FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
last mohicans

#13976 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by last mohicans »

moa wrote:Lose se startalo sa previse straha od greske i onda iz toga prave greske.
Tako nekako se moze opisati. Ničim me ovaj Bate nije odusevio, kad smo ih stisli,paničnije su djelovali nego mi. Crnjo i onaj sto je dao gol odskaču, ostali prosjek. Dve debilska gola, ne ispratis jednog, pa drugog igrača, dobijes penal kakav dobiješ i to je to. Zadnjih 20 minuta je pokazalo da se itekako moze igrati s ovom ekipom.
Proposition Joe

#13977 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Proposition Joe »

Ma ljudi su bolji nema sta. Pogledat samo broj gresaka nicim izazvanih u dodavanju, prenosu lopte jednih i drugih. Gavric promasaj u potpunosti, apsolutno igrac manje na terenu, Mustafic za njega Roy Keane, sto je pokazao i protiv Slobode a i veceras. Ocekujem i tamo minimalan zijan uz nase bljeskove koji ce nas tjesiti da nismo mi losi, mozemo igrati, da nemamo srece it'd... I nemamo sto se tice povreda ali to je sastavni dio igre.

Treba jos pure jesti da se dignemo na malo visi nivo.
omega369

#13978 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

Pa ne mozes na visi nivo kad ti fali 6 igraca i kad igras sa 6 novajlija medju kojima je i momcic od 18g. Andrej je i dobro odigrao ali fakat..jos izmjene guzina i sisic. Pa to bi tesko bilo dovoljno za PLBiH a ne za evropu
SmokingMan

#13979 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by SmokingMan »

Ne treba ih previše kritikovati,ovo je stvarno bilo pristojno.Vulga rego. :thumbup:
omega369

#13980 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by omega369 »

Ma naravno, ovo je jos u super ispalo. da ono belgijsko govno nije sudilo kako je sudio ne bi nas pobjedili
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#13981 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Velkoski »

ubili smo ih, al' džaba kad je lopta kurva
GandalfSivi

#13982 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

Ima druga tekma, moze ih se gore rahat dobiti, sve zavisi od toga ko ce igrati...
Zoya

#13983 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Zoya »

Šteta što nisu igrali cijelu utakmicu kao zadnjih dvadeset minuta. Čestitke na postignutom golu :bih:
last mohicans

#13984 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by last mohicans »

Velkoski wrote:ubili smo ih, al' džaba kad je lopta kurva
Ti hodati nisi mogao zadnjih 20 min. :D
GandalfSivi

#13985 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

last mohicans wrote:
Velkoski wrote:ubili smo ih, al' džaba kad je lopta kurva
Ti hodati nisi mogao zadnjih 20 min. :D
Velkovski je mozda jednu ili dvije izgubljene lopte imao cijelu tekmu, ubjedljivo najbolji nas igrac na terenu (jebala ga je pozicija da pokaze vise).

Isto zaboravih reci, ovaj njihov golman mi izgleda prava talasika, treba uzvratnu pokusati malo cesce pucati (bas nam Rahmanovic tu fali)...
last mohicans

#13986 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by last mohicans »

Ma napasti ko NATO. Da smo imali makar Ahmeta i Rahmana. Puno jači bi bili, mada ni Handzic nije lose odigrao. Tatar je totalno podbacio veceras. Krste se jeste puno trosio, ali čini mi se da nije dovoljno fizicki spremen. Jos zadnju u prvenstvu nije ni igrao,s klupe je usao. Da je ovakvih utakmica dvadesetak u prvenstvu, letjeli bi mi ko rakete.
Kaligrafija

#13987 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Kaligrafija »

Ne znam da li mi je u zivotu, bilo vise krivo za neku izgubljenu utakmicu Sarajeva ko za ovu...!?! Toliko povrijwdjenih i opet odigramo odlicno... Pred ovom djecom koja su veceras igrala je svijetla buducnost... Akademija radi odlican posao... Nadam se u revansu, da ce nas Fortuna pogledati...!
north

#13988 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by north »

Nema sta, rezultat koji ti daje jedno 5% sansi..meni nekako bad gorak ukus na kraju..kad bi bar gore odigrali s mudima ko nikad do sad i izbjeci poraz ispalo bi na kraju i ok...neki lagani poraz gore bi samo znacilo da ovaj dvomec za nas bi bio bez smisla i uzaludno potrosena energija za ligu i novac :mrgreen: ..
GandalfSivi

#13989 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by GandalfSivi »

Bitna stvar je da sam skontao kako gledati MojaTV u inostranstvu, cak i kada blokiraju utakmice. Uredno platio i gledao, nikakav VPN nikakvi bakraci :D
north

#13990 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by north »

Igracima i Husrefu svaki dan pustati tekmu Atromitos-Sarajevo u Atini uz podsjetnik svakih sat koliko se prva tekma zavrsila :D :i tad smo nepravedno prvu zijanili......pa eto neka ne prodjemo ali da se bar odigra kako treba i da se to krunise dobrim rezultatom:a to je sve sem poraza :oops:
moa

#13991 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by moa »

last mohicans wrote:
moa wrote:Lose se startalo sa previse straha od greske i onda iz toga prave greske.
Tako nekako se moze opisati. Ničim me ovaj Bate nije odusevio, kad smo ih stisli,paničnije su djelovali nego mi. Crnjo i onaj sto je dao gol odskaču, ostali prosjek. Dve debilska gola, ne ispratis jednog, pa drugog igrača, dobijes penal kakav dobiješ i to je to. Zadnjih 20 minuta je pokazalo da se itekako moze igrati s ovom ekipom.
Nista specijalno nisu ovi rusi jos da dodam sarajevo pokusava da zabije gol sa 1 igracem u vrhu, smijurija....ali i dalje tvrdim da su ovi rusi prosjek i da su na nivou nase lige.
mirza_15

#13992 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by mirza_15 »

Kakvih retarda ima među navijačima to je poezija! Teško da je onakvim likovima IQ veći od sobne temperature. Došlo ono da se malo iživi, da malo, hojhaaaa baca topovske udare i pali baklje. Popišam se ja na njihovu ljubav prema klubu! To je sebična bagra koja misli da ima pravo da zloupotrjebi Sarajevo da bi ono došlo do izražaja jer je neostvareno u svim drugim aspektima života.

Što se utakmice tiče, šteta. Nismo zaslužili poraz, ali šta sad. Potući se gore pa ćemo vidjeti. Valjda zaigraju Ahmetović i Rahmanović.
jalijas74

#13993 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by jalijas74 »

Proposition Joe wrote: Gavric promasaj u potpunosti, apsolutno igrac manje na terenu...
Ja imam nekako drugi osjećaj da ga malo ovi stari miniraju. Večeras je imao dva odlična kretanja u samoj završnici ali mu jednostano nisu dodali loptu iako je bio u odličnim pozicijama. Prvi puta ja Tatar šutirao ono pored gola a drugi put Hebib.

I za izmjene meni su bile odlične Sisic dobar a Guzina je odličnu loptu proturio za njega kad je fulio cjeli fudbal.

Platili smo danak povreda i ti sto smo se stisnuli i nismo kupili još kojeg napadača i naravno totalnom neiskustvu u evropskim tekmama.
Sve naše evropske tekme treba arhivirati i Non-stop im puštati. Da jednostavno vide kako se ne treba postavljati, kako se isprati lopta sve dok ne ode van terena. Kako izbij samo da nije kod mene nije kolektivna igra uvali prvog do sebe pa neka on izgubi loptu kako moraš igrati bliže igraču ...

Sve u svemu nismo se obrukali ali za naše snove treba puni rada struke i novca.

I ❤️ FcS
svi u napad

#13994 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by svi u napad »

Tuga brate. Pravo mi krivo jer ovi mali Rusi pojma nemaju. Nekad su male ekipe u bivsoj Yugi (Borac,Celik i Sloboda) iamle jednostavnu taktikua ona je bila udri buraz prvih 20 minuta stisni napadaj i ako zabijes gol pobjedio si u vecini slucaja ili imas remi kod kuce. E tako dragi moj Husrefe i Saraj´vo treba igrati medjunarodne tekme jer smo mi mali za Evropu. Jebote kad sam ja trenirao fudbal trener ti odmah kaze da ako lijevo krilo ubacuje loptu u sesnaest metara pored centarfora odmah mora desno krilo utrcati na drugu stativu a jedan vezni doci na rub sesneasterca. jebote Hebib probije na desnoj strani i jadnik ceka pola sata ne bi li se ko udostojio uci u 16. Nekad Handzic bude u 16 i to sam i uvijek okruzen sa 4 protivnika.
Ljudi imali jednu sansu i penal. Ja vec nekoliko puta pisao o Lazicu i njegovim greskama u Evropi koje se iz helikoptera vide. Covjek moze igrati kako igra u nasoj ligi ali tako ne igraju centarhalfovi u Evropi, Serbecic i Velkoski najbolji na terenu. Treba li pisati o Sisiscu i sansi. Sta reci i koju poruku poslati. Raja dobro navijala al fakat da imama takvih mamlaza i budala koji kao fol vole klub a vamo ga unistavaju bez trunke osjecaja. ne mogu vjerovati da i pored upozorenja ti opet bacas budalestine u teren.
Zalosno sto ispadamo od ovako lose ekipe. Da je Ahmetovic bio danas bilo bi bar nerjeseno. Steta nepovratana steta jer ovi su bili pravo losi. Jbem ti Atalantu jer ona je za sve kriva. Sef a snjim i igraci udju sa strahom u tekmu jer ce se ne daj boze ponoviti Atalanta. Halo bolan ne igras sa Realom pa da se useres. Ostao mi je gorak osjecaj u ustima jer imali smo sansi i ovo nismo trebali izgubiti. Zivjeli.
Maharadza

#13995 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Maharadza »

Ali kada radi par idiota poželiš da imaš stadion sa 3 atletske a ne jednom...ali onda skontaš da bi ipak većina raje ispaštala bezze... :run:
gold'n'brown

#13996 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by gold'n'brown »

Ma ne trebaju nama ni stadion, ni Evropa kad imas ovakve pojedince medju navijacima. Meni se iza onih baklji gadilo i navijati. Koliko moras biti retardiran da palis baklje na ovakvoj utakmici?
Juliuscezar

#13997 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Juliuscezar »

Mozda sam lud i previse optimistican ali mi jos uvijek imamo šansi. Napasti i bacat se na glavu i može. Protiv Celtica se vidjelo da su oni vanzemaljci ali ovi nista bolji nisu.
I jos jednom parola posvećena Naniću predobra
Revolucionar ★

#13998 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Revolucionar ★ »

Obzirom kako je ekipa desetkovana i kakav to vjerovatno psiholoski uticaj ima, dobro je. Ali sta imas prizivat Evropu kad se osvrnes na sve okolnosti tipa da ti ekipa zbog stadiona igra van svog grada, da imas skupinu narkomancina medju navijacima kojima je jedini zivotni uspjeh zapaliti baklju i zadovoljiti malogradjanske komplekse. Male ekipe mogu proci u grupu i igrati Evropu, ali neke osnove se u startu zadovolje, dok je kod nas vjecno sve neki haos i zajebancija. Sto se tekme tice, jebi ga. S propustenim sansama smo mogli svasta. Serbecic, Mustafic, Velkoski fantasticni. Daj Boze da shvati i Hus da se Lazic prepao kao da igra na jebenom Vembliju. Mozda nas prosere ko onomad protiv Genka, nikad se ne zna
Dr. Kuca

#13999 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by Dr. Kuca »

Gavric sam sebe minira. Velika fizicka nesprema.
sencobih

#14000 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.

Post by sencobih »

Takve su ove istićnjačke ruske ekipe, izgledaju slabo, i loše , a vrlo je teško s njima. Rosenborg se s njima napatio,a kamoli mi. Ostaje žal za šansama , i tamo otići rasterećeno pa kako bude.
Navijači su dobri bili, a pojedinaca debila će vazda biti
Post Reply