Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#13976 Re: Zeničani
Kakva frka u ZS-u? Ajde bacite koji trac 
- Amagon
#13977 Re: Zeničani
Ahahahah
Reče mi jaranica, subota oko pola 10 mozda, frka neka za šankom, razbijali, naguravali se, oni konobari maltene djeca, ne znaju kako da reaguju, poslije navodno specijalci došli..
A budući da ovde manje-više svi idemo dole, pa reko možda neko zna tačno šta je bilo, ko je zakuhao.
Pročulo se i za ZS, zna svakakvog hamelja sjesti u zadnje vrijeme.
A budući da ovde manje-više svi idemo dole, pa reko možda neko zna tačno šta je bilo, ko je zakuhao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13979 Re: Zeničani
banned for a reason "đeš ovo pitat"Kralj Tvrtko I. wrote:A đe vam je taj ZS?
dvi hefte
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#13980 Re: Zeničani
Znači u pet/sub lagano jedna kašikara u padže i put putuje moj Amagon, putujem i ja.Amagon wrote:AhahahahReče mi jaranica, subota oko pola 10 mozda, frka neka za šankom, razbijali, naguravali se, oni konobari maltene djeca, ne znaju kako da reaguju, poslije navodno specijalci došli..
-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#13981 Re: Zeničani
Bato, ne igraj se

-
Bobi
- Forum administrator
- Grijem se na: J.P."Grijanje"Zenica
- Vozim: TDI sve crveno
#13982 Re: Zeničani
To ti je mjesto gdje se odradjuje pripravnički za "alkosa"Kralj Tvrtko I. wrote:A đe vam je taj ZS?
-
Kralj Tvrtko I.
#13983 Re: Zeničani
Ma odradio sam ja pripravnički za alkosa, al nikako da skontam gdje je ZS 
De recite miiiiiiiiii

De recite miiiiiiiiii
- Amagon
#13984 Re: Zeničani
Hahahahah_BataZiv_0809 wrote:banned for a reason "đeš ovo pitat"Kralj Tvrtko I. wrote:A đe vam je taj ZS?
dvi hefte
Ma grehota dole belaj da bude, žalibože onih silnih boca okoloJimmy McNulty wrote: Znači u pet/sub lagano jedna kašikara u padže i put putuje moj Amagon, putujem i ja.
Iza čeličnog solitera. Navrati!Kralj Tvrtko I. wrote:Ma odradio sam ja pripravnički za alkosa, al nikako da skontam gdje je ZS
De recite miiiiiiiiii![]()
![]()
-
kakavdanakneiskustvu
- BlackCaviar
#13986 Re: Zeničani
Kakva ba frka u pola 10, a kamoli nekakvi specijalci poslije, ja bio 10 do 10 tu navečer?
Osim možda ako se ne računa u nastanak frke to što je jaran reko konobaru "meni običnu kafu" u subotu, u ZS-u, u 10 navečer, a ja uzeo senzaciju
Osim možda ako se ne računa u nastanak frke to što je jaran reko konobaru "meni običnu kafu" u subotu, u ZS-u, u 10 navečer, a ja uzeo senzaciju
- Amagon
#13987 Re: Zeničani
onda je vjerovatno bilo poslije 10..
a vi se ponašate totalno neprimjereno subotom u Zs-u
a vi se ponašate totalno neprimjereno subotom u Zs-u
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#13988 Re: Zeničani
BlackCaviar wrote:
Tako jednom neki babinci roksaju, roksaju i u po frke po kafu jednu da se dohavizaju i opet udariše po pivama.
Što se tiče specijalaca mislim da su ovo redovne aktivnosti jer i u Pasaž su navraćali u subotu, ušli, razgledali i izašli. Nisu nikog ni pretresli. Biće da je žena ko žena, Seni ispala čaša jer je bio pod dozom, ona od toga napravila narušavanje javnog reda i mira.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13989 Re: Zeničani
Zato ja samo narucim mezu telefonom, dodjem po to i odoh dalje 
-
Throttle
#13990 Re: Zeničani
50KM prvi mjesec a svaki naredni po 40, rentanje.veliki_ah wrote: . A ima mozda i vise da je Dzananovic zatvorio garazu.. Ne znam kako im funkcionise to? Jel prodaju mjesta?
Navodno izrade te kartice zbog rampe odnosno vrata jer je automatika. Po meni preskupo, nadzorne kamere su im uzas pa ako se neko uvali od toga nemas nista (iako su male sanse jer je zatvorena garaza) i opet moras tabanat do kuce s Kamberovica. Isplati se nekom ko boravi u Hotelu Zenica (ako nema dzaba garazu) a inace tesko.
Radim tamo pa sam mislio da će bit povoljnije, bar za nas koji radimo u Shopping Centru međutim mrka kapa
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13991 Re: Zeničani
Na prvu nije skupo, doduse poredim sa cijenom zakupa mjesta u podzemnoj garazi ovdje, ali kad skontas gdje god da zivis imas cipelcvagen do kuce.Throttle wrote: 50KM prvi mjesec a svaki naredni po 40, rentanje.
Navodno izrade te kartice zbog rampe odnosno vrata jer je automatika. Po meni preskupo, nadzorne kamere su im uzas pa ako se neko uvali od toga nemas nista (iako su male sanse jer je zatvorena garaza) i opet moras tabanat do kuce s Kamberovica. Isplati se nekom ko boravi u Hotelu Zenica (ako nema dzaba garazu) a inace tesko.
Radim tamo pa sam mislio da će bit povoljnije, bar za nas koji radimo u Shopping Centru međutim mrka kapa![]()
Kakva je sitovacija u Šopingu inace?
-
veliki_ah
#13992 Re: Zeničani
To i nije skupo za nekoga ko ne koristi svakodnevno auto, ko zivi u gradu, a posao mu je blizu pjesice. Garaža je dovoljno blizu da je svima daleko 15 minuta da se uzme auto kad se krene na pijacu ili duzi put..Throttle wrote:50KM prvi mjesec a svaki naredni po 40, rentanje.veliki_ah wrote: . A ima mozda i vise da je Dzananovic zatvorio garazu.. Ne znam kako im funkcionise to? Jel prodaju mjesta?
Radim tamo pa sam mislio da će bit povoljnije, bar za nas koji radimo u Shopping Centru međutim mrka kapa![]()
PS. U sa je cijena podzemne garaze blizu moje zgrade 2.500 godišnje, a nisu bolji uslovi nego tu..
- avenija
#13993 Re: Zeničani
Tesko da ces dobiti kakav trac jer nas je bilo 3 i konobari mimo te dvojice , to se desilo u ovom djelu gdje je sank ._BataZiv_0809 wrote:Kakva frka u ZS-u? Ajde bacite koji trac
Uglavnom frajer dodje i kao seta se onda trazi nekog jer mu je duzan para i onda ovaj dolazi sto je kao duzan
i zove ga napolje . Ovaj ne smije i ovaj ode ..
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13994 Re: Zeničani
To i jest danak omasovljavanja te kafane. Nazalost kod nas cim se procuje za neko mjesto, odmah slijede belaji.
Elem, ako ikog zanima, neki frajer je odgovorio Sanji Renic u vezi fasade i radnickog murala/reljefa na Socijalnom. Veli ponovo ce se staviti kamene ploce, a mural/reljef se restaurira i da ne prica gluposti
Elem, ako ikog zanima, neki frajer je odgovorio Sanji Renic u vezi fasade i radnickog murala/reljefa na Socijalnom. Veli ponovo ce se staviti kamene ploce, a mural/reljef se restaurira i da ne prica gluposti
-
Throttle
#13995 Re: Zeničani
Ma nije skupo al je svima daleko. Nije daleko kad je fino vrijeme, al, na 40 stepeni moras preko mosta gdje nema hladovine, padalo/puhalo opet moras pjeske. Poenta je da nije nikom "na ruku". Plus sto je opet to zajednicka garaza. Otac placa pored industrijske 80KM mjesecno, kroz garazu prolazi glavna cijev od grijanja za tu zgradu a ljeti ne grije u nju. Zimi sjednes u toplo auto a ljeti u hladno. Plus sto ima tonu nekih stvari ostavljenih, od rezervnih guma pa do nekih sitnica iz kuce. Ako uporedim s tim, u Sopingu je preskupo al s druge strane neko placa toliko parkong mjesto na otvorenom. Mislim da je Bobi spominjao da je kod kineskog preko 30KM._BataZiv_0809 wrote: Na prvu nije skupo, doduse poredim sa cijenom zakupa mjesta u podzemnoj garazi ovdje, ali kad skontas gdje god da zivis imas cipelcvagen do kuce.
Kakva je sitovacija u Šopingu inace?
Sto se tice Šopinga, zivotari. Nece da spuste kirije pa da se i gornji sprat napuni, jos jedna kladionica se otvorila prije par dana i tako. Nije frekventno kao nekad, ljudi sve obavljaju u gradu. Jedino malo je dolazak Waikikija popravio situaciju a ostalo sve isto. Nekvalitetna odjeca sa napuhanim cijenama, kladionice, kafici. Juventa umjesto N-sporta sa manjom ponudom i vecim cijenama, Sportvision isto otanjao otkako su poceli tušit ove lošije brendove preko Sport realityja, Tehnomax bar vizuelno pred zatvaranjem, Domod dila sad konvektore i to je to. Smanjuje se broj radnika u radnjama, kirije ogromne a posla manje. Perspektiva pobjegla prije 5-6 godina pa sad sve stagnira dok ljudi ne pocnu bjezat. Realno-uzas.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#13996 Re: Zeničani
Ja stvarno ne mogu da shvatim vlasnika Šopinga.Throttle wrote: Ma nije skupo al je svima daleko. Nije daleko kad je fino vrijeme, al, na 40 stepeni moras preko mosta gdje nema hladovine, padalo/puhalo opet moras pjeske. Poenta je da nije nikom "na ruku". Plus sto je opet to zajednicka garaza. Otac placa pored industrijske 80KM mjesecno, kroz garazu prolazi glavna cijev od grijanja za tu zgradu a ljeti ne grije u nju. Zimi sjednes u toplo auto a ljeti u hladno. Plus sto ima tonu nekih stvari ostavljenih, od rezervnih guma pa do nekih sitnica iz kuce. Ako uporedim s tim, u Sopingu je preskupo al s druge strane neko placa toliko parkong mjesto na otvorenom. Mislim da je Bobi spominjao da je kod kineskog preko 30KM.
Sto se tice Šopinga, zivotari. Nece da spuste kirije pa da se i gornji sprat napuni, jos jedna kladionica se otvorila prije par dana i tako. Nije frekventno kao nekad, ljudi sve obavljaju u gradu. Jedino malo je dolazak Waikikija popravio situaciju a ostalo sve isto. Nekvalitetna odjeca sa napuhanim cijenama, kladionice, kafici. Juventa umjesto N-sporta sa manjom ponudom i vecim cijenama, Sportvision isto otanjao otkako su poceli tušit ove lošije brendove preko Sport realityja, Tehnomax bar vizuelno pred zatvaranjem, Domod dila sad konvektore i to je to. Smanjuje se broj radnika u radnjama, kirije ogromne a posla manje. Perspektiva pobjegla prije 5-6 godina pa sad sve stagnira dok ljudi ne pocnu bjezat. Realno-uzas.
Dovoljno je da pogleda na slikama stanje iz 2009 i danas i da mu bude jasno da ovako ne moze
Svake godine je sve gore i gore i to se golim okom moze vidjeti. Ja sigurno nisam usao dobrih 2 godine, mozda i vise, i udjem nedavno i tacno sam se frapirao.
Jbt Mepas Mall u Mostaru onakav kakav jeste, ne bi se postidio da ga bilo gdje u Evropi otvoris. Nije ni njega otvorio Voren Bafet ni Maurisio Ortega, nego takodjer tranzicijski tajkun poput Mrkog. Znaci moze se.
U krajnjoj liniji postoje firme koje se bave upravljanjem. Potencijala i to solidnog ima sigurno.
Steta
- Zaitsev
#13997 Re: Zeničani
http://www.zenicablog.com/odgovor-nasoj ... ka-vlasti/_BataZiv_0809 wrote:To i jest danak omasovljavanja te kafane. Nazalost kod nas cim se procuje za neko mjesto, odmah slijede belaji.
- kamberovica polje
#13998 Re: Zeničani
Dobro zaletila se Sanja malo ali i i do njih je. Kod ovakvih stvari moraju biti transparentniji, ovo je ipak jedna od ppoznatijih zgrada u Zenici posebno zbog ovog reljefa.
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#13999 Re: Zeničani
avenija wrote:Tesko da ces dobiti kakav trac jer nas je bilo 3 i konobari mimo te dvojice , to se desilo u ovom djelu gdje je sank ._BataZiv_0809 wrote:Kakva frka u ZS-u? Ajde bacite koji trac
Uglavnom frajer dodje i kao seta se onda trazi nekog jer mu je duzan para i onda ovaj dolazi sto je kao duzan, malo saketanja i ovaj sto je prvi dosao po pare uze flasu , prosipa na sve strane i pogodi flasom u sank , povalja sve i sat onaj spade
, kad je bacio flasu izvadi noz 30 cm , vise sablja
![]()
i zove ga napolje . Ovaj ne smije i ovaj ode ..
Some men just want to watch the world burn.
-
s@mson
#14000 Re: Zeničani
Nemojte na Sanju, pa to je nasa menadzerica hihihihi..
dok je bila u Bel Ami-u ona povazdan sjedi, chata a dva gosta udju cijeli dan u kafanu ali jbg ona je menadzerica zaboli je za goste...
jbt o kakvim ja likovima ovdje pisem u tri pm...
dok je bila u Bel Ami-u ona povazdan sjedi, chata a dva gosta udju cijeli dan u kafanu ali jbg ona je menadzerica zaboli je za goste...
jbt o kakvim ja likovima ovdje pisem u tri pm...