Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cLo wrote:
De ne pravdaj krkanluk godinama ako boga znaš.
Bolan, sve je meni jasno o kakvom se tu turbo folku radi, vjeruj.
Vidi klo, ako je tebi nesto krkanluk i turbofolk, ne mora znaciti da je svakome. Nije uopce bila poenta u tome, niti sam pisao gdje je vikendica, niti hoce li biti raje niti gdje cemo se poslije zaputiti, to ste sve vi zakljucile
Poenta price i moj motiv da sa vam podijelim neke od bisera moje karijere je prica o zajednickom rjesavanju problema, o cinjenici kako vi volite muskarce koji su sposobni rjesiti problem, bez da se ijedna od vas osvrne na sasvim uobicajenu situaciju kad zena izmislja problem, gdje ga nema
cLo wrote:
De ne pravdaj krkanluk godinama ako boga znaš.
Bolan, sve je meni jasno o kakvom se tu turbo folku radi, vjeruj.
Vidi klo, ako je tebi nesto krkanluk i turbofolk, ne mora znaciti da je svakome. Nije uopce bila poenta u tome, niti sam pisao gdje je vikendica, niti hoce li biti raje niti gdje cemo se poslije zaputiti, to ste sve vi zakljucile
Poenta price i moj motiv da sa vam podijelim neke od bisera moje karijere je prica o zajednickom rjesavanju problema, o cinjenici kako vi volite muskarce koji su sposobni rjesiti problem, bez da se ijedna od vas osvrne na sasvim uobicajenu situaciju kad zena izmislja problem, gdje ga nema
Ma jock eto nije krkanski otići na planinu u najlonkama, minjaku i štikli od 20 cm.
To samo ovdje ima.
Bi'l smio s njom takvom na Alpe?
Ona bi mislila da je gledaju što je koka.
De nećemo se pravit da ne znamo da je krki.
Evo čitam da mi kao na forumu glumimo da smo tolerantne, da ne frkišemo zboga čarapa, hajde onda ako je tako nećemo mi više ni pisat jbt.
Matzan wrote:Ove forumašice sve znaju i nepogrješive su.
U teoriji.
Ma nije tako, svi mi pucamo s vremena na vrijeme, ali ako se puca zbog poderane čarape, šta bi tek bilo da piše diplomski, završi ga, spremi na stik, i ti slučajno izbrišeš sve sa stika?
To je problem, tu bih pukla, recimo.
cLo wrote:
Ma jock eto nije krkanski otići na planinu u najlonkama, minjaku i štikli od 20 cm.
To samo ovdje ima.
Bi'l smio s njom takvom na Alpe?
Ona bi mislila da je gledaju što je koka.
De nećemo se pravit da ne znamo da je krki.
Evo čitam da mi kao na forumu glumimo da smo tolerantne, da ne frkišemo zboga čarapa, hajde onda ako je tako nećemo mi više ni pisat jbt.
Opet fulas poentu.
Napravljen je problem tamo gdje ga nema. Da nisu najlonke, bilo bi nesto drugo. Na tome pada prica o zajednickom rjesavanju problema.
Napravljen je problem tamo gdje ga nema. Da nisu najlonke, bilo bi nesto drugo. Na tome pada prica o zajednickom rjesavanju problema.
I P.S. Ko je spominjao planinu
Pa vidiš iz njene perspektive to nije problem, nego problemčina, kuku njoj jadnoj.
A ti misliš da nema problema.
Njoj je to spram mrtve glave, poderana čarapa.
Samo ne razumijete vi prioritete.
cLo wrote:Pa vidiš iz njene perspektive to nije problem, nego problemčina, kuku njoj jadnoj.
Zagrijavanje vikendice implicira da je hladno, te shodno tome najlojke nisu logican izbor. Inace, problem se dao lako rjesiti, tako sto se mlada odvuce kuci da zamjeni carape.
cLo wrote:Pa vidiš iz njene perspektive to nije problem, nego problemčina, kuku njoj jadnoj.
Pa ja ti kažem da jeste. 100%
Da joj je prioritet da se za Novu zabavi, ili bude s tobom, ne bi toliko frkisala, kontaš li sad?
Zagrijavanje vikendice implicira da je hladno, te shodno tome najlojke nisu logican izbor. Inace, problem se dao lako rjesiti, tako sto se mlada odvuce kuci da zamjeni carape.
cLo wrote:
Pa ja ti kažem da jeste. 100%
Da joj je prioritet da se za Novu zabavi, ili bude s tobom, ne bi toliko frkisala, kontaš li sad?
Ja volim kad mi se nafriska
Koga ti zajebavaš onda?
Mislim šta je onda problem?
Djevojka zna da ti je stalo do toga, želi da ti ugodi, i pukne joj čarapa, pa nije ni čudo što je pukla i ona.
Možda bi se ona obukla u duhu situacije da ti ne insistiraš na estetici.
cLo wrote:
Koga ti zajebavaš onda?
Mislim šta je onda problem?
Djevojka zna da ti je stalo do toga, želi da ti ugodi, i pukne joj čarapa, pa nije ni čudo što je pukla i ona.
Možda bi se ona obukla u duhu situacije da ti ne insistiraš na estetici.
Tebe, jer sve vrijeme kruzis oko gola. Ko da ti je taktiku postavio Pep Gvardiola