Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O'zone wrote:"Kani suzo izdajice
Kani što si stala...."
Džaba opet ne mogu zaplakat
Pa o'sta si, imas li ista ljudsko u sebi...
Jutros mi je sve nesto govorilo da ne moze ostat na Trumpu, nesreca nikad ne dolazi sama te tako i bi
P.S.
Izace on jos jaci iz ovoga, ne bi me zacudilo da iz ove afere sa hapsenjem izade kao upravnik zatvora. Ili da privatizuje isti
Moderatorsko je srce kamen...milosti u sebi nema...suzi oka ne da...
Prvo radni moral na onoj temi kad si preko bureka piso postove u butiku gdje radis a sada ovo... Postoji li opcija da se blokira neko sa tvojim cinom?
Sta djeca mi provale sifru, pocnu citat - godine vaspitnog djelovanja u vodu
stakasa wrote:
Jutros mi je sve nesto govorilo da ne moze ostat na Trumpu, nesreca nikad ne dolazi sama te tako i bi
P.S.
Izace on jos jaci iz ovoga, ne bi me zacudilo da iz ove afere sa hapsenjem izade kao upravnik zatvora. Ili da privatizuje isti
Prvo radni moral na onoj temi kad si preko bureka piso postove u butiku gdje radis a sada ovo... Postoji li opcija da se blokira neko sa tvojim cinom?
Sta djeca mi provale sifru, pocnu citat - godine vaspitnog djelovanja u vodu
Turi me na "foe" nećeš me više nikad viđet...a mladi umovi će biti sigurni...dok se sami ne registruju na forum i onda skontaju od čega ih je otac štitio. Doduše tad će već biti odrasli i razumjet će.
Pored Radeljaša uhapšeni su i Jasmina Horo pomoćnica bivšeg načelnika Općine Novi Grad Damira Hadžića, Nedžad Kapetanović, bivši pravobranilac Općine Novi Grad i Jusuf Čaušević, šef Odsjeka za imovinsko-pravne poslove Općine Novi Grad.
Pored Radeljaša uhapšeni su i Jasmina Horo pomoćnica bivšeg načelnika Općine Novi Grad Damira Hadžića, Nedžad Kapetanović, bivši pravobranilac Općine Novi Grad i Jusuf Čaušević, šef Odsjeka za imovinsko-pravne poslove Općine Novi Grad.
Na bolovanju Damir
Broji koliko je ustekao od 8000 KM plate koju dobija u EuroHercu,hoce li moci biti da se plate advokati.
damir ne podnosi nekog lika u eurohercu i taj ne smije na njegov sprat niti se pojaviti
nije 8000 nego 7500 + menadžerski ugovori koji su tajna i kartica od 1000 na troškove života, auto plus gorivo
O'zone wrote:"Kani suzo izdajice
Kani što si stala...."
Džaba opet ne mogu zaplakat
P.S.
Aj ti jarane posto si gore blizi jednu kilu janjke na racun grada sarajva odnesi Esi nasem......grahota je da gram smrsa ..inace nema te kud na onaj svijet
spreca wrote:
Aj ti jarane posto si gore blizi jednu kilu janjke na racun grada sarajva odnesi Esi nasem......grahota je da gram smrsa ..inace nema te kud na onaj svijet
Ev' samo da vidim s ovim malim Efendićem šta imamo predviđeno u budžetu kao podršku za opšćinske prvoborce.
spreca wrote:
Ev' samo da vidim s ovim malim Efendićem šta imamo predviđeno u budžetu kao podršku za opšćinske prvoborce.
Dobra vijest moj @spreco kažu "ima bolan O'zone ako je za Essu i za zaporaka" Esso gladan ostat neće
spreca wrote:
Dobra vijest moj @spreco kažu "ima bolan O'zone ako je za Essu i za zaporaka" Esso gladan ostat neće
masalah zaradices sevapa i na ovom i na onom svijetu ....nije mu jadnom lako...sam je ovdje a daleko je Jabuka
madner wrote:Haj Esso i nekako, ali ljude iz opcine da hapse?
Pa sta je sljedece?
prvo su došli po šalteruše ja nisam učinio ništa
pa su došli po portire, ja i dalje ništa
onda na red dojdoše čistačice, malo mi nelagodno al hade de
a onda dojdoše po mene...