Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
perfect_guy

#1401 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by perfect_guy »

jasko_ba wrote:Ko je sad ova i zasto na trilion stranica samo nju spominju? :roll:
polusestra prekardašijanki
pashasolidni

#1402 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pashasolidni »

Ajatolah_ wrote:Ne kontam ustakljivanje balkona, al' fakat.
:lol: :thumbup:
pa kako bolan
mudrac2

#1403 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mudrac2 »

Jimmy McNulty wrote:Ja sam dosta smršao u zadnjih godinu dana, oko 25-30 kila pa kad me ko pita nešto kažem da sam im'o rak, ljudi se syebu i ne pitaju ništa više. :D Yebi se ba, šta ti ja imam objašnjavat šta je meni nadošlo u glavi da mijenjam svoj život, gledaj svoja posla i ostavi me na miru. Ako hoćeš pohvali, udijeli kompliment, ako nećeš razligu.
al si špekav
Ajatolah_

#1404 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ajatolah_ »

pashasolidni wrote:
pa kako bolan
Ma šta ja znam, meni je jazuk ostati bez balkona, a kao da dva kvadrata čine neku razliku u životu... a i ružno vidjeti. :oops:
pashasolidni

#1405 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pashasolidni »

Ajatolah_ wrote:
pashasolidni wrote:
pa kako bolan
Ma šta ja znam, meni je jazuk ostati bez balkona, a kao da dva kvadrata čine neku razliku u životu... a i ružno vidjeti. :oops:
eee,i zato je shvaba izm'slio sistem,ustakli ga,al' bez shtokova :wink:
Logovan

#1406 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Logovan »

_BataZiv_0809 wrote:
Logovan wrote:
Buckethead wrote: Ako skuhaju i postave, poštujem.. Ali kad mi postavi palačinke u Vatri, ili ćevape, pa ja bih se objesio. Selfie je nešto najgluplje ikada. #samokazem
Ono što je zanimljivo, selfie je vazda postojao, nije to ništa novo, nego eto samo se dalo ime za takvu vrstu slikanja. :D
To je tacno. Ali ja se cesto pitam je li selfi samo kad tu sliku postavis na drustvene mreze ili bilo koje "samoslikanje" :D
Zavisi kako kome. :oops: :D
supercali

#1407 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by supercali »

Sephora wrote:
DuckZz wrote:Ne kontam zašto svi satove nose na ljevoj ruci, i prave se gigatno pametni kad drugima to objašnjavaju ?
Ja moj sat nosim na desnoj ruci...uvjek ga i nosila tako !

------------------------------------------------------------------

Ne kontam kada vani temp.25C ,da neko moze nositi vunenu kapuljacu na glavi.. :D
Zato jer je hladnije kad je vunena kapuljaca na glavi
Vuna je prirodni izolator
dezurni_ucenik

#1408 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

_BataZiv_0809 wrote:Ne kontam pitanja poput: "Sto si se to zacrvenio/la?" "Sta ti je to iskocilo na licu?" "Sto si to smrsao/udebljao se?"..."Sto nam ne dođes"

Mislim jbt smrt ako se osoba nije pogledala u ogledalo prije tog razgovora ne moze ni znati da je crvena u licu, a ti je pitas sto :-)

I ko da ne znas od cega se moze lice crvenjeti :roll: Ili sto iskacu bubuljice ili nesto slicno.

I moj favorit otkud da neko zna zasto se udebljao ili smrsao, osim ako nije zdravstveni problem u pitanju. Za situacije kada je to pozeljno, ima prikladnijih pitanja (Je li to treniras npr :) )

Jesu vala klosarska ta pitanja sto si to smrsao/udebljao".Bas odraz nekulture.I ono: joj vidi ti dlakice ovjde, nisi se dobro obrijo. :run: .Kako vidi tu dlaku da mi je znati
dezurni_ucenik

#1409 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima.... :? :? :shock:
Ljakan

#1410 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ljakan »

dezurni_ucenik wrote:Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima.... :? :? :shock:
marka+kvalitet.
imam jarana koji slicno razmislja, kaze kako neko moze dat za pantole 300-400km kad na pijaci moze slicne uzet za 30 :-)
dezurni_ucenik

#1411 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by dezurni_ucenik »

Ljakan wrote:
dezurni_ucenik wrote:Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima.... :? :? :shock:
marka+kvalitet.
imam jarana koji slicno razmislja, kaze kako neko moze dat za pantole 300-400km kad na pijaci moze slicne uzet za 30 :-)
Halali, ali za mene samo debilcina moze dati milju za komad plastike, koja god da je marka u pitanju.To je stvar kurcenja a ne ukusa nekakvog, a za ostale informacije pogledaj temu "Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?" .

To poredjenje sa hlacama ti je nidje veze.Hlace se uvijek nose, suncane bas i ne.
Raigor Stonehoof

#1412 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

dezurni_ucenik wrote:
Ljakan wrote:
marka+kvalitet.
Halali, ali za mene samo debilcina moze dati milju za komad plastike, koja god da je marka u pitanju.To je stvar kurcenja a ne ukusa nekakvog, a za ostale informacije pogledaj temu "Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?" .

To poredjenje sa hlacama ti je nidje veze.Hlace se uvijek nose, suncane bas i ne.
A sjest ce i na te od 1000 isto kao i na one od 5 KM.

U medjuvremenu ih vidis hodaju navece po gradu sa cvikama, ne skidaju ih ni u zatvorenim prostorima, da ih koke/frajeri vide.
Better Man

#1413 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Better Man »

dezurni_ucenik wrote:
Ljakan wrote:
marka+kvalitet.

S očima se nije igrati i kad kupujemo sunčane naočale treba da gledamo određeni kvalitet i kakvu zaštitu nam pružaju za naše oči. I ne znam gdje si ti vidio sunčane naočale od 1000 KM? Moje su koštale 240 KM i to je pristojna cijena.
Sephora

#1414 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sephora »

supercali wrote:
Sephora wrote:
DuckZz wrote:Ne kontam zašto svi satove nose na ljevoj ruci, i prave se gigatno pametni kad drugima to objašnjavaju ?
Ja moj sat nosim na desnoj ruci...uvjek ga i nosila tako !

------------------------------------------------------------------

Ne kontam kada vani temp.25C ,da neko moze nositi vunenu kapuljacu na glavi.. :D
Zato jer je hladnije kad je vunena kapuljaca na glavi
Vuna je prirodni izolator
Pa proljetne temperature, su podnoslive,tako da nije potreban izolator toplote.. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1415 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

dezurni_ucenik wrote:

Jesu vala klosarska ta pitanja sto si to smrsao/udebljao".Bas odraz nekulture.I ono: joj vidi ti dlakice ovjde, nisi se dobro obrijo. :run: .Kako vidi tu dlaku da mi je znati
I tacno ne zna covjek sta bi odgovorio na takva pitanja. Cuj sto si se zacrvenio. Pa od stida sto razgovaram sa takvim bolidom :D
Sephora

#1416 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Sephora »

dezurni_ucenik wrote:[

Ili ono kad ti kazu :

Aaaaa pa jedva sam te prepoznao/la...jesi li to ti , ma ne mogu da vjerujem ocima... :lol:
Ljakan

#1417 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ljakan »

dezurni_ucenik wrote:
Ljakan wrote:
marka+kvalitet.

Poređenje i nije niđe veze nego si ti na zalost ne upucen zato tako komentarises.Meni je vid preci od bilo kakvih farmerki i sto se mene tice nosat cu ako treba poderane ali cu oci sacuvat od prasine,uv zraka,prejake svjetlosti.. kvalitetnim naocalama.Pantole sa pijace mozes nosit a naocale ne jer nisu kvalitetne i vise ti stete nego sto pomazu.
sheilak

#1418 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

Ljakan wrote: To poredjenje sa hlacama ti je nidje veze.Hlace se uvijek nose, suncane bas i ne.
Poređenje i nije niđe veze nego si ti na zalost ne upucen zato tako komentarises.Meni je vid preci od bilo kakvih farmerki i sto se mene tice nosat cu ako treba poderane ali cu oci sacuvat od prasine,uv zraka,prejake svjetlosti.. kvalitetnim naocalama.Pantole sa pijace mozes nosit a naocale ne jer nisu kvalitetne i vise ti stete nego sto pomazu.[/quote]

tacno. ne mogu se nositi suncane naocale s placa. nije se s tim zezat. nema to veze sa snobizmom ili iritantnom pretencioznoscu jednog deena :D al slazem se i da cijena od 1000 KM pretjerana.
Ljakan

#1419 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ljakan »

Ja sam svoje platio oko 2 stoje i meni je to taman al imas raje koja su u mogucnosti dat i 1000, ko da su dali 10.Zavisi sve od dubine đepa. :D
Ako je meni nesto bezze nekom nije,postujmo drugog :P
sheilak

#1420 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by sheilak »

ok :D

ja ne kontam debele pete na zenskim cipelama.
ćiribiribela

#1421 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ćiribiribela »

sheilak wrote:ok :D

ja ne kontam debele pete na zenskim cipelama.
Valjda lakse hodati na tim debelim, al' da su ruzne- jesu. :mrgreen:
MedenoSrce

#1422 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by MedenoSrce »

Image

meni se ove svidjaju
Ljakan

#1423 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ljakan »

ja nogare ko od stola
annoy

#1424 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by annoy »

Meni debele pete mogu biti lijepe.
Doduše, imam jedne sa debelom petom, zajebala se, kupila jer sam mislila da će u njima biti lakše hodat, kad ono, nakon 10 min u njima provjereno se lome gležnjevi.

Ja za sunčane naočale ne dajem puno novaca iz razloga što sam smotana i svake koje sam dosad kupila sam za par mjeseci zgazila/sjela na njih/izgubila
Inače pazim na stvari ali sa sunčanima nemam sreće.

Ja ne kontam one naočale s debelim okvirima koje već godinama svi nose. KAo da postoji jedan ili dva modela naočala u cijelom gradu i to je to :D
I ne kontam zašto svi odjednom nose starke. Uključući cure koje su mi u srednjoj školi komentirale negativno moje starke i govorile kako one to "nikad ne bi stavile na sebe"
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1425 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by _BataZiv_0809 »

Ne bi mi ona usla u auto u ovome :evil:

Ili tanka ili platforma, pa nije 1998 :run:
Post Reply