Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Pandakonda

#13976 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Nemojte da mislite da nećete Westeros odvest u pakao a porodice Stark i Targeryen možda u nestanak :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#13977 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by pici »

:lol: :lol: :lol: ovaj je extra :mrgreen:
kakavdanakneiskustvu

#13978 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by kakavdanakneiskustvu »

Pandakonda wrote:Nemojte da mislite da nećete Westeros odvest u pakao a porodice Stark i Targeryen možda u nestanak :lol:
:lol:
Pandakonda

#13979 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Image
mixone1995

#13980 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mixone1995 »

Pandakonda wrote::lol:
Image
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
bingov buraz

#13983 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by bingov buraz »

Naravno antipaticne kobile za sankom dominiraju :oops:
bezVolana

#13984 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by bezVolana »

zinula ona. tacno joj treba papir toalet u usta zgurat onako zinutoj
a iritantnih zena
Capajebo

#13985 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

bezVolana wrote:zinula ona. tacno joj treba papir toalet u usta zgurat onako zinutoj
a iritantnih zena
toalet papir... ili nesto mozda drugo... onako drugarski :mrgreen: :mrgreen: :run:
karanana

#13986 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by karanana »

Fuj.
Ne bi u ovakvoj atmosferi mogo gledat, nema sanse.
Juliuscezar

#13987 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Juliuscezar »

da li ima koji funkcionalan mozak u drzavi da proba pogurati neku od nasih lokacija za snimanje ovih novih serija iz Martinovih knjiga. To bi bila odlicna reklama.
Sigurno da ima lokacija koje bi mogle biti interesantne
sizifinho

#13988 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by sizifinho »

Ne znam za vas raja, al men je ova epizoda mozds i najmanje kvalitetna epizoda u seriji.
Uzevsi u obzir budzet i ono sto je ova serija nekad bila, danas je to upola manje, losije, a sve mi se cjni da su zmajevi krivi, i novac potrosen na njih.

Pazi sad, oni odu tamo, i slucajno naidju na izvidnicu, i slucajno ubiju setaca i pomru svi whightsi sem jednog. Kakva podudarnost.
Hajd to, al idu kasnije i trce preko jezera i ono zombiji samo stanu. Zasto?
Ne sjecam de da su u Hardhomeu imali razum, buduci da su sr bacali sa stijene onako hladno. Sta im moze voda, svakako su mrtvi.
I kad su opkolili onog jednog zombija, ponasao se kao u kut stjerana zivotinja, sto bi znacilo da ima neku svijest, al je vise puta pokazano da samo Setaci imaju razum. Cak mi se u jednom trenutku ucinilo da dok je Jon vukao zivi les, drugi je dotrcao i pokusao odvezati tog... Wtf...

Da ne pricam da bi Tormund, da je ovo treca sezona, ono dok su muda imali, zasigurno zavrsio avanturu. Poklope ga desetorica i lik izadje bez ogrebotine i ujeda a tamo drugi padne medju trojicu i pojedu ga u minuti.
Pa kad je Daenerys dosla, sa zmajevima, koji kurac bi Jonu da se zadrzava? Gdje jr krenuo u kurac ako vec imaju tri zmaja, penji se i bjezi.
I bas taj njegov trenutak gluposti rezultovao je ubistvom Vyseriona.
I potom onaj pogled prema Nights Kingu, ko jebat cu ti majku... Cesto Dzoncina tako uradi, zagleda se katilski i onda popusi kurac. To mu je zastitni znak postao.
Eh sad, Nights King, nezz koliko je inteligentan, al da je sportista, jest brate. Fiknu ono koplje, ladno i srusi zmaja...
Al mi nijd jasno sto je gadjao Vyseriona koji je letio kad je imao Drogona odmah tu. Killne njeg, valjda je lakse skinuti zmaja koji je na tlu, a onda moze i Vyseriona i Rhaegala koji bi eventualno morali sletjeti po Dany.

I na kraju, ne znam za vas, ali su meni scene sa Aryom tako cringy i negledljive, znaci fuj
Sve vrijeme hajpaju Sansu kao prevrtljivicu, i onda krene sezona i Sansa ispade najnormalnija. Arya ko da je ograisala, nesto melje, nigdje veze sa vezom. Jos ono ko ona je prosla toliki trening u Bravosu, ona zna skontat kad neko laze - al zato Sansi ne vjeruje xD
Nezz, nju su usrali na pocetku, pa onda kad Bryanne dobije u sparringu, pa onda fola littlefingera uhodi tako da sr vise vidi ona nego zid iza kojeg se krije.
Tito_i_Partija

#13989 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Tito_i_Partija »

Slazem se, epizoda je bila prilicno losa. Deus Ex Machina ne jednom, vec dva jebena puta. :roll:

Arya postala totalni psycho, jos jedan dokaz da ona dvojica nemaju pojma sta rade. :-)
nema me tamo

#13990 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by nema me tamo »

sizifinho wrote:Ne znam za vas raja, al men je ova epizoda mozds i najmanje kvalitetna epizoda u seriji.
Uzevsi u obzir budzet i ono sto je ova serija nekad bila, danas je to upola manje, losije, a sve mi se cjni da su zmajevi krivi, i novac potrosen na njih.

Pazi sad, oni odu tamo, i slucajno naidju na izvidnicu, i slucajno ubiju setaca i pomru svi whightsi sem jednog. Kakva podudarnost.
Hajd to, al idu kasnije i trce preko jezera i ono zombiji samo stanu. Zasto?
Ne sjecam de da su u Hardhomeu imali razum, buduci da su sr bacali sa stijene onako hladno. Sta im moze voda, svakako su mrtvi.
I kad su opkolili onog jednog zombija, ponasao se kao u kut stjerana zivotinja, sto bi znacilo da ima neku svijest, al je vise puta pokazano da samo Setaci imaju razum. Cak mi se u jednom trenutku ucinilo da dok je Jon vukao zivi les, drugi je dotrcao i pokusao odvezati tog... Wtf...

Da ne pricam da bi Tormund, da je ovo treca sezona, ono dok su muda imali, zasigurno zavrsio avanturu. Poklope ga desetorica i lik izadje bez ogrebotine i ujeda a tamo drugi padne medju trojicu i pojedu ga u minuti.
Pa kad je Daenerys dosla, sa zmajevima, koji kurac bi Jonu da se zadrzava? Gdje jr krenuo u kurac ako vec imaju tri zmaja, penji se i bjezi.
I bas taj njegov trenutak gluposti rezultovao je ubistvom Vyseriona.
I potom onaj pogled prema Nights Kingu, ko jebat cu ti majku... Cesto Dzoncina tako uradi, zagleda se katilski i onda popusi kurac. To mu je zastitni znak postao.
Eh sad, Nights King, nezz koliko je inteligentan, al da je sportista, jest brate. Fiknu ono koplje, ladno i srusi zmaja...
Al mi nijd jasno sto je gadjao Vyseriona koji je letio kad je imao Drogona odmah tu. Killne njeg, valjda je lakse skinuti zmaja koji je na tlu, a onda moze i Vyseriona i Rhaegala koji bi eventualno morali sletjeti po Dany.

I na kraju, ne znam za vas, ali su meni scene sa Aryom tako cringy i negledljive, znaci fuj
Sve vrijeme hajpaju Sansu kao prevrtljivicu, i onda krene sezona i Sansa ispade najnormalnija. Arya ko da je ograisala, nesto melje, nigdje veze sa vezom. Jos ono ko ona je prosla toliki trening u Bravosu, ona zna skontat kad neko laze - al zato Sansi ne vjeruje xD
Nezz, nju su usrali na pocetku, pa onda kad Bryanne dobije u sparringu, pa onda fola littlefingera uhodi tako da sr vise vidi ona nego zid iza kojeg se krije.

Halo ba dal i ste normalni s seciranjem svake scene i nelogicne situacije..
Kako ste smijesni likovi baš me zanima s ovim razmisljanjem kakvi ste u pravom zivotu..

Serija ko serija ba.
Da ima neke logike pomrli bi svi u 2 sezoni.

Mene jedino iznerviralo kad rece kepecu da je mal Jon vidio sam ranije sliku, al' kontam zajebancija..
E tu piscu treba lupit dobru samarcinu..
al-em

#13991 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by al-em »

Nije ovo twd da se od ujeda ili ogrebotine zarazis i postanes zombi.
refffko

#13992 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by refffko »

Ima li neko dobar link za 6. epizodu?
Nisam pri kompu da skinem sa torenta, pa bih pogledao na mobitelu.
mixone1995

#13993 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mixone1995 »

Meni je generalno epizoda poprilicno dobra, s tim da ima nekih nelogicnosti koje su vec spomenute, al' eto da im covjek i progleda kroz prste :mrgreen: Night King na Olimpijske igre obavezno da ode, uzeo bi zlato :lol:
SanskiBiser

#13994 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by SanskiBiser »

Image

Pandakonda

#13995 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Pandakonda »

Ma Nights King je ovo planirao, nema šanse da nisu mogli doći do Jona i ekipe, lik je vjerovatno znao da dolaze zmajevi i namjerno je odlagao koliko je mogao. Isto kao što je Bran mogao vidjeti njega isto tako je on vidio da postoje zmajevi.
mixone1995

#13996 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mixone1995 »

Pandakonda wrote:Ma Nights King je ovo planirao, nema šanse da nisu mogli doći do Jona i ekipe, lik je vjerovatno znao da dolaze zmajevi i namjerno je odlagao koliko je mogao. Isto kao što je Bran mogao vidjeti njega isto tako je on vidio da postoje zmajevi.
Ne znam samo odakle ti to da i Night King ima takvu vrstu moci ..
Capajebo

#13997 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by Capajebo »

mixone1995 wrote:
Pandakonda wrote:Ma Nights King je ovo planirao, nema šanse da nisu mogli doći do Jona i ekipe, lik je vjerovatno znao da dolaze zmajevi i namjerno je odlagao koliko je mogao. Isto kao što je Bran mogao vidjeti njega isto tako je on vidio da postoje zmajevi.
Ko je jedini mog'o vidjeti Brana u njegovim vizijama? Bloodraven. A sta je bio Bloodraven, Greenseer, k'o i Bran. :mrgreen:
mali_balon

#13998 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by mali_balon »

mixone1995 wrote:
Zato sto je Night King ustvari Bran, ili po novom trooka vrana
al-em

#13999 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by al-em »

To je provala golema.

Citam.da ce zadnja epizoda trajati 80 minuta.?
omar little

#14000 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)

Post by omar little »

SanskiBiser wrote:Image

:lol: :lol:
Post Reply