tututuuuu wrote:
ma pazi, ne samo to... nesto sam se bas misllio i bi mi mrsko pisati... A zasto nisu stavili neku prosjecnu Arapkinju od 50 plus za reklamu ovog burkinija? zasto su stavili mladu i zgodnu curu (s pocupanim obrvama)?

Reklamiraju burkini ljepotom i seksualnoscu koji je tu da bi kao sakrio, kao, ljepotu i sexualnost zene... ludilo brale. Osobito daobro sakrije seksualnost ovi starih Arapkinja. Kazem ja, bitno je ispuniti tu neku polu formu, a sto bit nema veze sa zdravim razumom, nikom nista...
Bez obzira koliko tebi i drugima islam isao na zivce, bez obzira koliko ga smatrali apsurdnim, bez obzira koliko ga ismijavali - kakve to veze ima sa pravom neke zene da nosi burkini?
Smatrate je licemjernom? Ok, jeste licemjerna. Kakve to veze ima sa njenim pravom da nosi burkini?
Mislite da ste bolji, napredniji, obrazovaniji od nje? Ok, mislite i dalje. Kakve to veze ima sa njenim pravom da nosi burkini?
Mislite da je islam religija mrznje, nasilja i terorizma? Ok, mislite i dalje. Kakve to veze ima sa pravom ove zene da nosi burkini?
"Nisam islamofob, ali mi muslimani idu na zivce i smatram ih glupim" How yes no.
Krscanin ste? Procitajte Bibliju, poslije toga ce vam "A song of ice and fire" biti kao "Jezeva kucica".
Ateist ste? Pogledajte djela prononsiranih ateista Staljina i Mao Ce Tunga.
Kako ono rece Josua ben Jozef... ko je bez grijeha, neka baci prvi kamen.