Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
LSD wrote: ↑19/01/2025 14:46
Prime 9 komada, dobiju po guzowima kao da su drugoligaska ekipa i opet nesto lajuckaju okolo umjesto da se zavuku u misije rupe nakon takvih blamaza.
Nema to ni stida i obraza.
Hajd uzmi jorgan. Pokrij se i po usima, Zahladnilo “ljigavac” Minusi stisli i ne pisi gluposti..
Javlja se kamondzija iz Ajove sa svojim doskocicama
Sofer, drz se kamiona i prikolice, mani se komentarisanja fudbala.
Last edited by LSD on 19/01/2025 18:24, edited 1 time in total.
LSD wrote: ↑19/01/2025 14:46
Prime 9 komada, dobiju po guzowima kao da su drugoligaska ekipa i opet nesto lajuckaju okolo umjesto da se zavuku u misije rupe nakon takvih blamaza.
Nema to ni stida i obraza.
Hajd uzmi jorgan. Pokrij se i po usima, Zahladnilo “ljigavac” Minusi stisli i ne pisi gluposti..
Javlja se šofer iz Ajove sa svojim doskocicama
Sofer, drz se kamiona i prikolice, mani se komentarinaja fudbala.
Buahahahaha. “Komentajras” evo ti za sve nas
Nemam prikolice zajebo si se. Bez prikolice ceram
Nego ceraj i ti bogati. Sikter….
B6Redhell wrote: ↑19/01/2025 18:24
Ceraj i Sikter ??
Jedno vrijeme sam mislio da imas malo smisla za humor, ali se zayebah...seljakluk i primitivizam izbijaju iz tebe. Nisi dzabe kamiondzija.
Ne mozes meni govoriti sikter, nije ti ova tema babovina pa da druge tjeras i da se tako kurchevito ponasas.
Miran budi kastiljcicu maleni
Last edited by LSD on 19/01/2025 18:34, edited 1 time in total.
Ceraj i Sikter ??
Jedno vrijeme sam mislio da imas malo smisla za humor, ali se zayebah...seljakluk i primitivizam izbijaju iz tebe. Nisi dzabe kamiondzija.
Ne mozes meni govoriti sikter, nije ti ova tema babovina pa da druge tjeras i da se tako kurchevito ponasas.
I isao sam s tobom na humor. Dok nisi poceo podyebavat i prozivat kojekakvim imenima, bez razloga. I kontam kanit ces se. A ti iz komentara u komentar prozivas i sad ti nekom predavanja drzis..
Ceraj i Sikter ??
I isao sam s tobom na humor. Dok nisi poceo podyebavat i prozivat kojekakvim imenima, bez razloga. I kontam kanit ces se. A ti iz komentara u komentar prozivas i sad ti nekom predavanja drzis..
Opet on nesto zvoca. Tisina tamo, ni je'ne.
Ma nemoj mi se unositi u facu i kriviti usta, poslacu ti Crvenog da te isiba
studeni76 wrote: ↑19/01/2025 16:02
Ma ja ba, svi drugi krivi al oni ništa.
Ova grupa igrača srozava ime ovako velikog kluba. Mentalitetom se spuštaju na nivo neke male ekipe, naloze se protiv Reala i onda tamburanje protiv malih ekipa. Takvi su nekada bili Sevilja I Valencija, izginu protiv Barce pa onda 2 mjeseca sebi ne mogu doci
Pa realno ne znam ko je od ove ekipe ocekivao konstantno dobre igre? Sastav je takav da se ocekuju oscilacije u igri, samo istina je da su ovo prevelike oscilacije gdje Realu das 5 i onda isti ti igraci uz solidnu igru protiv Getafea i tonu prilika daju samo jedan gol. Prije pocetka sezone ja nisam ocekivao ni ovo sto trenutno pokazuju, ocigledno da potencijala ima samo to treba dobro uklopiti i zakrpiti gdje ima lufta.
Ono sto je plus u odnosu na proslu sezonu je sto ih je ove godine bas zanimljivo gledati, igraju odlicno i atraktivno vecinu utakmica a titule treba ocekivati od sljedece sezone, pogotovo ako Real promijeni trenera pa kontam da ce i Alonsu (ili ko vec dodje) trebati jedna sezone da ih uigra.
S obzirom na situaciju i dubiozu dobro je to sve. Isti sastav kao prosle sezone uz pojacanja (Olmo, Victor) i vidi se ogroman napredak u igri.
Ekipa ima igru, igra prepoznatljivo i atraktivno. Ovaj pad i kriza ce proci ali trener ima viziju, zna sta zeli i na koji nacin zeli da igra.
Ima tu malo i lose srece, a Boga mi i nedovoljno dobre zavrsnice (preciznosti) gdje su promasene neke sanse koje inace ulaze.
Kad se sve poslozi, nekih igraca se rijese a neki dođu bice to jos bolji tim, siguran sam. Cinjenica je da ima mladih igraca koji nemaju mnogo iskustva ali ti igraci ce kroz 2-3 godine bit bolji. Klub ce se stabilizovat, prihodi ce rasti sa povratkom na Camp Nou i to ce pozitivno djelovat na ekipu.
Nisam gledao ,ali po onoj slici od Romana,, po meni cist crveni je trebao biti,,opet kazem,ne znam kakav je kontekst bio al je crveni mogao komotno svirat,,
Kad god se svira penal protiv Reala to je odmah frka, spominje se Negreira i sl. Likovi ove sezone dobili 9 penala u La ligi, protiv njih se skoro ne sviraju penali i to se jos buni zasto je kroz VAR dosudjen penal za Atletico.
Uoci utakmice pritisak na sudije, i tako iz kola u kolo skandal.
Evo jedan primjer kad je nakon Var intervencije dosuđen penal za Real, a vidi se i nastavak akcije gdje lopta ide.