Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e to ne znam evo prije pet minuta preskeniro i analognu i vidim SK 1, 2 i 3...
Hajde kad ti ne bude mrsko da pogledaš, jer me zanima da li su HS korisnike spojili direktno na Telemach mrežu, ili je i dalje u pitanju neka hibridna shema.
sk2 na ch47 sc1....sk1 na cc09 sc1...sk3 na ch55 sc1....ako kome pomogne frekfencije ne zna zao mi je
B Ling wrote:Zvao Logosoft, Logo trio paket + arena sport paket + najam dodatnog stb-a cc-a 52 KM, s tim sto je uz potpis na dvije godine prva tri mjeseca pretplata marka i arene su besplatne. Na sve to mobilni telefon gratis.
.
Ovaj paket sto spominjes Logosofta 'Logo trio paket' to sa netom ili?
Jel ti rekla koliko je samo osnovni paket+ arena sport paket? Pise na stranici da je 30 setak KM, otprilike, samo svasta nesto pise na stranicama
TV kod lola nemoze bez interneta. Internet, TV je najosnovniji paket Duo +. Ostalo su samo nadogradnje, fiksni, mobilni, TV paketi.
Eto,upali Sportklubovi umjesto Arena.Vrlo,vrlo očekivano.Zanimljiva je formulacija''Unatoč našim zalaganjima za distribuciju kanala na svim Telemach platformama',što prevedeno na normalan jezik znači da su pregovarali na nivou UG ,a tako apsolutno nema nikakvih šansi da Arene ostaje,jer zbog poznatog spora Arene naprosto ne mogu u SBB,a to je ipak pokretač kompletne grupacije.
Meni,osobno,koji nisam jako zainteresiran za sport, zanimljivije je što su nam vratili Hayat HD i Hayatovce.To znači da halabuka i galama ovdje apsolutno ima smisla,jer su SVI složili da je izbacivanje Hayatovaca jednostavno glup potez.Tako je netko u Telemachu podigao telefon nazvao Švrakića i sve se to jednostavno riješilo na obostrano zadovoljstvo...Također,lijepo je što je postignut dogovor i za Cinema Tv,pošto filmskih kanala nikada nije naodmet.Preporučujem Telemach grupi i akviziciju Eurochannela(još jedne stvarke iz HS-ove sheme)-kanala sa evropskim filmovima.Nadam se i kako ćemo i mi na nečemu što se prema računu još zove MH Company uskoro dobiti i kanal CBS Drama u cilju izjednačavanja programske sheme.
P.S.Pošto većina vjerojatno smatra da je ostala praznina u filmskim kanalima bilo bi lijepo vidjeti i u Telemachovoj shemi i na HS-u Kino Tv i M1 film i gold.
P.P.S.Telemachovci,mislim kako su ovi ipak kanali koje bi potpisali u shemi.
e to ne znam evo prije pet minuta preskeniro i analognu i vidim SK 1, 2 i 3...
Hajde kad ti ne bude mrsko da pogledaš, jer me zanima da li su HS korisnike spojili direktno na Telemach mrežu, ili je i dalje u pitanju neka hibridna shema.
AdrianMole wrote:
P.S.Pošto većina vjerojatno smatra da je ostala praznina u filmskim kanalima bilo bi lijepo vidjeti i u Telemachovoj shemi i na HS-u Kino Tv i M1 film i gold.
P.P.S.Telemachovci,mislim kako su ovi ipak kanali koje bi potpisali u shemi.
to su bezveze filmski kanali, nama u telemah šemi trebaju filmske premijere, kao cinestar, samo najbolje.
Steta je sto ne postoji niti jedan pravi domaci filmski kanal gdje ce se vrtiti isklucivo domaci filmovi sa Balkana ali i ove novije produkcije a ne samo Zikine Dinastije. Pa zadnjih 10 godina je izbaceno toliko dobrih filmova sa ovih prostora da se moze napraviti prvoklasna programska sema. Takodje to vazi i za serije. Puno ljudi voli "domace" ali jebi ga ne ono prije 50 godina mada i tu ima dobrih stvari
hrasno38 wrote:
Steta je sto ne postoji niti jedan pravi domaci filmski kanal gdje ce se vrtiti isklucivo domaci filmovi sa Balkana ali i ove novije produkcije a ne samo Zikine Dinastije. Pa zadnjih 10 godina je izbaceno toliko dobrih filmova sa ovih prostora da se moze napraviti prvoklasna programska sema. Takodje to vazi i za serije. Puno ljudi voli "domace" ali jebi ga ne ono prije 50 godina mada i tu ima dobrih stvari
ima klasik tv
Ne to nije to Klasik prikazuje filmove iz vakta Hadziloje a ja govorim o filmovima i serijama koji su nastali poslije rata a kojih ima mali milion i zaista ima odlicnih
B Ling wrote:Zvao Logosoft, Logo trio paket + arena sport paket + najam dodatnog stb-a cc-a 52 KM, s tim sto je uz potpis na dvije godine prva tri mjeseca pretplata marka i arene su besplatne. Na sve to mobilni telefon gratis.
.
Jel ti rekla koliko je samo osnovni paket+ arena sport paket? Pise na stranici da je 30 setak KM, otprilike, samo svasta nesto pise na stranicama
To je sa netom, ne znam bez neta, nisam ni gledao posto me interesuju full paketi.
obuzdan wrote:Moj problem je sto ih nema svugdje inace bih i HS vec davno bio prolost...
Meni sreca uvedose nema dvadesetak dana, kao da su znali da ce ovi poceti kakiti.Ja s HS-om nikad nikavih problema nisam imao, osim kad su ovi usli na trziste pa je HS morao ukinuti SK, a ja se taman bio navikao.
hrasno38 wrote:Arene su posebno za 3,5 KM a ostale pakete ili biras ili sastavljas po zelji
4,5 KM su Arene sada, a iznajmljivanje drugog stb-a 5,80.
.
To je sa netom, ne znam bez neta, nisam ni gledao posto me interesuju full paketi.
obuzdan wrote:Moj problem je sto ih nema svugdje inace bih i HS vec davno bio prolost...
Meni sreca uvedose nema dvadesetak dana, kao da su znali da ce ovi poceti kakiti.Ja s HS-om nikad nikavih problema nisam imao, osim kad su ovi usli na trziste pa je HS morao ukinuti SK, a ja se taman bio navikao.
hrasno38 wrote:Arene su posebno za 3,5 KM a ostale pakete ili biras ili sastavljas po zelji
4,5 KM su Arene sada, a iznajmljivanje drugog stb-a 5,80.
HS nije nikad imao SK!!! bar koliko ja znam a na HS-u sam od samog njihovog osnivanja
Zamjenili su Arene sa Sport klub kanalima, ali je EPG ostao od arene!!!!!!!!!!!!!! I to nakon dva puta skeniranja digitale.
I sada digitala pokazuje 155 kanala da imamo, a telemach ima preko 180 kanala.
Ko je imao sve digitalne kanale i HD kanale za pretplatu od 13,50 KM sada kako je dosao telemach HD kanale cemo morati placati dodatno i ostale digitalne kanale jer koliko vidim placacemo jos i proireni paket.
Zamjenili su Arene sa Sport klub kanalima, ali je EPG ostao od arene!!!!!!!!!!!!!! I to nakon dva puta skeniranja digitale.
I sada digitala pokazuje 155 kanala da imamo, a telemach ima preko 180 kanala.
Ko je imao sve digitalne kanale i HD kanale za pretplatu od 13,50 KM sada kako je dosao telemach HD kanale cemo morati placati dodatno i ostale digitalne kanale jer koliko vidim placacemo jos i proireni paket.
180+ kanala imaš samo uz trio grande premium paket, ili da uzmeš HD Paket i HBO Premium uz trio grande family i imaš preko 180 kanala
start ima 119 kanala
osnovni 25 kanala
prosireni 22 kanala
to je 166 kanala
hd paket ima 29 kanala
znaci ukupno 195 kanala, sto je ekvivalent digitali HS-a gdje si imao sve digitalne i HD kanale za 13,50 KM i sto bi bilo uredu da tako urade sa izjednacavanjem svim sada vec bivsim korisnicima digitale na HS-u.
Imao je HS SK kanale ne zzajte, na HS-u sam 100 godina i imao sam ih. Btw jedina opcija mi je da uvedem Moju tv jer hocu da imam Arene radi Premier lige bih i ABA lige.
HBO kanale necemo imati kao redovne! Sad sam zvao 1360 kaze nema to,placa se posebno, reko zasto onda ljude lazete sa listom kanala na stranici HS, kaze sad cemo mi to promjeniti placa se dodatno.
made_in_sarajevo wrote:HBO kanale necemo imati kao redovne! Sad sam zvao 1360 kaze nema to,placa se posebno, reko zasto onda ljude lazete sa listom kanala na stranici HS, kaze sad cemo mi to promjeniti placa se dodatno.
Fino fino al u kurcu
već sam to isto napisao,ali neće ljudi da shvate HBO se plaća posebno
Shvatamo, ali na stranici pise tako da se konta da je u osnovnom digitalnom paketu.