Odlicnaskafiskafsnjak wrote:Panasonic p42 st50e ... Rodjak mi tu prodaje....koja je realna cijena ?
Cca 500km rekao bih
Moderator: Benq
Odlicnaskafiskafsnjak wrote:Panasonic p42 st50e ... Rodjak mi tu prodaje....koja je realna cijena ?
Nije davno ni kupio, cca prije 2.5 godine.. Mozda i uzmemzomri wrote:Odlicnaskafiskafsnjak wrote:Panasonic p42 st50e ... Rodjak mi tu prodaje....koja je realna cijena ?![]()
Cca 500km rekao bih
Koliko je cijeni? Ja bih uzeo za 5-6 stoja, nema danas takav tv ni za 3 hiljade.skafiskafsnjak wrote:Nije davno ni kupio, cca prije 2.5 godine.. Mozda i uzmemzomri wrote:Odlicnaskafiskafsnjak wrote:Panasonic p42 st50e ... Rodjak mi tu prodaje....koja je realna cijena ?![]()
Cca 500km rekao bih
aditon wrote:@ svi
Da li je nekom poznato da li i gdje se može kupiti nosač za LCD ali koji ima bar dva zgloba pokretna i po X i po Y osi. Nosač ovog tipa bi neko ko radi s željezom mogao napraviti međutim volio bih ipak uzeti neki fabrički model. Inače nosač bi trebao da podržava TV od 42" i bar 20tak Kg
Samsung 48" JU6472 za 1499 KM ili 50"JU6872 za 1750 KM oba su UHD al nemaju 3D.NediM17 wrote:Ima li kakvih akcija pred prvenstvno?
Dijagonala min. 42''... Zelje su UHD, Smart, 3D...
Nesto ovako.
http://www.philips.si/c-p/43PUS7150_12/ ... e-ultra-hd
Ovaj je bio u FIS-u za 1329KM, i kontao se bi li, ne bi li, i odlucim se, sjedem u auto, odem to FIS-a, nema ga, prodani svi.![]()
Vidi u Domodu.aditon wrote:aditon wrote:@ svi
Da li je nekom poznato da li i gdje se može kupiti nosač za LCD ali koji ima bar dva zgloba pokretna i po X i po Y osi. Nosač ovog tipa bi neko ko radi s željezom mogao napraviti međutim volio bih ipak uzeti neki fabrički model. Inače nosač bi trebao da podržava TV od 42" i bar 20tak Kg
Samo da ponovo priupitam, ako neko zna?
Ja ti predlazem da ukucas....Panasonic p42 st50e ....u link koji je postavio kolega semirsar ...mobilmedia.baskafiskafsnjak wrote:Ma ne zna on koliko vrijedi... Ali ja sam mu i prije govorio cca 500km...toliko cuni ponuditi
Nema vise novih kupiti...a i zgodno mi je ovo jer mu ne moram odmah sve pare dati ahahahnedims wrote:Ja ti predlazem da ukucas....Panasonic p42 st50e ....u link koji je postavio kolega semirsar ...mobilmedia.baskafiskafsnjak wrote:Ma ne zna on koliko vrijedi... Ali ja sam mu i prije govorio cca 500km...toliko cuni ponuditi
i tu ces naci nekoliko tih ili slicnih panasonika. Mozda ti cijena bude OK. za nov TV...
skafiskafsnjak wrote:Nema vise novih kupiti...a i zgodno mi je ovo jer mu ne moram odmah sve pare dati ahahahnedims wrote:Ja ti predlazem da ukucas....Panasonic p42 st50e ....u link koji je postavio kolega semirsar ...mobilmedia.baskafiskafsnjak wrote:Ma ne zna on koliko vrijedi... Ali ja sam mu i prije govorio cca 500km...toliko cuni ponuditi
i tu ces naci nekoliko tih ili slicnih panasonika. Mozda ti cijena bude OK. za nov TV...
valjda zato sto je vec demode, furaju se uhd 3d itd fore i fazoni, pod uslovom da nejma neku skrivenu manuzomri wrote:zašto ga prodaje onda?
odlično za škafusemirsar wrote:valjda zato sto je vec demode, furaju se uhd 3d itd fore i fazoni, pod uslovom da nejma neku skrivenu manuzomri wrote:zašto ga prodaje onda?
ma hajd ti preko grane, ako imas mogucnost i sredstva, u svakom slucaju ces bolje proc nego ovdekazomri wrote:odlično za škafusemirsar wrote:valjda zato sto je vec demode, furaju se uhd 3d itd fore i fazoni, pod uslovom da nejma neku skrivenu manuzomri wrote:zašto ga prodaje onda?ja tražio prije godinu dvije da maznem st60, nestalo. bio poslije jedan vt60 kod stanića, ali izloženi model pa ne uzeh.
realno, nema takvog tva ni za 3000km danas. a pitanje je koliko je ovaj najjeftiniji oled od 4000 bolji.
Zato sto je dobio novi hahaha. Vec mjesec mu stoji u kutiji...pitam se, steti li to...semirsar wrote:valjda zato sto je vec demode, furaju se uhd 3d itd fore i fazoni, pod uslovom da nejma neku skrivenu manuzomri wrote:zašto ga prodaje onda?
uzmi mu taj st50 onda dok nije skontao šta je uradioskafiskafsnjak wrote:Zato sto je dobio novi hahaha. Vec mjesec mu stoji u kutiji...pitam se, steti li to...semirsar wrote:valjda zato sto je vec demode, furaju se uhd 3d itd fore i fazoni, pod uslovom da nejma neku skrivenu manuzomri wrote:zašto ga prodaje onda?
Raspitaj se kod ovih http://senso.ba/aditon wrote:aditon wrote:@ svi
Samo da ponovo priupitam, ako neko zna?

LCD LED ima bolju sliku nego obicni LCD.bosnian batman wrote:osim onako ofrlje konstatacije
navedi argumente
sve je spram cijene
i jesu li LCD ?? tj. nisu LED
koja je razlika