Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

DonEmir

#1401 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by DonEmir »

perfekcionista1 wrote:gledaj samo osmijeha papketa nakon poraza od kipra, i bjezanja od odgovornosti. Koji olos od covjeka i trenera. I vi podrzavate ovu neznalicu. Nije ni cudo sto nam je drzava u ovakvom stanju, ocigledno nas narod i ne zasluzuje bolje jer su mu idoli neznalice i lopovi

:( :( :roll:

Papke :oops: dno dna..
Paul F.

#1402 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Vidim da dok sam ja bio na službenom putu :D niko nije ništa postavljao.
Osmo kolo. Strategija Red Stara je jasna. Sačekati da se protivnički golman smrzne pa onda napasti. :D
Pada jaka kiša i obje ekipe loše igraju. Ipak ETG dominira. Pred kraj tekme, Red Star se primiče golu i greškom golmana zabija. Ovo na prvi pogled izgleda ko ofsajd ali nije. Golman je javno priznao grešku mada mislim da ga treba razumjeti. Bez veze je kisnuo sahat i po i po prvi put vidio iz blizine protivničke igrače. Helem, da je tekmu u birtiji presjedio, isti bi rezultat bio. :D
https://www.youtube.com/watch?v=uO87TFW5bdg
Paul F.

#1403 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Deveto kolo. Prvo poluvrijeme protivnik dominira ali nema golova. Na poluvremenu Pape pravi neke izmjene. Evian igra mnogo bolje i zabija dva gola. Na konferenciji za štampu nakon tekme, imao sam utisak kao da se Pape maltene pravda za izmjene. Kao, stvarno je morao jer se onako više nije moglo. To me potsjeti na Lakine teorije o spiskovima za selektore. :D
https://www.youtube.com/watch?v=NEbJ8Rt8fDM
Paul F.

#1404 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Deseto kolo. Prvo poluvrijeme ETG dominira i zabija dva gola. Drugo poluvrijeme, protivnik pravi izmjene i postaje ofanzivniji. Pape sklanja par bitnih igrača da ih sačuva za sljedeću tekmu. Protivnik dominira i zabija jedan gol. https://www.youtube.com/watch?v=MlDdNJL4G4M
Paul F.

#1405 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by Paul F. »

Jedanaesto kolo. Subota 17 oktobar 14 sati. Teško gostovanje kod apsolutnog lidera grupe. 22 poena sa utakmicom manje. Meš čini da će Bein prenositi kompletnu utakmicu. Mislim da je najvjerovatniji poraz i navala pacijenata na ovu temu. :D
luckylaka

#1406 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:Jedanaesto kolo. Subota 17 oktobar 14 sati. Teško gostovanje kod apsolutnog lidera grupe. 22 poena sa utakmicom manje. Meš čini da će Bein prenositi kompletnu utakmicu. Mislim da je najvjerovatniji poraz i navala pacijenata na ovu temu. :D
Ma ovu pusimo garant jer je Dijon i Metz glavni kandidati za ulazak u visi rang.Naravno pacijenti jedva cekaju ,cak mislim da ce i terapiju propustiti samo da bi se ovdje nacrtali.naravno ja vjerujem u Safeta a i poraz je sastavni dio igre sto mali mozgovi ne mogu ukapirati.Sretno Sajo uz pjesmu,,Nek puknu dusmani" :-D
luckylaka

#1407 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

Moze i ova(koji su ovo levati sto Safetu pjevaju :D )
https://www.youtube.com/watch?v=FgJt42UMOjA
mO k3

#1408 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

Paul F. wrote:Safet i Meša su klupski treneri. Prašinari, što bi se reklo. Forumski treneri su klasa iznad. U stanju su analizirati utakmicu koju nisu gledali ili pak izabrati najboljih 11 bez provjere forme na treningu. Za prašinare je to nemoguća misija. Forumski treneri su posebno cijenjeni u fudbalskim krugovima a žene prosto lude za njima. Forumski trener ne može biti svako. Nema smisla porediti prašinare sa elitom.
:thumbup: :lol:

Ovdje ih ima hrpa :D ... neznam koji moj treba savezu safet,mesa ovaj onaj kada sve mogu ovdje doci pokupiti , kopirati sa ovoga foruma i mi cemo biti svjetski prvaci
mO k3

#1409 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

luckylaka wrote:
Paul F. wrote:Jedanaesto kolo. Subota 17 oktobar 14 sati. Teško gostovanje kod apsolutnog lidera grupe. 22 poena sa utakmicom manje. Meš čini da će Bein prenositi kompletnu utakmicu. Mislim da je najvjerovatniji poraz i navala pacijenata na ovu temu. :D
Ma ovu pusimo garant jer je Dijon i Metz glavni kandidati za ulazak u visi rang.Naravno pacijenti jedva cekaju ,cak mislim da ce i terapiju propustiti samo da bi se ovdje nacrtali.naravno ja vjerujem u Safeta a i poraz je sastavni dio igre sto mali mozgovi ne mogu ukapirati.Sretno Sajo uz pjesmu,,Nek puknu dusmani" :-D
:mrgreen: :thumbup:
perfekcionista1

#1410 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by perfekcionista1 »

luckylaka wrote: Ma ovu pusimo garant jer je Dijon i Metz glavni kandidati za ulazak u visi rang.Naravno pacijenti jedva cekaju ,cak mislim da ce i terapiju propustiti samo da bi se ovdje nacrtali.naravno ja vjerujem u Safeta a i poraz je sastavni dio igre sto mali mozgovi ne mogu ukapirati.Sretno Sajo uz pjesmu,,Nek puknu dusmani" :-D
veci su pacijenti oni kojima sajo placa da ga podrzavaju na forumu iako ga 90% bosanaca vise ne gotivi jer je ukaljao obraz guranjem svog amidzica, igraca iz bratove agencije i sramotnim ponasanjem u slucaju Zukanovic. Zaboravili ste sta je uradio nasem Zuki, LJILJANU, ZMAJU.
mO k3

#1411 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

perfekcionista1 wrote:
luckylaka wrote: Ma ovu pusimo garant jer je Dijon i Metz glavni kandidati za ulazak u visi rang.Naravno pacijenti jedva cekaju ,cak mislim da ce i terapiju propustiti samo da bi se ovdje nacrtali.naravno ja vjerujem u Safeta a i poraz je sastavni dio igre sto mali mozgovi ne mogu ukapirati.Sretno Sajo uz pjesmu,,Nek puknu dusmani" :-D
veci su pacijenti oni kojima sajo placa da ga podrzavaju na forumu iako ga 90% bosanaca vise ne gotivi jer je ukaljao obraz guranjem svog amidzica, igraca iz bratove agencije i sramotnim ponasanjem u slucaju Zukanovic. Zaboravili ste sta je uradio nasem Zuki, LJILJANU, ZMAJU.
neznam koliko placa sajo drugima ,ali meni je elhamdulilah :) ... slabo tebe placa druga frakcija :mrgreen:
trcicu trceci

#1412 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by trcicu trceci »

Meni Pape daje 200 eura mjeseno, ne zalim se
mO k3

#1413 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

trcicu trceci wrote:Meni Pape daje 200 eura mjeseno, ne zalim se
izvinu ,ali tvoji tekstovi nisu vrijedni 200 ojrona.. ti ako dobijes 10 u vrh glave :mrgreen:
trcicu trceci

#1414 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by trcicu trceci »

mO k3 wrote:
izvinu ,ali tvoji tekstovi nisu vrijedni 200 ojrona.. ti ako dobijes 10 u vrh glave :mrgreen:
Nemoj da ti racun ispostavim :D pa samo za poznatu parolu na forumu"Pape, normalna raja je uz tebe" sam dobio hiljadarku. Nego, koliko tebi placa ako nije tajna?
mO k3

#1415 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

trcicu trceci wrote:
mO k3 wrote:
Nemoj da ti racun ispostavim :D pa samo za poznatu parolu na forumu"Pape, normalna raja je uz tebe" sam dobio hiljadarku. Nego, koliko tebi placa ako nije tajna?
jeste tajna je :mrgreen: , jos uz to imam za svaku tekmu kada igraju kod kuce ulaznice za citavu familiju ... jedno 20 ljudi
trcicu trceci

#1416 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by trcicu trceci »

eki ulaznice, morat cu i ja to traziti :evil:
trcicu trceci

#1417 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by trcicu trceci »

Samo Laki je ja mislim najvise placen, to mi je i Pape govorio
mO k3

#1418 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

:mrgreen:
trcicu trceci wrote:eki ulaznice, morat cu i ja to traziti :evil:
lose si se prodi trkac... od mene je jos vise dobio laka njemu kada dolazi iz obamaland na utakmice eviana sajo posalje aFijon po njega ..... tebe mi :mrgreen:
mO k3

#1419 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

leškarenje wrote:Ja priznajem da se ne zalažem ko neki,ali sam uvijek bio na Papetovoj strani.. molio bih da se u tim dilovima računa i na mene 8)
pokusacemo te uracunati... ali malo se vise potrudi :mrgreen:
luckylaka

#1420 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

trcicu trceci wrote:Samo Laki je ja mislim najvise placen, to mi je i Pape govorio
Jbga ja skoro napisa da sam licno dobio poziv od najuspjesnijeg BiH selektora da budem njegov gost ili na utakmici Eviana ili na europskom prvenstvu(ako se BiH plasira)Kaze Safet Da su se nasi igraci ovoliko borili na terenu za mene koliko se ti boris na forumu mi bi bili svjetski prvaci a sad bi vec imali obezbjedjen odlazak na euro"Hvala Safete.Koji je to gospodin.Ipak i ja bi radije nesto u keshu nego ove pozive za gostovanje.To nesto i kosta a ovo bas nista.Sretno Safete.
mO k3

#1421 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

luckylaka wrote:
trcicu trceci wrote:Samo Laki je ja mislim najvise placen, to mi je i Pape govorio
Jbga ja skoro napisa da sam licno dobio poziv od najuspjesnijeg BiH selektora da budem njegov gost ili na utakmici Eviana ili na europskom prvenstvu(ako se BiH plasira)Kaze Safet Da su se nasi igraci ovoliko borili na terenu za mene koliko se ti boris na forumu mi bi bili svjetski prvaci a sad bi vec imali obezbjedjen odlazak na euro"Hvala Safete.Koji je to gospodin.Ipak i ja bi radije nesto u keshu nego ove pozive za gostovanje.To nesto i kosta a ovo bas nista.Sretno Safete.
Neznam kako je kod tebe ,ali mene je vec mesa kontaktirao :mrgreen:
luckylaka

#1422 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

mO k3 wrote:
luckylaka wrote:
Neznam kako je kod tebe ,ali mene je vec mesa kontaktirao :mrgreen:
:lol: Ti ko bivse komunjare.Ja kontam otvoriti F.B. stranicu Podrska najboljem BiH selektoru Meshi ali bojim se da Safet nece sta uhatoriti :-D A i Safet nesto prica da ako Mesha ne uspije u ovim kvalifikacijama da bi ga mozda uzeo za pomocnog trenera u Evian. :P
mO k3

#1423 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by mO k3 »

Mene je mesa kontaktirao preventivno .. nedo bog ako pocne paljba po njim .. ujedno sam mu dao i tvoju adresu
luckylaka

#1424 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by luckylaka »

mO k3 wrote:Mene je mesa kontaktirao preventivno .. nedo bog ako pocne paljba po njim .. ujedno sam mu dao i tvoju adresu
Hvala brate.Moramo se drzati skupa jer nas napadaju sa svih strana.Al sve cemo izdrzati dok para kaplje. :P
teta marica druga

#1425 Re: Safet Susic trener Eviana

Post by teta marica druga »

Meni Safet kupio dužu motku da još lakše preskačem perfekcionistu. :)
Locked