Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
mali_balon wrote:Joj sad ce razni uvlakaci doci da hvale cmolju kako je on super kul i tako to itd itd....a vidi se da nije mogo izdrazt....ko biva niko me ne spominje odo ja onako malo ko neofirno da se pojavim hihihihihijjjjj
nisam dupeuvlakac ,ali chmoljo po mome misljenju radi dobar posao ... jeli cool to neznam ,ali to sada nije ni vazno
A ti baloncicu prvo porasti pa se onda javi na temi
mali_balon wrote:Joj sad ce razni uvlakaci doci da hvale cmolju kako je on super kul i tako to itd itd....a vidi se da nije mogo izdrazt....ko biva niko me ne spominje odo ja onako malo ko neofirno da se pojavim hihihihihijjjjj
cudno mi da niko ne spomenu onog sa lj&s, sto nije dao zeni da ga oralno zadovoljava pa da mu ljubi djecu
Ta rečenica je iz nekog filma, mislim da je De Niro ili Al PAcino izjavio tome nešto slično,
Radnja je Las Vegas, mafija ovo ono ne mogu da se sjetim.
ma to je bilo u onom periodu kad je kumbelrator zaljev'o kolom, ovaj sve zene q... nazivao, jos je dedan bio ne mogu nika da mu se sjetim, sto ih je lozio... sjecam se da se satima nisam mogla pomaci od komp. koja su to plakanja bila...
supercali wrote:pa jednog smo forumasa ja i jedna forumasica poslali da je ceka sa ruzom u ruci kod katedrale a mi sjedili preko puta i gledali
koji su to pisevi bili
ja predlozio to toj forumasici a ona pristala
i sto je najgore tad se prvi put vidjeli uzivo da bi gledali ovoga kako ceka
Moj rodjak je upoznao ovdje na forumu jednu djevojku nije mi rekao koji joj je nick , uglavnom forum, prepucavanje tamo vamo dok nisu skontali da zive u istoj drzavi i kasnije skontaju da zive u istom gradu te zapadne drzave , Dopisivali su se pravo dugo i on je stalno pitao za sliku a ona njemu nikada da posalje i hajde mjenjaju telefonske brojeve gdje se dogovore da se nadju na jednoj autobuskoj stanici gdje ce on nju da pokupi pa idu na "kafu" . dogovore se oni on ode na tu stanicu u to i to vrijeme i da je pokupi da idu ha kahvu .Dojde on auto mu upaljen i ceka i ceka i ugasi auto kada u tom trenutku odvali djevojka vrata i hop na sjediste ,vkada ona ono pravo masallah
Sada nastaje mali problem , djevojka nije njegov tip kako je se otarasiti . Dalje sta se desilo mozete se predpostaviti
HAVANA wrote:A gdje je onaj chumuyambubejfdkhjh,ode on negdje vani cini mi se?
je li ono on riješio neki kriminalistički slučaj, čini mi se neko nekoga zbo na Mojmilu, pa on otkrio počinitelja, možda baš na forumu naspiso "taj je", i stvarno tako ispalo?