polusestra prekardašijankijasko_ba wrote:Ko je sad ova i zasto na trilion stranica samo nju spominju?![]()
Popularne stvari koje ne kontam
- perfect_guy
#1401 Re: Popularne stvari koje ne kontam
-
pashasolidni
#1402 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ajatolah_ wrote:Ne kontam ustakljivanje balkona, al' fakat.
pa kako bolan
-
mudrac2
#1403 Re: Popularne stvari koje ne kontam
al si špekavJimmy McNulty wrote:Ja sam dosta smršao u zadnjih godinu dana, oko 25-30 kila pa kad me ko pita nešto kažem da sam im'o rak, ljudi se syebu i ne pitaju ništa više.Yebi se ba, šta ti ja imam objašnjavat šta je meni nadošlo u glavi da mijenjam svoj život, gledaj svoja posla i ostavi me na miru. Ako hoćeš pohvali, udijeli kompliment, ako nećeš razligu.
- Ajatolah_
#1404 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma šta ja znam, meni je jazuk ostati bez balkona, a kao da dva kvadrata čine neku razliku u životu... a i ružno vidjeti.pashasolidni wrote:Ajatolah_ wrote:Ne kontam ustakljivanje balkona, al' fakat.![]()
![]()
pa kako bolan
-
pashasolidni
#1405 Re: Popularne stvari koje ne kontam
eee,i zato je shvaba izm'slio sistem,ustakli ga,al' bez shtokovaAjatolah_ wrote:Ma šta ja znam, meni je jazuk ostati bez balkona, a kao da dva kvadrata čine neku razliku u životu... a i ružno vidjeti.pashasolidni wrote:Ajatolah_ wrote:Ne kontam ustakljivanje balkona, al' fakat.![]()
![]()
pa kako bolan
- Logovan
#1406 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zavisi kako kome._BataZiv_0809 wrote:To je tacno. Ali ja se cesto pitam je li selfi samo kad tu sliku postavis na drustvene mreze ili bilo koje "samoslikanje"Logovan wrote:Ono što je zanimljivo, selfie je vazda postojao, nije to ništa novo, nego eto samo se dalo ime za takvu vrstu slikanja.Buckethead wrote: Ako skuhaju i postave, poštujem.. Ali kad mi postavi palačinke u Vatri, ili ćevape, pa ja bih se objesio. Selfie je nešto najgluplje ikada. #samokazem
- supercali
#1407 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Zato jer je hladnije kad je vunena kapuljaca na glaviSephora wrote:Ja moj sat nosim na desnoj ruci...uvjek ga i nosila tako !DuckZz wrote:Ne kontam zašto svi satove nose na ljevoj ruci, i prave se gigatno pametni kad drugima to objašnjavaju ?
------------------------------------------------------------------
Ne kontam kada vani temp.25C ,da neko moze nositi vunenu kapuljacu na glavi..
Vuna je prirodni izolator
-
dezurni_ucenik
#1408 Re: Popularne stvari koje ne kontam
_BataZiv_0809 wrote:Ne kontam pitanja poput: "Sto si se to zacrvenio/la?" "Sta ti je to iskocilo na licu?" "Sto si to smrsao/udebljao se?"..."Sto nam ne dođes"
Mislim jbt smrt ako se osoba nije pogledala u ogledalo prije tog razgovora ne moze ni znati da je crvena u licu, a ti je pitas sto![]()
I ko da ne znas od cega se moze lice crvenjetiIli sto iskacu bubuljice ili nesto slicno.
I moj favorit otkud da neko zna zasto se udebljao ili smrsao, osim ako nije zdravstveni problem u pitanju. Za situacije kada je to pozeljno, ima prikladnijih pitanja (Je li to treniras npr)
Jesu vala klosarska ta pitanja sto si to smrsao/udebljao".Bas odraz nekulture.I ono: joj vidi ti dlakice ovjde, nisi se dobro obrijo.
-
dezurni_ucenik
#1409 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima....

- Ljakan
#1410 Re: Popularne stvari koje ne kontam
marka+kvalitet.dezurni_ucenik wrote:Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima....![]()
![]()
imam jarana koji slicno razmislja, kaze kako neko moze dat za pantole 300-400km kad na pijaci moze slicne uzet za 30
-
dezurni_ucenik
#1411 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Halali, ali za mene samo debilcina moze dati milju za komad plastike, koja god da je marka u pitanju.To je stvar kurcenja a ne ukusa nekakvog, a za ostale informacije pogledaj temu "Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?" .Ljakan wrote:marka+kvalitet.dezurni_ucenik wrote:Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima....![]()
![]()
imam jarana koji slicno razmislja, kaze kako neko moze dat za pantole 300-400km kad na pijaci moze slicne uzet za 30
To poredjenje sa hlacama ti je nidje veze.Hlace se uvijek nose, suncane bas i ne.
- Raigor Stonehoof
#1412 Re: Popularne stvari koje ne kontam
A sjest ce i na te od 1000 isto kao i na one od 5 KM.dezurni_ucenik wrote:Halali, ali za mene samo debilcina moze dati milju za komad plastike, koja god da je marka u pitanju.To je stvar kurcenja a ne ukusa nekakvog, a za ostale informacije pogledaj temu "Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?" .Ljakan wrote:marka+kvalitet.dezurni_ucenik wrote:Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima....![]()
![]()
To poredjenje sa hlacama ti je nidje veze.Hlace se uvijek nose, suncane bas i ne.
U medjuvremenu ih vidis hodaju navece po gradu sa cvikama, ne skidaju ih ni u zatvorenim prostorima, da ih koke/frajeri vide.
- Better Man
#1413 Re: Popularne stvari koje ne kontam
S očima se nije igrati i kad kupujemo sunčane naočale treba da gledamo određeni kvalitet i kakvu zaštitu nam pružaju za naše oči. I ne znam gdje si ti vidio sunčane naočale od 1000 KM? Moje su koštale 240 KM i to je pristojna cijena.dezurni_ucenik wrote:Halali, ali za mene samo debilcina moze dati milju za komad plastike, koja god da je marka u pitanju.To je stvar kurcenja a ne ukusa nekakvog, a za ostale informacije pogledaj temu "Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?" .Ljakan wrote:marka+kvalitet.dezurni_ucenik wrote:Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima....![]()
![]()
- Sephora
#1414 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa proljetne temperature, su podnoslive,tako da nije potreban izolator toplote..supercali wrote:Zato jer je hladnije kad je vunena kapuljaca na glaviSephora wrote:Ja moj sat nosim na desnoj ruci...uvjek ga i nosila tako !DuckZz wrote:Ne kontam zašto svi satove nose na ljevoj ruci, i prave se gigatno pametni kad drugima to objašnjavaju ?
------------------------------------------------------------------
Ne kontam kada vani temp.25C ,da neko moze nositi vunenu kapuljacu na glavi..
Vuna je prirodni izolator
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1415 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I tacno ne zna covjek sta bi odgovorio na takva pitanja. Cuj sto si se zacrvenio. Pa od stida sto razgovaram sa takvim bolidomdezurni_ucenik wrote:
Jesu vala klosarska ta pitanja sto si to smrsao/udebljao".Bas odraz nekulture.I ono: joj vidi ti dlakice ovjde, nisi se dobro obrijo..Kako vidi tu dlaku da mi je znati
- Sephora
#1416 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ili ono kad ti kazu :dezurni_ucenik wrote:[
Jesu vala klosarska ta pitanja sto si to smrsao/udebljao".Bas odraz nekulture.I ono: joj vidi ti dlakice ovjde, nisi se dobro obrijo..Kako vidi tu dlaku da mi je znati
Aaaaa pa jedva sam te prepoznao/la...jesi li to ti , ma ne mogu da vjerujem ocima...
- Ljakan
#1417 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Poređenje i nije niđe veze nego si ti na zalost ne upucen zato tako komentarises.Meni je vid preci od bilo kakvih farmerki i sto se mene tice nosat cu ako treba poderane ali cu oci sacuvat od prasine,uv zraka,prejake svjetlosti.. kvalitetnim naocalama.Pantole sa pijace mozes nosit a naocale ne jer nisu kvalitetne i vise ti stete nego sto pomazu.dezurni_ucenik wrote:Halali, ali za mene samo debilcina moze dati milju za komad plastike, koja god da je marka u pitanju.To je stvar kurcenja a ne ukusa nekakvog, a za ostale informacije pogledaj temu "Fuad Backović DEEN optužuje: "Zašto kupujemo lažnjake?" .Ljakan wrote:marka+kvalitet.dezurni_ucenik wrote:Ne kontam kako neko moze dati milju za suncane naocale.Komad plastike - 1000 kerima....![]()
![]()
- sheilak
#1418 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Poređenje i nije niđe veze nego si ti na zalost ne upucen zato tako komentarises.Meni je vid preci od bilo kakvih farmerki i sto se mene tice nosat cu ako treba poderane ali cu oci sacuvat od prasine,uv zraka,prejake svjetlosti.. kvalitetnim naocalama.Pantole sa pijace mozes nosit a naocale ne jer nisu kvalitetne i vise ti stete nego sto pomazu.[/quote]Ljakan wrote: To poredjenje sa hlacama ti je nidje veze.Hlace se uvijek nose, suncane bas i ne.
tacno. ne mogu se nositi suncane naocale s placa. nije se s tim zezat. nema to veze sa snobizmom ili iritantnom pretencioznoscu jednog deena
- Ljakan
#1419 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ja sam svoje platio oko 2 stoje i meni je to taman al imas raje koja su u mogucnosti dat i 1000, ko da su dali 10.Zavisi sve od dubine đepa. 
Ako je meni nesto bezze nekom nije,postujmo drugog
Ako je meni nesto bezze nekom nije,postujmo drugog
- sheilak
#1420 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ok
ja ne kontam debele pete na zenskim cipelama.
- ćiribiribela
#1421 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Valjda lakse hodati na tim debelim, al' da su ruzne- jesu.sheilak wrote:ok![]()
- MedenoSrce
#1422 Re: Popularne stvari koje ne kontam
meni se ove svidjaju
- Ljakan
#1423 Re: Popularne stvari koje ne kontam
ja nogare ko od stola
- annoy
#1424 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Meni debele pete mogu biti lijepe.
Doduše, imam jedne sa debelom petom, zajebala se, kupila jer sam mislila da će u njima biti lakše hodat, kad ono, nakon 10 min u njima provjereno se lome gležnjevi.
Ja za sunčane naočale ne dajem puno novaca iz razloga što sam smotana i svake koje sam dosad kupila sam za par mjeseci zgazila/sjela na njih/izgubila
Inače pazim na stvari ali sa sunčanima nemam sreće.
Ja ne kontam one naočale s debelim okvirima koje već godinama svi nose. KAo da postoji jedan ili dva modela naočala u cijelom gradu i to je to
I ne kontam zašto svi odjednom nose starke. Uključući cure koje su mi u srednjoj školi komentirale negativno moje starke i govorile kako one to "nikad ne bi stavile na sebe"
Doduše, imam jedne sa debelom petom, zajebala se, kupila jer sam mislila da će u njima biti lakše hodat, kad ono, nakon 10 min u njima provjereno se lome gležnjevi.
Ja za sunčane naočale ne dajem puno novaca iz razloga što sam smotana i svake koje sam dosad kupila sam za par mjeseci zgazila/sjela na njih/izgubila
Inače pazim na stvari ali sa sunčanima nemam sreće.
Ja ne kontam one naočale s debelim okvirima koje već godinama svi nose. KAo da postoji jedan ili dva modela naočala u cijelom gradu i to je to
I ne kontam zašto svi odjednom nose starke. Uključući cure koje su mi u srednjoj školi komentirale negativno moje starke i govorile kako one to "nikad ne bi stavile na sebe"
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1425 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne bi mi ona usla u auto u ovome
Ili tanka ili platforma, pa nije 1998
Ili tanka ili platforma, pa nije 1998