Vels-BiH,BiH-Belgija

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
5 0 5

#1401 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by 5 0 5 »

SStijena wrote:Ja zaboravio da Azar igra za Belgiju :P Pušing totalni...
povrijedjen je.
zecko_kupuz

#1402 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by zecko_kupuz »

SSemir wrote:a kako je odigrao hadzic u petak? nisam gledao utakmicu.
tj ako je igrao :)
Standardno bojažljiv, izbio jednom lika iz cipela bodičekom. Toliko o navodno dobrom čitanju igre, ali nije on kriv što igra to što igra i što igra tu gdje igra.
Najjača scena je kad Bale nalijeće, Bešić ga stiže klizećim, uzima loptu Hadžiću iz nogu, a ovaj ga bodri aplauzom. :lol:
_mufljuz_

#1403 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by _mufljuz_ »

da je ciro na klupi pa i nekako.... ovako imamo kretena na klupi.... i situaciju podobro slicnoj utakmici sa grckom onomad kad su nas natrpali na Polju Bana Kulina....
Last edited by _mufljuz_ on 12/10/2014 20:21, edited 1 time in total.
nema me tamo

#1404 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by nema me tamo »

vulkan777 wrote:E raja izvinite ako je off ali može li mi neko reći na kojoj tribini na bilinom polju se inače nalaze bh fanaticosi?
Na jugu su bili zadnju utakmicu cini mi se..
SStijena

#1405 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by SStijena »

Tomahawk11 wrote:
Bogati, sto je pushing? Jel to igra sam Hazard ili igra 11 igraca?! Bio je i Bale, pa nista. Tako i Hazard. Naci ce se i njemu Besic :wink:
Ne znam zašto je toliko teško zaključiti razliku između Bejl i Wels vs Azar i Belgija.
SkyLimit

#1406 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by SkyLimit »

Kad bi igrali naših najboljih 11 protiv njihovih najboljih 11, bile bi to dvije ujednačene ekipe. Džeko je bolji od svakog njihovog napadača. Pjanić je bolji od svakog njihovog veznjaka. Oba tima imaju vrhunske golmane. S druge strane, njihovi rezervni odbrambeni i krilni igrači su bolji od naših standardnih. Ono u čemu se ogleda prednost Belgije, to je širina kadra. Ako ne igra Benteke, igra Lukaku. Ako ne igra Courtois, igra Mignolet. Ako ne igra Hazard, igra Mertens. Ako ne igra Mirallas, igra Chadli. Ako ne igra Dembele, igra Witsel. Ako ne igra Fellaini, igra Defour. Ako ne igra Vermaelen, igra Lombaerts. S druge strane, kod nas je katastrofa kad su povrijeđena dvojica ili trojica standardnih igrača. Kada se još na to selektor iživljava nad Zukanovićem pa odbija da ga pozove, dobiješ Hadžića na stoperu.
Last edited by SkyLimit on 12/10/2014 20:24, edited 1 time in total.
_mufljuz_

#1407 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by _mufljuz_ »

SStijena wrote:
Tomahawk11 wrote:
Bogati, sto je pushing? Jel to igra sam Hazard ili igra 11 igraca?! Bio je i Bale, pa nista. Tako i Hazard. Naci ce se i njemu Besic :wink:
Ne znam zašto je toliko teško zaključiti razliku između Bejl i Wels vs Azar i Belgija.
nekad ni ja ne mogu skontat je l se ljudi prave mutavi il jesu fakat mutavi....
_mufljuz_

#1408 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by _mufljuz_ »

SkyLimit wrote:Kad bi igrali naših najboljih 11 protiv njihovih najboljih 11, bile bi to dvije ujednačene ekipe. Džeko je bolji od svakog njihovog napadača. Pjanić je bolji od svakog njihovog veznjaka. Oba tima imaju vrhunske golmane. S druge strane, njihovi rezervni odbrambeni i krilni igrači su bolji od naših standardnih. Ono u čemu se ogleda prednost Belgije, to je širina kadra. Ako ne igra Benteke, igra Lukaku. Ako ne igra Courtois, igra Mignolet. Ako ne igra Hazard, igra Mertens. Ako ne igra Mirallas, igra Chadli. Ako ne igra Dembele, igra Witsel. Ako ne igra Fellaini, igra Defour. Ako ne igra Vermaelen, igra Lombaerts. S druge strane, kod nas je katastrofa kad su povrijeđena dvojica ili trojica standardnih igrača. Kada se još selektor iživljava nad Zukanovićem pa odbija da ga pozove, dobiješ Hadžića na stoperu.
pa nas selektor od nas pravi konstatno vec zaredom par utakmica tim sa igracima manje ubacujuci poluigrace.....
Point.

#1409 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Point. »

luckylaka wrote: Da razmisljas glavom a ne onom stvari skonto bi da su i daleko jaci od nas kroz baraz dolazili na ovakva takmicenja.Al da razmisljas.Mi smo ipak velesila u odnosu na Francusku,Portugal,Rusiju,Hrvatsku nama se kraj takvih pametnjakovica baraz ne smije desiti ni slucajno :-)
A vidis, da ti razmisljas, ali imalo, svojom glavom skonto bi da do sad, treci nije nikad isao u baraz. Jebote, dva kola odigrana a papeljupci vec najavljuju prolaz kroz baraz. Jebem vam vas luzerski mentalitet, zato nikad nigdje necemo uspjeti. U grupi sa Belgijom, Velsom i Izraelom mi da se zadovoljavamo barazom? Svaka vam cast. :thumbup:
MeSko Hz

#1410 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by MeSko Hz »

Tomahawk11 wrote:
Bešić se jedini sjeba trčeći , i malo Šunjić a ostali ko letve drvene
Tomahawk11
Globalni moderator

#1411 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Tomahawk11 »

Kakav baraz? Po prikazanom iz utakmice sa Velsom, jedno od prva dva mjesta su nasa. Trebamo se sutra potuci s Belgijom i poslije toga sa Izraelom za jasniju sliku.
I uz sve nedostatke Papetovih formacija, bolje smo stajali na terenu od Velsa. Prati li iko rezultate ostalih reprezentacija? Nikad nije bilo vise iznenadjenja. A ubjedjen sam da nece biti toliko iznenadjenja po pitanju plasmana na EP.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1412 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Tomahawk11 »

MeSko Hz wrote:
Tomahawk11 wrote:
Bešić se jedini sjeba trčeći , i malo Šunjić a ostali ko letve drvene
:thumbup: Najagilniji na terenu. Grize. Desilo se da i ostali na mahove (a takva nam je i igra bila) naprave presing, ali Besic je cijelo vrijeme letio po terenu. Sunjic odigrao strasnu utakmicu.
prog321

#1413 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by prog321 »

Ako cemo biti realni, svi su letili protiv Welsa. Nije falilo na zalaganju. Nego na nejasnoj formaciji i duplanju amidzica na raznim pozicijama.
Raigor Stonehoof

#1414 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Raigor Stonehoof »

bas je amidzic kriv sto nismo zabili go :) sto ne mogu nazor suplje
TheMule

#1415 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by TheMule »

Nadam se da nas nece razmontirati :roll:

Mozda nas podcjene pa im suknemo jedan... ili dva
Tomahawk11
Globalni moderator

#1416 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by Tomahawk11 »

SStijena wrote:
Tomahawk11 wrote:
U redu je ;-) Necemo praviti reprezentaciju svijeta od te Belgije- Ne treba ih podcijeniti, ali ih ne treba ni praviti izrazitim favoritima.
luckylaka

#1417 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

Point. wrote:
luckylaka wrote: Da razmisljas glavom a ne onom stvari skonto bi da su i daleko jaci od nas kroz baraz dolazili na ovakva takmicenja.Al da razmisljas.Mi smo ipak velesila u odnosu na Francusku,Portugal,Rusiju,Hrvatsku nama se kraj takvih pametnjakovica baraz ne smije desiti ni slucajno :-)
A vidis, da ti razmisljas, ali imalo, svojom glavom skonto bi da do sad, treci nije nikad isao u baraz. Jebote, dva kola odigrana a papeljupci vec najavljuju prolaz kroz baraz. Jebem vam vas luzerski mentalitet, zato nikad nigdje necemo uspjeti. U grupi sa Belgijom, Velsom i Izraelom mi da se zadovoljavamo barazom? Svaka vam cast. :thumbup:
Da ti pratis ono sto se zovu kvalifikacije za e.p. skonto bi da treci ipak ide u baraz al do tebe je.Cilj je E.P. Francuska na koji nacin valjda je samo tebi i jos nekolicini obdje bitno.Inace jesi li ikad cuo kako su Francuska ,Portugal i mnogi drugi kroz baraz dosli na prvenstvo.Bar danas nije tesko to saznati.Google.com Sve pise nista ne moras znati cak ni da treci ide u baraz. :-) P.S.Kakava je razlika u Francusku direktno ili kroz baraz..pretpostavljam drasticna.
luckylaka

#1418 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

Da podsjetim za one koji nisu upuceni u ove kvalifikacije :-D ...Na završetku kvalifikacija, prvoplasirane i drugoplasirane momčadi iz svake skupine se plasiraju izravno na završnicu prvenstva. Uz to, najbolja bi se trećeplasirana ekipa također izravno plasirala. Ostale momčadi koje su završile na trećem mjestu u skupinama će se razigravale za završnicu, čija bi se četiri pobjednika također kvalificirala u završnicu.
prog321

#1419 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by prog321 »

Raigor Stonehoof wrote:bas je amidzic kriv sto nismo zabili go :) sto ne mogu nazor suplje
Amidzic se uklapa u reprezentaciju kao sise na piletu. Nije ni on lose odigrao protiv Welsa, ali svojim pozicioniranjem gusi Pjanica i smeta Dzeki-nasa dva najbolja igraca.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1420 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:
Point. wrote:
Da ti pratis ono sto se zovu kvalifikacije za e.p. skonto bi da treci ipak ide u baraz al do tebe je.Cilj je E.P. Francuska na koji nacin valjda je samo tebi i jos nekolicini obdje bitno.Inace jesi li ikad cuo kako su Francuska ,Portugal i mnogi drugi kroz baraz dosli na prvenstvo.Bar danas nije tesko to saznati.Google.com Sve pise nista ne moras znati cak ni da treci ide u baraz. :-) P.S.Kakava je razlika u Francusku direktno ili kroz baraz..pretpostavljam drasticna.

priča ti je za smajlikojipovraća

nekad su u baraž išle drugoplasirane ekipe iz grupe dok danas idu trećeplasirane

Mi smo vučeni iz prvog šešira i nosilac smo ove grupe...ako završimo drugi haj OK da ne zakeramo jer i realno gledano Belgija je jača , ali da (bolje ako jer je i to veoma upitno) završimo treći to je neuspjeh.

Al tebi je sve dobro dok je Java na klupi...moremo i predzadnji ostat izgleda :-)
JoseMujica

#1421 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:Da podsjetim za one koji nisu upuceni u ove kvalifikacije :-D ...Na završetku kvalifikacija, prvoplasirane i drugoplasirane momčadi iz svake skupine se plasiraju izravno na završnicu prvenstva. Uz to, najbolja bi se trećeplasirana ekipa također izravno plasirala. Ostale momčadi koje su završile na trećem mjestu u skupinama će se razigravale za završnicu, čija bi se četiri pobjednika također kvalificirala u završnicu.

da i tebe podsjetimo da smo mi :bih: nosilac ove gupe...dakle ekipa vučena iz prvog šešira

BARAŽ= NEUSPJEH!

pogotovo iz najlakše grupe kvalifikacija
luckylaka

#1422 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

A vidis, da ti razmisljas, ali imalo, svojom glavom skonto bi da do sad, treci nije nikad isao u baraz. Jebote, dva kola odigrana a papeljupci vec najavljuju prolaz kroz baraz. Jebem vam vas luzerski mentalitet, zato nikad nigdje necemo uspjeti. U grupi sa Belgijom, Velsom i Izraelom mi da se zadovoljavamo barazom? Svaka vam cast. :thumbup:[/quote]
Da ti pratis ono sto se zovu kvalifikacije za e.p. skonto bi da treci ipak ide u baraz al do tebe je.Cilj je E.P. Francuska na koji nacin valjda je samo tebi i jos nekolicini obdje bitno.Inace jesi li ikad cuo kako su Francuska ,Portugal i mnogi drugi kroz baraz dosli na prvenstvo.Bar danas nije tesko to saznati.Google.com Sve pise nista ne moras znati cak ni da treci ide u baraz. :-) P.S.Kakava je razlika u Francusku direktno ili kroz baraz..pretpostavljam drasticna.[/quote]

priča ti je za smajlikojipovraća

nekad su u baraž išle drugoplasirane ekipe iz grupe dok danas idu trećeplasirane

Mi smo vučeni iz prvog šešira i nosilac smo ove grupe...ako završimo drugi haj OK da ne zakeramo jer i realno gledano Belgija je jača , ali da (bolje ako jer je i to veoma upitno) završimo treći to je neuspjeh.

Al tebi je sve dobro dok je Java na klupi...moremo i predzadnji ostat izgleda :-)[/quote]
:oops: :oops: pokusavam se kontrolisati da te ne posaljem ...Zaobidji,,ratkove pristalice,, :oops:
luckylaka

#1423 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

JoseMujica wrote:
luckylaka wrote:Da podsjetim za one koji nisu upuceni u ove kvalifikacije :-D ...Na završetku kvalifikacija, prvoplasirane i drugoplasirane momčadi iz svake skupine se plasiraju izravno na završnicu prvenstva. Uz to, najbolja bi se trećeplasirana ekipa također izravno plasirala. Ostale momčadi koje su završile na trećem mjestu u skupinama će se razigravale za završnicu, čija bi se četiri pobjednika također kvalificirala u završnicu.

da i tebe podsjetimo da smo mi :bih: nosilac ove gupe...dakle ekipa vučena iz prvog šešira

BARAŽ= NEUSPJEH!

pogotovo iz najlakše grupe kvalifikacija
Vazi sto iz proslog posta zaobidji me,otkaci,preskoci...radi sta hoces .Imas svoje pristalice sa njima razmjenjuj misljenje ,,saratkovim ,,nema sta ili imas mozda mozda si se prepoznao u njima. :oops: :oops: :oops: :oops:
luckylaka

#1424 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by luckylaka »

:thumbup: :bih: Najbolji navijači na svijetu
Edin Džeko se večeras obratio navijačima BiH
Piše: V. K.

Fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine prate navijači naše zemlje na ama baš svakom gostovanju na kojem igra.

Tako je bilo i sinoć u prijestolnici Walesa Cardiffu.

Veći broj navijača BiH bordio je Zmajeve sa tribina, te su BH Fanaticos nakon susreta odali priznanje igračima za trud i igru na terenu.

Potom se oglasio i kapiten reprezentacije BiH Edin Džeko sljedećim riječima:

“Bosanki navijači su najbolji navijači na svijetu”, zahvalivši se tako na podršci.
JoseMujica

#1425 Re: Vels-BiH,BiH-Belgija

Post by JoseMujica »

šalji me đe hoćeš nije problem...neću se ni ljutiti niti te prijavljivati moderaciji jer je svakako najveća uvreda za ljudski razum čitanje tvojih papetolizija

Java heroj a ne zločinac!
Locked