Iz Nice brate...TvrtkoTreci wrote:Oklen si
zeNice
Moderator: Benq
Iz Nice brate...TvrtkoTreci wrote:Oklen si
To pitas da ga mozes opipati i ponjeti ako ti se svidja ?TvrtkoTreci wrote:Oklen si
Reci kako jeste i sta se moze desiti i koliko nesto moze kostati,a ne svijet ravnati po sebiTvrtkoTreci wrote:Svakom njegovo. Ne bi te ja dalje zadržavo.Zaitsev wrote:Ako koga zanima, imam u ponudi skoro sve modele Xiaomi. Nove, u fabričkoj kutiji, pisana garancija godinu dana. Ekstra povoljno.![]()
Kolko ti je eto Mi5s
Na PIKu ??Zaitsev wrote:Iz Nice brate...TvrtkoTreci wrote:Oklen si
zeNice
Radnja tebrairac300 wrote:Hoće Zajcev da izmangesa dileju, zna kako će balavca navuć' na tanak led.
Ma zezam se, samo ti razrađuj posao.Zaitsev wrote:Radnja tebrairac300 wrote:Hoće Zajcev da izmangesa dileju, zna kako će balavca navuć' na tanak led.Sve po zakonu!
http://halooozenica.olx.ba/
Bujrum!
Kod mene uskoro na ratekikilika wrote:gdje je u BiH najpovoljnije uzeti Xiaomi mobitele, a da se može platiti na rate; koji bi mi model preporučili - redmi note 3 pro ili Mi 4 (oba 3GB RAM 32 GB dual SIM); hvala
mi4 nije dual sim nit ima od 32gbkikilika wrote:gdje je u BiH najpovoljnije uzeti Xiaomi mobitele, a da se može platiti na rate; koji bi mi model preporučili - redmi note 3 pro ili Mi 4 (oba 3GB RAM 32 GB dual SIM); hvala
Vidi ima li taj model sto te interesujezlo zlo wrote:http://www.procomp.ba/xiaomi/2600-mobit ... dual-.html
Pa jebo ga ti jel ti čuješ sebe? Ima najbolji hardver. Ok. Ali softver mu je kita pa umjesto da ims najbolju kameru, on ima jednu od najgorih u konkurenciji. Vidiš da nije izbalansiran proizvod.TvrtkoTreci wrote:Opet izvaljuješ budalaštinje,
Oko kamere nisi skonto, ima najbolji HARDVER koji se može naći na tržištu, sensor sony imx378 koji je i u Google Pixelu mob-kameri broj 1, a problem je u softveru i to samo po pitanju slika u low-lightu
kao drugo nekome kamera nije ni bitna, a pogotovo u noćnim uslovima
Odma si trebo napisat da ti LIČNO bi izabro prije Honor, tvoj izbor, tvoja stvar, izaberi i Oukitel ak hoćeš![]()
Ali je glupost napisat da je taj telefon bolji od Mi5s jer to jednostavno nije tačno ko god imalo zna tematiku
koliko je kod tebe redmi note 3 pro 3GB RAM 32 GBZaitsev wrote:Kod mene uskoro na ratekikilika wrote:gdje je u BiH najpovoljnije uzeti Xiaomi mobitele, a da se može platiti na rate; koji bi mi model preporučili - redmi note 3 pro ili Mi 4 (oba 3GB RAM 32 GB dual SIM); hvalaU pregovorima sam s bankama
420 je taj model. Ima i model od 16 GB i 2 GB RAMa, on je 340.kikilika wrote:koliko je kod tebe redmi note 3 pro 3GB RAM 32 GBZaitsev wrote:Kod mene uskoro na ratekikilika wrote:gdje je u BiH najpovoljnije uzeti Xiaomi mobitele, a da se može platiti na rate; koji bi mi model preporučili - redmi note 3 pro ili Mi 4 (oba 3GB RAM 32 GB dual SIM); hvalaU pregovorima sam s bankama
Note 2 koristim vec godinu i pol i niti jednom se nije pregrijao niti zablokirao...citroen xm wrote:Pa sam si kontradiktoran. Kažeš da ima najbolju kameru, a onda napravi sranje od slike po noći. E to je razlika u papiru i praksi. Eno Note 4 ima jaku bateriju, a srče je ko lud. Note 2 čim malo opteretiš pregrije se i zablokira. Zato su na Redmi 3 smanjili brzinu procesora. Pogledaj noćne slike na P8 koji je već dugo stari model. Nema zrnke šuma, detalji odlični...
Huawei je ozbiljna kompanija sa svojim razvojnim centrom. A ti ovde uvijek uletiš sa švercerskom pričom kako se za najmanje para dobija najbolji fon. Jest al u limburgu.
Lično Honor 6x ili Mi5, uvijek Honor.
ha, nisam ni vidio da se dotako čak i redmi note 2bzlatko wrote:Note 2 koristim vec godinu i pol i niti jednom se nije pregrijao niti zablokirao...citroen xm wrote:Pa sam si kontradiktoran. Kažeš da ima najbolju kameru, a onda napravi sranje od slike po noći. E to je razlika u papiru i praksi. Eno Note 4 ima jaku bateriju, a srče je ko lud. Note 2 čim malo opteretiš pregrije se i zablokira. Zato su na Redmi 3 smanjili brzinu procesora. Pogledaj noćne slike na P8 koji je već dugo stari model. Nema zrnke šuma, detalji odlični...
Huawei je ozbiljna kompanija sa svojim razvojnim centrom. A ti ovde uvijek uletiš sa švercerskom pričom kako se za najmanje para dobija najbolji fon. Jest al u limburgu.
Lično Honor 6x ili Mi5, uvijek Honor.
______________________________________"Nakon otvaranja poštanskih vreća u Izmjeničnoj pošti 71003 Sarajevo utvrđeno je da se radi o velikom broju pošiljaka sa otisnutim poštanskim žigom sa datumom iz mjeseca oktobra i novembra 2016. godine, te procjenjujemo je oko 90 posto ukupne količine prispjelih pošiljaka sa kašnjenjem u prispjeću u Bosnu i Hercegovinu.
Vrati pare ljudima.Sarajevski-Seljak wrote:Meni danas stize powerbank, dva kabla ona magnetna i 2 silikonska za zenin Iphone, a 20.12 mi vratili pare za sve to
irac300 wrote:Vrati pare ljudima.Sarajevski-Seljak wrote:Meni danas stize powerbank, dva kabla ona magnetna i 2 silikonska za zenin Iphone, a 20.12 mi vratili pare za sve to