truhle kobileshandrprcSA wrote:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UZql2myTvrA [/youtube]
sjećaš li se, kad je izvrneš naiskap, pa je bljuješ kO zmaj, na nos...muha_sa wrote:radostan dan wrote:kad je -kola- bila -koka kola-....
radostan dan wrote:sjećaš li se, kad je izvrneš naiskap, pa je bljuješ kO zmaj, na nos...muha_sa wrote:radostan dan wrote:kad je -kola- bila -koka kola-....

manijak1 wrote:Paovo se može implementirati
pod OI sa i bez granica .
Discipline![]()
1 Ćize blize
2 Žmira
3 Hopa u klikere
4 Slike bijelo = pola cijelo
5 Krkače![]()
6 Poklape![]()
7 Eberečke Ebertude , koga ćete ?![]()
8 Lastiš -
9 Hula hop vrtjet do pet minuta da ne spadne![]()
10 Školeono skakutanje na jednoj noni
11 Između dvije vatre
12 e sad zaboravio sam fundamentalnu discpilinu ono sa nožem kad zabadaš u krug pa đe ubodeš režeš da bude tvoja teritorija
13 Janjine - nasadiš se na đale levata
14 Zuce
15 Zaleđive
16 fakultativna aktivnost - Doktori![]()
![]()
Prijavljujem ekipu Država Čengić Vila I - kvotu za učešće u iznosu od 1600 jena po članu ekipe koja broji164 takmičara.
Nadam se da sam ubo temu.
A joooj ! Imali mi uciteljicu cetvrom osnovne , mijenjala nasu sto je bila na trudnickom. Elem ona je insistirala na ovim baletankama. Jebo te kako sam se bijedno osjecao. Ej , ja najbrzi u ggeneraciji u penjanju uz konopac , ja sa skokom iz mjesta najduzim u generaciji, ja moram te pederske baletanke nosit. I jos nas poreda u vrstu pa " priruci - odruci" ono rastavi ruke , pa ruke uz tijelo ! Uzas ! Vrhunac sportske aktivnosti je kad nam dozvoli " izmedju dvije vatre ".radostan dan wrote:ima li jadnijeg osjećaja nego kad ti zbog zaboravljenih tena nastavnik ne da u salu za fizičko, a ti pozajmiš ovo od drugarice iz drugog razreda, i staneš u vrstu/red?
Suti , bolje da nije ! Ko bi se danas na podforumu "trula kobila" svadjo jos i oko toga ?radostan dan wrote:nikad mi nije bilo jasno, ni dan danas kada evo sad gledam svoje kako igraju ispod zgrade, što to nije postala olimpijska disciplina?
ozbiljno...
mislio sam na -između dvije vatre-...KENJAC wrote:Suti , bolje da nije ! Ko bi se danas na podforumu "trula kobila" svadjo jos i oko toga ?radostan dan wrote:nikad mi nije bilo jasno, ni dan danas kada evo sad gledam svoje kako igraju ispod zgrade, što to nije postala olimpijska disciplina?
ozbiljno...
vaistinu vaskrso...radostan dan wrote:
mislio sam na -između dvije vatre-...![]()
uzgred, onaj mali sa one teme - vaskrsO.
Vidi mene budale , i ja sam mislio na izmedju dvije vatre. Nema veze i oko toga bi se hajtali.radostan dan wrote:mislio sam na -između dvije vatre-...KENJAC wrote:Suti , bolje da nije ! Ko bi se danas na podforumu "trula kobila" svadjo jos i oko toga ?radostan dan wrote:nikad mi nije bilo jasno, ni dan danas kada evo sad gledam svoje kako igraju ispod zgrade, što to nije postala olimpijska disciplina?
ozbiljno...![]()
uzgred, onaj mali sa one teme - vaskrsO.
Nebojsa Djukelic...cuo sam da je umro,radostan dan wrote:Đe ona baksy, sjeća li se ovog lika?
glavni za teorije zavjere na sa iksu...malezijski avion otelli vanzemaljci, holanski nad ukrajinom bio navođen kartom starih maja i slično.KENJAC wrote: Nego ko je vaskrso Fifti van ili onaj insekt ?
pa dobro, i samoubistvo se može tretirati kao neka vrsta umrlog stanja...kakonako wrote: Nebojsa Djukelic...cuo sam da je umro,
Zaboravio je :shandrprcSA wrote:manijak1 wrote:Paovo se može implementirati
pod OI sa i bez granica .
Discipline![]()
1 Ćize blize
2 Žmira
3 Hopa u klikere
4 Slike bijelo = pola cijelo
5 Krkače![]()
6 Poklape![]()
7 Eberečke Ebertude , koga ćete ?![]()
8 Lastiš -
9 Hula hop vrtjet do pet minuta da ne spadne![]()
10 Školeono skakutanje na jednoj noni
11 Između dvije vatre
12 e sad zaboravio sam fundamentalnu discpilinu ono sa nožem kad zabadaš u krug pa đe ubodeš režeš da bude tvoja teritorija
13 Janjine - nasadiš se na đale levata
14 Zuce
15 Zaleđive
16 fakultativna aktivnost - Doktori![]()
![]()
Prijavljujem ekipu Država Čengić Vila I - kvotu za učešće u iznosu od 1600 jena po članu ekipe koja broji164 takmičara.
Nadam se da sam ubo temu.
Gorenje GC!!! Nedosanjan san! Bio skup u pičku materinu. Inače klon, to jest kad je Gorenje kupilo njemačku firmu Körting, dobili i ovo. Rebrandirali i prodavali.radostan dan wrote:otišli mi kod školskog druga, kad tamo -
dvojici ispale oči, ja pao u nesvjest...
Isplakala očiradostan dan wrote:otišli mi kod školskog druga, kad tamo -
dvojici ispale oči, ja pao u nesvjest...

Puckalica ! Ha ha ha dje ovo izvuce ?JBT wrote:
Zna li neko sta je ovo?