Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??

Post Reply
CSKA

#1401 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by CSKA »

Dobar je Informer.

MITINGOM OMETALI DODIKA, NOSILI SIMBOLE OTPORA: Skup "Pravda za Davida" nije počeo na vreme, čekali na početak mitinga SNSD!

https://informer.rs/vesti/politika/4029 ... tinga-snsd

Naravno ima i tekst kako CIA i opozicija spremaju haos u RS-u.
Mali_Vuk

#1402 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Mali_Vuk »

Fudo387 wrote:
Sarajmen wrote:Sin Željke Cvijanović upravo pobjegao iz BiH na prelazu Gradiška.
Pa, jel on osumnjicen, bar medju rajom koja to prati?
Među rajom, da. Navodno je bio u toj grupi koja je prebila dijete.
SmokingMan

#1403 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

DonieBrasco wrote:
SmokingMan wrote:
Sarajmen wrote:Sin Željke Cvijanović upravo pobjegao iz BiH na prelazu Gradiška.
LINK?
http://slobodanvaskovic.blogspot.com/20 ... ustio.html
Blagodarim.
mO k3

#1404 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

SmokingMan wrote:
LINK?
On je isto jedan od osumnjičenih pisao sam o tome ranije
zrakomlat

#1405 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by zrakomlat »

Peda Petrol wrote:Sve u svemu, nema potrebe da se priča o meni na temi o pokojniku i protestima njegovih roditelja. Što sam imao to sam rekao.
U svakom slučaju, sve je prošlo bez incidenata i još jedanput dokazalo racionalnost srpskog naroda. I komšija koji su došli u Banjaluku.
Golemo vala da režimska zločinačka milicija nije našla nekog povoda za batinanje. Mada će vjerovatno apsiti kasnije, nisu dzaba tolike ljude legitimisali.
SmokingMan

#1406 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by SmokingMan »

mO k3 wrote:
SmokingMan wrote:
LINK?
On je isto jedan od osumnjičenih pisao sam o tome ranije
Vasković ga je u jednom od tekstova kojeg sam čitao oslovio pod pseudonimom "Mamin sin"?
radostan dan

#1407 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

nisam do sada uočio da moderatori imaju sklonost da mlatnu tek tako neku ili nečiju glupost.
mO k3

#1408 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by mO k3 »

Postavio sam cifru od 41.000.000 KM Niko se ne pita šta to znaci , nije priča nego istina da je David hakno konto na kojem je bilo 41.000.000 km gdje je prebacio nezna se
Bullet Tooth Tony

#1411 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Bullet Tooth Tony »

mO k3 wrote:Postavio sam cifru od 41.000.000 KM Niko se ne pita šta to znaci , nije priča nego istina da je David hakno konto na kojem je bilo 41.000.000 km gdje je prebacio nezna se

A sta momak neki haker jel ? ... koje banke.... koji konto ... to je gotovo pa nemoguce uraditi ... ustvarni nije moguce nikako ... pogtovo ne iz BiH

ja jos nisam skontao koji je razlog sto je neko njega ubio ... jel ima neki clanak nesto :? :?
Last edited by Bullet Tooth Tony on 05/10/2018 22:45, edited 4 times in total.
Fudo387

#1412 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Fudo387 »

mO k3 wrote:Postavio sam cifru od 41.000.000 KM Niko se ne pita šta to znaci , nije priča nego istina da je David hakno konto na kojem je bilo 41.000.000 km gdje je prebacio nezna se
Ovo vec izgleda poprilicno neizvodljivo.
Mislim, ok, haj da je i uspio doci do tog racuna i love, ali tesko da ne mogu otkriti gdje je sve prebaceno.
insomnia78

#1413 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Jest. To je inace pickin dim. Uci u banku i prebaciti pare :lol:
radostan dan

#1415 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

ako se Trn kod Banja Luke, na danasnji dan u 20.00 časova otcijepio od bih, onda zbilja jeste napustio zemlju...

Image

a tu šuplju da je zdušio je pustio vasković, u 17.00.

uzgred, a kad je cecin mali ispao iz priče?
insomnia78

#1416 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by insomnia78 »

Pa tamam kolko je realan i onaj vaskovicev slijed dogadjaja po kojem je tu noc ucestvovalo jedno sesdeset ljudi
Crvena Tifoza

#1417 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Crvena Tifoza »

Vizionar 1985 wrote:
Crvena Tifoza wrote:Sve i da je ovaj tekst iznad tačan, zna li iko razlog ubistva ovog mladića. Previše je ljudi umiješano za ubistvo nekog običnog momka. Koji je razlog?
Ja kako sam shvatio hakirao nesto vazno. Moguce po meni u vezi krijumcarenja oruzja. Spominjali su pare ali nevjerujem da je to razlog.

Hvala na odgovoru. Znači postoji mogućnost da je slučajno zavirio tamo gdje nije trebao.
Crvena Tifoza

#1418 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Crvena Tifoza »

radostan dan wrote:a šta, ovaj se mali ispalio iz zemlje?

Možda ima nekog posla van zemlje pa otišao da završi.
Crvena Tifoza

#1419 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Crvena Tifoza »

Sarajmen wrote:Za nekog' je i izjava Davora Dragičevića da će u četvrtak lično loviti ubice glupost, a za nekog znak da se ispali iz zemlje. Mi to sa strane pratimo i pokušavamo naći smisao u svemu tome. Organizovani kriminal je u pitanju...

I prija je ovaj Davor davao ultimatume, pa se ništa nije desilo. Sumnjam da će se i ovaj put išta desiti sa hapšenjem ubica.
klosar pravi

#1421 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by klosar pravi »

insomnia78 wrote:Ovaj vaskovic je bolestan lik

100% smijesno je pricati koliko izmišlja.
radostan dan

#1422 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by radostan dan »

Crvena Tifoza wrote:
radostan dan wrote:a šta, ovaj se mali ispalio iz zemlje?

Možda ima nekog posla van zemlje pa otišao da završi.
jarane, ja postavih sliku iz trna sa predizbornog mitinga, slikanu veceras u osam naveče, i pojasnih da je tri sata prije toga vaskovic tvrdio da je otisao iz bih...ti opet isto.

aj dobro, da nastavimo...e čuj, mali otisao iz zemlje. jel to onaj sto su ga uvalili na posao u eletroprivredu bih ili tako nesto, na bh drzavnom nivou? hocel se stici javiti na posao u ponedeljak. boze mili, sta li ce dalje biti, sto rekla ona iz reklame za nekadašnji -ven-.
Maraschino

#1423 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

Peda Petrol wrote:
Baš tako. Škripari nisu došli i sve u redu. :D
Pu jbte pa @Hafiz nam se ponovo registrovao posto je @bisao banovan. :-)
:izet:
Maraschino

#1424 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci

Post by Maraschino »

insomnia78 wrote: Vise Kuko skupio naroda u BOnovićima
Toliko ne zivi u Banovicima.

Sto nisi parking uslikao?
Post Reply