Rezultati izbora 2016

Post Reply
VjecitiStudent

#1401 Re: Rezultati izbora 2016

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:Gdje mogu procitati dabli je neki kandidat usao u PV?Zanima me jer sam glasala,samo jednu.osobu sa liste. Imao je broj 19
Ušao je.
Heller

#1402 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Heller »

KatarinaKosaca wrote:Gdje mogu procitati dabli je neki kandidat usao u PV?Zanima me jer sam glasala,samo jednu.osobu sa liste. Imao je broj 19
Koja opšćina, pogledaj na izbori.ba kolko glasova ima a ja ću ti reć kolko mu treba za OV
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1403 Re: Rezultati izbora 2016

Post by KatarinaKosaca »

Heller wrote:
Koja opšćina, pogledaj na izbori.ba kolko glasova ima a ja ću ti reć kolko mu treba za OV
Dr stevanovic SDP ...ne vidim tu individualnu.opciju....
KatarinaKosaca

#1404 Re: Rezultati izbora 2016

Post by KatarinaKosaca »

VjecitiStudent wrote:
Ušao je.
Hvala a kako znas akp ti nije.mrsko objasnjavat :mrgreen:
Edin H.

#1405 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Edin H. »

omar little wrote:ee a onaj sto je viko otvarat muzeje da se narod zaposljava, zatvarat fabrike da se popravi kvaliteta zraka, zenica cini mi se bi, kako on prodje? :D
Treace dosta vremena i truda da razivije ekolosku svijest kod naseg naroda. :oops:
VjecitiStudent

#1406 Re: Rezultati izbora 2016

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:
Heller wrote:
Klikneš stranku.
KatarinaKosaca

#1407 Re: Rezultati izbora 2016

Post by KatarinaKosaca »

raoul duke wrote:Pobjedaaa :sretan:
hdje? Kone?
VjecitiStudent

#1408 Re: Rezultati izbora 2016

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:
VjecitiStudent wrote:
Ušao je.
Hvala a kako znas akp ti nije.mrsko objasnjavat :mrgreen:
SDP je najvjerovatnije osvojio 4. mjesta, a nalazi se na 4. mjestu liste.
Veliki uspjeh, pogotovo što su ga šupci stavili na dno liste.
megaman4

#1409 Re: Rezultati izbora 2016

Post by megaman4 »

Je li to Durakovic ostao nacelnik Srebrenice? Ima li ko info iz prve ruke?
Heller

#1410 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Heller »

KatarinaKosaca wrote:
Heller wrote:
Ja pitam za opštinu :mrgreen: SDP će u centru imati 4 ili 5 vijećnika, mrsko mi sad računat u detalje
Last edited by Heller on 03/10/2016 20:18, edited 1 time in total.
detroit-mercy

#1411 Re: Rezultati izbora 2016

Post by detroit-mercy »

dječak sa šibicama wrote:Nekim ljudima ne vrijedi ni emigrirati.

Ja recimo kakve sam srece, da preselim u Windsor Kanada, za tri godine na lokalnim izborima bi pobijedio neki Becirbey.
Stas u Windsor-u, jebote Winsdor, jes da ima par dobrih stripbarova :mrgreen: ostalo je prdimahovina :mrgreen: .
Nisi mogo rahat u prodavnicu otic od ovih iz Windsora, sreca pa kanadski dollar malo grohnu da vise ne moram gledat lumberjacks po prodavnicama :mrgreen: .
dječak sa šibicama

#1412 Re: Rezultati izbora 2016

Post by dječak sa šibicama »

detroit-mercy wrote:
dječak sa šibicama wrote:Nekim ljudima ne vrijedi ni emigrirati.

Ja recimo kakve sam srece, da preselim u Windsor Kanada, za tri godine na lokalnim izborima bi pobijedio neki Becirbey.
Stas u Windsor-u, jebote Winsdor, jes da ima par dobrih stripbarova :mrgreen: ostalo je prdimahovina :mrgreen: .
Nisi mogo rahat u prodavnicu otic od ovih iz Windsora, sreca pa kanadski dollar malo grohnu da vise ne moram gledat lumberjacks po prodavnicama :mrgreen: .
Znas sta nasi windzordjani kazu za Detroit? kaze, idemo na rijeku da gledamo u Detroit, ne treba nam zoo vrt :P :D
KatarinaKosaca

#1413 Re: Rezultati izbora 2016

Post by KatarinaKosaca »

Heller wrote: Ja pitam za opštinu :mrgreen:
centar, ali pbjasni.mi @vjeciti upravo...
detroit-mercy

#1414 Re: Rezultati izbora 2016

Post by detroit-mercy »

dječak sa šibicama wrote:
detroit-mercy wrote: Stas u Windsor-u, jebote Winsdor, jes da ima par dobrih stripbarova :mrgreen: ostalo je prdimahovina :mrgreen: .
Znas sta nasi windzordjani kazu za Detroit? kaze, idemo na rijeku da gledamo u Detroit, ne treba nam zoo vrt :P :D
Jebes seljake :mrgreen:
Btw, kakav ZOO, ZOO je mila majka sta se sve moze vidjeti :mrgreen: .
llull

#1415 Re: Rezultati izbora 2016

Post by llull »

megaman4 wrote:Je li to Durakovic ostao nacelnik Srebrenice? Ima li ko info iz prve ruke?
Rikta se da bude kako treba ...
mirsek

#1416 Re: Rezultati izbora 2016

Post by mirsek »

KatarinaKosaca wrote:
Heller wrote: Ja pitam za opštinu :mrgreen:
centar, ali pbjasni.mi @vjeciti upravo...
Nije sve objasnjeno. Prvo mora osvojiti minimalno 10% od ukupnog broja glasova stranke na izborima da bi mu se pikao redni broj na osnovu osvojenih glasova za njega.
Znaci ako je stranka dobila 5 mandata a samo 4 kandidata unutar liste imaju preko 10% glasova stranke onda samo oni direktno idu u OV.
Peti clana se bira unutar stranke na osnovu rednog broja na listi gdje manji broj ima prednost.Tako za petog clana moze biti izabran neko ko ima npr. 10 glasova i redni broj 6. a nece biti izabran neko ko ima 100 glasova i redni broj 10.
Crvene_brigade

#1417 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Crvene_brigade »

Ljigavac Slaven Kovačević, predsjednik OO SDP Centar Sarajevo nakon teškog stranačkog i ličnog poraza na izborima, objavio je putem Facebooka (?!) kako je spalio člansku karticu SDP? :-)

Slavena Kovačevića brojne staranačke kolege optužuju za otvorenu saradnju sa SDA i opstrukciju izborne kampanje SDP-a u Općini Centar Sarajevo.

Slavena Kovačevića optužuje se i za teške finansijske malverzacije i otuđenje/krađu stranačkog novca tokom relativno kratkog i neuspješnog vođenja SDP-a u Općini Centar Sarajevo.
Last edited by Crvene_brigade on 03/10/2016 20:31, edited 1 time in total.
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#1418 Re: Rezultati izbora 2016

Post by sabina1 »

Crvene_brigade wrote:Ljigavac Slaven Kovačević, predsjednik OO SDP Centar Sarajevo nakon teškog stranačkog i ličnog poraza na izborima objavio je putem Facebooka kako je spalio člansku karticu SDP? :-)

Slavena Kovačevića brojne staranačke kolege optužuju za otvorenu saradnju sa SDA i opstrukciju izborne kampanje SDP-a u Općini Centar Sarajevo.

Slavena Kovačevića optužuje se i za teške finansijske malverzacije i otuđenje/krađu stranačkog novca tokom relativno kratkog i neuspješnog vođenja SDP-a u Općini Centar Sarajevo.
Koliko mandata je taj odradio dva ili tri ?
Hvala.
channel10

#1419 Re: Rezultati izbora 2016

Post by channel10 »

Tarzo wrote:Image

Kad nam je ovo Fahro porast'o?
I ovaj forum pao qrcu za usi. Proslo vise od 24 sata, a da se nije saznalo ko je ova crnka :D .
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1420 Re: Rezultati izbora 2016

Post by _BataZiv_0809 »

Crnka me moze imati.
basicm

#1421 Re: Rezultati izbora 2016

Post by basicm »

_BataZiv_0809 wrote:Crnka me moze imati.
Stani u red :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
splinter

#1422 Re: Rezultati izbora 2016

Post by splinter »

Dokle je dobacio Denis Challenger ?
Crvene_brigade

#1423 Re: Rezultati izbora 2016

Post by Crvene_brigade »

sabina1 wrote:
Crvene_brigade wrote:Ljigavac Slaven Kovačević, predsjednik OO SDP Centar Sarajevo nakon teškog stranačkog i ličnog poraza na izborima objavio je putem Facebooka kako je spalio člansku karticu SDP? :-)

Hvala.
@sabina1,

Bio je općinski vijećnik od 2000. godine, ali ovaj put, na sreću nije uspio obnoviti mandat. U jednom mandatu je obavljao dužnost predsjedavajućeg Općinskog vijeća Centar, a tokom prošlog, zamjenika predsjedavajućeg Općinskog vijeća Centar.

Za sve ove godine inkasirao je nekoliko stotina hiljada KM, a da građani/ke nisu imali, ama baš nikakve koristi od ovog besposličara i općinskog uhljeba.
VjecitiStudent

#1424 Re: Rezultati izbora 2016

Post by VjecitiStudent »

Crvene_brigade wrote:
sabina1 wrote:

Hvala.
@sabina1,

Bio je općinski vijećnik od 2000. godine, ali ovaj put, na sreću nije uspio obnoviti mandat. U jednom mandatu je obavljao dužnost predsjedavajućeg Općinskog vijeća Centar, a tokom prošlog, zamjenika predsjedavajućeg Općinskog vijeća Centar.

Za sve ove godine inkasirao je nekoliko stotina hiljada KM, a da građani/ke nisu imali, ama baš nikakve koristi od ovog besposličara i općinskog uhljeba.
Baš kao i od ostatka SDP-a
detroit-mercy

#1425 Re: Rezultati izbora 2016

Post by detroit-mercy »

_BataZiv_0809 wrote:Crnka me moze imati.
Prvo se potrudi saznaj tko je doticna, pa onda stani u red :mrgreen: Ako saznas tko je, moze se pomaci za dva mjesta naprijed :mrgreen: .
Post Reply