Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
perfekcionista1 wrote:gledaj samo osmijeha papketa nakon poraza od kipra, i bjezanja od odgovornosti. Koji olos od covjeka i trenera. I vi podrzavate ovu neznalicu. Nije ni cudo sto nam je drzava u ovakvom stanju, ocigledno nas narod i ne zasluzuje bolje jer su mu idoli neznalice i lopovi
Vidim da dok sam ja bio na službenom putu niko nije ništa postavljao.
Osmo kolo. Strategija Red Stara je jasna. Sačekati da se protivnički golman smrzne pa onda napasti.
Pada jaka kiša i obje ekipe loše igraju. Ipak ETG dominira. Pred kraj tekme, Red Star se primiče golu i greškom golmana zabija. Ovo na prvi pogled izgleda ko ofsajd ali nije. Golman je javno priznao grešku mada mislim da ga treba razumjeti. Bez veze je kisnuo sahat i po i po prvi put vidio iz blizine protivničke igrače. Helem, da je tekmu u birtiji presjedio, isti bi rezultat bio. https://www.youtube.com/watch?v=uO87TFW5bdg
Deveto kolo. Prvo poluvrijeme protivnik dominira ali nema golova. Na poluvremenu Pape pravi neke izmjene. Evian igra mnogo bolje i zabija dva gola. Na konferenciji za štampu nakon tekme, imao sam utisak kao da se Pape maltene pravda za izmjene. Kao, stvarno je morao jer se onako više nije moglo. To me potsjeti na Lakine teorije o spiskovima za selektore. https://www.youtube.com/watch?v=NEbJ8Rt8fDM
Deseto kolo. Prvo poluvrijeme ETG dominira i zabija dva gola. Drugo poluvrijeme, protivnik pravi izmjene i postaje ofanzivniji. Pape sklanja par bitnih igrača da ih sačuva za sljedeću tekmu. Protivnik dominira i zabija jedan gol. https://www.youtube.com/watch?v=MlDdNJL4G4M
Jedanaesto kolo. Subota 17 oktobar 14 sati. Teško gostovanje kod apsolutnog lidera grupe. 22 poena sa utakmicom manje. Meš čini da će Bein prenositi kompletnu utakmicu. Mislim da je najvjerovatniji poraz i navala pacijenata na ovu temu.
Paul F. wrote:Jedanaesto kolo. Subota 17 oktobar 14 sati. Teško gostovanje kod apsolutnog lidera grupe. 22 poena sa utakmicom manje. Meš čini da će Bein prenositi kompletnu utakmicu. Mislim da je najvjerovatniji poraz i navala pacijenata na ovu temu.
Ma ovu pusimo garant jer je Dijon i Metz glavni kandidati za ulazak u visi rang.Naravno pacijenti jedva cekaju ,cak mislim da ce i terapiju propustiti samo da bi se ovdje nacrtali.naravno ja vjerujem u Safeta a i poraz je sastavni dio igre sto mali mozgovi ne mogu ukapirati.Sretno Sajo uz pjesmu,,Nek puknu dusmani"
Paul F. wrote:Safet i Meša su klupski treneri. Prašinari, što bi se reklo. Forumski treneri su klasa iznad. U stanju su analizirati utakmicu koju nisu gledali ili pak izabrati najboljih 11 bez provjere forme na treningu. Za prašinare je to nemoguća misija. Forumski treneri su posebno cijenjeni u fudbalskim krugovima a žene prosto lude za njima. Forumski trener ne može biti svako. Nema smisla porediti prašinare sa elitom.
Ovdje ih ima hrpa ... neznam koji moj treba savezu safet,mesa ovaj onaj kada sve mogu ovdje doci pokupiti , kopirati sa ovoga foruma i mi cemo biti svjetski prvaci
Paul F. wrote:Jedanaesto kolo. Subota 17 oktobar 14 sati. Teško gostovanje kod apsolutnog lidera grupe. 22 poena sa utakmicom manje. Meš čini da će Bein prenositi kompletnu utakmicu. Mislim da je najvjerovatniji poraz i navala pacijenata na ovu temu.
Ma ovu pusimo garant jer je Dijon i Metz glavni kandidati za ulazak u visi rang.Naravno pacijenti jedva cekaju ,cak mislim da ce i terapiju propustiti samo da bi se ovdje nacrtali.naravno ja vjerujem u Safeta a i poraz je sastavni dio igre sto mali mozgovi ne mogu ukapirati.Sretno Sajo uz pjesmu,,Nek puknu dusmani"
luckylaka wrote:
veci su pacijenti oni kojima sajo placa da ga podrzavaju na forumu iako ga 90% bosanaca vise ne gotivi jer je ukaljao obraz guranjem svog amidzica, igraca iz bratove agencije i sramotnim ponasanjem u slucaju Zukanovic. Zaboravili ste sta je uradio nasem Zuki, LJILJANU, ZMAJU.
luckylaka wrote:
veci su pacijenti oni kojima sajo placa da ga podrzavaju na forumu iako ga 90% bosanaca vise ne gotivi jer je ukaljao obraz guranjem svog amidzica, igraca iz bratove agencije i sramotnim ponasanjem u slucaju Zukanovic. Zaboravili ste sta je uradio nasem Zuki, LJILJANU, ZMAJU.
neznam koliko placa sajo drugima ,ali meni je elhamdulilah ... slabo tebe placa druga frakcija
trcicu trceci wrote:Meni Pape daje 200 eura mjeseno, ne zalim se
izvinu ,ali tvoji tekstovi nisu vrijedni 200 ojrona.. ti ako dobijes 10 u vrh glave
Nemoj da ti racun ispostavim pa samo za poznatu parolu na forumu"Pape, normalna raja je uz tebe" sam dobio hiljadarku. Nego, koliko tebi placa ako nije tajna?
trcicu trceci wrote:Meni Pape daje 200 eura mjeseno, ne zalim se
izvinu ,ali tvoji tekstovi nisu vrijedni 200 ojrona.. ti ako dobijes 10 u vrh glave
Nemoj da ti racun ispostavim pa samo za poznatu parolu na forumu"Pape, normalna raja je uz tebe" sam dobio hiljadarku. Nego, koliko tebi placa ako nije tajna?
jeste tajna je , jos uz to imam za svaku tekmu kada igraju kod kuce ulaznice za citavu familiju ... jedno 20 ljudi
trcicu trceci wrote:Samo Laki je ja mislim najvise placen, to mi je i Pape govorio
Jbga ja skoro napisa da sam licno dobio poziv od najuspjesnijeg BiH selektora da budem njegov gost ili na utakmici Eviana ili na europskom prvenstvu(ako se BiH plasira)Kaze Safet Da su se nasi igraci ovoliko borili na terenu za mene koliko se ti boris na forumu mi bi bili svjetski prvaci a sad bi vec imali obezbjedjen odlazak na euro"Hvala Safete.Koji je to gospodin.Ipak i ja bi radije nesto u keshu nego ove pozive za gostovanje.To nesto i kosta a ovo bas nista.Sretno Safete.
trcicu trceci wrote:Samo Laki je ja mislim najvise placen, to mi je i Pape govorio
Jbga ja skoro napisa da sam licno dobio poziv od najuspjesnijeg BiH selektora da budem njegov gost ili na utakmici Eviana ili na europskom prvenstvu(ako se BiH plasira)Kaze Safet Da su se nasi igraci ovoliko borili na terenu za mene koliko se ti boris na forumu mi bi bili svjetski prvaci a sad bi vec imali obezbjedjen odlazak na euro"Hvala Safete.Koji je to gospodin.Ipak i ja bi radije nesto u keshu nego ove pozive za gostovanje.To nesto i kosta a ovo bas nista.Sretno Safete.
Neznam kako je kod tebe ,ali mene je vec mesa kontaktirao
Neznam kako je kod tebe ,ali mene je vec mesa kontaktirao
Ti ko bivse komunjare.Ja kontam otvoriti F.B. stranicu Podrska najboljem BiH selektoru Meshi ali bojim se da Safet nece sta uhatoriti A i Safet nesto prica da ako Mesha ne uspije u ovim kvalifikacijama da bi ga mozda uzeo za pomocnog trenera u Evian.