N1

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
elk

#1401 Re: N1

Post by elk »

Vjerovatno je rezon mandala povratka ovih sa bht1 da nauce poslu novinare,istrpe pocetnicke greske(jos ovu ivanu bez fakulteta gurali,halo ba 2017 je,nikad lakse nije bilo zavrsiti nesto.a ona je bila i nekakav reporter,ne samo spiker),a onda im se oni ispale radi dinara vise.
kad i ako im to propadne,onda bi se biva vratili.po meni,moras biti pakash zesci ili neki super kvalitet,a ovi to ni izbliza nisu,da trazis da se vratis.a stotine novinara sjede kuci ili rade van struke.mora ih biti nekoliko da valja i pored preglupe hiperprodukcije i novinara i medija.
A i ne znam sto bi se vracali.vec dugo vec se govori da bht1 propada.evo ne najavljuju ni sp u rukometu,a prije je vazda bilo.zna li neko?
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1402 Re: N1

Post by mali_milojica »

Nema nista od rukometa :sad:
StupskaBitanga

#1403 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

Rtl hr prenosi
Dzontra_Volta

#1404 Re: N1

Post by Dzontra_Volta »

Ja više nikad EHF-u ne bih dao da se na BHT prenosi svjetsko ili evropsko prvenstvo u rukometu! Ko jednom ode, otišao je zauvijek. :D
recto-verso

#1405 Re: N1

Post by recto-verso »

Dzontra_Volta wrote:Ja više nikad EHF-u ne bih dao da se na BHT prenosi svjetsko ili evropsko prvenstvo u rukometu! Ko jednom ode, otišao je zauvijek. :D
Jesi li ti platio rtv taksu :mrgreen:
Dzontra_Volta

#1406 Re: N1

Post by Dzontra_Volta »

recto-verso wrote:
Dzontra_Volta wrote:Ja više nikad EHF-u ne bih dao da se na BHT prenosi svjetsko ili evropsko prvenstvo u rukometu! Ko jednom ode, otišao je zauvijek. :D

Ne brini ti za mene.
Ti u dijaspori sigurno ne plaćaš ovdašnje takse i poreze, a određivao bi nama šta da gledamo.
recto-verso

#1407 Re: N1

Post by recto-verso »

Dzontra_Volta wrote:
recto-verso wrote:

Ne brini ti za mene.
Ti u dijaspori sigurno ne plaćaš ovdašnje takse i poreze, a određivao bi nama šta da gledamo.
Godisnje preko 20000 km platim :-) i ponosan sam na to ;-)
BHF_Manijak

#1408 Re: N1

Post by BHF_Manijak »

mali_milojica wrote: Ja ne bih nikome branio nista u zivotu da se razumijemo. Ali ako postoje neka pravila igre,ponasanja i znas kakve posljedice nosi to,onda nema ljutnje. Tako i na BHT,ako znas da se ne mozes vratiti,sam si izabrao,sam si kriv. Mada mi je to glupo.
Hajde da ti lakse objasnim. Navijac u Engleskoj napravi belaj,snime ga,uhvate i dobije zabranu ulaska na stadion od 5 godina (a ima ih i sa dozivotnim banom). Otkud nekome pravo da drugome zabrani ulazak ako je kupio kartu ili mu nedaju da je ikako kupi.
Jbg sto si pravio belaj,ako si znao da ces dobiti ban.
Kad se AJB osnivala,nastalo je osipanje kadra sa Hayata,bukavlno 50% ljudi na AJB je sa Hayata. Onda je Svrakic otisao i zamolio direktora AJB da vise ne primaju ljude sa Hayata,jer njemu vise nema ko da radi. Kod mene je dobar drug zbog toga cekao (bez posla jer mu je Svrakic dao otkaz) vise od 2 godine da se zaposli tu.
Mislim da primjeri bas nidu adekvatni, odnosno paralela se ne moze povuci jer ne radi se o slicnom slucaju. Brate u Engleslkoj covjek kada dobije bananu na ulazak na stadion, prethodno je prekrsio zakon, koji glasi nema paljevine na stadionu, ne tuce i slicno... A kakav zakon prekrsis prelaskom na drugo radno mjesto? Nikakav. Osim mozda nekog vlastitog kodeksa firme, ali ne govorimo vise o privatnoj firmi, u kojoj bih to i mogao svariti, vec o drzavnoj firmi, Javnom RTV servisu, na koji ima svako ko ispunjava uslove da se prijavi da radi. Zato kazem da mi je smijesno i zalosno u isto vrijeme, takvo sujetno ponasanje.

Maloprije s jaranom pricam, OK bi bilo govoriti o lojalnosti da su ti plate 4-5 hiljada, pa ti onda neka razlika od 3-4 stoje gotovo nista ne znaci, ili jako malo. Medjutim kada je u prosjeku plata 1000KM, onda ti Boga mi te 3-4 stoje razlike znace i malo je degutantno u tom slucaju nekom spocitavati da je supak jer je otisa, kada bi nas velika vecina isto postupila. Ali posto se radi o tudjem novcaniku, onda mozemo i moralne vertikale izigravati.

Ovaj drugi dio se ne odnosi na tebe, odnosno da si ti to rek'o, vec onako se nadovezah na prethodne postove. :mrgreen: :mrgreen:
elk

#1409 Re: N1

Post by elk »

znači rukomet nula bodova :( .rtl je zatamnjen. i kod njih je hrt izgubio prava davno, ako se ne varam.

je ne rekoh da su šupci što su otišli, bože sačuvaj. svako neka traži svoju sreću. već je šupački tražiti da se vratiš. puno raje, sa završenom školom, sjedi kući, bez dobijene šanse i sa ko zna kakvim mogućnostima. jah, znam. ko traži taj će i naći posao. ali teško je to, imaš tek par dobrih medija, sve se davno popunilo ono baš raznim (ne)kvalitetom. pa veze, štele, ljubavnice, stranka(kod abj konkretno), familija i jebiga. prođoše godine.
a kod ovih što su prešli je kvalitet poslab, da bi bili barem malo nezamjenjivi. zato je šupački tražiti da se vratiš.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1410 Re: N1

Post by mali_milojica »

BHF_Manijak wrote:
mali_milojica wrote: Ja ne bih nikome branio nista u zivotu da se razumijemo. Ali ako postoje neka pravila igre,ponasanja i znas kakve posljedice nosi to,onda nema ljutnje. Tako i na BHT,ako znas da se ne mozes vratiti,sam si izabrao,sam si kriv. Mada mi je to glupo.
Hajde da ti lakse objasnim. Navijac u Engleskoj napravi belaj,snime ga,uhvate i dobije zabranu ulaska na stadion od 5 godina (a ima ih i sa dozivotnim banom). Otkud nekome pravo da drugome zabrani ulazak ako je kupio kartu ili mu nedaju da je ikako kupi.
Jbg sto si pravio belaj,ako si znao da ces dobiti ban.
Kad se AJB osnivala,nastalo je osipanje kadra sa Hayata,bukavlno 50% ljudi na AJB je sa Hayata. Onda je Svrakic otisao i zamolio direktora AJB da vise ne primaju ljude sa Hayata,jer njemu vise nema ko da radi. Kod mene je dobar drug zbog toga cekao (bez posla jer mu je Svrakic dao otkaz) vise od 2 godine da se zaposli tu.
Mislim da primjeri bas nidu adekvatni, odnosno paralela se ne moze povuci jer ne radi se o slicnom slucaju. Brate u Engleslkoj covjek kada dobije bananu na ulazak na stadion, prethodno je prekrsio zakon, koji glasi nema paljevine na stadionu, ne tuce i slicno... A kakav zakon prekrsis prelaskom na drugo radno mjesto? Nikakav. Osim mozda nekog vlastitog kodeksa firme, ali ne govorimo vise o privatnoj firmi, u kojoj bih to i mogao svariti, vec o drzavnoj firmi, Javnom RTV servisu, na koji ima svako ko ispunjava uslove da se prijavi da radi. Zato kazem da mi je smijesno i zalosno u isto vrijeme, takvo sujetno ponasanje.

Maloprije s jaranom pricam, OK bi bilo govoriti o lojalnosti da su ti plate 4-5 hiljada, pa ti onda neka razlika od 3-4 stoje gotovo nista ne znaci, ili jako malo. Medjutim kada je u prosjeku plata 1000KM, onda ti Boga mi te 3-4 stoje razlike znace i malo je degutantno u tom slucaju nekom spocitavati da je supak jer je otisa, kada bi nas velika vecina isto postupila. Ali posto se radi o tudjem novcaniku, onda mozemo i moralne vertikale izigravati.

Ovaj drugi dio se ne odnosi na tebe, odnosno da si ti to rek'o, vec onako se nadovezah na prethodne postove. :mrgreen: :mrgreen:
:thumbup:
Sve se slazem i razumijem.
Vjerujem da je to neka interna prica u BHT (koja je vjerovatno siroka i zavisi o kome se radi) i vjerovatno mogu naci nacin da zaobidju nepozeljne.
palestinka

#1411 Re: N1

Post by palestinka »

Imate vezu recimo nekoliko godina. Volite vi nju, voli ona vas. Vi imate neku prosječnu platu, a ona studira. Plaćate više izlaske, podržavate je da se obrazuje, uči i gradi svoju ličnost i karakter. Ona sve to uradi, a vi i dalje imate prosječnu platu ili ste možda izgubili posao i tražite drugi. Ona zaključi da joj više niste dovoljni, kaže volim te, ali shvati moram naći nekog ko ima bolja primanja, ja sam sad maca ili frajer i po ( i obrnuto vażi). Nakon što joj dosade i frajeri s lovom, a našla je i dobar posao, sjeti se vas i shvati da sad može ponovo biti s vama. Jeste da vise ne izgleda tako dobro i da ima puno mlađih i ljepših i pametnijih, ali eto voli vas. Da li biste se ponovo zabavljali s tom djevojkom...ja ovako vidim odlaske s Javnog servisa i eventualni povratak. Ne radi se o zakonu nego o kurvanjskom postupku i samopoštovanju.
vješalica

#1412 Re: N1

Post by vješalica »

mia rastura

došla joj amara mistrić u emisiju u pola 5 prvo je oslovila sa seljačkim naglaskom am a ra
pa kad je završila sa intervjuom onda joj je rekla amra
koji kloc o d "novinarke"
i standardno zovu u emisiju ljude koji neće da im kometiraju tvitove stare 7-8 dana koji se samo vrte oko dodika i 9 januara
stalno nemaću tu temu i zatvo dodik vlada situacijom i državom jer ga fuxne od novinarki pomažu u medijskom prostoru
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1413 Re: N1

Post by Velkoski »

To nešto na ovaj fazon? :mrgreen:
StupskaBitanga

#1414 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

vješalica wrote:mia rastura

došla joj amara mistrić u emisiju u pola 5 prvo je oslovila sa seljačkim naglaskom am a ra
pa kad je završila sa intervjuom onda joj je rekla amra
koji kloc o d "novinarke"
i standardno zovu u emisiju ljude koji neće da im kometiraju tvitove stare 7-8 dana koji se samo vrte oko dodika i 9 januara
stalno nemaću tu temu i zatvo dodik vlada situacijom i državom jer ga fuxne od novinarki pomažu u medijskom prostoru
Zato to niko ne gleda
muha_sa

#1415 Re: N1

Post by muha_sa »

ko je poželio mladoženju Harisa Silajdžica da gleda bujrum--upravo sadE
StupskaBitanga

#1416 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

Povratak političkih mrtvaca ali bolje je pitanje: Po čijem nalogu?
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#1417 Re: N1

Post by sabina1 »

muha_sa wrote:ko je poželio mladoženju Harisa Silajdžica da gleda bujrum--upravo sadE
:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:

Zona , zona , zona , zona SUMRAKA sa Dodikom i Silajdžićem 12 godina kasnije , bolesnim i gladnim stanovništvom , devastiranom privredom i mladima u inostranstvu....

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:
StupskaBitanga

#1418 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

Još dugo ćemo osjećati šamare koje je Silajdžić opalio prvenstveno Bođnjacima a potom svima u ovoj državi
recto-verso

#1419 Re: N1

Post by recto-verso »

evo im strateskog partnera na udaru Trumpa
recto-verso

#1420 Re: N1

Post by recto-verso »

Radoncic glavna zvijezda na N1.
vješalica

#1421 Re: N1

Post by vješalica »

unuk dzemala bijedica je kulturno spustio nadribovinarki miji bojicic na njena retardirana pitanja.....kako se zena blamira
StupskaBitanga

#1422 Re: N1

Post by StupskaBitanga »

Zato i guraju takve novnarke/voditeljice u pokušaju
Srebrni

#1423 Re: N1

Post by Srebrni »

Sve Dodikova i Srpska televizija, a ne daju im ući ni u Palatu RS. Toliko.
hubke2017

#1424 Re: N1

Post by hubke2017 »

Pa ne daju ni BN-u pa to ne znači da nisu srpska televizija.

Poslano sa mog Tesla 6.1 koristeći Tapatalk
Srebrni

#1425 Re: N1

Post by Srebrni »

hubke2017 wrote:Pa ne daju ni BN-u pa to ne znači da nisu srpska televizija.

Poslano sa mog Tesla 6.1 koristeći Tapatalk
Koliko ja znam, BN-u nije zabranjeno.
Post Reply