Argentina - Nigerija? Šta njih boli kurac što oni nemaju gdje gledati, neka nauče da gledaju sebe, da gledaju svoje ljude i ono što je logičnije prenositi. A Hrvati, kompjuter, internet, stream i gledaj. Ili preko te stranice.Better Man wrote:Zvao kolega s posla da vidi zašto ne prenose Argentinu i Nigeriju i rekli mu da bi oni rado to pustili, ali zbog Hrvata, koji nemaju gdje gledati, jer je HRT zamračen, moraju. I rekli su mu da može gledati Argentinu i Nigeriju tako što ode na njihovu stanicu i klikne na fifa world cup i tu ima utakmica s našim komentatorom, koja će kasnije biti u snimku. Žena iz sportske redakcije mu javila i rekla mu da je tako ona sinoć gledala Španiju i Maroko.