Platforma za progres - Mirsad Hadžikadić
-
rt_6
#1401 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Koliko god se kukavickim cinio potez Becirovica, Radoncica i Dzaferovica u vezi s nepojavljivanjem na vecerasnjoj debati, toliko je to zapravo pametan i vrlo promisljen potez. Njihovo odsustvo je definitivno utjecalo na gledanost emisije, sto ce Mirsi uskratiti neophodni publicitet u narodu.
- Haris.ba
#1402 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Nazalost samo "ground game". Od fejsa nema neke fajde velike.mrjasmin wrote:tvojkomsija wrote:Možete li mi predložiti načine kako da se aktiviramo da bi proširili podršku prof. Hadžikadiću? Stvarno bih volio da Mirso poslije izbora bude siguran da nas ima mnogo koji smo uz njega. (100 hiljada?![]()
![]()
)
Nadam se da će do izbora gostovati u još mnogo TV emisija, kako bi prikupio još glasača. Dovoljno je čuti 10 minuta njegovog izlaganja da budeš siguran da je prioritetna opcija za nas. Ne čudi me nimalo da se Bećirović, Džaferović i Radončić nisu pojavili na debati, oni imaju glasačko tijelo, koga puškom ne možeš natjerat da promijeni mišljenje, kamo li debatom.
Da smo zdravo i prosperitetno društvo, na najjačim TV kanalima bi se organizovale debate na koje bi kandidati bili obavezni doći, i tad bi narod odlučivao kome dati glas, a ne paketima sa šećerom, uljem, plaćanjem glasova itd..
Lajkanjem njegove stranice na Facebook-u, dijeliti postove njegove, pricati o njemu prijateljima itd itd. Ima mnogo nacina. Posalji poziv svim svojim FB-prijateljima da lajkaju njegovu stranicu.
- drag_gost
#1403 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
To jeste kukavicki potez i time je Mirsadu dato vise prostora, koje je iskoristio. To velika vecina Bosanaca i Hercegovaca misli.rt_6 wrote:Koliko god se kukavickim cinio potez Becirovica, Radoncica i Dzaferovica u vezi s nepojavljivanjem na vecerasnjoj debati, toliko je to zapravo pametan i vrlo promisljen potez. Njihovo odsustvo je definitivno utjecalo na gledanost emisije, sto ce Mirsi uskratiti neophodni publicitet u narodu.
- Smrcak15
#1404 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
ne smjeti doci na debatu je pucanje samom sebi u nogu kad su u pitanju izbori...svako normalan ce se zapitati.....hoces da vodis drzavu a na pisljivu debatu nesmijesrt_6 wrote:Koliko god se kukavickim cinio potez Becirovica, Radoncica i Dzaferovica u vezi s nepojavljivanjem na vecerasnjoj debati, toliko je to zapravo pametan i vrlo promisljen potez. Njihovo odsustvo je definitivno utjecalo na gledanost emisije, sto ce Mirsi uskratiti neophodni publicitet u narodu.
- Kikibombona
#1405 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
To bi bilo tako da su simpatizeri SDA i SDP zaista normalni. Medjutim...Smrcak15 wrote:ne smjeti doci na debatu je pucanje samom sebi u nogu kad su u pitanju izbori...svako normalan ce se zapitati.....hoces da vodis drzavu a na pisljivu debatu nesmijesrt_6 wrote:Koliko god se kukavickim cinio potez Becirovica, Radoncica i Dzaferovica u vezi s nepojavljivanjem na vecerasnjoj debati, toliko je to zapravo pametan i vrlo promisljen potez. Njihovo odsustvo je definitivno utjecalo na gledanost emisije, sto ce Mirsi uskratiti neophodni publicitet u narodu.pa kome ja to glas da dajem, kukavici koji ne moze argumentirati svoje stavove.
Sto se tice Jerlagica i Sepica, sanse da se povuku su ravne nuli. Nisu oni puno bolji, ako su uopste bolji, od Becirevica, Radoncica i Dzaferovica.
- Ja_Ja
#1406 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Opet kazem i ponavljam. Prosle izbore Izetbegovic se pojavio na ravno NULA debata i tv emisija sa drugim kandidatima. I covjek glat dobio izbore. Oni znaju sta rade. Oni se boje da se ne ofiraju pred narodom i da ljudi ne skontaju kakve debile biraju pa bjeze i udaraju tekstovima u printanim medijima ili kontrolisanim izjavama za tv stanice.
Za mene je to poraz demokratije. U citavom demokratskom drustvu postovanje prema biracima se iskazuje ucestvovanjem u debatama, samo kod nas je taj sistem obrnut.
Za mene je to poraz demokratije. U citavom demokratskom drustvu postovanje prema biracima se iskazuje ucestvovanjem u debatama, samo kod nas je taj sistem obrnut.
- tvojkomsija
#1407 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Novinski članci i "intervjui" sadrže 10 pitanja na koja oni temeljno pripreme odgovore i onda se to objavi.
Na debatama, pogotovo ovim uživo, te pripreme nema,i vidi se ko zna a ko ne zna posao
Na debatama, pogotovo ovim uživo, te pripreme nema,i vidi se ko zna a ko ne zna posao
-
neon-x
#1408 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Jerlagicevo povlacenje svakako nema nikakvog efekta ali mislim da bi Sepic to mogao uciniti iz strateskih razloga. Kao prvo svjestan je da ce biti tek peti na listi po rezultatu i povlacenjem bi izbjegao sramocenje i politicku nerelevantnost a sto je jos bitnije uspio bi sebe prikazati nesebicnim i svoju stranku zakaciti na Mirsadov voz koji obecava put u promjene, progres, politiku znanja, integriteta... Pozicionirati se kao opcija centra, "ni lijevo ni desno nego sredinom i naprijed"... Cak bi me zacudilo da to ne uradi jer mu je izvanredna prilika da skrene na sebe i stranku paznju i pozicionira se kao nekakav faktor zajedno sa NiP izmedju ljevice i desnice i kao nekakva toboze nova opcija..Kikibombona wrote:To bi bilo tako da su simpatizeri SDA i SDP zaista normalni. Medjutim...Smrcak15 wrote:ne smjeti doci na debatu je pucanje samom sebi u nogu kad su u pitanju izbori...svako normalan ce se zapitati.....hoces da vodis drzavu a na pisljivu debatu nesmijesrt_6 wrote:Koliko god se kukavickim cinio potez Becirovica, Radoncica i Dzaferovica u vezi s nepojavljivanjem na vecerasnjoj debati, toliko je to zapravo pametan i vrlo promisljen potez. Njihovo odsustvo je definitivno utjecalo na gledanost emisije, sto ce Mirsi uskratiti neophodni publicitet u narodu.pa kome ja to glas da dajem, kukavici koji ne moze argumentirati svoje stavove.
Sto se tice Jerlagica i Sepica, sanse da se povuku su ravne nuli. Nisu oni puno bolji, ako su uopste bolji, od Becirevica, Radoncica i Dzaferovica.
-
archi_a
#1409 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Gledao tv debatu na N1. Zaključak: bolje da su se i ova trojica povukla iz debate. Ako su ovo lica koja imamo kao kandidate za člana predsjedništva, za člana bilo čega...... Ne znam šta reći. 
Pošto je topic o Mirsadu H. malo ću o njemu u tv debati. Plus mu je što liči na Harison Forda i vjerovatno perfektan engleski jezik, minus je što mu debata nije baš legla, nije se snašao. Odgovori su mu uglavnom populistički, bez jakih argumenata, kao i kod ostalih, ne uvažavajući političku strukturu države, triparitet koji vlada. Svi su u fazonu, ja ću ovo, ja ću ono, a trebali bi da znaju da ne mogu sami. To su naravno izostavili da kažu gledaocima. Iz toga proizilazi da apsolutno ne poznaju strukture i način odlučivanja u državi ili su lažovi i spletlaroši koji pretenduju na dobro plaćenu funkciju. Sve u svemu, bećirević, radončić, hadžikadić, džaferović, šepić, jerlagić.....
Imaš čovječe minutu za završnu riječ. To je ta minuta, došlo vrijeme da rasturiš, da pošalješ poruku, da promijeniš sve, da zasijaš, da ubijediš. Kad ono: "aaaa, ovaj, onaj, pa, tuc muc" Pojačaj malo, izgubio je glas, šapuće. Onaj gleda u papir, zamuckuje. I šta sutra, na pregovorima, sa hijenama, sa strancima, sa pregovaračima i lobistima, diplomatama i predsjednicima? Treba da se ubjeđuje, da osvoji, da se nametne! Pa satrali bi ih stranci! Mi smo baš mala zemlja.
Pošto je topic o Mirsadu H. malo ću o njemu u tv debati. Plus mu je što liči na Harison Forda i vjerovatno perfektan engleski jezik, minus je što mu debata nije baš legla, nije se snašao. Odgovori su mu uglavnom populistički, bez jakih argumenata, kao i kod ostalih, ne uvažavajući političku strukturu države, triparitet koji vlada. Svi su u fazonu, ja ću ovo, ja ću ono, a trebali bi da znaju da ne mogu sami. To su naravno izostavili da kažu gledaocima. Iz toga proizilazi da apsolutno ne poznaju strukture i način odlučivanja u državi ili su lažovi i spletlaroši koji pretenduju na dobro plaćenu funkciju. Sve u svemu, bećirević, radončić, hadžikadić, džaferović, šepić, jerlagić.....
Imaš čovječe minutu za završnu riječ. To je ta minuta, došlo vrijeme da rasturiš, da pošalješ poruku, da promijeniš sve, da zasijaš, da ubijediš. Kad ono: "aaaa, ovaj, onaj, pa, tuc muc" Pojačaj malo, izgubio je glas, šapuće. Onaj gleda u papir, zamuckuje. I šta sutra, na pregovorima, sa hijenama, sa strancima, sa pregovaračima i lobistima, diplomatama i predsjednicima? Treba da se ubjeđuje, da osvoji, da se nametne! Pa satrali bi ih stranci! Mi smo baš mala zemlja.
- Kikibombona
#1410 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kocept emisije je takav, po meni veoma los. Za dobijenu minutu mozes jedino govoriti u parolama. Za dublju misao treba malo vise vremena.archi_a wrote:Gledao tv debatu na N1. Zaključak: bolje da su se i ova trojica povukla iz debate. Ako su ovo lica koja imamo kao kandidate za člana predsjedništva, za člana bilo čega...... Ne znam šta reći.
Uostalom, funkcija predsjednika je protokolarna, bez znacajnijih poluga moci. Sta ocekujes od kandidata, da kazu kako nece imati stvarnu moc i da nece nista konkretno uraditi?
Predsjednik bi mogao promovirati novu drustveno-politicku paradigmu. Predsjednik uziva veliki publicitet i ima utjecaj na javnost. Moze biti dobar korektiv vlasti. Predsjednik je najbolji ambasador. Veoma je vazno da predsjednik dobro poznaje engleski jezik i da sto vise putuje i lobira za BiH.
Hadzikadic je najbolji kandidat zato sto nije involviran u kriminalno-koruptivnu mrezu. Cist je od toga. Govori o buducnosti i nudi novu nadu. Govori o pregovaranju i dogovaranju. Ne forsira ratno-huskacku retoriku, ne bazira politiku na proslosti. On nosi neku promjenu koja moze oplemeniti ucmalu BH politicku scenu.
Ostali kandadti su toliko losi i kompromitivani da je izbor veoma jednostavan. Izuzetak je Borisa Falatar, takodje cist i neukaljan momak, obrazovan, poliglota, sa iskustvom u medjunarodnoj politici.
- General War
#1411 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Ja kad tako isto kazem za OS BiH, ti odmah klizeciarchi_a wrote:Gledao tv debatu na N1. Zaključak: bolje da su se i ova trojica povukla iz debate. Ako su ovo lica koja imamo kao kandidate za člana predsjedništva, za člana bilo čega...... Ne znam šta reći.
- General War
#1412 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kikibombona wrote:
Kocept emisije je takav, po meni veoma los. Za dobijenu minutu mozes jedino govoriti u parolama. Za dublju misao treba malo vise vremena.
Uostalom, funkcija predsjednika je protokolarna, bez znacajnijih poluga moci. Sta ocekujes od kandidata, da kazu kako nece imati stvarnu moc i da nece nista konkretno uraditi?![]()
Predsjednik bi mogao promovirati novu drustveno-politicku paradigmu. Predsjednik uziva veliki publicitet i ima utjecaj na javnost. Moze biti dobar korektiv vlasti. Predsjednik je najbolji ambasador. Veoma je vazno da predsjednik dobro poznaje engleski jezik i da sto vise putuje i lobira za BiH.
Hadzikadic je najbolji kandidat zato sto nije involviran u kriminalno-koruptivnu mrezu. Cist je od toga. Govori o buducnosti i nudi novu nadu. Govori o pregovaranju i dogovaranju. Ne forsira ratno-huskacku retoriku, ne bazira politiku na proslosti. On nosi neku promjenu koja moze oplemeniti ucmalu BH politicku scenu.
Ostali kandadti su toliko losi i kompromitivani da je izbor veoma jednostavan. Izuzetak je Borisa Falatar, takodje cist i neukaljan momak, obrazovan, poliglota, sa iskustvom u medjunarodnoj politici.
Tako je.
-
neon-x
#1413 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Kikibombona wrote:
Kocept emisije je takav, po meni veoma los. Za dobijenu minutu mozes jedino govoriti u parolama. Za dublju misao treba malo vise vremena.
Uostalom, funkcija predsjednika je protokolarna, bez znacajnijih poluga moci. Sta ocekujes od kandidata, da kazu kako nece imati stvarnu moc i da nece nista konkretno uraditi?![]()
Upravo o tome se radi.
-
kudrilo
#1414 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Izuzetno sam blizu da glasam za ovog čovjeka.

-
archi_a
#1415 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Samo, ne zaboravimo jednu stvar. Kandidat koji pobijedi, na drugoj strani stola će imati kandidata koji svoju političku kampanju zasniva na podjelama, ratnohuškačkoj retorici, i pokušaju mijenjanja dokazane i presuđene prošlosti. Na to ni jedan kandidat iz reda bošnjaka ne može i ne smije ostati imun i biće svjesno ili nesvjesno uvučen u borbu protiv te pošasti. Sve ostalo bi bilo strašno, apsurdno i poraz borbe za cjelovitu državu. Dalje, kako i sami znamo kakav triparitet vlada u BiH, da je predsjedništvo BiH glavnokomandujući OSBiH, ali i zaduženo za vanjsku politiku, imamo situaciju da nam revizija tužbe protiv Srbije nije prošla zbog protivljenja srpskog i hrvatskog člana, da nam zaustavljanje gradnje mosta na Pelješcu ne prolazi zbog protivljenja ista dva člana, da ugovor sa IZ-om ne prolazi zbog protivljenja ista dva člana, da nam tužba protiv Hrvatske za korištenje hidropotencijala u Hercegovini ne prolazi zbog protivljenja ista dva člana, da nam tužba protiv Srbije za korištenje hidropotencijala na Drini ne prolazi zbog protivljenja ista dva člana, da nam povećanje bužeta za modernizaciju OSBiH ne prolazi zbog protivljenja ista dva člana...... Da je trebalo još dosta stvari protiv BiH da se napravi i odradi, ali su nekako spriječeni u tome..... Dakle, nama, na žalost treba osoba koja će odgovarati na sve pokušaje promjene historije, na sve pokušaje urušavanja sistema, degradacije državnih institucija. Druga stvar, iako se čini da je pozicija člana predsjedništva BiH protokolarna, ona može kroz produžene aktivnosti u vijeću ministara, predstavničkom domu i domu naroda biti korektiv ali samo ako kandidat koji obnaša funkciju člana predsjedništva iza sebe ima i stranku koja svojim stolicama u gore nabrojanim institucijama prati njegovo djelovanje i u skladu s tim se postavlja na svojim pozicijama odlučivanja i glasanja. Zašto o ovome pričam? Zato što je, zbog načina odlučivanja u BiH, na snazi klasična igra mačke i miša. Vlada triparitet, imamo snage koje se otvoreno bore protiv države, zastupaju interese drugih država, a imaju dio poluge koja može kočiti, zaustavljati i blokirati napredak. U takvoj situaciji mora doći do uslovljavanja, pregovaranja, pa po nekada i činjenja nekih "ustupaka" koji su "manje zlo" a sve u korist pokretanja napretka države. Takva je situacija i mora se voditi računa da ti koraci budu što bezbolniji, što bezopasniji da bi se sačuvala i ostala neugrožena državnost i suverenitet. Ponovo kažem, u takvoj situaciji kandidat mora imati široku podršku, kako u bazi, tako i na svim ostalim pozicijama odlučivanja, kako bi se sinhronizovali i ujednačili koraci djelovanja. Sve ostalo je katastrofa za državu i najmnogoljudniji narod, ako o narodima pričamo. A moja želja je da jednog dana budemo građani koji će se dijeliti na dobre i loše, stručne i nestručne, kvalifikovane i nekvalifikovane. Bez obzira kako se ko zove i kojem Bogu se moli, jer je to njegovo pravo izbora.Kikibombona wrote:
- Leverage
- begsoon1510
#1417 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Lično sam bio prisutan gdje se konobar nudi da plati kafu kandidatu SDA - Džaferoviću, a ovaj to obje ručke prihvaća, čak mislim da se na kraju nije ni zahvalio nego je sam otišao iz restorana. I sada mene treba netko da ubjedi, da dam tom istom liku glas?
Čime je to Džaferović zaslužio da bude uopće kandidat, kamoli predsjednik jedne države osim što je podoban i uradit će sve šta mu raja iz kriminalnog miljea na čelu sa sadašnjim prijednikom države kaže.
Netko je napisao gore, da bi Šepić trebao povući kandidaturu i podržati Mirsada, što i sam mislim da bi bilo najbolje bilo za njegovu stranku. Otvorili bi sebi fin put da na sljedećim izborima kao stranka osvoje najviše glasova, naravno ukoliko Mirsad ostane dosljedan ovome šta priča trenuto.
Trenutno po meni ovakvo je stanje: Bećirević, Džaferović, Radončić ukoliko bude ispod 50% izlazak na izbora
Ipak ova tri imaju organizovane stranke iza sebe, to su oni "sigurni" glasovi. Kada bi birao od ove trojice, izabrao bi Bečirevića. Ima još 30 tak dana, iskreno bi volio da se Mirsad udje "po mom nekom sudu" u top 3 i onda bi sigurno imao moj glas jer je evidentno je to da čovjek posjeduje pamet ko svi ostali kandidati zajedno.
Čime je to Džaferović zaslužio da bude uopće kandidat, kamoli predsjednik jedne države osim što je podoban i uradit će sve šta mu raja iz kriminalnog miljea na čelu sa sadašnjim prijednikom države kaže.
Netko je napisao gore, da bi Šepić trebao povući kandidaturu i podržati Mirsada, što i sam mislim da bi bilo najbolje bilo za njegovu stranku. Otvorili bi sebi fin put da na sljedećim izborima kao stranka osvoje najviše glasova, naravno ukoliko Mirsad ostane dosljedan ovome šta priča trenuto.
Trenutno po meni ovakvo je stanje: Bećirević, Džaferović, Radončić ukoliko bude ispod 50% izlazak na izbora
Ipak ova tri imaju organizovane stranke iza sebe, to su oni "sigurni" glasovi. Kada bi birao od ove trojice, izabrao bi Bečirevića. Ima još 30 tak dana, iskreno bi volio da se Mirsad udje "po mom nekom sudu" u top 3 i onda bi sigurno imao moj glas jer je evidentno je to da čovjek posjeduje pamet ko svi ostali kandidati zajedno.
- Smrcak15
#1418 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
u jednoj minuti koju imas ne mozes dublje ulaziti u temu samo povrsno objasniti..ako hoces da vidis sta Hadzikadic zagovara onda moras procitati njegov dokument problemi i rjesenja.archi_a wrote:Gledao tv debatu na N1. Zaključak: bolje da su se i ova trojica povukla iz debate. Ako su ovo lica koja imamo kao kandidate za člana predsjedništva, za člana bilo čega...... Ne znam šta reći.
Platforma za progres - Problemi i rješenja
Prof. Hadžikadić predstavio pravce djelovanja
U Tuzli, 7. septembra, prof. Hadžikadić je prestavio probleme i rješenje na kojima planira raditi kada bude izabran za člana Predsjedništva.
Početkom svoje predizborne kampanje, u Tuzli, prof. Hadžikadić je predstavio rješenja na neka od problema s kojim se Bosna i Hercegovina suočava. Kako je naveo, neki od problema nisu u nadležnosti predsjednika države, ali su i dalje nešto na čijim rješenjima će raditi sa ostalim predstavnicima vlasti na svim nivoima.

- SaraFina
#1419 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Smrle, osnuj fan klub Hadžikadiću pa tamo lijepi "plahte" od postova, video uratke i sl.
Ovo što radite s temom nema veze s politikom više. Niti je moguće kakvu diskusiju pokrenuti.
Ovo što radite s temom nema veze s politikom više. Niti je moguće kakvu diskusiju pokrenuti.
- GandalfSivi
#1420 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Voditelj: Kako bi ste saradjivali sa ostalim clanovima predsjednistva?
M. H.: Ja bih im objasnio da bez obzira sto su Srbin i Hrvat, njihov posao je da zastupaju BiH.
Kupi kablove, gasi mjesalicu, gotovo sve...
M. H.: Ja bih im objasnio da bez obzira sto su Srbin i Hrvat, njihov posao je da zastupaju BiH.
Kupi kablove, gasi mjesalicu, gotovo sve...
-
mrjasmin
#1421 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SaraFina wrote:Smrle, osnuj fan klub Hadžikadiću pa tamo lijepi "plahte" od postova, video uratke i sl.
SDP-ovci na aparatima. Imas temu Becirovica pa tamo pisi ako ti se ne svidja.
Padaj nepravdo!
- SaraFina
#1422 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
mrjasmin wrote:SaraFina wrote:Smrle, osnuj fan klub Hadžikadiću pa tamo lijepi "plahte" od postova, video uratke i sl.
Padaj nepravdo!
Bože, baci ciglu i budi precizan!
- sinuhe
#1423 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
SDA i njena sestra SDP, hej haj pioniri...
-
mrjasmin
#1424 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
Probao sam voditi diskusiju baziranu na argumentima al vidim ne ide od tebe i slicni koji slijepo brane stranacke interese. Al moram reci da mi je drago sto ste mi otvorili oci i pokazali da nema sustinske razlike izmedju SDA i SDP.SaraFina wrote:mrjasmin wrote:SaraFina wrote:Smrle, osnuj fan klub Hadžikadiću pa tamo lijepi "plahte" od postova, video uratke i sl.
Padaj nepravdo!
![]()
![]()
![]()
- Smrcak15
#1425 Re: Prof.dr. Mirsad Hadzikadic-kandidat za clana Predjednistva
de ti nama reci zasto je taj Becirovic odbio da dodje na debatu, to je jedna velika bruka za njega, a i za njegove pristalice ako imalo prate debate u zapadnom svijetu....nesto nezamislivo da Ovako nonsalantno u jeku predizborne kampanje odbijaju debatu...trevba da vam se upali 100 lampica iznad glave kad Ovako vas politicar nesto uradi....da je Hadzikadic odbio debatu Ovako nonsalantno a da su se svi pojavili, igubio bi moju podrsku definitivno.SaraFina wrote:![]()
![]()
![]()
zato kada se Becirovic pojavi na debatu, dodji nam ovdje i jave se pa cemo onda...a Ovako nema smisla
za mene su ova trojica velike kukavice poslije ovog poteza iako simpatisen Becirovica pored one dvojice , ja sam razocaran u Becirovica neodazivanjem na debatu.