Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#13976 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Lik me ničim izazvan proziva - fazon sa aparatima, ovo, ono - ja mu odgovorim i on meni - "Skini mi se s leđa".

Ok. :-)
Ludzak

#13977 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Ludzak »

Korisničkoime wrote:
Velkoski wrote:Davno rečeno da frajer nije dobar s glavom nimalo.

Sada mi ovo sve od jučer i definitivno izgleda kao sukob Teletović - Nurkić, a na to mi je odmah i smrdilo.
To sa glavom se vidilo vec kod njegove podrške Partizanu protiv Cibone, mislim koliko glup moraš biti za minutu si navukao mržnju cijele države u kojoj igraš košarku.
Mislim da se onaj dio sa menadžerom, načinom igranja, popuštanja selektora prema svemu tome jer ga savez pritišće, mislim da je to sve išlo na račun Nurkića jer ja barem ne znam ni jednog drugog menadžera koji je tako blizak reprezentaciji sadašnjem savezu i da ima takav uticaj da zaista može reći ja želim da moj igrač bude u prvih 5, ja želim da se igra za mog igrača itd. To bi donekle i objasnilo Mirzino silovanje trice jer s time Nurkića ostavlja ko govno na prtini.
U svakom slučaju neka se i Nurkić i Mirza gone u 3 lijepe p.m.i nek povedu i projekt zvijezdu sa sobom kao i Mulu popišam se na sve njih.
Neko ko traži motivaciju uz Bajine pjesme ne može biti dobar sa glavom. :-)
Korisničkoime

#13978 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Korisničkoime »

spree wrote:sve se vrti oko love i menadzera. beobasket vs trnovcevic, a mi smo zrtve. neko je dobro napisao rastjerati sve do cistacice, ne uposliti nikoga ko ima ikakve veze sa menadzerskim agencijama u savez, dovesti recimo dzikica i obaviti 1 na 1 razgovore sa svim igracima koji zele da igraju i tretirati sve isto. kasnjenja i ostale prekrsaje javno iznositi i kaznjavati igrace. jedino ovako bi se imali cemu nadati u buducnosti.
ne znam sto svi skacu sad na nurkica, kad ga evo optuzuju ljudi da ide sam, a savez to organizovao? izdajica ga optuzuje da je igrao lose, a najbolji nas igrac do sada? doduse padao je na kraju utakmica, ali opstepoznato je da on ni u jednom klubu nije igrao preko 20 min, jer jednostavno ne moze fizicki. izdajica jeste kita, ali nesto ne vjerujem da je izmisljao stvari koje je rekao o mirzi.
Jedino tako sve rastjerati, vidim ovdje se ljudi prepucavaju Musa - Mirza, Mirza - Nurkić, Nurkić - Mirza a u biti sve to treba rastjerati skupa sa trenerom stručnim štabom sve otjerati u 3 pizde materine kao i sav savez. Koji samo moraš biti kreten i dati jebenom Damiru Mulaomeroviću mjesto selektora, gotovo da ne postoji mrži lik kod BH navijača i njemu daš ni manje ni više reprezentaciju da vodi.
Rastjerati sve i Musu nije ni to problem ako će Bukva da jede govna i pravi se menadžer igrati s djecom pa šta Bog da, barem će djeca znati da ti je noga ako budeš srao pa da si jebeni Jordan.
Korisničkoime

#13979 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Korisničkoime »

Ludzak wrote:
Korisničkoime wrote:
Velkoski wrote:Davno rečeno da frajer nije dobar s glavom nimalo.

Sada mi ovo sve od jučer i definitivno izgleda kao sukob Teletović - Nurkić, a na to mi je odmah i smrdilo.
To sa glavom se vidilo vec kod njegove podrške Partizanu protiv Cibone, mislim koliko glup moraš biti za minutu si navukao mržnju cijele države u kojoj igraš košarku.
Mislim da se onaj dio sa menadžerom, načinom igranja, popuštanja selektora prema svemu tome jer ga savez pritišće, mislim da je to sve išlo na račun Nurkića jer ja barem ne znam ni jednog drugog menadžera koji je tako blizak reprezentaciji sadašnjem savezu i da ima takav uticaj da zaista može reći ja želim da moj igrač bude u prvih 5, ja želim da se igra za mog igrača itd. To bi donekle i objasnilo Mirzino silovanje trice jer s time Nurkića ostavlja ko govno na prtini.
U svakom slučaju neka se i Nurkić i Mirza gone u 3 lijepe p.m.i nek povedu i projekt zvijezdu sa sobom kao i Mulu popišam se na sve njih.
Neko ko traži motivaciju uz Bajine pjesme ne može biti dobar sa glavom. :-)
Moram priznati da i ja naginjem takvom razmišljanju mada nije korektno jer iskreno neka sluša Kalesijske klape ako hoće samo da ne jede govna.
Mali_Vuk

#13980 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Mali_Vuk »

Neka sluša ba ko šta hoće. Nema to veze. Puno sprtaša sluša narodjake i te kako se zovu folkere. Loptaši su to, nisu hor bečkih dječaka.

Ali ne možeš kad god ti se nešto ne sviđa ići na foru "e neću se ja više igrat!" Isto djeca yebote život :D

A kad skontš i jesu djeca. Nedozrelo je to sve
SkyLimit

#13981 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by SkyLimit »

Nurkic je bio nas ubjedljivo najbolji kosarkas u kvalama, ostalo me manje zanima. I kod teletovica nije meni problem gdje on spava i slicno, ali kakve su ono partije, sta je ono onako, manje bi stete edo bavcic u njegovoj minutazi napravio.
relativno84

#13982 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by relativno84 »

E jeste tesko biti dobar okruzen ovim diletantima :-) mada kako se najavljivalo ocekivalo se bar 25pts, i jos toliko skokova po tekmi, ali daleko je to od toga, i ovu sto smo dobili opet je odlucio kapiten :skoljka: :D
SkyLimit

#13983 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by SkyLimit »

Ja se nadam da teletovica nikad vise necu vidjeti u dresu rep.

Govno jedno beobasketsko, cuj sto ne igra djedovic se zapitao na presici, zelim najgore obojici i onom ko ih savjetuje.
Romanista 101%

#13984 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Romanista 101% »

sta smo mi Bogu skrivili da moramo sve ovo trpjeti, hoceli ovu drzavi ikad sunce ugrijati i bolje ljude napraviti...
batara

#13985 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by batara »

SkyLimit wrote:Ja se nadam da teletovica nikad vise necu vidjeti u dresu rep.

Govno jedno beobasketsko, cuj sto ne igra djedovic se zapitao na presici, zelim najgore obojici i onom ko ih savjetuje.
Enes-aga Trnovcevicu, jesil to ti? :wink:
SkyLimit

#13986 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by SkyLimit »

Joj, razotkrio si me
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#13987 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by KatarinaKosaca »

Oglasio se i Harun kao pravi lesinar. A i Dino Konakovic kao grobar. Nanjusili krv..
zlajapravaraja

#13988 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by zlajapravaraja »

KatarinaKosaca wrote:Oglasio se i Harun kao pravi lesinar. A i Dino Konakovic kao grobar. Nanjusili krv..
Ma nemoj...
agent_zero

#13989 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by agent_zero »

Ludzak wrote:Image
:thumbup:

Krvi se napijem onim koji ga otjeraše :twisted: :-x

I njega i Igora Stojanovića.

A ovo šta nam igrači sad počinju da rade više graniči sa zdravim razumom, kako je krenulo još ću stati na Mulaomerovićevu stranu (nebitno šta mislim o njegovim trenerskim kapacitetima, a zna se šta mislim).
agent_zero

#13990 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by agent_zero »

Sir Charles wrote:
SundanceKid wrote:Moje vidjenje:

1. Musa - Teletovic

Kada je u pitanju konflikt na terenu i ono sto se desilo jednostavno - Mirza je u pravu. Tu nema price za svakoga ko je ikad bio sportista, treniro ili igrao bilo kakav sport. Zna se sta je stariji igrac u ekipi, zna se sta je kapiten, i svakom normalnom mladom igracu ne bi NAUMPALO da uradi ono sto je Musa uradio. Inace je ters igrac, konfliktan, da ne kazem na terenu bezobrazan i ne postuje protivnika. Mi to ne primjetimo i ne vidimo, jer ga svi volimo, i jer nam godi kad trpa neke levate, ali je cinjenica da je nafuran i da se ne ponasa kako prilici jednom 17togodisnjaku koji je dosao u seniore, gdje nema nikakav kredibilitet. Udje u konflikt s nasim najboljim igracem, pred punom dvoranom....sve iako ima neki poblem sa Mirzom i njegovim ponasanjem na utakmici, ispucavanjem..itd..Musa je ZADNJI igrac ove ekipe koji ima pravo da bilo sta o tome kaze. Hijerarhija sportista je jasna svakome ko je ikad ista trenirao ili igrao. Da ne pricam o elementarnom nepostivanju Mozgova i drugih ruskih igraca koji su za njega izmislili kosarku. Sa 17 godina, on se unosi u lice nekome ko je NBA prvak...al mi smo fakini, mi kad god vidimo da se neko hoce potuc, da je mangup, mi to podrzimo. Jer nase retardirane glave ne razlikuju sport od kafanske tuce. Ko god ima mangupski stav - on je nama heroj. On bi se POTUKO za reprezentaciju! KRALJ! Nema veze sto tu niko nije doso da se tuce....onda mu jos skandiramo podrsku, nakon sto je zakuho sa pola igraca na terenu...

Price da je Mirza udario Musu su idiotske. Mirza ga je krenuo odgurnuti od sebe, ko sto bi svako od nas uradio, stavite se u njegovu poziciju, da igrate koliko Mirza, da ste NBA igrac, da dodje neko dijete i pred punom dvoranom vam nesto glumi, i jos se nagurava fizicki... Meni je Mirza bio impresivno smiren cak.

Procitajte npr. sta je svojevremeno Shaq pisao u svojoj knjizi, kako su on i veterani tretirali rookije koji su dolazili u Lakerse, i sve ce vam bit jasno. Procitajte kako je Kevin Garnett rookie igrace koji su 10 puta bolji od Muse tjerao da svim veteranima torbe nosaju, da na aerodromu trce i na prazno simuliraju akcije, dizo ih u avionu i govorio im da ne smiju sjesti dok god svi veterani ne udju i ne sjednu na svoja mjesta...itd itd... Pa ce vam bit jasno kako se u sportu tretiraju mladi igraci, i kako ih se uci redu i radu. Musa pred svima skoci na Mirzu, i mi svi skocimo protiv covjeka koji nam je uz Nenu Markovica najvise radosti donijeo. Ne samo kroz reprezentaciju, nego i time sto imamo koga gledat u NBA, ustajat rano ujutro, uzivat...

Dzananov karakter je stvar koja je siroko poznata, koju su zabiljezili i vidjeli i NBA skauti i piseli u svojim izvjestajima. Ja NIKAD nisam vidio ni jednog mladog igraca u bilo kojoj reprezentaciji svijeta koji je smio da nekom kapitenu nesto kaze, ruzno ga pogleda, da ne kazem sta vise. Dakle ovdje nema dileme, i Musa mora da se spusti na zemlju i ohladi, da ga se prestane ukivat u zvijezde, za njegovo dobro. Ovo sto se desilo i podrska koju je dobio najgora je stvar za njega licno. Svi mi koji ga volimo, treba drugacije da reagujemo, jer mu ovom podrskom samo dajemo ohrabrenje da se ponasa onako kako ne bi smio.

Dzanana svi volimo, i svima nam je drag. Al realno mu treba pomoci da koriguje ponasanje, jer stvarno ima potencijal i glad da bude najbolji.

2. Teletovic

Ma koliko ga volio, primjetno je da se ni Mirza ne ponasa sasvim kako treba. Kasnjenje na pripreme, treninge, i takve stvari, ni najbolji izgovori na svijetu ne mogu opravdati. Tu je selektor (kojeg ne podrzavam!) ipak u pravu. Mirza nije spreman fizicki, To je elementarna stvar, a Mirza ima visak kila, Mirza je suterski u crnoj rupi. I donekle privatizira napade i reprezentaciju svojim ponasanjem na terenu. I vise je nego ocigledno da nema dovoljno postovanja prema saigracima, te da ih gleda s visine. Sto je dijelom razumno i ispravno, jer je puno bolji igrac, ali dijelom jako bezobrazno i rusi ekipu. Mirza, treba i mora popravit prvo svoj pristup reprezentaciji i odnos prema saigracima, jer da je to uredu sa njegove strane, mozda bi se izbjegli i ovakvi incidenti.

3. Nurkic i Savez

U vrijeme svadje Juke i Saveza, ja sam bio na strani Saveza. Zasto? Jer nije uredu da igraci rade sta hoce, jer nije uredu da se ponasaju ko papci, jer nije uredu da neko ko tek dodje (a i Juka je u seniorima bio i jos uvijek je frisak!) radi sta hoce, itd. Ljudi su mislili drugacije i podrzavali igraca koji sam ode sa priprema, bez odobrenja Saveza. I sad se pitamo zasto imamo ovakav Savez? Pa kako cemo imati bolji, kad mu nikad nismo dali podrsku da gradi autoritet? Kad smo otjerali Haruna kad je pokuso da se suprotstavi javasluku i postavio protiv menadzera koji je sve igrace s kojima je radio odvuko od Bosne...

Juka je prva liga momak, kad hoce zvijer je, ne treba trositi rijeci na njegov potencijal i kosarku. Ali je isto tako sirovina i seljak, i ne moze ga se pustiti da radi sta hoce. To ukljucuje organizovanje rodjendana i seljakanja uz Cecu, to ukljucuje kaubojsko prevodjenje lopte po terenu, drk.anje u odbrani, incindente i tuce sa navijacima, rasprave po medijima...itd. Iako Juka nije u centru ovih desavanja, zbog skandala Musa-Teletovic, on ima OGROMAN doprinos u ukupnom s.r.anju. On svojim ponasanjem uvijek gradi anarhiju i javasluk, i takvi igraci uvijek puno vise loseg nego dobrog donesu, ako ih neki cvrst autoritet ne kontrolise. Andrija je uvijek bio duplo korisniji (iako je Juka jasno je duplo bolji), samo zato sto nije imo taj fakinski stav. Trebamo naucit lekciju i ubuduce u situacijama Juka vs Savez i drugim slicnim malo vise razmisliti, ipak podrzati SAVEZ, gradit kult reprezentacije a ne kult igraca. Ne dozvolit da svako ko zamjera nesto savezu postavlja ultimatume. Ne odgovara ti nesto? Super! Suti i igraj, nisi tu radi saveza nego radi reprezentacije, to je tvoja zemlja, to je kult. TRPI! Kad budes mangup ko sto je Neno Markovic bio, i kad budes najboljim protivnicima, a ne samo levatima, redovno trpo 30 komada, onda se javi. Do tad - ma koliki si talenat, sjedi i suti.

4. Selektor

Sve iako halalimo sto nije htio igrati za nas, stavimo svoj inat po strani - opet je ovaj selektor totalni promasaj. On nije uspio posloziti ekipu, i nema nikakvog izgovora sto u par utakmica nismo vidjeli ama bas ni jednu jedinu uigranu akciju. Pogledajte bilo koji snimak na internetu, neke Mirzine utakmice, i vidjecete da je makar polovina koseva iz IZRADJENIH OSMISLJENIH akcija. Mi ni za jednog igraca nemamo ni jednu jedinu akciju. I to nije stvar samo Mirzinog neposluha, ovo je stvar neuigranosti. I kad ga neki novinar s razlogom to pita na konferenciji, on kaze da je zaboga on strucnjak i ne odgovara novinarima na strucna pitanja. Zaboga!

A komplet ekipa, svi djeluju ko da su prvi put na parket skupa stali. Selektor to ne smije dopustit. Isto ko sto ne smije da dozvoli da mu neko igra 600 minuta po utakmici, i to pravda time da eto nije htio da izadje s terena. To je smijesno. Trebao je, ako su stvari kakve jesu, RANIJE da reaguje, jer je upravo zbog toga tu. Ja sam licno gledao kako Dusko Ivanovic Mirzu izbaci nakon prve nerezonske trojke, izdere se na njega ko na dijete. Zna se sta je selektor. Mulaomerovic to nije, nema znanje, autoritet, nema postovanje igraca i tu mu je kraj.

Nakon ove epizode, on je realno izgubio ekipu. Tu nema povratka. Jos da stvari budu gore, otvoreno je stao na stranu 17togodisnjaka, a protiv svog kapitena i najboljeg igraca. Nema ekipe koja moze to prezivit, u bilo kojem sportu, to je kataklizma za odnose. Treba ga pustit da odigra forme radi ovih par utakmica, i zahvalit mu se cim prije.

5. Savez

Ljudi moji, jesam li ja jedini kojeg je istinski sramota kad Bukva pocne pricat? Ili manje vise bilo ko od ovih drugih? Bili ste protiv Haruna, sta je sad ovo?? Molicemo mi da se Harun vrati, svi skupa. Pricajte sta hocete politicki, kifla Dino i te debilne price, al dok je Harun bio bar 10 puta je bila bolja situacija. I cisto kosarkaski, i organizaciono i svakako drugacije - i kroz SVE kategorije, ne samo seniore.

6. Sve skupa

1. Smijenit selektora i celne ljude u savezu. To je pocetna tacka svega.

2. Odabrati nove ljude i ozbiljnog selektora, koji ce imati PUNU podrsku javnosti, neovisno o svim proslim desavanjima.

3. KLJUCNO: Restart odnosa sa svim igracima - na nacin da se svi igraci ponovo zovu, da se sa SVAKIM obave individualni razgovori i pojasni da ide nova prica. Prvi naredni incident - kasnjenje, nedolazak, nedisciplina, nocenje u drugom hotelu, bilo sta - kazna igracu, odstranit ga iz reprezentacije i JAVNO iznijeti razlog. Zrtvovat i rijesit se cak i najboljeg igraca, ako je to potrebno da ostatak ekipe bude ozbiljan i radi ozbiljno. Uz podrsku svih navijaca, Savez moze rijesiti ove stvari LAKO. Ne moze ako smo mi uvijek mahalasi, uvijek na strani igraca i pravdamo ih, nije bitno ko je u pitanju, Mirza, Musa, Juka, il Adis Beciragic. Uloga igraca je da IGRA, za sve drugo nek se poklope.

4. Graditi kult reprezentacije. Mi gradimo kult igraca, divmo im se, postaju nedodirljivi, i eto problema. Isto je u svakom sportu, Dzeko, Spahic ili Teletovic...isti vrag. Reprezentacija je svetinja, i ne interesuje nas dostignuce u klubu. I nisi legenda dok ne pokazes u reprezentaciji sta si i ko si. I ne interesuje nas tvoj dobrotvorni humanitarni rad, promocije u medijima, kampanje i sranja. Neno ih nikad nije imo, al je svaku ekipu, kod kuce i ugostima, u crno zavijo. I nisi legenda i ne pravimo ti doceke, derneke, dok to DEBELO ne zasluzis. Svaki mladi igrac sjedi i suti. Kad postane stariji, onda moze pricati, onom mladjem.

Samo ovako mozemo naprijed, sve drugo su samo inati i glupe i nepotrebne rasprave....

:bih:
Ej vala ljudino!!! Potpisujem od slova do slova. Do sada najbolji post na ovoj temi [emoji122][emoji122][emoji122]

Sent from my iPhone using Tapatalk
Svako ko misli dobro reprezentaciji se mora složiti s ovim.
SkyLimit

#13991 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by SkyLimit »

Ko priziva haruna i dinu u kuci im bili dabogds
zlajapravaraja

#13992 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by zlajapravaraja »

Nema mjesec dana da sam na ovoj temi skoro pa zahtijevao da Musa uopšte ne igra kvalifikacije, jer je samo jebeno dijete koje ne možeš poslati na Voronceviča ili Fridzona u ozbiljnoj takmičarskoj utakmici (srećom pa je ovaj drugi bio povrijeđen).

Ali, u ovoj državi, što zbog tog nekog kompleksa, što nepoznavanja košarkaškog sporta, je se to dijete uzdiglo u Messija i Mesiju, a papak Mulaomerović otkrio odličnu priliku da preko njegovih leđa povrati simpatije države koju je prije 20 godina hladno izdao. A jebo on majku svoju izdajničku, ako nije bio pod teškim drogama, trebao je znati barem ovoliko kao ja. I bilo je što je bilo...

Jeste, bilo je tinejdžera koji su sa 17 igrali u reprezentaciji jedne zemlje, ali ja mislim da se mogu na prste izbrojati. No nijedan nije igrao ovoliko minuta, pod ovolikim pritiskom, za ovoliki ulog, protiv ovako dobrih igrača, u onakvoj atmosferi, i sa tako dobrim kapitenom, koji mu je samo želio najbolje. Na stranu sada njegove loše partije i razlog njima, a nije sve ni njegova krivica.

Taj mula-idiot treba još večeras da se vrati u Zagreb, a Mirza, Harun i Josip Pandža da otputuju u Švedsku, i da se pokuša spasiti što se spasiti može!!!

I da; Jusuf Nurkić zaslužuje najveći mogući respekt! Ja stvarno ne znam istinskog navijača ove reprezentacije koji bi mu napisao hejterski komentar na fejsbuku.

....
Last edited by zlajapravaraja on 13/09/2016 00:33, edited 1 time in total.
agent_zero

#13993 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by agent_zero »

Edin H.

#13994 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

Ako mogu Dzeko i Spaha uspjesno selektirati igrace, zasto ne mogu Mirza i Jusuf? :shock:
Romanista 101%

#13995 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Romanista 101% »

"Igrao-ne igrao za ovakvu reprezentaciju, blamaža ti ne gine"

stvarno, kako ovaj Sulejmanovic 4 godine momak ceka i na kraju doceka da igra za nas, i onda ne odigra ni minute :roll:
Edin H.

#13996 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

Romanista 101% wrote:

stvarno, kako ovaj Sulejmanovic 4 godine momak ceka i na kraju doceka da igra za nas, i onda ne odigra ni minute :roll:
:D
zlajapravaraja

#13997 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by zlajapravaraja »

Edin H. wrote:
Romanista 101% wrote:

:D
Dobro, šta je sada smiješno?
Edin H.

#13998 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Edin H. »

zlajapravaraja wrote: Dobro, šta je sada smiješno?
A sta nije?

Ovo su najludje kvalifikacije ikada. :D nije dosadno sekunde.

Jos kada bi se nekako provukli tek bi onda bio circus, Damir ostaje selector. :D
Korisničkoime

#13999 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Korisničkoime »

SkyLimit wrote:Ko priziva haruna i dinu u kuci im bili dabogds
Bog mi je svjedok da nisam fan Dine, ali sta je ova garnitura postigla. Samo dovodjenje Mule je bila katastrofalna odluka, ne zbog znanja ili zbog iskustva da je i najbolji trener na svijetu navijaci ga mrze ili barem vecina njih, halo jebeni Mulaomerovic da ti bude selektor sve i da je najbolji na svijetu popisam se na njega i na Cedevitu i na Cibonu i na lijepu njegovu. Ko ce od igraca pogotovo starijih slusati daj pa i dijete zna ove stvari.
hladan.preminger

#14000 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hladan.preminger »

Korisničkoime wrote:
SkyLimit wrote:Ko priziva haruna i dinu u kuci im bili dabogds
Bog mi je svjedok da nisam fan Dine, ali sta je ova garnitura postigla. Samo dovodjenje Mule je bila katastrofalna odluka, ne zbog znanja ili zbog iskustva da je i najbolji trener na svijetu navijaci ga mrze ili barem vecina njih, halo jebeni Mulaomerovic da ti bude selektor sve i da je najbolji na svijetu popisam se na njega i na Cedevitu i na Cibonu i na lijepu njegovu. Ko ce od igraca pogotovo starijih slusati daj pa i dijete zna ove stvari.
Hem nestrucan, hem autonomas.
Post Reply