medvjed23 wrote:
eee.. zato sam i rekao "selektivno"
ako bih ostvario željeni priliv bitkoina i kupio knjigu, valjda bih u njoj našao bar dvije rečenice pogodne za citiranje sa svrhom obaranja tvoje argumentacije.. naravno, problem bi nastao ako bi i ti, oslonivši se na urođenu žemsku prepredenost, našla način da se ogrebeš od mecenu iz roda kanarinaca.. u tom slučaju i ti bi se dokopala knjige i zasula bi me kontracitatima, a meni bi preostalo samo da glumim da sam se zaposlio i da nemam vremena za forum
Odmah i u startu te upozoravam...ako ikad budem u mogućnosti da nabavim tu knjigu - nabaviću je, a do tad vrebaću je na svakom koraku i kad je ugledam neću birati sredstva da se tog blaga dočepam. Inače, Zdenko Lešić je za mene autoritet u rangu Škaljić, Skok, Focht - a to znači: neupitan, nepobitan i jedino sam sebi konkurencija, tako da...unaprijed se radujem toj ''borbi titana''
i fino, prijateljski te savjetujem da...da se što prije zaposliš, na neodređeno, jer to te jedino može spasiti.
A, kad smo već kod Lešića, ako imaš viška slobodnog vremena... žrakni malo u njegovu
''Teoriju književnosti''
samo da vidiš šta te sve čeka i u šta se upuštaš.
medvjed23 wrote:joj, ovo je vako, 100%..
moj stih je samo moj i ne dam ga nikome, a srećom niko ga ni neće 
jedino kad nekome posvetim pjesmu, ostavljam mogućnost prenosa malog procenta vlasništva

ko biva: eto ti je, napiso sam ti je, tvoja je, al je ipak u većoj mjeri moja
jedno pitanje za svakoga kome nije mrsko odgovoriti: je li vam ikad posvećena pjesma i, ako jeste, je li bila čemu?

u mom slučaju, oba odgovora su afirmativna

Srećom, je li...

e, pa, koliko me sjećanje služi...ti nisi te sreće, JER... @piupiu i @mojamalenkost izričito smo zahtijevali da podijeliš s nama barem jednu tvoju pjesmu - tojest žemski suptilno vršili pritisak da se domognemo tog ''komadića tvoje duše'' - na dobrovoljnoj bazi, naravno
a onda si ti nešto zamuljao, nevješto izmislijo nake birokratije: bla, bla, truć... i vješto izbjegao podijeliti s nama svoje stihove.
Eto, samo da se zna, pando...