- NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post Reply
seln

#1401 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by seln »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Zapravo, zasto onda uopste raspravljamo o ovom, ako je sve vec rijeseno, a mi se svakako nista ne pitamo?

Uostalom zasto ti ne stedis zrak, jer po tebi ispada da ce sve biti kako Dragan i Mile dogovore?

O cemu onda uopste pricamo i sta zapravo trazis s nase strane, ukoliko se nista necemo pitati?

Zasto gubis vrijeme i trosis zrak na nas? Fino sam ti rekao, to su pitanja za vasu bracu i saveznike u Banja Luci. Sta mi imamo s vasim odnosima?
Meni se čini da ti izokrećeš situaciju. Ja samo govorim da je Cho stvarno u gol sitaciji. Čak mu i ne treba Dodik.
Ma jasta je. :D
A ja mislio srbi jedini mitomani...
LBVIEW

#1402 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by LBVIEW »

madner wrote:Nema ba nista, sa Dodom HDZ savez sklopio i onda kaze zar vas je strah blokada. :D
Ucjene i blokade s ciljem relaksacije odnosa. :lol:
Hafis

#1403 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Hafis »

Pilaw_Pavlaka wrote:Kakav bi realno bio odnos snaga na terenu u vojnom smislu kada bi doslo do neke krize? Ako uzmemo slucaj da su hercegovci na strani Srba. To jeste HDZ?
Ne znamo to još. Treba vidjeti sa zavodom za statistiku.
I obvezno, prvo treba dati neki vremenski rok da bi se dijasporci mogli na vrijeme pojaviti i zauzeti rovove. Šteta bi bilo počinjati bez njih.
seln

#1404 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by seln »

Hafis wrote: To su sve floskule o ''oprjedeljenjima'' na nečiju stranu. U politici nema ljubavi, pa tako ni između S-H.
Hrvati svoja prava jednostavnije i lakše ostvaruju na razini BiH nego u FBiH. Zamisli da se i srpsko političko vodjstvo danas ponaša kao i bošnjačko (ne uvijek, ali često)? Pa ne bi nas bilo ni na mapi.
Halo, pickice... cetnici se ponasaju tako, jer racunaju da necete traziti nazad teritoriju s koje su vas delozirali. A vi opet, mudri kakve vas bog stvorio, kontali da se namirite na racun Bosnjaka... joooj, mudrosti i kurca :lol: :lol: :lol: :lol:
seln

#1405 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by seln »

Hafis wrote:
dogtag wrote:Ovde se spočitava nešto Bošnjacima koji se nisu mogli izjasniti o svom nacionalnom identitetu jer su im to vlasti zabranjivale zakonom!!! Čuj Bošnjaci od 1993? :-) :-)
Oni koji su se mogli izjasniti kao Hrvati a sad vode Hrvatski narod su se izjašnjavali drugačije mada ih niko u tome nije sprečavao da budu Hrvati, znači tako su se osjećali i bez prisile izjašnjavali čak se i ćirilicom potpisivali!!! Znači "Veliki Vođa" ...Hrvat od 1992 ili 1993, ili poslje rata, ne znamo nismo utvrdili??? Pitajte velikog vođu pa nam javite.... ako imate muda :lol: :lol: :lol:

( Image

Image

Poklopite se i ne provaljujte se bez potrebe!!! :izet: :izet:
Ovo prvi put vidim :shock:
Svaka čast. Ključaj temu, ovim je sve rečeno :)
Ne jedi se, ovo je falsifikat. Vidis da je slika Zene iz "Nadrealista".
Alfons Kauders

#1406 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote: To su sve floskule o ''oprjedeljenjima'' na nečiju stranu. U politici nema ljubavi, pa tako ni između S-H.
Hrvati svoja prava jednostavnije i lakše ostvaruju na razini BiH nego u FBiH. Zamisli da se i srpsko političko vodjstvo danas ponaša kao i bošnjačko (ne uvijek, ali često)? Pa ne bi nas bilo ni na mapi.
Ti opet o odnosima u politici? Pa nema, rekao sam vec da se stranke "posvadjaju" i "pomire" u roku od par dana.

Vi niste posvadjani sa strankama, vec sa narodom. Ako mislis da se to rjesava kao ljubavni problemi izmedju stranaka, jebiga, jednostavno grijesis.

Ponavljam, Hrvati su vezali svoju sudbinu uz sudbinu SNSD-a. Ne HDZ, vec Hrvati u BiH... Narod se vezao uz stranku, kontas? Po ko zna koji put, Mile je prolazan, i Dragan, i Fahro, a narocito Bakir (njega ce na kraju balade pojesti njegova stranka, ne opozicija). Oni ce proci, i mi cemo proci, a mrznja ce ostati dugo nakon sto pocrkamo.

Ti tu haman vidis nesto pozitivno, ali ja ne.
Fakat ne znam sta ti tu nije jasno? Idi brate na neki banjalucki forum pa tamo pricaj o prijateljstvu i relaksaciji odnosa.
Budi blizu prijatelju, a neprijatelju još bliže :kiss:
Posteno, samo sto ne vidim da su Hrvati u BiH u protekloj deceniji stekli puno prijatelja. Dodika i njegovu ekipu, djelimicno Fahra... I to je to. Kao sto rekoh, nadam se da ste dobro odvagali situaciju i da vam je decenija saveznistva s Dodikom bila jako isplativa, jer ste kroz nju izgubili Bosnjake za narednih par decenija.

Ali dobro... Mi se svakako nista necemo ni pitati, zar ne? :)
GeeTnT

#1407 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by GeeTnT »

Hafise, a da ti malo.....upalis svjetlo?
pustopoljina

#1408 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by pustopoljina »

Hafis wrote:
zavrzlama wrote: covic ne shvata da on treba dodiku radi dokazivanja nemogucnosti suzivota i opstanka BIH a ne radi treceg entiteta ....cak i u slucaju raspada BIH,zrtveno jagnje bi bili bIH hrvati...
A što dobiva za uzvrat?
Ako bude dobar i poslušan neće biti nikakvih novih Komšića ni alijansi? Je li to ta mrkva? Biti stalno u strahu kada će se nekom dignuti neka stvar i osmisliti neku novu alijansu ili pronaći nekog svog Hrvata.
ovo sto ti pises nije politika, niti diplomacija. ovo je cisto kurvanje. ako je hrvatska komponenta sve sa konstitutivnocu i pravom na zivot u bosni i hercegovini spala na biranje vece mrkve i tanjeg stapa...pisi propalo.
ako vama bosna nije u interesu, nego vas se treba nagovarati, samo nastavite vase diplomatske aktivnosti sa dodikom.
poslije hebanja nema kajanja.
dogtag

#1409 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by dogtag »

seln wrote:
Hafis wrote:
dogtag wrote:Ovde se spočitava nešto Bošnjacima koji se nisu mogli izjasniti o svom nacionalnom identitetu jer su im to vlasti zabranjivale zakonom!!! Čuj Bošnjaci od 1993? :-) :-)
Oni koji su se mogli izjasniti kao Hrvati a sad vode Hrvatski narod su se izjašnjavali drugačije mada ih niko u tome nije sprečavao da budu Hrvati, znači tako su se osjećali i bez prisile izjašnjavali čak se i ćirilicom potpisivali!!! Znači "Veliki Vođa" ...Hrvat od 1992 ili 1993, ili poslje rata, ne znamo nismo utvrdili??? Pitajte velikog vođu pa nam javite.... ako imate muda :lol: :lol: :lol:

( Image

Image

Poklopite se i ne provaljujte se bez potrebe!!! :izet: :izet:
Ovo prvi put vidim :shock:
Ne jedi se, ovo je falsifikat. Vidis da je slika Zene iz "Nadrealista".
To je taj borac za prava Hrvata sa besprijekornim background-om :-D , jUgosloven, student na fakultetu u 'rvackom "stolnom" Mostaru a jedan od vođa mrskog komunističkog FK Veleža! Eeeeee...... "u sto vira za sto lira" ......VELIKI VOĐA!!!
LBVIEW

#1410 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by LBVIEW »

seln wrote:
Halo, pickice... cetnici se ponasaju tako, jer racunaju da necete traziti nazad teritoriju s koje su vas delozirali. A vi opet, mudri kakve vas bog stvorio, kontali da se namirite na racun Bosnjaka... joooj, mudrosti i kurca :lol: :lol: :lol: :lol:
Tako su "mudrovali" i u ratu,pa zavrsise kod "brace" na Vlasicu.
daddy-kool

#1411 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by daddy-kool »

seln wrote:
Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:
Zapravo, zasto onda uopste raspravljamo o ovom, ako je sve vec rijeseno, a mi se svakako nista ne pitamo?

Uostalom zasto ti ne stedis zrak, jer po tebi ispada da ce sve biti kako Dragan i Mile dogovore?

O cemu onda uopste pricamo i sta zapravo trazis s nase strane, ukoliko se nista necemo pitati?

Zasto gubis vrijeme i trosis zrak na nas? Fino sam ti rekao, to su pitanja za vasu bracu i saveznike u Banja Luci. Sta mi imamo s vasim odnosima?
Meni se čini da ti izokrećeš situaciju. Ja samo govorim da je Cho stvarno u gol sitaciji. Čak mu i ne treba Dodik.
Ako ga sad ne uvali ... :D
seln

#1412 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by seln »

daddy-kool wrote:
seln wrote:
Hafis wrote: Meni se čini da ti izokrećeš situaciju. Ja samo govorim da je Cho stvarno u gol sitaciji. Čak mu i ne treba Dodik.
Ako ga sad ne uvali ... :D
Lopta je na bijeloj tOcki, a udarach hrvatske momcadi "Tarantula Vinjani Donji", Dragan Covic, uzima zalet...
Nadzornik

#1413 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Nadzornik »

Nova kriza u Bosni prosla.Maschallah.
Manji entitet uredno proslavio 9. januar,vojska OSBIH uredno postrojena i raport predala.
Sead Jusic po pravili sluzbe smjenjen.
Sa nestrpljenjem ocekujuci nove mnogobrojne sljedece krize u Bosni mozemo samo da tapkamo u mjestu na debelom minusu do novih izbora.
Alfons Kauders

#1414 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

Dje to ode Doktor?

Da nije u BL na konsultacijama?
Acid25

#1415 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Acid25 »

Nadzornik wrote:Nova kriza u Bosni prosla.Maschallah.
Manji entitet uredno proslavio 9. januar,vojska OSBIH uredno postrojena i raport predala.
Sead Jusic po pravili sluzbe smjenjen.
Sa nestrpljenjem ocekujuci nove mnogobrojne sljedece krize u Bosni mozemo samo da tapkamo u mjestu na debelom minusu do novih izbora.
Šta veli Informer na sve ovo? :zjev:
Pilaw_Pavlaka

#1416 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Pilaw_Pavlaka »

Imam osjecaj neki cudan..... :D

Kao da treci entitet "samo sto nije".... :D

Mnogo namazano izgleda Cirilica ovih dana a i poskok jugend takodjer. :?

Hafise?
Dozer

#1417 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Dozer »

Hafis wrote: Ovo prvi put vidim :shock:
Ne mogu da vjerujem da do sada nikad nisi vidio ove papire i da nisi znao da se Covic pisao kao Jugosloven, i jos pisao cirilicom :lol:
Da li znas da je Bakirova Jaca udata za Srbina? Ili ce i ovo biti nekome "novost" nakon 5-10 godina? :D
Last edited by Dozer on 11/01/2017 15:01, edited 1 time in total.
animals

#1418 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by animals »

Alfons Kauders wrote:
animals wrote:
Bodkin wrote:
Nije nista pogrijesio. Hrvati trebaju da zahvaljuju svim bozanstvima sto su srbi bili toliko glupi da zarate 90ih sa 2 miliona bosnjaka u bih.
Da nisu, hrvata ne bi bilo u bih. Ovako imaju isti status koji je srbima franjo ukinuo sa doslovno istim postotkom u ukupnom stanovnistvu

Mislim nemam ja nista protiv, i trebaju imati. Ovo je njihova drzava i bosnjaci nisu napravili etnicko ciscenje ali nemoj suplje iz dijaspore
Aha.. Pa nek se udruze sa Srbima ko im brani..
mogu pocistiti Hrvate i onda zajednicki podijeliti na dva dijela Bosnu..
Jel to ona suplja o jedinima koji se bore za BIH..
sad vidimo i kakvu..
Kme kme... Nemojte se Bosnje priblizavati Srbima... kme kme to je podjela Bosne... kme kme

A kada se mi Hrvati udruzimo sa Srbima da dijelimo Bosnu... to nije podjela... :-)

Fakat mi nije jasno rezonovanje dijela Hrvata u BiH u zadnje vrijeme. Prestanite gledati ka Sarajevu za bilo sta.

Vi se davno odabrali svoju stranu, niste nasi, vec njihovi. Zasto ocekujete da mi ne prilagodimo svoje ponasanje u skladu s tim?

Ovo iskreno pitam, nije zajebancija, ali rado bi da mi ti, Hafis ili bilo ko od vase ekipe (uz izuzetak Lincolna i jos par ljudi koji bas i nisu u tom djiru), objasnite ovaj fenomen. Zasto bi nas trebao da ikad zaboli kurac za vama? Odabrali ste Srbe sa saveznike, podrzali protu-ustavne poteze koji urusavaju DMS (odnosno mir), a ujedno racunate da to nece imati nikakve negativne posljedice na odnose s Bosnjacima?

Moje pitanje je prilicno banalno: Zasto? Zasto ste ocekivali izostanak reakcije s nase strane?

Jer vam je to obecao Bakir, ili Fahro? Sorry, ali kod nas ne vlada jednoumlje kao kod vas. Ima i drugih politickih opcija, ima i nekoliko stotina hiljada ljudi koji ne da se ne slazu s njima, vec ih mrze iz dna duse. Mislis da ce oni sjediti skrstenih ruku? Mislis da oni, obicni ljudi, nece promijeniti svoje ponasanje na nacin koji bas i nece odgovarati Hrvatima? Ili pak mozda mislis da ce oni koji dodju poslije njih dvojice biti bolji za Hrvate, jer meni se cini da ce se desiti upravo suprotno.

Hrvati u BiH su, kao narod, poceli praviti saveznistva sa strankama iz drugih naroda. Ne sa narodima, vec sa strankama. Vezete buducnost naroda uz buducnost politicke opcije, a to je opasno. Dobri odnosi sa Dodikom, Fahrom i Bakirom znace da nema dobrih odnosa s ljudima koji nisu uz njih. Stranke su prolazna kategorija, a vi ste radi surovanja sa strankama zatrovali odnose sa 60% Bosnjaka i 40% Srba koji ne podrzavaju te politicke opcije.
Cuj,ja i ekipa..
kakva ekipa..
dodje tip imrtav hladan napise,kako su Bosnjaci i Srbi dozvolili konstutivnost Hrvatima..
i ja veca budala sto raspravljam sa provokatorima..
Alfons Kauders

#1419 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

Dozer wrote:
Hafis wrote: Ovo prvi put vidim :shock:
Ne mogu da vjerujem da do sada nikad nisi vidio ove papire i da nisi znao da se Covic pisao kao Jugosloven, i jos pisao cirilicom :lol:
Da li znas da je Bakirova Jaca udata za Srbina? Ili ce i ovo biti nekome "novost" nakon 5-10 godina? :D
Tebi haman krepo sarkazam detektor? :D
animals

#1420 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by animals »

Covic je lopov i tacka...
uspot pokusa nesto i za Hrvatski narod ucariti..
a u prvom planu , licna korist..
kao i Sanader..
samo sto je Sanader bio gospodin lopov..
Alfons Kauders

#1421 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

animals wrote:
Alfons Kauders wrote:
animals wrote:
Aha.. Pa nek se udruze sa Srbima ko im brani..
mogu pocistiti Hrvate i onda zajednicki podijeliti na dva dijela Bosnu..
Jel to ona suplja o jedinima koji se bore za BIH..
sad vidimo i kakvu..
Kme kme... Nemojte se Bosnje priblizavati Srbima... kme kme to je podjela Bosne... kme kme

A kada se mi Hrvati udruzimo sa Srbima da dijelimo Bosnu... to nije podjela... :-)

Fakat mi nije jasno rezonovanje dijela Hrvata u BiH u zadnje vrijeme. Prestanite gledati ka Sarajevu za bilo sta.

Vi se davno odabrali svoju stranu, niste nasi, vec njihovi. Zasto ocekujete da mi ne prilagodimo svoje ponasanje u skladu s tim?

Ovo iskreno pitam, nije zajebancija, ali rado bi da mi ti, Hafis ili bilo ko od vase ekipe (uz izuzetak Lincolna i jos par ljudi koji bas i nisu u tom djiru), objasnite ovaj fenomen. Zasto bi nas trebao da ikad zaboli kurac za vama? Odabrali ste Srbe sa saveznike, podrzali protu-ustavne poteze koji urusavaju DMS (odnosno mir), a ujedno racunate da to nece imati nikakve negativne posljedice na odnose s Bosnjacima?

Moje pitanje je prilicno banalno: Zasto? Zasto ste ocekivali izostanak reakcije s nase strane?

Jer vam je to obecao Bakir, ili Fahro? Sorry, ali kod nas ne vlada jednoumlje kao kod vas. Ima i drugih politickih opcija, ima i nekoliko stotina hiljada ljudi koji ne da se ne slazu s njima, vec ih mrze iz dna duse. Mislis da ce oni sjediti skrstenih ruku? Mislis da oni, obicni ljudi, nece promijeniti svoje ponasanje na nacin koji bas i nece odgovarati Hrvatima? Ili pak mozda mislis da ce oni koji dodju poslije njih dvojice biti bolji za Hrvate, jer meni se cini da ce se desiti upravo suprotno.

Hrvati u BiH su, kao narod, poceli praviti saveznistva sa strankama iz drugih naroda. Ne sa narodima, vec sa strankama. Vezete buducnost naroda uz buducnost politicke opcije, a to je opasno. Dobri odnosi sa Dodikom, Fahrom i Bakirom znace da nema dobrih odnosa s ljudima koji nisu uz njih. Stranke su prolazna kategorija, a vi ste radi surovanja sa strankama zatrovali odnose sa 60% Bosnjaka i 40% Srba koji ne podrzavaju te politicke opcije.
Cuj,ja i ekipa..
kakva ekipa..
dodje tip imrtav hladan napise,kako su Bosnjaci i Srbi dozvolili konstutivnost Hrvatima..
i ja veca budala sto raspravljam sa provokatorima..
Ili nisi shvatio sta je Bodkin rekao, ili namjerno izvrces njegove rijeci. Kako bilo, fulas - covjek je rekao da je Franjo ukinuo konstitutivnost Srba u RH, a ne da su Bosnjaci i Srbi "dozvolili" konstitutivnost Hrvatima...

Takodjer, naveo je jos jednu istinu - da Srbi nisu zaratili s nama, odnosno da smo bili saveznici, Hrvata u BiH bi ostalo koliko Srba u Hrvatskoj nakon Oluje. A ni Oluje ne bi bilo, vec bi danas u Hrvatskoj na 30% teritorija imao RSK i nekog njihovog Dodika.

Dakle, on nije rekao da su vam Srbi i Bosnjaci "dozvolili" konstitutivnost, vec da bi vas vasi danasnji saveznici pobili i protjerali sa svoje svete srbske zemlje... Ali nisu mogli radi nerijesenih racuna s Bosnjacima.
zavrzlama

#1422 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by zavrzlama »

I onda kao zastita BIH hrvata da im neko ne bira hrvata koji nije njima po volji ,ni manje ni vise udruzise se sa dodikom da ruse drzavu BIH...de @hafise nismo mala djeca...nije covicu krajnji cilj treci entitet nego podjela BIH i prikljucivanje tog entiteta hrvatskoj...zapitas li se sto su u dejtonu srbi dobili najvise,iz istih razloga sto hrvatima danas ne daju treci entitet,a to je podjela BIH....MZ zna da treci entitet definitivno ubija ideju suzivota i opstanka BIH...Zapad je dao srbima previse uz obecanje da prihvate BIH i zivot sa drugim i drugacijim,sad sto srbi uz prisilu srbije idu ka rusenju BIH i izigravanju obecanog u dejtonu,ne znaci da je ispravno da i BIH hrvati krenu istim putem...problem BIH hrvta i njihove politike je u losoj kalkulaciji,jer kalkulisu da je lakse sa srbima BIH podijeliti,nego sa bosnjacima raditi na ulasku u Nato i EU i tako ponistiti rezultate velikosprske agresije na BIH...ako nista @hafise cinjenica je da ova rahat patnja u konacnici daje ipak prednost probih strani...hrvata je 1991 bilo 860 000,danas je broj srba otprilike toliki a hrvata duplo manje,za samo kratkih 25 godina...nadati se nekoj islamofobiji evrope kao adutu za rusenje BIH(muslimanske drzave) ne pije vode je rni srbi ni hrvati u BIH nisu dovoljno jak faktor da ih matice podrze rizikujuci sukob sa arapskim i muslimanskim svijetom s kojim dobro ekonomski saradjuju...mislim da je vrijeme da covic proba ono sto nikad dosad HDZ nije probao,da se okrene BIH i locira pravog nepriatelja BIH i samih hrvata u BIH....bosnjacima je tako kako im je,vec su navikli na nametnutu rahat patnju,vama @hafise izgleda se obija o glavu ista....do vas je .
Alfons Kauders

#1423 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by Alfons Kauders »

animals wrote:Covic je lopov i tacka...
kao i Sanader..
Jest, lopov je, nista ne valja - i za njeg glasaju 2 od 3 Hrvata u BiH.

Usput, ne vidim da se ijedan Hrvat iz Hercegovine u mojih 10 godina na forumu jednom jedinom rjecju ogradio od njegove politike, ponajprije ove beogradske.

Stoga... Da se ne seremo... S kim si takav si - pricaj ti da je lopov ili neki kurac, ali kada je politika u pitanju, uziva apsolutnu podrsku hrvatskog puka u BiH.
animals

#1424 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by animals »

Alfons Kauders wrote:
Ili nisi shvatio sta je Bodkin rekao, ili namjerno izvrces njegove rijeci. Kako bilo, fulas - covjek je rekao da je Franjo ukinuo konstitutivnost Srba u RH, a ne da su Bosnjaci i Srbi "dozvolili" konstitutivnost Hrvatima...

Takodjer, naveo je jos jednu istinu - da Srbi nisu zaratili s nama, odnosno da smo bili saveznici, Hrvata u BiH bi ostalo koliko Srba u Hrvatskoj nakon Oluje. A ni Oluje ne bi bilo, vec bi danas u Hrvatskoj na 30% teritorija imao RSK i nekog njihovog Dodika.

Dakle, on nije rekao da su vam Srbi i Bosnjaci "dozvolili" konstitutivnost, vec da bi vas vasi danasnji saveznici pobili i protjerali sa svoje svete srbske zemlje... Ali nisu mogli radi nerijesenih racuna s Bosnjacima.
Da,samo je zaboravio, da Srbi ipak vise mrze Bosnjake od Hrvata..
ili barem podjednako..
jer su cistili i jedne i druge..
animals

#1425 Re: - NOVA KRIZA U BOSNI!?

Post by animals »

Alfons Kauders wrote:
animals wrote:Covic je lopov i tacka...
kao i Sanader..
Jest, lopov je, nista ne valja - i za njeg glasaju 2 od 3 Hrvata u BiH.

Usput, ne vidim da se ijedan Hrvat iz Hercegovine u mojih 10 godina na forumu jednom jedinom rjecju ogradio od njegove politike, ponajprije ove beogradske.

Stoga... Da se ne seremo... S kim si takav si - pricaj ti da je lopov ili neki kurac, ali kada je politika u pitanju, uziva apsolutnu podrsku hrvatskog puka u BiH.
Kao i Bakir Bosnjackog, ili Dodik Srpskog..
to je fenomen, koji ja objasnjavam onom..
ako ne glasas za HDZ, pojesce vas Bosnjaci i Srbi..
tako i na druge dvije strane..
Post Reply