Jugoslovenstvo

Post Reply
madner

#1401 Re: Jugoslovenstvo

Post by madner »

Sve im komunisticko smeta, cak i republika. :D
Connaisseur Karlin

#1402 Re: Jugoslovenstvo

Post by Connaisseur Karlin »

madner wrote:Sve im komunisticko smeta, cak i republika. :D
Weimarska Republika je propala kao Juga iz iskljucvo jednog razloga: previse internih politickih sukoba od pocetka osnivanja doticnih drzavnih sistema :D
Connaisseur Karlin

#1403 Re: Jugoslovenstvo

_BataZiv_0809 wrote:I za to je kriv jugoslovenski standard...
a kako su Tesla i Mestrovic jugosloveni pod JUS-u :lol:
madner

#1404 Re: Jugoslovenstvo

Post by madner »

Connaisseur Karlin wrote:
Weimarska Republika je propala kao Juga iz iskljucvo jednog razloga: previse internih politickih sukoba od pocetka osnivanja doticnih drzavnih sistema :D
Bmw je bolji od Fice.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1405 Re: Jugoslovenstvo

Post by _BataZiv_0809 »

Mene stvarno fascinira tvoje forumanje. Cim dobijes odgovor kojim nisi zadovoljna, odmah postavljas deset novih podpitanja. Sto bi bilo legitimno da podpitanja nemaju ili imaju vrlo malo veze sa odgovorom kojim nisi zadovoljna.
Connaisseur Karlin

#1406 Re: Jugoslovenstvo

_BataZiv_0809 wrote:
Mene stvarno fascinira tvoje forumanje. Cim dobijes odgovor kojim nisi zadovoljna, odmah postavljas deset novih podpitanja. Sto bi bilo legitimno da podpitanja nemaju ili imaju vrlo malo veze sa odgovorom kojim nisi zadovoljna.
Ma mane definitivno fascnira , jer, vi, danasnji jugosalveni kazete, da se osjecate jugovicima radi jednog Tesle ili Mestrovica :D
Connaisseur Karlin

#1407 Re: Jugoslovenstvo

madner wrote:
Bmw je bolji od Fice.
BMW je propao sa prvim projektima za avijaciju/avio masine, srecom, uspjeli su u auto industriji :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1408 Re: Jugoslovenstvo

Post by _BataZiv_0809 »

Connaisseur Karlin wrote: Ma mane definitivno fascnira , jer, vi, danasnji jugosalveni kazete, da se osjecate jugovicima radi jednog Tesle ili Mestrovica :D
Drago mi je da si toliko fascinirana jugoslovenstvom, da ono u tebi izaziva porive za milion pitanja i otvaranje posebne teme na forumu.
Connaisseur Karlin

#1409 Re: Jugoslovenstvo

_BataZiv_0809 wrote:
Connaisseur Karlin wrote: Ma mane definitivno fascnira , jer, vi, danasnji jugosalveni kazete, da se osjecate jugovicima radi jednog Tesle ili Mestrovica :D
Drago mi je da si toliko fascinirana jugoslovenstvom, da ono u tebi izaziva porive za milion pitanja i otvaranje posebne teme na forumu.
dva imigranata koj nisu zvijela u Titovoj Jugi nemaju nikakve veze sa vasim tito-jugoslavenstom :lol:
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#1410 Re: Jugoslovenstvo

Post by _BataZiv_0809 »

dva imigranata koj nisu zvijela u Titovoj Jugi nemaju nikakve veze sa vasim tito-jugoslavenstom :lol:
Ja naprotso uzivam u tvojim zakljuccima na ovoj temi. Smao nastavi.
Connaisseur Karlin

#1411 Re: Jugoslovenstvo

_BataZiv_0809 wrote:
Ja naprotso uzivam u tvojim zakljuccima na ovoj temi. Smao nastavi.
a ti nastavi uzvati :lol:
orinoco

#1412 Re: Jugoslovenstvo

Post by orinoco »

Žena koja od 57 strana, pola njih trola... vlastitu temu :-) :-) :(
Connaisseur Karlin

#1413 Re: Jugoslovenstvo

orinoco wrote:Žena koja od 57 strana, pola njih trola... vlastitu temu :-) :-) :(
ne trolam vec sam pitala obrazlozenje u vezi Tesle i jugoslavnestva

Image
hAZNADAR

#1414 Re: Jugoslovenstvo

Post by hAZNADAR »

madner wrote:Koji pacenik, ne moze nista drugo nego svoje gluposti o genetici pripisati protivnicima.

Razumijem ocaj zbog intelektualne nemoci, ali lagati te jos dalje srozava.
Evo tvojih izjava u vjecitoj temi Bosanac vs Bosnjak
madner wrote:

Bosanci su obrazovaniji u prosjeku i imaju veci IQ

Svi obrazovani su po pravilu Bosanci - ostane skart
.
I zakljucak da su Bosnjaci nizeg IQ, manje obrazovani.

Sta je sljedece - spominjanje Svecke kao nekog velikog aduta u raspravi? Za promjenu. :lol: Ili te uvrede koje nesmetano prosipas - te pacenik, te glup, te intelektualno nemocan, :D - non-stop. Ne vrijedja me - samo nastavi - diskutant koji tako komunicira obicno sam pokazuje koliko je jak u diskusiji. A ja cu tvoje bisere uvijek spomenuti jer je to pored ostalih gluposti umisljene elite zastitni znak Jugoslovena bilo da su tako deklarisani ili pod imenom Bosanci.

Pljuvanje po Bosnjacima, da su izmisljeni u hotelu ili na seciji, Alijina izmisljotina, pogresno ime jezika, radikalizam opasniji od ostalih i pikantni dodatak genetike(sta je IQ nego genetika),.. je nista drugo no atavizam standarda proslog sistema. Izuzev jasne politike susjednih drzava i propagande - sve ostalo je samo mentalni sklop stvoren u sistemu gdje je jednoj naciji velikodusno udijeljen vjerski prefiks i gdje se dozivljavala kao niza.

E sad nastavi sa statistikama koje si osmislio a nikada dokazao a tribina neka aplaudira i serucka u letu u stilu joj jaro nek si mu sukno,... Intelektualne velicine poput Bate koji te kao shvataju ali radije nebi sami tvoje nebuloze dokazivali.

Na sta je spalo nekadasnje jugoslovenstvo - jad i cemer.
General War

#1415 Re: Jugoslovenstvo

Post by General War »

:-)
Sojic je iznenadjen i u-vredjen.
General War

#1416 Re: Jugoslovenstvo

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote:
Ti sama se nasukas u svojoj temi :lol: Image

De se usaglasi sa sobom sta ti je cilj teme :-) :-) :lol:
General War

#1417 Re: Jugoslovenstvo

Post by General War »

_BataZiv_0809 wrote: Mene stvarno fascinira tvoje forumanje. Cim dobijes odgovor kojim nisi zadovoljna, odmah postavljas deset novih podpitanja. Sto bi bilo legitimno da podpitanja nemaju ili imaju vrlo malo veze sa odgovorom kojim nisi zadovoljna.
Ma mane definitivno fascnira , jer, vi, danasnji jugosalveni kazete, da se osjecate jugovicima radi jednog Tesle ili Mestrovica :D
Kad vi mozete opstojnost drzave slaviti koja je bila dio druge imperije...da vidis koliko je to tek nama fascinantno :D
hAZNADAR

#1418 Re: Jugoslovenstvo

Post by hAZNADAR »

General War wrote::-)
O ko se to javlja? Lik koji je utvrdio da je Bogic Bogicevic negativac zato sto je glasao protiv uspostave vojne hunte. YU silom kao najbolje rjesenje. :roll:
Jel to tribina poluprazna ili mi se samo cini?
General War

#1419 Re: Jugoslovenstvo

Post by General War »

hAZNADAR wrote:
O ko se to javlja? Lik koji je utvrdio da je Bogic Bogicevic negativac zato sto je glasao protiv uspostave vojne hunte. YU silom kao najbolje rjesenje. :roll:
Tako je...Bogicevic je tacno znao da ce ionako srbi dobiti pola bosne...sto bi ginuli po sloveniji. :zzzz:
Tebi se inace svasta pricinjava i prenosi te, madner ce uspostavit dijagnozu.
BHCluster

#1420 Re: Jugoslovenstvo

Post by BHCluster »

General War wrote:
hAZNADAR wrote:
Tako je...Bogicevic je tacno znao da ce ionako srbi dobiti pola bosne...sto bi ginuli po sloveniji. :zzzz:
Tebi se inace svasta pricinjava i prenosi te, madner ce uspostavit dijagnozu.
Pociniti ratne zlocine pa cak i genocid. Tesko je to breme za nositi i uvijek ce biti! :lol:
General War

#1421 Re: Jugoslovenstvo

Post by General War »

Istorijki gledano, nema niko problema sa nosenjem bremena...Jugoslovena i bosanca ima najmanje u toj prici, drugi je par latica od cvijetova sto se to providno pokusava prenijeti na nesto sasvim drugo.
BHCluster

#1422 Re: Jugoslovenstvo

Post by BHCluster »

General War wrote:Istorijki gledano, nema niko problema sa nosenjem bremena...Jugoslovena i bosanca ima najmanje u toj prici, drugi je par latica od cvijetova sto se to providno pokusava prenijeti na nesto sasvim drugo.
Samo se ti tješi. :lol:
General War

#1423 Re: Jugoslovenstvo

Post by General War »

BHCluster wrote:
General War wrote:Istorijki gledano, nema niko problema sa nosenjem bremena...Jugoslovena i bosanca ima najmanje u toj prici, drugi je par latica od cvijetova sto se to providno pokusava prenijeti na nesto sasvim drugo.
I ti lamprdaj, :D vidimo rezultate.
madner

#1424 Re: Jugoslovenstvo

Post by madner »

hAZNADAR wrote:
madner wrote:Koji pacenik, ne moze nista drugo nego svoje gluposti o genetici pripisati protivnicima.

Razumijem ocaj zbog intelektualne nemoci, ali lagati te jos dalje srozava.
Evo tvojih izjava u vjecitoj temi Bosanac vs Bosnjak
madner wrote:

Bosanci su obrazovaniji u prosjeku i imaju veci IQ

Svi obrazovani su po pravilu Bosanci - ostane skart
.
I zakljucak da su Bosnjaci nizeg IQ, manje obrazovani.

Sta je sljedece - spominjanje Svecke kao nekog velikog aduta u raspravi? Za promjenu. :lol: Ili te uvrede koje nesmetano prosipas - te pacenik, te glup, te intelektualno nemocan, :D - non-stop. Ne vrijedja me - samo nastavi - diskutant koji tako komunicira obicno sam pokazuje koliko je jak u diskusiji. A ja cu tvoje bisere uvijek spomenuti jer je to pored ostalih gluposti umisljene elite zastitni znak Jugoslovena bilo da su tako deklarisani ili pod imenom Bosanci.

Pljuvanje po Bosnjacima, da su izmisljeni u hotelu ili na seciji, Alijina izmisljotina, pogresno ime jezika, radikalizam opasniji od ostalih i pikantni dodatak genetike(sta je IQ nego genetika),.. je nista drugo no atavizam standarda proslog sistema. Izuzev jasne politike susjednih drzava i propagande - sve ostalo je samo mentalni sklop stvoren u sistemu gdje je jednoj naciji velikodusno udijeljen vjerski prefiks i gdje se dozivljavala kao niza.

E sad nastavi sa statistikama koje si osmislio a nikada dokazao a tribina neka aplaudira i serucka u letu u stilu joj jaro nek si mu sukno,... Intelektualne velicine poput Bate koji te kao shvataju ali radije nebi sami tvoje nebuloze dokazivali.

Na sta je spalo nekadasnje jugoslovenstvo - jad i cemer.
Nema tu nikakvih uvreda, intelektualna nemoc je dijagnoza. Ne znaci ni da si glup ni pametan, samo da nisi u stanju da prihvatis zakljucak koji argumenti nalazu. Glup se ne sjecam da sam direktno napisao, moguce je da sam konstatovao da sasvim sigurno nije neki veci IQ na osnovu pisanja i argumentacije, ali to ne znaci da spadas u osobe sa posebnim potrebama. Nije to crno bijelo, to sto sasvim sigurno nisi pametan ne znaci da si glup.

Nije problem sto spominjes ono sto sam ja napisao, i treba da citiras pametnije od sebe, problem je kada pokusavas perfidno da stavis svoje argumente ili kvasi analize kao tudje. Recimo ovo
Pljuvanje po Bosnjacima, da su izmisljeni u hotelu ili na seciji, Alijina izmisljotina, pogresno ime jezika, radikalizam opasniji od ostalih i pikantni dodatak genetike(sta je IQ nego genetika)
s sam napisao i pravis se da je to moje. Ja stojim iza svojih rijeci i argumentacije a sasvim mi je jasno zasto pokusavas promjeniti moj argument: ne mozes istom nista.
Samo to je onda vec za osudu, ispod svakog nivoa. Intelektualni kepec - pacenik.
BHCluster

#1425 Re: Jugoslovenstvo

Post by BHCluster »

General War wrote:
BHCluster wrote:
I ti lamprdaj, :D vidimo rezultate.
Rezultati vise nego ociti, Jugoslavije nigdje a jugosloveni umjesto da je brnane kad jetrebalo oni sesada peru i krive druge. Jugoslovenska virtualna armija JVA :lol:
Last edited by BHCluster on 23/05/2017 12:35, edited 1 time in total.
Post Reply