Mujo i Haso bjeze iz zatvora, a vani snijeg. Haso ce:"Mujo, bolan, pada snijeg! Sta cemo sad?"
A Mujo ce:"Ma ne brini, bolan, imamo lance."
Moderator: Chloe
nemaš ti pojma šta ja sve znamdusa_raskopuša wrote:Chmoljo, mog'o bi ti komotno na Milijunasa, na svako pitanje imas odgovor
Netačan odgovor. Zato što može je odgovor na pitanje Zašto pas liže svoje spolovilo?Chmoljo wrote:zato što možeatko wrote: A zasto je pile preslo ulicu
E ako ćemo baš zakerati, nije sp(o)lovilo nego jajca!!Ridjobrki wrote:Netačan odgovor. Zato što može je odgovor na pitanje Zašto pas liže svoje spolovilo?Chmoljo wrote:zato što možeatko wrote: A zasto je pile preslo ulicu
Hoćul' ja prvi?žulijan asanž wrote:Dolazi Mujo u crkvu da se ispovjeda i kaze:
- Oce, mnogo sam grijesio. Dosla kod mene tasta, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se.
- Au, to je veliki grijeh.-rece pop.
- Nije to nista. Dosla kod mene svastika, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se.
- Au, ti si veliki gresnik.
- Ni to nije nista. Dosao kod mene zet, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se.
A pop ce:
- Ajde ti polako kuci da se i mi ne zapricamo.
Ridjobrki wrote:Hoćul' ja prvi?žulijan asanž wrote:Dolazi Mujo u crkvu da se ispovjeda i kaze:
- Oce, mnogo sam grijesio. Dosla kod mene tasta, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se.
- Au, to je veliki grijeh.-rece pop.
- Nije to nista. Dosla kod mene svastika, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se.
- Au, ti si veliki gresnik.
- Ni to nije nista. Dosao kod mene zet, i mi uz kafu, pricu i... kresnemo se.
A pop ce:
- Ajde ti polako kuci da se i mi ne zapricamo.
![]()
![]()
![]()
Materijalne greške u vicu:
1. Mujo ne ide u crkvu
2. Mujo nema taštu nego punicu
Ma nemam pojma, eto ti Muje pa vidi sa njim. Stvarno ni ja ne znam koji mu je pa ne ide u crkvu...žulijan asanž wrote: 1. Na osnovu čega zaključuješ da Mujo ne ide u crkvu i što ne bi išao? Znam ja jednog Kristijana ide u džamiju, halo ba crvenkapica s vukom pričala, a mujo ne može u crkvu, i to još u vicu![]()
![]()
![]()
2. Vidi pod jedan pa izvuci zaključak što mujo ne bi mogao imati taštu![]()
izvinjavam se, viceve kopiram sa drugih stranica. mene je nasmijao u trenutku kad sam ga čitao. izvini još jednom i za muju i za crkvu i za vic.Ridjobrki wrote:Ma nemam pojma, eto ti Muje pa vidi sa njim. Stvarno ni ja ne znam koji mu je pa ne ide u crkvu...žulijan asanž wrote: 1. Na osnovu čega zaključuješ da Mujo ne ide u crkvu i što ne bi išao? Znam ja jednog Kristijana ide u džamiju, halo ba crvenkapica s vukom pričala, a mujo ne može u crkvu, i to još u vicu![]()
![]()
![]()
![]()
Ustvari znam, mogao bih ti ja o kontekstu kao ključnom faktoru vica, stvarima, ljudima i mjestima u kontekstu i van njega u funkciji poante vica ali mi mrsko. Onaj vic nije uvredljiv po vjerske osjećaje - samo je glup.
Ma svejedno, iovako će to marljiva raja iz moderacije pobrisati.žulijan asanž wrote:izvinjavam se, viceve kopiram sa drugih stranica. mene je nasmijao u trenutku kad sam ga čitao. izvini još jednom i za muju i za crkvu i za vic.Ridjobrki wrote:Ma nemam pojma, eto ti Muje pa vidi sa njim. Stvarno ni ja ne znam koji mu je pa ne ide u crkvu...žulijan asanž wrote: 1. Na osnovu čega zaključuješ da Mujo ne ide u crkvu i što ne bi išao? Znam ja jednog Kristijana ide u džamiju, halo ba crvenkapica s vukom pričala, a mujo ne može u crkvu, i to još u vicu![]()
![]()
![]()
![]()
Ustvari znam, mogao bih ti ja o kontekstu kao ključnom faktoru vica, stvarima, ljudima i mjestima u kontekstu i van njega u funkciji poante vica ali mi mrsko. Onaj vic nije uvredljiv po vjerske osjećaje - samo je glup.
i btw, ti si krenuo u off a ne ja, jer je ovdje bilo rečeno da nema komentarisanja viceva.
speed... Nije kokain, vec speed.dusa_raskopuša wrote: Bile dvije zabe u bari…
Jedna mirno sjedi na lopocu, a druga skace k’o luda. I skace ona tako sat vremena, tek je ova mirna priupita:"Krekkk?"
A druga ce:"Ma ne, kokain!"
Grozni smo.dusa_raskopuša wrote:"speed... Nije kokain, vec speed."
Jbg, jarane. Nisam ga ja pravila...ja kopirala...sta me ispravljas
Valjda je treća mašina koju je sjebao kamenac, ovako implicira da su dotičnu Crnogorku prije ovog kobnog spičila još dva kamena.neruda wrote:Ovo mi je treći kamenac koji mi je sjebo veš mašinu"
Ni je li ovo tema o vicevimaneruda wrote:Ihh.. Sad nije sigurno ni je li Suljo musliman...