Није тема па не бих дуго, тек онолико да ми мало буде лакше.
Бранислав Дукић сад бивши прецједник удружења логораша РС. Током рата био у Храсници у радном воду дијелио хуманитарну, жена му радила у амбуланти. Кад се накрао средином рата онда хтио да бјежи код нас.И он заступао логораше ...земљо отвори се, па то нема ни код вас .Подобан свакој власти и добро се окористио преко удружења. По налогу шефа Доде пред изборе укрстио двије штангле на Требевићу као спомен обиљежје и бјеж у Бања Луку. Поднио оставку тек онда кад су наши добили папир гдје је био у рату и припрјетили му да ће му ноге поломити кад опет дође у И.Сарајево .
Пантелија Чургуз прецједник бораца РС ( говно једно), ојадио борце смањивањем накнада и инвалиднина. На ново службено ауто од 30 000 ставио ротациону сигнализацију да му се раје склања како не би закаснио код швалерке или да му се јагњетина не би охладила.
Јоја Тинтор , главни лола за "извоз" стотине голфова из ТАС-а у Србију.
Томо Коваћ сад власник пекара, хотела, тржних центара, Александрија, производња здраве хране (оне штрудлице што је Паша слику једном поставио)
Момо Мандић, мислим шта рећи, он им је свима тата. Ослобођен за ратне злочине, ваљда су му се и извинули. Гојени, немој случајно да би га назвао злочинцем јер би то било подло или у најмању руку будалаштина! Па ја, и Дражен Ердемовић је по сопственом признању стријељао преко 100 Бошњака па га је Хаг за сарадњу "наградио" са само 5 година затвора. Сад је на слободи заштићен под другим именом , стан, посао....
Могли би га дијаспоровци мало потражити у свом комшилуку па да бар неке користи буде од њих.